| | CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
inatas

Numarul mesajelor: 21988 Varsta: 35 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Joi Noi 04, 2010 8:44 am | |
| _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13931 Varsta: 35 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Noi 27, 2010 2:47 pm | |
| simo, poate mai pui link-uri,  supa de zarzavat e draguta tare  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21988 Varsta: 35 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Noi 27, 2010 2:50 pm | |
| copilasii mei l-au invatat anul asta la gradi. daca va plac am sa mai pun cum sa nu _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13931 Varsta: 35 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Noi 27, 2010 2:53 pm | |
| noua ne plac, simo i-am mai descarcat si eu si ii pun cand avem timp de ascultat. aseara de ex am ascultat cleopatra stratan |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Noi 27, 2010 2:57 pm | |
| la ale mele nu le place cleopatra eu am toate cutiutele muzicale si mai le pun de pe net.le caut mereu pe cele care le vad afisate la gradi ca le-au invatat _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Noi 27, 2010 3:07 pm | |
| ce fain, la voi se afiseaza cantece pe care le invata? la noi nu. probabil depinde de gradi. oricum, cele pe care le stie acum sunt in mare parte invatate acasa, la gradi au cantat destul de putine, zic eu. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Noi 27, 2010 3:36 pm | |
| da anca la usa de langa fiecare clasa este cate un panou si acolo ne afiseaza tot ce fac copii, tema din fiecare saptamana ca sa stim daca avem materiale legate de respectiva tema sa le dam si noi. asa si la engleza afiseaza ce a facut grupa respectiva intr-o luna asa putem face si noi acasa cu ei _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Dum Noi 28, 2010 10:39 am | |
| _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul

Numarul mesajelor: 18717 Varsta: 32 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Lun Noi 29, 2010 12:57 pm | |
| simo, multumim de cantecele, cand se trezeste david am sa le pun , unele le-a mai ascultat ...stiu sigur ca aia cu...nu mi-e frica de bau-bau imi spune sa nu o pun ca e...urata  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Lun Noi 29, 2010 1:42 pm | |
| la ale mele le place mult irina cam toate le stiu de la gradi si cand le pun gesticuleaza se ascund mori de ras cand le vezi.singurul care nu reactioneaza e raul el numai la gradi canta spune poezii acasa e mut _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5613 Varsta: 36 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Mar Noi 30, 2010 8:32 am | |
| si noi ascultam cantecele , ori pe ne, ori punem la dvd, imi cere Chira, si danseaza...
cand o intreb daca asa ii invata la gradinita ( sa danseze), imi spune ca nu, stie de la ea, la gradinita ne pune doamna numai nu mi-e frica de bau bau, si mai imi spune de inca vreo doua cantecele... |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Mar Noi 30, 2010 1:09 pm | |
| ce imi place "are mama o fetita"  multumim simo! toate ne plac. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Mar Noi 30, 2010 1:10 pm | |
| ma bucur ca va plac, o sa mai pun cand o sa am timp si o sa fie si fetele acasa ca ele le aleg  asta e frumos asta nu _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1464 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Vin Dec 03, 2010 3:57 pm | |
| Le-au ascultat zilele astea piticii mei pe toate....mai putin una,cea cu bau-bau.  De cand sunt mici ,se sperie inca de cum incepe melodia si spun ca e urata. In schimb,"Are mama o fetita" e de senzatie chiar si pentru fecior....o ascula de n ori la rand. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13728 Varsta: 34 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Dec 18, 2010 2:06 pm | |
| sa sti Miha ca nici lui Cosmin nu-i place cantecul cu bau bau,imi zice ca e urat rau,ci alte cantecele,mai ales una,,am o casa mititica,,ii place mult de tot |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA Sam Dec 18, 2010 5:18 pm | |
| sarei ii place "nu mi-e frica de bau-bau"  printre preferatele noastre sunt "un motan cat un pisoi" si "are mama o fetita". |
|
 | |
| | CANTECE PENTRU COPII DE GRADINITA | |
|