| | la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 7:55 am | |
| la multi ani dragele mele sa fitit fericite si tot ce va doriti |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 10:14 am | |
| LA MULTI ANI MARIILOR MARIANILOR MARIUCELOR !  [img:3ce3]http://i490.photobucket.com/albums/rr265/marinadriana14/post-34351-1218792226.jp  g[/IMG]  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 10:30 am | |
| |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 1:16 pm | |
| LA MULTI ANI MARIILOR MARIANILOR !!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 1:42 pm | |
| La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume! la multi ani si familiei mele..la multi ani Marian, la multi ani Ale ( Maria Alexandra o cheama), la multi ani si mie  La multi ani Marian al lui miky, al lui Adriana, la multi ani lui denis, ca stiu ca si el e marian, la multi ani marianei (mama chirei), la multi ani tuturor celor care mai sunt marian si maria! |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 2:05 pm | |
| Doresc sa urez un La multi ani celor care poarta numele de Maria, Marian si derivatele acestor nume sfinte. Anamaria (Lumi) iti doresc un sincer La multi ani, o sarcina usoara si frumoasa, sa fii sanatoasa, vesela, iubitoare ca si pana acum. Mary la multi ani draga mea prietena! Sa ai parte de multa fericire, noroc,de impliniri si sa ramai la fel de nebunatica Anamaria si Ale (Riana) La multi ani sa fiti fericite, sanatoase si tot binele sa se reverse asupra voastra! Mario pui de Miha sa fii sanatos, la fel de nazdravan si sa ai parte de o copilarie frumoasa Adriana La multi ani celor doi sarbatoriti ai tai! Sa iti fie sanatosi, voiosi si norocosi! Socrela sa iti dea DD sanatate si tot ce iti doresti! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 2:56 pm | |
|  multumesc ria si clara ! La multi ani si voua !tuturor celor din familiile vostre la multi ani cu sanatate multa ! |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 3:37 pm | |
| Mariana (mami de Chira) la multi ani fericiti draga mea! Ziua de azi sa iti aduca multa bucurie, iar toti cei dragi sa iti fie alaturi la zi aniversara  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 4:11 pm | |
| La multi ani tutror din partea noastra
|
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Mier Sept 08, 2010 9:07 pm | |
| De ziua numelui vostru, iva doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa vi se indeplineasca toate dorintele pe care o sa vi le puneti. La multi ani, tuturor Mariilor si Marianilor

Musical Scraps for Orkut |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina Joi Sept 09, 2010 4:10 pm | |
| Urez si eu cu intarziere ,celor care ieri si-au serbat ziua ,un calduros La multi ani !!! Va multumesc din suflet  CLara  ...imi e dor de tine :) ..multumesc |
|
 | |
| | la multi ani tuturor celor care poarta numele de maria marina | |
|