| | CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 9:46 am | |
|  L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine! _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 11:03 am | |
| craciun fericit tuturor mamicilor active ! |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 12:16 pm | |
| |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 12:31 pm | |
| |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 2:26 pm | |
| craciun fericit si mese bogate si oameni veseli sa aveti in jurul vostru in aceste zile sfinte  va imbratisam pe fiecare in parte  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 2:49 pm | |
| craciun fericit tuturor mamicilor ši celor care ınca nu sunt mamici sa va aduca mošul multa sanatate cai mai buna decıt toate |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 7:52 pm | |
| Craciun fericit tuturor!!!!!!! |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | |
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 8:38 pm | |
| craciun fericit dragi mamici .
Sub cetina din brad, in casa, Un dar, o mica bucurie. Si chiar de nu va fi sa fie, Nu te intrista, Primeste aceste ganduri, Ca dar din partea mea ! |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16865 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Vin Dec 24, 2010 8:43 pm | |
| Craciun fericit va urez si eu si Vladut din tot sufletul!  Sarbatori fericite, belsug si veselie! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Sam Dec 25, 2010 3:24 pm | |
| Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire. SARBATORI FERICITE! dragele mele |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Sam Dec 25, 2010 3:43 pm | |
| Pe la geamuri sunt stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e in coltul lui, mosul e la treaba lui sa ne fie noua bine iata si CRACIUNUL VINE. Sarbatori fericite! |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Sam Dec 25, 2010 4:32 pm | |
| De Craciun este bine sa fim toti cu sufletul curat, sa nu existe in inima noastra nici un pic de ura, sa ne rugam cu toti la bunul Dumnezeu sa ne de-a sanatate, bucurii, multa fericire alaturi de ce-i dragi. In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor, "MULT NOROC si VISE IMPLINITE"! CRACIUN FERICIT! |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Sam Dec 25, 2010 5:33 pm | |
| CRACIUN FERICIT,MAMICI DRAGI! VA DORESC DIN SUFLET ,ALATURI DE CEI DRAGI SA FITI SANATOSI CU TOTII ,FERICITI SI SA VA IUBITI MULT! DISTRACTIE PLACUTA! |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Sam Dec 25, 2010 5:48 pm | |
| http://www.youtube.com/watch?v=1Aw2BfGyXh0&feature=related CRACIUN FERICIT! |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Dum Dec 26, 2010 10:53 am | |
| Craciun Fericit va doresc si eu fetelor  _________________  |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Dum Dec 26, 2010 11:07 am | |
| multumim la fel si tie |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Dum Dec 25, 2011 11:40 pm | |
| |
|
 | |
ionimihaela

Numarul mesajelor: 323 Varsta: 36 Localizare: GIURGIU DESPRE NOI: MIHAELA,ROXANA-IULIANA SI LIVIU-GABRIEL si taticul CRISTI Data de inscriere: 25/10/2011
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Lun Dec 26, 2011 8:40 am | |
| CRACIUN FERICIT !tuturor si muuuuulta sanatate. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Lun Dec 26, 2011 9:25 am | |
| Craciun fericit!!!!!  fetelor! |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Lun Dec 26, 2011 12:39 pm | |
| Craciun Fericit dragi mamici active!.. Mos Craciun din zare vine, Ocolind munti si coline Si-ntr-o mana va aduce, Tot ce-n lume e mai dulce: Implinire, iubire si un an plin de fericire. Iar in cealalta va aduce in casa, Sanatate si  sufleteasca… Craciun fericit!  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Lun Dec 26, 2011 1:09 pm | |
| si noi uram un Craciun ca in povesti si un an nou plin de vise implinite si multe bucuriii!  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Lun Dec 26, 2011 1:34 pm | |
| craciun fericit fetelor  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16865 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Lun Dec 26, 2011 7:26 pm | |
| Sper ca ati avut un Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Sarbatori fericite pe mai departe! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Mar Dec 27, 2011 7:19 am | |
| Cu intarziere,va urez si eu sarbatori fericite..cat a mai ramas din ele  |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! Mar Dec 27, 2011 11:00 am | |
| Va doresc sa aveti parte in continuare de sarbatori fericite si sa aveti parte de multa,multa iubire _________________  |
|
 | |
| | CRACIUN FERICIT MAMICI ACTIVE! | |
|