| | adresat fumatoarelor si nu numai | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:22 am | |
| |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:24 am | |
| sabin al meu fuma foarte mult - un pachet-doua pe zi. ce l-a convins sa se lase? - bine, nu definitiv, la o saptamana isi mai aminteste ca ar fuma o tigara!!! - criza. pai cred ca l-as rade in cap daca mi-ar da 3-4 mil pe tigari!!!!!!!!!!!!!!!!! oricum nu fuma langa copil, iar langa mine foarte rar, ca nu suport fumul. succes fetelor care vor sa se lase de fumat
|
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:29 am | |
| sa fiu sincera acum putin ma intereseaza ce fac cei care fumeaza cu viata lor, pacat de copilasii sau de cei care nu fumeaza si trebuie sa suporte mirosul si fumul. degeaba iti bati gura si degeaba apar poze pe pachetele de tigari oricum nu ii intereseaza eu stiu una si buna la mine in casa nu v-a fuma nimeni niciodata iar copii nu ii duc nicaieri unde se fumeaza. faceti ce vreti cu viata voastra insa ganditi-va macar o secunda la cei din jurul vostru care trebuie sa suporte puneti-va in locul lor. si inca ceva noi cele care nu fumam si scriem aici o facem pentru ca tinem la voi nu ca sa va  sau sa ne dam in stamba ca vezi doamne suntem noi perfecte asta ar trebui sa intelegeti in primul rand _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:03 pm | |
|  alesia! elena, nu stiam ca fumezi!!!!! de adri banuiam, cred ca am vazut in vreo poza sau asa ceva, dar de tine nu stiam. lasa-le, iubita, ca tu ai si cu stomacul si esti slabuta tare, vrei sa te usuci de tot? ti-o zic cu cel mai mare drag!  legat de renuntarea la fumat: daca nu te lasi dintr-o data, nu te poti lasa, ca creierasul e pervers si stie ca mai ai "macar 1-2" de tras "azi", si tot asa, si nu te poti lasa. raul trebuie taiat din radacina!! arunci ultimele 3 tigari la wc si te uiti cum se duc, si nu fugi sa iti iei altele daca te ustura buzele, mai bine mananci un mar si iti trece! v-o zic din experienta! dupa 2-3 zile, mi-am luat gandul cu totul si uite asa mi-a trecut cu tigarile. asa am facut si prima data, cu 2 ani inainte de sarcina, si asa am facut si in toamna. stiti cat am fumat? cateva pe zi pana am terminat divortul, apoi cand s-a pronuntat, in 30 septembrie la ultima infatisare, am zis GATAAAA! si gata a fost, nu mai fumez de atunci. Doamne ajuta sa nu ma mai apuc veci! deci va zic ca se poate, cine zice ca nu are vointa, minte! vointa avem, dar trebuie si perseverenta! si daca nu aveti destule argumente sa va lasati, ia cititi aici Fumatul prosteste! Toti medicii si cercetatorii din domeniul sanatatii erau de acord cu efectele nefaste pe care fumatul le are asupra plamanilor si inimii. Un aspect asupra caruia nu toti erau insa de acord era cel legat de actiunea acestui viciu asupra creierului uman si implicit asupra intelectului. Un studiu efectuat recent cu privire la efectule fumatului asupra inteligentei umane a clarificat aceasta disputa, dovedind clar faptul ca fumatul duce la scaderea inteligentei, afectand anumite zone din creierul uman. Cercetarea a fost realizata de catre o echipa de medici din Israel, care a vizat la inceputul studiului un esalon de 20.000 de persoane tinere. Pe parcurs cercetatorii au constat ca, cu cat tinerii fumau mai mult pe parcursul unei zile, cu atat le scadea nivelul IQ-ului. Astfel, subiectii care fumau mai mult de un pachet de tigari pe zi, prezentau valori ale IQ-ului cu pana la 8 unitati mai mici decat ale nefumatorilor. Rezultatul studiului a aratat ca un fumator cu varsta cuprinsa intre 18 si 21 de ani are in medie, un IQ de 94 de puncte, in timp ce un nefumator de aceeasi varsta prezinta circa 102 puncte. A fost evidentiat faptul ca, un rol important in scadearea IQ il are si numarul de tigarete fumate pe zi, astfel, cei care fumau cu mult peste un pachet pe zi aveau cele mai proaste rezultate, nivelul lor de inteligenta nedepasind niciodata 90 de puncte, in conditiile in care IQ-ul unui om cu inteligenta medie se inscrie intre 84-116 puncte. "Studiul nostru risipeste orice indoiala asupra impactului ngativ pe care fumatul il are asupra inteligentei umane. Am avut la baza teoria emisa pentru prima data in anul 2004 de catre cercetatorii Universitatii din Aberdeen, teorie care ridica problematica unei posibile legaturi intre fumat si reducerea capacitatilor mentale. Prostia fumatorilor este infuentata de numarul tigarilor fumate zilnic, nu doar de factorii socio-economici de genul saraciei sau lipsei de educatie", explica profesorul doctor Max Weiser din cadrul Sheba Medical Center, arondat spitalului Tel Hashomer din Israel. deci, cine vrea sa fie prost si nesanatos pe deasupra?????????  simo, mare adevar in ultima ta fraza, ai cea mai mare dreptate!  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:18 pm | |
| fetelor, ma bucur ptr voi,sper sa va lasati de viciul asta noi nu suntem fumatori,fuma sotul cand l.am cunoscut dar i.am zis ca dak nu se lasa ma apuc si eu  binenteles ca nu aveam de gand sa fac asta,chiar am fumat cateva zile dar cu sila,asa ca sa ma vada ca vbesc serios.urasc fumul de tigara ,imi venea sa vomit.tatal meu fumeaza dintotdeauna,pe fiecare dimineata avea program de tusit,bine ca aveam case diferite in aceeasi curte si eu cu surorile mele stateam separat,astfel ne afecta sigur si pe noi.cumnatamea si in ziua de azi ii striga lu' soacramea k din cauza ei este ft sensibila la plamani ,face pneomonie ft repede,mai rau ca un bebe  asta ptr k fuma cu ei in cameara.probabil ca asta va asteapta si pe voi.sa nu va mirati daca copii vostri o sa aibe mereu probl d sanatate imi este ft greu sa inteleg asemenea inconstienta,altii nu stiu cumsa faca sa se vindece ,stau pe lista e de asteptari ptr o sansa la viata iar altii de bunavoie dau bani sa se imbolnaveasca.si sotul meu a fost plecat de ft multe ori,ultima oara am fost despartiti 10 luni,iil mai aveam si pe fabio,asa k va inteleg.ptr mine asta nu.i motiv sa iti faci rau tie ,celor din jurul tau si mediului _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:23 pm | |
|  iony, ma bucur ca esti in aceeasi tabara cu majoritatea! ai scris un mare adevar, dupa ce ne imbolnavim, nu stim pe unde sa mai umblam sa ne facem bine, daca am fi cu "5 minute mai destepti", cum zice romanul, nu am ajunge in situatii critice nici noi, nici copiii nostri.  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:28 pm | |
| ma eu va ınteleg ca sunteti ınpotriva fumatului  eu una nu sunt mai bine ramın proasta ši nesanatoasa vorba lui anca |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:30 pm | |
| ioni simo anca miki nici o secunda n am stat sa ma gandesc ca ne certati sau ca va dati in stamba dar totusi sa nu se exagereze prea tare fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui si a copiilor lui !sunt foarte de acord cu voi vizavi de tigari le as lasa probabil daca as vrea cu adevarat insa asta tre sa mi o impun eu !in nici un caz nu ma v oi lasa de tigari la sfatul cuiva a doamne fereste de sfatul medicului |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:31 pm | |
| | Noxa_Kitty a scris: | Asa, asa, Daniela, lupta ca mai am vreo 10 tigari si vin si eu langa tine  Am avut si eu luni de zile cand nu fumam, sau cand era al meu plecat o saptamana de acasa nu fumam, iar cand venea el fumam cu el, o tigara era binevenita la cafea dimineata, sau cnad dormeau copii sau dupa o partida de...joaca  Si eu fac la fel in magazin, imi spun in gand, cateodata ma tenteaza si cumpar, cateodata rezist, e grea tentatia asta, mama ei de tigara. Legat de Carpati, cand eram prin clasa a 5-a, tata fuma din alea si avea un pachet mareeee cu 100 tigari si luam cate o tigara si fumam cu unul dintre frati de curiozitate. La mine in familie au fumat amandoi, acum a mai ramas mama, sper sa o conving si pe ea zilele astea sa ne lasam amandoua... Si ca sa revin la subiect, Alesia cand intra in bucatarie face "puuu, ce pute ete alicea, mami io pec d-alicea"  |
ia uite ce am gasit referritor la fumatul dupa o partida de .... joaca 
Tine minte, daca fumezi dupa ce faci sex inseamna ca il faci prea repede. ( Woody Allen) |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:36 pm | |
| eva, fa ce vrei, dar macar protejeaza copiii adri, sa se inteleaga ca suntem impotriva fumatului, nu impotriva voastra. din partea mea puteti face ce vreti voi, e clar ca nu va schimba vorbele noastre pe niciuna, ca daca nu vreti voi, poate sa va zica oricine orice si tot faceti cum vreti voi. noi am tras niste semnale, atata doar, si ne-am zis parerea si experienta proprie. sa aveti sanatate muuuuulta si voi si copiii, si in rest, fiecare face ce vrea cu viata lui, asa este! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:42 pm | |
| exact asta am zis si eu adriana si nici nu am zis vrundeva sa va lasati ca asa zic eu, este problema voastra si sunt copii vostrii.mi-am spus doar parerea mea legata de fumat si ca nu o sa permit nimanui sa ma intoxice pe mine cu fum. fiecare din noi cred ca avem cate un viciu perfect nu este nimeni, eu sunt constienta si nu cred ca sunt indreptatita sa arunc cu piatra. chiar daca personal eu nu va cunosc imi sunteti dragi majoritate dintre voi asta nu inseamna ca v-as teroriza sa va lasati de fumat sau sa nu fumati pe langa copilasii vostrii, nu cred ca am acest drept asupra nimanui _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:45 pm | |
| nu mai comentez ca nu are rost |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:45 pm | |
| felicitari sevi pt topic !nici noi nu suntem fumatori nu am fumat niciodata !nici nu-i dau voie nimanui sa fumeze acasa la noi langa copii mei ! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 1:52 pm | |
| anca sa stii ca eu am inteles din prima ca sunteti contra fumatului normal ca nu aveti nimik cu noi ! eu stiu foarte bine semnalele astea anca si inca...cum le stiu.....chiar azi matusa mea ce a avut cancer la plamani a murit acum un an deci..crede ma ca stiu foarte bine ce n seamna tigara si fumul ei ! simo ma bucur ca tineti la "fumatoare" tocmai de aia am spus ca nu trebuie sa se exagereze asupra acestui subiect fiecare dintre noi stim la ce suntem expusi cand fumam si sunt foarte de acord ca nimeni nu este obligat s ami suporte fumul meu de tigara ! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 3:54 pm | |
| Daniela,  , stiam de vorba asta a lui Allen, dar nu avem probleme de genul, fumam sa ne tragem sufletul In legatura cu ceea ce se scrie aici, chiar vroiam si eu sa mentionez ca cei care sunt impotriva fumatului nu vor raul fumatorilor, dar incearca sa ii faca sa constientizeze ceea ce stiu deja, e greu sa auzi vorbele astea cu toate ca stii ca sunt foarte adevarate... Noi il avem pe nasul copiilor care anul trecut s-a mutat cu munca din Bacau si pana si-a gasit locuinta aici a stat cu noi, el dormea in sufragerie si dimineata mergea la baie si il auzeam cum behaia de-a dreptul, tusea de ne trezea pe toti, de la atata tutun!! SI eu sper sa le las de tot, cand vine sotul sa ii fac si lui capul mare poate se lasa, dar slabe sanse, daca abordez subiectul asta se irita, nu ii place sa vorbim pe subiectul asta... Ce bine ca s-a facut topicul asta, parca mai era unul legat de fumat, cand ma las de ele sa vin sa imi vars naduful pe aici  |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 4:42 pm | |
| imi zic si eu parerea  eu am fumat inainte de sarcini si dupa sarcina cu Ryana...cel mai probabil le voi relua si dupa ce voi termina cu alaptatul si tura asta. fumez ca imi place nu fumez langa nefumatori fumez max 5-6 tigari/zi si astea mai mult afara cand suntem la plimbare langa Ryana nu fumez, in casa mea se fumeaza in bucatarie unde Ryana nu intra cand se fumeaza. niciodata nu am ales sa fumez in defavoarea Ryanei.prefer sa petrec timpul cu ea...decat sa fumez in casa mea nu miroase a tutun sunt sigura ca m'as putea lasa oricand ..definitiv sunt constienta de raul pe care il fac tigarile mie (celor din jurul meu NU pt ca nu fumez in prezenta lor, am prietene fumatoare cu care fumez) ma bucur pt cele care nu fumeaza si imi pare rau pt cele care o fac! (si pt mine) e adevarat ca nu ma voi lasa de tigari indiferent cine si ce imi va zice. m'am lasat doar pt copiii mei perioada de sarcina si alaptat! si acum am momente cand as vrea sa fumez..dar ma abtin este un viciu, un drog daca vreti sa'l denumiti asa!..fiecare are cate un viciu... mai sanatatos..mai bolnav ..dar avem cu toate o seara frumoasa tuturor!  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:40 pm | |
| nici eu nu am nimic cu persoanele care fumeaza atata timp cat nu ma intoxica pe mine sau copii mei. am cu tigarile. sper sa se scumpeasca asa de mult incat sa nu le mai cumparati |
|
 | |
Anca

| |
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 8:11 am | |
| Metodã de a abandona fumatul
Þigãri n-am sã mai cumpar, am decis, Ši-am sã fumez de la colegi ce-am sã primesc. De-atunci, capitolul "fumat" e-nchis, Ši, tot de-atunci, prietenii mã ocolesc. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 8:26 am | |
| Si eu am fomat la inceput cate o tigara la scoala dupa pachetul si ziua ,dar uite ca am 6 ani de cand nu mai fumez si nu am pierdut nimic ,de castigat multe am castigat. Sotu are 1 an de cand nu fumeaza ,dar niciodata nu a fumat in casa nici in apropierea copilului.Cu cine am de dus lupta grea e soacra dar nu am ce face incerc sa evit sa nu fie Tony in preajma cand fumeaza cu totul ca numai in bucatarie fumeaza.
Sincer ma deranjeaza foarte mult fumul nul mai suport mai nou si eu incerc sa evit pe soacra . Caz concret va zis,niste prieteni sunt stabiliti in canada de 9 ani si recent au dus si pe parinti ei.La vizitele medicale depisteaza la maicasa cancer pulmonar ,ea nu a fumat deloc dar sotu .,dar se pare ca asta la la afectat si pe ea.
Ganditi va si la cei din jur cand fumati nu numai la voi!!!!!!!!! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 1:14 pm | |
| interesant topic si felicitari Sevi pentru idee eu fumez dar si sotul insa niciodata nu am fumat in camera unde sta copilul,la bucatarie daca e si el cu mine deschid geamul si fumez acolo.chiar nu sunt de acord cu treaba asta sa fumezi in camera unde doarme copilul,el sa inhaleze tot fumul de tigara,mai rau ii face lui decat noua,nu acum ci mai tarziu se va cunoaste |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 1:16 pm | |
| Vis de fumãtorDac-ar fi fumatul, frate, Precum sexul, ne-am lãsa La o vârstã când am vrea Ši nicicum nu se mai poate. |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 1:18 pm | |
| bineinteles miha !cum sa fumez in camera copilului si nu neaprat in camera lui in casa in general !n us de acord cu asta sub nici o forma ! |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 1:21 pm | |
| | bryama a scris: | Metodã de a abandona fumatul
Þigãri n-am sã mai cumpar, am decis, Ši-am sã fumez de la colegi ce-am sã primesc. De-atunci, capitolul "fumat" e-nchis, Ši, tot de-atunci, prietenii mã ocolesc. |
| bryama a scris: | Vis de fumãtor
Dac-ar fi fumatul, frate, Precum sexul, ne-am lãsa La o vârstã când am vrea Ši nicicum nu se mai poate. |
uitati un lucru bun fetelor . renuntatul la tutunon va face poete |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 1:23 pm | |
| la apartament e altceva Adri,eu la casa am locuri de fumat destule |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 1:24 pm | |
|  sa zicem si asa  desi sunt luate de pe net |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 2:17 pm | |
| Adica s ainteleg Daniela ca ai fumat candva? |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 4:05 pm | |
| da, Mihaela, acum 2 saptamani  uita-te la tickerul de la semnatura mea  maine se implinesc 2 saptamani de cand nu mai fumez |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 4:51 pm | |
| oooo miha ši tu fumezi nu štiam  bryama penyru cele doua saptamıni fara tutun |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 5:17 pm | |
| nici eu nu suport fumul de tigare, dar inteleg nevoia de fumat, pentu ca cel putin pentru mine stiu ce inseamna nevoia de dulce - daca nu manac dulce atunci cand am pofta, imi vine sa lesin. nu ma deranjeaza fumatorii atata timp cat nu fumeaza in preajma mea. discutiile cu sabin pe tema fumatului m-au facut sa imi dau seama la ce se expun si stiu foarte bine ce consecinte are "viciul" lor, mai grav este ca si copiii mei de la scoala imi ecpun foarte clar si concis riscurile fumatului, desi sunt unii care fumeaza. e viata lor si placerea lor. ma deranjeaza atunci cand nu-i respecta pe ceilalti, cand fumeaza in preajma copiilor sau a nefumatorilor, asta da, ma deranjeaza. am o cunostinta care fumeaza 2 pachete pe zi, sta intr-o garsoniera si are o fetita de 4 ani. de multe ori imi trimite cadouri pentru annya - hainute, jucarii - si trebuie sa le bag la spalat pentru ca miros ingrozitor a fum, nu poti sa stai cu nasul in ele. ma gandesc ce va fi de fetita aia, un inger de copil, care inhaleaza fumul de cand era in burtica, pentru ca mama ei nu a renuntat la nicio tigara nici in perioada sarcinii. dar nu e in puterea mea sa judec.... eu sunt inconjurata de fumatori, sabin s-a lasat acum, de cateva luni, fumeaza foarte rar si de obicei la servici, nu langa mine- -nici nu fuma langa mine sau langa copil - , cumnata-miu e ca un furnal, nasa-miu la fel... cred ca majoritatea prietenilor fumeaza... nu pot schimba eu lumea, dar apreciez faptul ca respecta nevoia mea de a nu simti fumul de tigara. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 6:18 pm | |
| acum am vazut tickerul tau Daniela...ce sa zic felicitari si sa ti cat mai mult asa fara sa fumezi caci se poate asta o stiu ca si eu m-am lasat cat am fost gravida si am alaptat da Eva si eu fumez dar nu vreau sa ma las nu ca nu pot caci daca vreau se poate dar nu vreau,ma voi lasa de fumat cand voi considera,sotul sa lasat de multe ori, ultima oara 8 luni acum 1 an.acum vom vedea cand ne mai lasam,dar sti singurul lucru imi e greu atunci cand beau cafeaua,fara TIGARA parca nu merge
|
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 6:24 pm | |
| Mihaela, lasa si cafeaua |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 6:26 pm | |
| eee parca ar vorbi soacra,asa zice ea,de fapt il pune pe Cosmin sa-mi zica mie sa nu mai fumez ca imi face rau de cafea cred ca imi va fi mult mai greu,m-am lasat si de cafea cand eram gravida dar pana ma obisnuiesc ma doare capul ingrozitor de tare |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 6:51 pm | |
| simo asta am vrut sa zic si eu dar eva trebuie sa ii desenezi ca ea a inteles oricum altceva
eu nu fac campanie antifumat ca nu ma intereseaza sincer ce face un fumator cu viata lui atata timp cat ei spun fumez pana crap......atunci fumatipana va pocnesc plamanii ideea este ca trebuie sa fi constient de raul facut nefumatorilor....in special copiilor
si la eva mi-am adus aminte ca si adnan fumeaza ca asa retin ca spuneai si el cred ca fumeaza la tv chiar langa copii
sa va zic ce ii spune melis mereu evei cand vorbeam la microfon si o vedea cu tigara in gura ....eva tutunul ucideeee |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 7:24 pm | |
| nici la mine nu merge cafeaua fara tigara ši nu numa cafeaua suc orice da sevi ši adnan fumeaza dar cum am mai zis deschidem geamul da voi asta nu ıntelegeti |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 7:31 pm | |
| Eu azi n-am fumat nici o tigara |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 7:34 pm | |
| lasa ma eva ca ti-am mai zis la mama sta non stop geamu deschis si ziua nu fumeaza nimeni ca is toti la munca doar tata singur dar degeaba mirosu exista si tu daca esti fumatoare nu ai cum sa stii cat de toxic si infect este mirosul pentru un nefumator
eu una cand simt miros mi se face rau sau in autobuz cand e vreun fumator langa mine imi vine sa vomit ca na put hainele ...tu asta nu intelegi in capu tau zici gata sa aerisit da nu ii asa
ce va este asa greu sa o taiati amandoi in bucatarie cand fumati ca fumu se duce in haine in lenjerii in tot asta nu vrei tu sa bagi la cap |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 7:41 pm | |
| štiu cum e sevi ca nam fumat 9 luni nu suportam fumul štiu cum e sa nu crezi ca nu štiu tiam mai zis ši o mai zic ınca odata nu am spatiu suficient ın bucatarie sa stau bine mersi sa ımi beau cafeluta sa trag nu štiu cıte tigari eu doar ce fac de mıncare ši treaba la bucatarie ši am iešit nu ımi place sa stau ın bucatarie ca nu am spatiu simt ca ma sufoc acolo |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 7:46 pm | |
| atunci omoara-ti copii sa fi fericita evita draga daca tu te gandesti la comfortul tau |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 7:52 pm | |
| eu ın salon ımi petrec tot timpul zilei aša ca eu aici fumez nu bag non stop tigari cınd am treaba la bucatarie trag acolo ın rest aici cum nu ma ıntelegeti voi pe mine nici eu pe voi ši eu tot aša am crescut ca tata fuma mergeam la bunica ea baga una dupa alta va dati sema cum era acolo ši uite cas aici ši ıs sanatoasa |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 8:46 pm | |
| fata am mai zis fi tu fericita in salon cu pipa in bottttttttt si sa dea domnu sa iti fie copii sanatosi in ciuda faptului ca tu nu constientizezi si nici adnan ca degeaba are 50 de ani ca minte iocccc,la faza cu tigara restu nu stiu
da mai este o faza mama nu esti numa daca ii nasti si ii imbraci si ii hranesti trebuie sa pui binele lor inaintea binelui tau,ar trebui sa te gandesti ca sunt parinti cu copii bolnavi care nu stiu ce sa faca sa le fie bine ,plus ca pe vremea ta era altceva acum e totul cu cum este cu eeeeee-uri si daca le mai nenorocesti si tu organismul ..................
Ultima editare efectuata de catre sevi_80 in Lun Ian 17, 2011 8:03 am, editata de 1 ori |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 8:58 pm | |
| multumesc fetelor pentru incurajari  si felicitari, Elena , pentru ca nu ai fumat azi deloc!  e un inceput !! |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 9:02 pm | |
| Da da, Daniela, dar stai ca trebuie sa imi bat recordul din ultima perioada, de o saptamana fara tigara in gura, sa vedem... |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Dum Ian 16, 2011 9:07 pm | |
| noi te sustinem , elena!!  asa ca baga ticker  si el are rolul lui |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Lun Ian 17, 2011 5:40 pm | |
| | sevi_80 a scris: | lasa ma eva ca ti-am mai zis la mama sta non stop geamu deschis si ziua nu fumeaza nimeni ca is toti la munca doar tata singur dar degeaba mirosu exista si tu daca esti fumatoare nu ai cum sa stii cat de toxic si infect este mirosul pentru un nefumator
eu una cand simt miros mi se face rau sau in autobuz cand e vreun fumator langa mine imi vine sa vomit ca na put hainele ...tu asta nu intelegi in capu tau zici gata sa aerisit da nu ii asa
ce va este asa greu sa o taiati amandoi in bucatarie cand fumati ca fumu se duce in haine in lenjerii in tot asta nu vrei tu sa bagi la cap |
mama Sevi ma simt asa de aiurea ca daca nu ma insel eu am fumat la tine acasa cand am fost la mare si sotul la fel,nu stiam ca nu suporti fumul de tigara asa de rau,deci scuze ma simt aiurea de tot |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Lun Ian 17, 2011 6:00 pm | |
| | sevi_80 a scris: | lasa ma eva ca ti-am mai zis la mama sta non stop geamu deschis si ziua nu fumeaza nimeni ca is toti la munca doar tata singur dar degeaba mirosu exista si tu daca esti fumatoare nu ai cum sa stii cat de toxic si infect este mirosul pentru un nefumator
da si eu am stat langa tine si am fumat afara sevi atunci la concurs sper sa nu fi mirosit atat de urat si eu s ati vina sa vomiti ! |
|
 | |
Miky

| |
 | |
bryama

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Lun Ian 17, 2011 6:41 pm | |
| eu azi am 2 saptamani fara tigara |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Lun Ian 17, 2011 7:25 pm | |
| felicitari fetelor ca stati fara tigari!  eu de cateva luni beau cafeaua fara tigara si o beau cu si mai mare placere ca inainte, nu va ascundeti dupa deget, fetelor, ca nu merge cafeaua fara tigara, merge, merge, si inca ce bine  |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Lun Ian 17, 2011 8:29 pm | |
| felicitari, Daniela, si eu am 2 zile  |
|
 | |
| | adresat fumatoarelor si nu numai | |
|