| | Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Mar Ian 18, 2011 8:20 pm | |
| Eu fac comanda pe vanzaremargele.com. Mai vrea cineva? |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Mier Ian 19, 2011 5:24 pm | |
| Ok, daca nu vrea nimeni atunci eu imi fac comanda... |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Mier Ian 19, 2011 8:09 pm | |
|  elena scrie ši pe la of topic ca poate aud fetele acolo ca vad ca aici slabut |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Joi Ian 20, 2011 9:55 am | |
| Eu am plasat deja comanda, astept sa imi vina produsele!!! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Joi Ian 20, 2011 10:09 am | |
| sa ne spui cum sunt cand le primesti elena
_________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Joi Ian 20, 2011 10:31 am | |
| Da, Simona, poate dupa o sa vreti si voi |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Joi Ian 20, 2011 10:48 am | |
| elena mie imi plac tare mult am foarte multe insa rar le port, iar in perioada asta nu stau excelent cu banii  si nu e un moment prielnic sa le iau sa ma uit la ele _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! Joi Ian 20, 2011 10:53 am | |
| Eu am 3 siraguri din astea pe care le am mostenire, dar alea nu imi permit sa le port asa sa ies din casa cu ele, acum ma bucur ca imi iau si eu sa am acolo, ce e luat e bun luat si imi si plac |
|
 | |
| | Pentru comanda pe vanzaremargele.com!! | |
|