| | Cadouri de martisor pentru cei dragi! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
leiiana

Numarul mesajelor: 109 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 29/08/2008
 | Subiect: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Lun Dec 13, 2010 12:06 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre leiiana in Lun Feb 28, 2011 10:19 am, editata de 1 ori |
|
 | |
danyforeverD

Numarul mesajelor: 190 Varsta: 27 Localizare: Bistrita DESPRE NOI: Suntem din Bistrita si fetitei ii plac in special Mickey Mouse.
Adora sa ii citesc carti,mai ales cele de la Disney si e foarte incantata cand aude de mosu(asta de cand era mai micuta).
Eu sunt Daniela si fetita e Cristinuta Data de inscriere: 10/12/2010
 | Subiect: Re: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Lun Dec 20, 2010 9:14 am | |
| aci postam daca vrem sa vindem sau sa cumparam ceva????? |
|
 | |
leiiana

Numarul mesajelor: 109 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 29/08/2008
 | Subiect: Re: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Lun Dec 20, 2010 12:07 pm | |
| buna, din cate stiu eu...asta este subiectul meu. |
|
 | |
danyforeverD

Numarul mesajelor: 190 Varsta: 27 Localizare: Bistrita DESPRE NOI: Suntem din Bistrita si fetitei ii plac in special Mickey Mouse.
Adora sa ii citesc carti,mai ales cele de la Disney si e foarte incantata cand aude de mosu(asta de cand era mai micuta).
 | Subiect: Re: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Mar Dec 21, 2010 11:47 am | |
| scuze ce se face la sectiunea asta?Ma uit si eu peste tot,se pare ca o dau in bara am intrat la link ul pus mai sus si sunt foarte frumoase,sunt facute de tine? Mi-ar place sa stiu sa imi fac si eu perinute ,de astea chiar nu am facut niciodata. Daca o sa imi reuseasca prin vara ceva,pot sa iti arat sa imi spui parerea:) Scuze am intrat si am vazut ca nu a zis nimeni nimic, asa ca am zis ca sa intreb si eu ce se face la subiectul asta,probabil am nimerit gresit. |
|
 | |
leiiana

| Subiect: Re: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Lun Feb 28, 2011 10:22 am | |
| [/quote] [/b]  [/quote][/quote] Lenjerii de pat la orice dimensiune! Lenjeria de pat dublu cu dimensiuni de 1.80/2.20 cearceaf de pilota cu fermoar, 2.00/ 2.20 cearceaf de pat si doua fete de perna este la pretul de 75 ron. Toate cele bune! Lucia |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Lun Feb 28, 2011 10:30 am | |
| da daniela . aici posteaza fiecare daca are devandut sau doreste sa cumpere ceva . fiecare isi deschide subiectul si posteaza ce are de oferit .comentarii asupra produselor le poate face toata lumea . |
|
 | |
danyforeverD

| Subiect: Re: Cadouri de martisor pentru cei dragi! Sam Apr 16, 2011 1:51 pm | |
| multumesc Miky,am inele,oricum sunt superbe  (spor la vanzari) |
|
 | |
| | Cadouri de martisor pentru cei dragi! | |
|