Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.
Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
Subiect: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 2:54 pm
Pentru ca si mie mi sa intamplat deseori sa trebuiasca sa stau sa suport fumul de tigara in diverse anturaje dar asta este la o vizita petrecere ceva se accepta ,ultima faza ce am patit-o eu a fost de anul nou
In seara de anul nou am fost 24 de persoane in vila din care 18 fumau dar nu am zis nimic,a doua zi nu au deschis sa aeriseasca acel loc si sa fumat la fel de mult in acel living si pe 1 ianuarie va dati seama ce era acolo pentru ca la fel cum deschideam usa noi ceilalti un pic urlau culmea tot fumatorii ca lor le ingheata dosu apoi pe 2 ianuarie pentru ca deja nu mai suportam am facut si eu scandal sa imi lase 5 minute usa crapata pentru ca efectiv muream de mirosul ala de tutun tinut neaerisit de 3 zile si afara chiar era foarte caldâ
Iar acum uitandu-ma la pozele evei am apostrofat-o ca nu lasa si ea tigara aia un pic de dragu copiilor,pentru ca ea are o camera unde stau si dorm si etc copii sunt langa ea si i-am zis sa faca bine sa iasa sa inghete pe balcon daca are chef de tigara dar evident ca nu ii convine madamei ideea Eu ma gandesc ca fiind vorba de copii nu e bine deloc ,unii spun e lasa ca nu are nimic ca si asa nimic nu este sanatos si acum as vrea sa stiu si eu parerea voastra fetelor legat de acest subiect.....voi fumati langa copii? eu una nu sunt fumatoare si barbata-miu sa lasat acum 5 ani cand eram gravida ca nu ia convenit sa iasa pe scara sa fumeze noi neavand nici macar balcon
si tu eva sa nu ma fentezi pe aici cu vrajeli ca nu bagi non stop tutun langa copii
topicul este deschis cu acordul evei pentru ca am anuntat-o ca vreau sa va cer parerea
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 3:29 pm
eu nu sunt de acord cu fumatul, insa alegerea este a fiecaruia. la mine in casa nu fumeaza nimeni iar daca vii in vizita si esti fumator cu toata bunavoita te invit afara la fumat daca iti convine bine daca nu asta e.cine ma cunoaste nici nu indraznesc sa ma intrebe daca pot fuma imi aduc aminte ca m-am dus la cumnatamea si deodata o vad ca iese afara si intreb unde se duce barbasu cica la fumat ca stie ca tu esti cu piticii. acum na daca tii la sanatatea copiilor eva iti misti fundul afara sa fumezi decat sa tragi cu ei mai tarziu.alegerea este a ta indiferent de ce iti spunem noi tu oricum faci cum vrei
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 3:29 pm
Buna ideea sa deschizi acest topic sevi Eu ca sa va zic?? Pentru inceput uitati-va la tickerul de la semnatura mea Sunt foarte mandra de el!!!
eva_26
Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz și melisa Data de inscriere: 03/04/2009
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 3:35 pm
fiecare cu parerea lui eu una la mına nam sa ma las de fumat nici pe patul de moarte
și doi la mına ın fiecare zi erisesc cınd trag o tigara cum deschid geamul pe balcon iarna nam loc de lemne eu mai mult fumez doar cınd vorbesc cu cineva pe net de multe ori cınd am treaba la bucatarie duc calculatorul tigarile cafeaua cu mine ca fara ele nu fac treaba dar așa e
bryama
Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 4:07 pm
Eva si eu am fumat dupa cum vezi la tickerul meu , am o saptamana de cand nu mai fumez! Insa eu n-am votat niciodata intr-o camera inchisa cu Bia langa mine, ci pe balcon, la geam chiar, ca sa iasa fumul , iar un pachet de tigari imi ajungea 3 zile Si motivul principal pentru care m-am lasat de fumat este Bia: ca incepuse sa ma imite si cum prindea un creion cum il baga in gura ca si cum fumeaza iar din banii pe care ii dadeam pe tigari, prefer sa-i cumpar Biancai o ciocolata ca tot a inceput sa manance si dulciuri
sevi_80
Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 4:41 pm
mama ce figura esti tu eva eram sigura ca bagi asta cu balconul acum stii cum este pentru inconstienta ta sufera copii ,asa zice si mama nici moarta nu ma las
are ea grija ca de ochii din cap de fete da cand le mai las acolo tot fumeaza langa fete si asa imi vine sa ii zic ceva dar nu pot decat sa ma stramb ca na zice si ea e casa mea fac ce vreau....oricum mirosul de tutun persista nu iese ijn alea 5 minute care le deschizi
acum vorba lui simo fiecare decide ce face cu viata copilului lui oricum probabil si melissa sa invatat cu nicotina ca ii fumai cu ea in camera de cand ai venit acasa peste cativa ani la cafea introduci si tigara la copii stati ca prietenii
eu ma uit la frate-miu is atat de comozi fumeaza in camera si geamu le sta rabatat non stop da cand intri se simte un miros greu de tutun
la mine daca vine cineva au invatat lectia stau cu hota deschisa si langa geam iar cand stateam la garsoniera ne strangeam la noi cate 7-8 prieteni si ieseau toti pe palier cu cafeluta si tigara acolo
oricum eram sigura ca o sa incerci sa te scoti cu balconu ca il ai plin cu lemne
bryama felicitari eu nu am fumat ca nu imi place dar presupun ca e ceva sa te lasi
si barbata-miu cum a mai zis din comoditate sa lasat ca trebuia sa iasa afara dar a putut si uite ca rau nu ii este
Ultima editare efectuata de catre sevi_80 in Vin Ian 14, 2011 5:00 pm, editata de 1 ori
Anca
Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 4:47 pm
eva, nu vreau sa te judec, dar ai grija de copiii tai in primul rand. si eu sunt fosta fumatoare, fumasem vreo 8 ani, dar cand m-am hotarat sa fac un copil am renuntat, si asta cam cu 2 ani inainte de concepere, ca asa am citit eu ca e bine sa se curete organismul spre binele lui bebe. dupa ce am nascut nu m-a tentat sa ma reapuc, m-am reapucat cand ea era mai mare, dar niciodata de fatza cu ea, ea nici nu stia ca mami fumeaza. apoi vara trecuta m-am dat pe brazda in fatza ei si am mai fumat, dar numai afara, in spatii deschise. in toamna nu am mai vrut sa fumez deloc si acum sunt nefumatoare convinsa, chiar ma deranjeaza spatiile cu fum de nu mai pot, asa ca e inutil sa iti zic ca nu as accepta ca sara sa stea in fum daca eu insami nu stau. tatal ei fumeaza si cand vine sa o ia, ii spun de fiecare data ca nu vreau decat sa aiba grija sa nu o tina in fum. la noi in casa nu mai fumeaza nimeni, s-a lasat si tata, iar daca vine vreun fumator, iese pe palierul scarii sau pe balcon. evit spatiile cu fum cand sunt cu ea, mi se pare asa de important! fiecare face cum vrea, nu zice nimeni sa nu fumezi, dar macar nu langa copii, nu ii obliga sa respire fumul ala toxic! ai grija, mami!
eva_26
Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz și melisa Data de inscriere: 03/04/2009
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 5:45 pm
deci eu ımi permit sa cumpar la copii dulciuri și daca fumez dar nu cumpar pentru ca nu vreau sai obijnuiesc cu foarte multe dulciuri așa ca mai bine le cumpar fructe care știu ca le manınca nu am fumat cıt am fost gravida cu melisa dar mam reapucat iar ca așa am vrut eu și nu am sa ma las nici macar de zice adnan sau mama sau tata sau oricine de ma duc undeva și acolo nu se fumeaza nu fumez ma abtin
Anca
Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 5:47 pm
eva, era vorba in discutia asta sa nu tinem copii in fum de tigara? nu? asa mi s-a parut ca a vrut sevi sa fie, nu sa te judecam pe tine eu mi-am spus experienta mea vis-a-vis de asta si dau un sfat oricarei mamici SA NU TINA COPIII IN FUMUL NIMANUI, spre binele lor asta cred ca ar spune-o oricine bine intentionat.
bryama
Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 5:59 pm
eva_26 a scris:
deci eu ımi permit sa cumpar la copii dulciuri și daca fumez dar nu cumpar pentru ca nu vreau sai obijnuiesc cu foarte multe dulciuri așa ca mai bine le cumpar fructe care știu ca le manınca nu am fumat cıt am fost gravida cu melisa dar mam reapucat iar ca așa am vrut eu și nu am sa ma las nici macar de zice adnan sau mama sau tata sau oricine de ma duc undeva și acolo nu se fumeaza nu fumez ma abtin
cred ca esti pe langa subiect nu era vorba despre dulciuri in acest topic si nici despre fructe.... fiecare le da ce vrea si cat vrea, dar astea se pe topicul dedicat dulciurilor si fructelor aici era vorba despre cat fum de tigara le dam copiilor!!!
sevi_80
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 6:09 pm
helloooo eva nu ii vorba de haine si de mancare sau ca se ia de la gura copiilor ci de mediul asta cu tutun daca fetele care au fumat sau mai fumeaza cred ca este bine pentru copii ca tu poti sa fumezi si 2 pachete pe zi da nu in aceeasi camera ma refeream
si chiar am dat exemplu ca la mine mama mai baga cand sunt fetele la ea si ma enerveaza rau ca nu le goneste tot timpul de langa ea ,mai ales ca noi nu suntem fumatori
si te-am anuntat de fapt te-am intrebat pe mess daca pot deschide topic cu tutunu si ai zis da si chiar am sperat ca poate daca fetele spun din experienta lor poate reusesti sa fi si tu sincera cu tine si sa iei niste masuri....pentru copii...stii cum este fetele de pe forum poate ca cred unele lucruri da eu daca ma iau de tine inseamna ca stiindu-te de atata timp si vorbind zilnic pe mess si te vad si pe web nu vorbesc aiurea
da acum na fiecare face ce vrea si cum vrea cu copilul lui
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 6:55 pm
bryama tu ziceai ca ın loc de tigari poti cumpara fetei dulciuri eu una ımi permit și tigari și dulciuri știu sevi ca tu ma veizi mereu pe web și vb pe mes nu ma ascund sa nu fumez ın fata webului așa mam obijnuit eu cınd vb pe mes sau stau pe forum bag tigari calculatorul nu mi aptroape de copii stau chiar lınga ușa de la intrare ın camera deci mie orcine ce miar zice tot cum vreu eu fac fiecare vati zis parerea recunosc ca ıs fumatoare fumez ın camera cu copii anul asta sper sa facem camera copiilor sa stea acolo și sa pot fuma ın voie aici sevi nu e vb ca ma scot ca am lemne pe balcon dar ști și tu ca eu fac foc cu lemne mie plin balconul cu lemne de nu pot pune un picior afara nici haine nu ıntind afara le ıntind ın casa caci nu pot ieși pe balcon
bryama
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 7:33 pm
eva_26 a scris:
bryama tu ziceai ca ın loc de tigari poti cumpara fetei dulciuri eu una ımi permit și tigari și dulciuri știu sevi ca tu ma veizi mereu pe web și vb pe mes nu ma ascund sa nu fumez ın fata webului așa mam obijnuit eu cınd vb pe mes sau stau pe forum bag tigari calculatorul nu mi aptroape de copii stau chiar lınga ușa de la intrare ın camera deci mie orcine ce miar zice tot cum vreu eu fac fiecare vati zis parerea recunosc ca ıs fumatoare fumez ın camera cu copii anul asta sper sa facem camera copiilor sa stea acolo și sa pot fuma ın voie aici sevi nu e vb ca ma scot ca am lemne pe balcon dar ști și tu ca eu fac foc cu lemne mie plin balconul cu lemne de nu pot pune un picior afara nici haine nu ıntind afara le ıntind ın casa caci nu pot ieși pe balcon
helloo, scumpa, si eu imi permit sa-i cumpar si dulciuri , nu am zis asta, ca nu mi-as permite....nu cred ca e cazul sa ne laudam acum cu situatia materiala eu doar am zis ca prefer sa cumpar o ciocolata decat un pachet de tigari, adica...NU STIU CUM SA EXPLIC CA SA INTELEGI SI TU..... e un mod de a zice, mai bine fac altceva cu banii aia...ca ciocolata ii cumparam si cand fumam si ii cumparam si ei, si mie, si la nepoata Eu am fumat si vorbesc din punctuld e vedere al unei fumatoare...ca o sapatamana fara fumat nu inseamna mult Din partea mea poti baga in tine tutun pana iti iau foc plamanii
Miky
Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 7:35 pm
opa ... ce-mi place subiectu asta nici eu nu suport sa stau in fumu de tigata al cuiva . de copii nici nu se pune problema . daca sunt in vizita si cei la care merg fumeaza le spun sa iasa afara cu tigara Eu spun NU categoric fumatului .
Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 7:44 pm
si eu sunt impotriva fumatului, nu suport sa se fumeze in preajma mea...si nici a alexiei.
chira
Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 7:56 pm
Nici eu nu fumez, nu am fumat niciodata, nu imi place, dar Vali fumeaza...numai in bucatarie, are locul lui langa geam...si intotdeauna evita sa stea Chira langa el...acum ca a mai crecut si nu o mai poti tine intr-un loc, mai intra in bucatarie cand fumeaza, dar inainte nu fuma niciodata langa ea...
nu fumeaza in masina cand e Chira, sub nicio forma, sta cu orele fara sa aprinda tigara, la drum lung, opreste masina,se da jos si fumeaza...
si intotdeauna avem geamul deschis la bucatarie...chiar si acum
Vali nu fumeaza nici cand este in vizita , decat la bucatarie, sau afara, depinde, dar niciodata in camera in care sunt mai multe persoane, chiar daca i se spune ca poate fuma...de ex nici la sora mea, unde se fumeaza si in sufragerie (amandoi sunt fumatori si nu ai nici copii), el nu poate fuma decat la bucatarie...ei asa au fost educati, si parintii lui la fel, in bucatarie, sau la balcon cand stateau la bloc...iar acum ca stau la casa, vara afara, iarna la bucatarie....
nu imi place fumatul, am incercat sa-l conving pe Vali sa se lase, dar nu poate, fuma si cand l-am cunoscut asa ca nu am incotro acum...
Anca
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 8:09 pm
Miky a scris:
opa ... ce-mi place subiectu asta nici eu nu suport sa stau in fumu de tigata al cuiva . de copii nici nu se pune problema . daca sunt in vizita si cei la care merg fumeaza le spun sa iasa afara cu tigara Eu spun NU categoric fumatului .
asa, miky, fii categorica si scoate-i afara din casa lor, sa fumeze in alta parte
glumesc acum, dar e subiect prea serios. de eva nu imi permit sa spun nimic, ca nu imi permit si gata. face ce vrea, dupa cum zice singura. dar in general, ma doare sufletul cand vad cum isi tin mamicile copiii pe langa ele si incaperea e plina de fum
Miky
Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 8:20 pm
fumatul pasiv este mult mai periculos decat cel activ . copii trebuie dusi la parc sa sa joace nu tinuti langa persoane care fumeaza .
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 8:35 pm
nici eu nu suportam fumul de tigara cınd eram gravida dar adnan tot aici ın camera fuma eu una nu ma pot lasa și nici nu vreau dupa cum am mai și zis de ma duc undeva și nu se fumeaza nici eu nu fumez am fost la o nunta acolo nu se fuma așa ca mam abtinut sau de ma duc la cineva și nu se fumeaza nu fumez ca doar nam sa mor da și cınd ies și ajung acasa ıs cu tigara ın gura normal ca celor care nu fumeaza nu le place anca liniștita poti sa zici ce vrei sa zici la adresa mea nu am camera de doi pe doi sa zici ca am tras o tigara și poti taia cu cutitul
Adriana
Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 8:52 pm
si noi suntem fumatori amandoi fumam in bucatarie cu geamul deschis !denis nu sta in bucatarie cand fumam noi si in masina clar nu fumam niciodata cu copilul !
Anca
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 8:55 pm
eva_26 a scris:
nici eu nu suportam fumul de tigara cınd eram gravida dar adnan tot aici ın camera fuma eu una nu ma pot lasa și nici nu vreau dupa cum am mai și zis de ma duc undeva și nu se fumeaza nici eu nu fumez am fost la o nunta acolo nu se fuma așa ca mam abtinut sau de ma duc la cineva și nu se fumeaza nu fumez ca doar nam sa mor da și cınd ies și ajung acasa ıs cu tigara ın gura normal ca celor care nu fumeaza nu le place anca liniștita poti sa zici ce vrei sa zici la adresa mea nu am camera de doi pe doi sa zici ca am tras o tigara și poti taia cu cutitul
eva, e vorba de copiii tai aici, nu de tine. tu poti fuma, dar nu in prezenta copiiilor. nu ti-e mila de ei?
eva_26
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 9:02 pm
anca de aveam o bucatarie calumea sa am loc și eu acolo frumos sa stau la cafeluta și tigara stateam și eu acolo vara stau mai mult pe balcon ca pun masa scaune patura pe jos la copii și stam acolo ai vazut și ın poze ce salon mare am un geam e ıntredeschis ıntotdeauna cınd fumez calculatorul lam pus mai lınga ușa ca aici fumez mai mult la calculator dar ușa mi, deschisa larg seara daca mai stau mai mult pe net și copii dorm și nu deschid geamul ca e mai rece prefer sa merg ın camera mica cu calculatorul sa fumez acolo
Miky
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 9:15 pm
Fumul omoara si pe cei din jurul tau .
Fumulde tigara omoara 700 persoane pe ora . In fiecaare zi fumul de tigara omoara circa 700 persoane , asta ar insemna 16.800 pe zi si 6.132.000 pe an .
dar nu e mai bine sa le lasi eva ? sa nu mai fumezi deloc ? asa faci economie si la bani si la sanatate .
ce am scris mai sus e valabil pentru toate fumatoarele noastre
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 9:25 pm
miki nu reușiti sa ma comvindegti nici cum sa ma las ei lasa miki ca multi mor și cei care nu fumeaza eu ın romınia am fost conectata la un aparat dinala ce te lasa de fumat și tot degeaba ca nu șia facut efectul daca nu este vointa
sevi_80
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 9:33 pm
faza este ca mor cei de langa fumatori sau afectati in mare pare is nefumatorii si tot fumu vine spre ei
uite asa eu atunci dupa revelion efectiv m-au apucat nervii dupa ce i-am suportat 2 zile intr-un tutun continuu sa nu ma lase 5 minute sa aerisesc chiar m-au scos din sarite si le-am zis ca asa cum eu am inhalat atata fum sa suporte si ei putin curent ca nu imi pasa ca o tragea pe una curentu la urechi
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 9:34 pm
miky, imi place ce ai postat, facem campanie anti-fumat pe forum si e foarte bine, zic eu!
eva, orice scuza nu e mai importanta decat sanatatea propriilor copii. tu faci cum crezi, nu iti mai facem noi proces. dar gandeste=te intai la ei, mai ales ca ai zis ca te poti abtine daca esti undeva unde nu se fumeaza. de ce nu te abtii in casa ta? iesi in aer liber cu ei si fumeaza afara sa iti faci plinul cu tigari, si cand intri in casa lasa-i pe copii sa respire aer curat in plamanii aia cruzi ai lor. nu te juca cu sanatatea lor, mami!
Miky
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 10:52 pm
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 11:19 pm
Berbecuta
Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Vin Ian 14, 2011 11:51 pm
E tare bine venit subiectul asta :)
La mine in familie fuma tata si nu de putine ori i-am zis sa se lase ca nu ii face bine, plus ca eu si fratele meu nu suportam tigarile, fumul lor,mirosul care il da pielii si hainelor. De vreo 3 ani nu mai fumeaza si ma bucur.
Eu si sotul nu am fumat niciodata si nici prietenii care ii avem nu fumeaza, numai tatal meu sau nasul de cununie al nostru cand vin la noi acasa le spuneam de la bun inceput ca daca vor sa fumeze sa iasa pe balcon si se conformeaza.
La noi din start nu se va pune problema fumatului in casa, in preajma copilului, atata timp cat noi nu suportam tigara si fumul (fumatul pasiv) de la care mor mai multi oameni decat cei care sunt fumatori.
Miky tare instructive sunt fotografiile
Adriana
Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 8:50 am
eu sigur nu ma las de fumat pana la sarcina mai ales acum c ai plecat al meu !chiar acu ma duc sa aprind una
eva_26
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:10 am
ce tare ești adriana am o aliata care nu se lasa și eu imediat trag una cu cafeluta tare bine merge o tigara
sevi_80
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:13 am
da ma eva dar nu ai inteles o chestie tu poti fuma pana dai coltu dar intr-un loc cu totul si cu totu separat de copii
ca si adriana din cate am citit fumeaza in bucatarie si niciodata langa denis e o diferentaaaaaaa
mie imi place cum comenteaza fumatorii cand li se dau pachetele cu imaginile astea cu diverse imagini sau colegii sotului pun acolo cate o hartie sa nu mai vada
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:35 am
da sevi intradevar daca eu fumez denis n ar e ce cauta in bucatarie sau in general i n locurile unde se fumeaza prefer sa nu mai fumez eu daca ma duc in vizita si s toti la tigara si n am cu cine l lasa in camera decat s ami tin copilul in fum !sunt foarte constienta de raul pe care l face fumul de tigara si mie dar copilasului !
eva_26
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:39 am
pot sa fie poze pe pachetele de tigari ca nu ma deranjeaza deloc nu simt nimic ca vad poza aia acolo așa ca degeaba leau pus și acuma mis geamurile toate deschise larg ıncepınd din bucatarie pına ın salon
Miky
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:42 am
or sa faca copii pneumonie eva daca ti asa mult geamurile deschise . adriana sper sa ramai gravida si sa lasi tigarile ... DE TOT .
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:45 am
nu te teme miki nu e rece la noi e cald afara azi nu e frig eu ın fiecare zi aerisesc de cıteva ori
Miky
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:48 am
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:53 am
miki acu si daca vreau nu pot ramane ca n am cu cine de lasat le las cand oi ramane dar nu cred de tot !asa am zis si la denis si m am reapaucat dupa ce am nascut si el nu a mai vrut san deci....si eu as vrea sa le las definitv dar .... asta e miki pute nu pute eu fumez si nu le pot lasa deocamdata !repet sunt foarte constienta de tot ce nseamna tigara si fum de tigara !
Noxa_Kitty
Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 9:59 am
Fumam in casa cu copiii? Sau chiar cu ei in camera? Daca in urma cu 20 de ani nu stiam la ce ne expunem copiii atunci cand fumam “in nasul lor”, astazi ar trebui sa fim constienti ca riscurile pentru sanatate sunt mari. Inhalarea de catre copii in mod constant a fumului de tigara poate duce la iritarea (uscarea) cailor respiratorii si dificultati in respiratie, iritarea ochilor, dureri de cap sau ameteli, greata, crize de astm, ingrosarea arterelor samd. In general, mai spun medicii, copiii expusi au o imunitate scazuta si nu ii protejam fumand in alta camera. Un studiu publicat luna trecuta a evidentiat un alt pericol: cel al expunerii la reziduurile de nicotina de pe haine, mobila, pereti, covoare etc., asa-numitul “fumat la a treia mana”. In combinatie cu un mediu poluant, spun cercetatorii americani, nicotina genereaza noi substante nocive pentru organism, iar o canapea poate genera probleme la fel de mari ca o scrumiera. Conform observatiilor facute in studiu, este suficient sa circuli cu masina unui fumator inrait ca sa imprumuti resturi de nicotina pe propria piele, chiar daca el nu si-a aprins tigara. Oriunde ai fuma, resturile de nicotina vor ramane pe hainele si pe pielea ta.
Am urmarit ce ati citit si vin si eu sa imi zic parerea. Dupa cum stim cu totii fumatul are efecte nocive si fumatorilor activi, dar si pasivi. Eu am fumat din liceu, cand l-am cunoscut pe al meu fumam amandoi, bagam tigari dimineata la cafea amandoi in dormitor, totul mirosea a tutun, daca ma credeti al meu fuma si in baie cand statea pe WC!!!! Cand am ramas insarcinata - eu n-am putut sa ma las cu 2 ani inainte ca a venit neprogramata, m-am lasat de ele, totul tine de vointa, mi-aduc aminte si acum ca stateam cu rezultatul in mana si mi-am aprins o tigara si al meu s-a uitat urat la mine si i-am zis asta e ultima si gata, si cat am fost insarcinata n-am mai fumat, dupa ce am nascut mai trageam ocazional cate o tigara, dupa am ramas cu baiatul insarcinata, iar n-am mai fumat, dupa ce am nascut iar m-am apucat. Este greu, trebuie multa vointa si daca ai langa tine o persoana nefumatoare e in avantajul tau. La noi in casa acum se fumeaza in bucatarie, dar oricum fumul se imprastie in toata casa ceea ce nu e bine, eu am zile bune cand nu fumez, dar nu tine mult, acum i-am promis sotului ca ma las ca am gastrita asta si imi face si mie rau, sper sa reusesc pana la sfarsitul lunii, sunt fumatoare ocazionala acum, dar tot fumatoare se cheama, copii nu stau niciodata in bucatarie cand se fumeaza, iar la noi e nasol ca 95% din cei care ne calca pragul sunt fumatori. Eu sunt constienta ca nu le face bine copiilor si sper sa scap de viciul asta...
Miky
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:09 am
si al meu barbat fuma de pe la 16 ani . acum are 44 si le-a lasat . deci daca vrei poti .
Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:14 am
Da, Miky, asa e... Tatal meu fuma de la 13 ani si s-a lasat la 49 ani, are ani buni de cand nu mai fumeaza, deci se poate Eu sper sa reusesc, mai ales ca nu imi place nici mirosul nici gustul, dar na, usor usor le las eu de tot si dupa ma ocup si de barbata-miu
Adriana
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:27 am
se poate intradevar si sotul meu imi spunea ca acum de la un pachet pe zi a ajuns la 5 -6 tigari si ma bucur asa mult pentru el !eu sigur nu ma pot lasa cel putin pana nu l vad in tara langa mine !
Noxa_Kitty
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:35 am
Da, Adriana, asa zic si eu, ca cateodata ma coplesesc toate si ca sa nu plang bag o tigara, dar asta doar un motiv sa ne intretinem viciul, dar important e sa gasim puterea de a ne lasa... al meu ma bate la cap sa nu mai fumez ca nu imi face bine si are dreptate, sper ca atunci cand vine sa ii zic ca nu am mai fumat de o luna. Acum am un pachet de tigari in casa si vreau sa il termin si sa nu mai fumez, sper sa reusesc!
Adriana
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:38 am
succes elena !
bryama
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:45 am
Adriana a scris:
eu sigur nu ma las de fumat pana la sarcina mai ales acum c ai plecat al meu !chiar acu ma duc sa aprind una
baga-le , adriana, baga-le de Eva ce sa mai zic, ea intr-adevar fumeaza ca turcul si la propriu si la figurat
In ce priveste lasatul de fumat ,va dau dreptate , este vorba de vointa, eu sper sa reusesc numar zilele de cand nu mai fumez dar am si zile in care imi vine sa trag macar un fum, unul mic, atat dar ma abtin oricum nu am tigari in preajma
Tatal meu fumeaza de la 14 ani pe vremea lui Ceausescu baga un pachet de Carpati pe zi si voi sitti cat de imputite erau tigarile alea. Anul aceste, la 60 de ani le-a lasat , brusc , fara sa vrea, de voie, de nevoie! A facut un ACV si a fost nevoit sa renunte la tot ce inseamna tutun, alcool, cafea, sare, grasimi. Din august 2010 , taica-miu nu s-a atins de asa ceva dupa ce o viata intreaga a avut totul la dispozitie! Este atat de dornic sa traiasca si sa nu ajunga povara pt altii incat a renuntat la tot! Deci, totul tine de vointa si mai bine renuntam singure la fumat de buna voie, decat sa fim fortate mai tarziu de alte imprejurari Si sa regretam, cum face tatal meu acum, sa regretam ca nu ne-am mentinut sanatatea in tinerete! Tot ce bagam in noi acum va avea repercusiuni pe mai tarziu!
Adriana
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 10:57 am
asa este daniela tutunul dauneaza grav sanatatii ! cu toate astea deocamdata nu ma pot lasa oricata vointa as avea!
Berbecuta
Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:03 am
Felicitari tatalui tau Daniela ca nu mai fumeaza si tie la fel, chiar daca esti la inceput de drum cu vointa vei reusi! Tatal meu a reusit sa se lase, dupa ce a fumat de la 18 ani pana la 66.
bryama
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:08 am
Adriana a scris:
asa este daniela tutunul dauneaza grav sanatatii ! cu toate astea deocamdata nu ma pot lasa oricata vointa as avea!
stiu si te inteleg perfect si eu am avut multe tentative de lasat de fumat , dar mereu m-am reapucat sa vedem cat ma tine acum am aproape 2 saptamani fara dar cel mai mult am stat 3 luni fara fumat si tot m-am reapucat Eu acum o fac pe lupul moralist ca sa ma ajut pe mine sa rezist tentatiei de a fuma ... Dcaa ai sti ce greu imi vine si mie Cand cumpar ceva si sutn si tigari expuse, imi zic in gand non stop: " tigari NU, tigari, NU" apoi trebuie mereu sa gasesc ceva de facut ca sa umplu timpul in care trageam tigara ....adica sa mai bag ceva in gura cred ca am pus 2 kg pe mine de cand nu mai fumez si modul de a gandi trebuie sa se schimbe ca sa pot rezista.....e greu, dar TREBUIE!!
Adriana
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:13 am
succes daniela si tie !
Noxa_Kitty
Subiect: Re: adresat fumatoarelor si nu numai Sam Ian 15, 2011 11:15 am
Asa, asa, Daniela, lupta ca mai am vreo 10 tigari si vin si eu langa tine Am avut si eu luni de zile cand nu fumam, sau cand era al meu plecat o saptamana de acasa nu fumam, iar cand venea el fumam cu el, o tigara era binevenita la cafea dimineata, sau cnad dormeau copii sau dupa o partida de...joaca Si eu fac la fel in magazin, imi spun in gand, cateodata ma tenteaza si cumpar, cateodata rezist, e grea tentatia asta, mama ei de tigara. Legat de Carpati, cand eram prin clasa a 5-a, tata fuma din alea si avea un pachet mareeee cu 100 tigari si luam cate o tigara si fumam cu unul dintre frati de curiozitate. La mine in familie au fumat amandoi, acum a mai ramas mama, sper sa o conving si pe ea zilele astea sa ne lasam amandoua... Si ca sa revin la subiect, Alesia cand intra in bucatarie face "puuu, ce pute ete alicea, mami io pec d-alicea"