| | Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Sept 28, 2010 8:48 am | |
| da asa este nici nu disper in cazul asta sunt bucuroasa ca am scapat de pampersi, oricum e micut ptr wc trebuie sa il tin eu asa pe olita sta pina isi termina el treburile, avem un wc face acum in 8 noiembrie 3 ani si inca are pampersi nici vorba sa vrea sa stea la olita sau wc |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Sept 28, 2010 9:07 am | |
| ei deliana lasa ca se invata el _________________  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Dec 29, 2010 2:32 pm | |
| Eu am scapat de pampers la fata de la 2 ani si 2 luni, ea a facut la olita de la nici un an, cu toate ca mai purta pampers, acum nu mai poarta nici noaptea nici ziua, am scapat, mi-a mai ramas baiatul care nici pana la ora actuala nu reusesc sa il pun pe olita, tot in pampers face, el se joaca cu olita, nu sta pe ea... Sper sa scap si la el... |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Dec 29, 2010 4:25 pm | |
| Nici Bia mea nu vrea sa renunte la pampers  Prima data a stat pe olita la 6 luni  de placere statea acolo, cand facea, cand nu, apoi pe la 1 an ...nu a mai vrut deloc sa auda de ea  se tot uita la mine cand eram pe wc si asa ca i-am luat reductor ...incantata la inceput....a stat si sta si acum daca o pun ..dar n-a facut decat o data  in rest , tot in pampers  Nu stiu cand si cum o voi obisnui sa ceara la wc....ma depaseste aceasta problema  Pana acum o saptamana zice"caca" dupa ce facea in pampers....acum nici atat nu mai zice  trebuie sa o detectez eu dupa miros |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Dec 29, 2010 4:42 pm | |
| Dana, eu cand i-am cumparat olita vaea 10 luni, i-am lasat-o luna sa se joace cu ea, punea jucarii in ea, apoi o puneam pe olita imbracata si ma jucam cu ea ca si cum ar sta pe scaun, pe tron, apoi tot imbracat o puneam si ii spuneam fa pis, fa caca, pana sa faca un an cum se trezea dimineata primul lucru eram pe faza si o puneam pe olita si facea pis, asa si somnul de dupa amiaza. A tinut-o asa vreo 2 luni, cand a invatat sa zica pis si imi cerea singura. Apoi o urmaream atent cand dadea sa se screme si o puneam fuga pe olita si asa am invatat-o si cu treaba mare, la 1 an si 2 luni imi cerea la olita. Pana la 2 ani am reusit de multe ori sa o dezvat sa nu faca pe ea, nu ii puneam pampers ziua, apoi nici noaptea, si spre 2 ani era chiar cate o saptamana cand nu purta pampers, dar cum venea ta-su din tara cum facea pe ea, nu mai cerea, ii puneam pampers, pleca ta-su dupa weekend si imi lua 3 zile sa o obisnuiesc iar la olita, iar venea ta-su, iar nu imi mai spunea si uite asa, ca ajunsesem si la doctor si mi-a zis ca e pe fond emotional, ca e fericita ca e tatal langa ea si nu mai acorda atentie nevoii de a face pis sau treaba mare... Si intr-un final la 2 ani si 2 luni nu i-am mai pus deloc pampers si n-am mai avut probleme... Oricum, fiecare copil e diferit, am incercat sa urmez aceeasi linie si la baiat dar nu am reusit nici o performanta pana acum, nici macar sa faca o data pis... |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 10:52 am | |
| nici melisa nu vrea deniz sa ınvatat singur nu am vrut sa ıl fortez ši nici pe melisa nu o voi forta eu pun olita la vedere |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 11:37 am | |
| fetelor!!!!!!!! nu stiu daca am mai scris dar pe Eni l-a invatat tati, eu m-am dus inapoi la lucru si tati a stat cu ea, dar direct pe toaleta a vrut , olita nu prea a folosit. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 1:14 pm | |
| lasa Eva ca e bine si la toaleta,al meu face decat pipi la olita iar caca numai la wc |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 2:35 pm | |
| si asa este bine Miha |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 4:53 pm | |
| Mi-e groaza la baiat, cum il pun sa faca pipi din picioare???? Cred ca va uda totul primprejur  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 4:57 pm | |
| hahah elena ši deniz facea prin casa unde apuca acum merge ši face ın baie numa deschide uša ši gata trebuie sa spal mereu ın baie ın olita doar caca pišu nu |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 5:03 pm | |
| Pai si cum il invat? Trebuie sa il tin de p..., ce sa ii fac, am zis ca daca nu ma descurc sa vina ta'su sa il invete ca e barbat  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 5:14 pm | |
| elena eu puneam olita la vedere aici ın salon ši dintro data numa lam vazut pe deniz ca se razama de perete ši face pišu la olita ıl lasam peste zi fara pampers |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 5:19 pm | |
| Da, Eva, dar eu nu pot lasa olita ca mi-o taraie prin toata casa si sigur nu o sa faca, si daca il pun sa faca pis ca fetitele nu sta, se ridica, si eu nebuna, dar chiar sunt paralela la el... |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 5:22 pm | |
| dul la baie la olita ši aratai cum sa faca ai reti odata de doua ori ši poate se ınvata |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 5:54 pm | |
| Incerc, Eva, crede-ma, dar mai mult ma enervez, oi vedea.... |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 5:59 pm | |
| lasa nervii iao cu calm ši eu mam enervat dar am lasat nervi laoparte ši am luato cu calm explicai frumos |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 6:42 pm | |
| Ii explic, Eva, ca nu imi vars nervii pe el, chiar sunt calma, mai avem de lucru, usor usor... |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 8:43 pm | |
| eu pe maya am pus-o pe la 7 luni sau un pic mai repede pe olita..ea adora sa stea pe olita!!caca face numai la olita..doar daca o apuca cand sunt pe undeva pe drumuri..atunci face in pampers..nu stie inca sa se ceara,dar eu ii cam stiu orele,plus ca indiferent cand o pun,atat sta pana face,asa ca nu se intampla sa faca pe ea daca suntem acasa |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:17 pm | |
| ela la 1 an si 5 luni nu prea ai sanse sa il faci sa mearga singur la toaleta.foarte rare sunt cazurile cand renunta asa devreme cum este cazul mayei dar in general cam toti copii in jurul varstei de 2 ani se duc singurei si spun ca vor eu pe melis asa am stresat-o saracuta si tot la 2 ani si nu a mai facut deloc pe ea
iar cu selyn am lasat-o singurica la mine e drept ca selyn face cam tot ce face si melis si ea o urmareste pe dadi ca asa ii spune si la 2 ani nu mai facea nici noaptea pe ea ,altfel nu mi-o luau in toamna la gradi daca facea pisu pe ea.. |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:25 pm | |
|  maya  selin |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:29 pm | |
| sevi,am si specificat..maya nu se cere la olita,e mult prea mica inca!Doar ca stiu eu cum face..o pun dimineta,fara caca nu s ridica de pe olita,apoi dupa-masa si daca ii trebuie,face si seara... chestia e ca ei ii place pe olita,si atunci are rabdare sa stea pana face!dar de cerut nu se cere!si pisu..face unde apuca! |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:34 pm | |
| imprtant e ca sta eo ši ai place a mea nu sta nici ın ruptu capului degeaba stau luınga ea ši ma joc ai cınt ca nu vrea ši gata |
|
 | |
thaisa

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:37 pm | |
| da,e bine ca sta,numai ca am tinut sa specific iar ca nu se cerept ca vazusem ca sevi zicea ca rare sunt cazurile ca maya..si ea chiar nu e un caz special!cand se va cere la olita,dau de baut! |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:48 pm | |
| sa nu uiti eodeniz face caca are hırtie pe dulap o ia se šterge pune olita ın baie ınchide uša ši vine cu el nu mai am treaba acum cu melisa om vedea |
|
 | |
thaisa

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:51 pm | |
| sti ce cred eu?ca daca trebuia sa spal scutece,maya sigurat facea si pisu in olita de frica mea  ! lasa ca au tot timpul sa invete sa se ceara! |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 9:53 pm | |
|  mama ce vremuri erau cu scutece multe am spalat ši eu la verišorii mei cu ariel |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 10:12 pm | |
| pai e super bine ca sta thaisa
multe mamici nu ii pot face sa stea nici 5 minute pe olita asa ca are ea mititica timp sa se ceara |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Dum Ian 09, 2011 10:13 pm | |
| asta ziceam ši eu sevi ca melisa nu vrea nici un minut sa stea |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Lun Ian 10, 2011 7:07 pm | |
| Si al meu baiat intra in categoria asta, ca nu vrea sa stea pe olita, e timp, incet incet... Oricum nu cred ca o sa am eu norocul sa il dau la gradinita de la 2 ani, cel mai probabil la cresa va merge. |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Feb 08, 2011 3:24 pm | |
| Ai mei nici acum nu au scapat de pampersi de tot...le mai pun noaptea,chiar daca de multe ori dimineata e uscat... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Mar 15, 2011 6:12 pm | |
| Iooooooooi Mihaelaaaaa ce mortala esti. |
|
 | |
della

Numarul mesajelor: 123 Varsta: 35 Localizare: Tg.Jiu Joburi/Distractii: imi place sa navighez pe internet,si sa stau in preajm printesei mele-Luana Stare de spirit: vesela si optimista DESPRE NOI: mami Delia,fetita Luana,baietelul Casian si tati Robi Data de inscriere: 31/01/2009
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Noi 08, 2011 10:59 am | |
| si noi suntem putin in urma cu olita.Nu ne place deloc,doar ca jucarie,insa nu facem nimik acolo |
|
 | |
roxanik

Numarul mesajelor: 2722 Varsta: 32 Localizare: ploiesti DESPRE NOI: ALEXYA-IOANA , ROXANA-MIHAELA( mamica ei) , TIBERIU (taticul ei)...o familie fericita!!!! Data de inscriere: 30/06/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Noi 08, 2011 4:38 pm | |
| a mea deja e mare!!!! de la 2 ani face singura la olita. noaptea daca face se trezeste singura!!!! |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mar Noi 08, 2011 8:21 pm | |
| fb felicitari alexia noi avem 4 lun apoap mai pna la olita |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Noi 23, 2011 9:40 am | |
| inca mai face la olita,dar si la wc,sa treaca iarna,si de la primavara gata nu o mai las la olita,e rece in baie ca nu dau drumul la calorifer decat cand facem baita,economie  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Noi 23, 2011 9:53 am | |
| deniz face la olita treaba mare pišu face ın toaleta melisa se mai pune ši ea pe olita cınd ıl vede pe deniz |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Noi 23, 2011 9:56 am | |
| Ea vrea la toaleta dar nu o mai las eu ca e rece in baie,de la primavara gata cu olita. |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Noi 23, 2011 9:57 am | |
| ši la noi e rece ın baie acu iarna ca facem foc se ıncalzešte ši acolo ca trece teava de la soba pe acolo
am sa iau ši eu un apac deala de wc pt copii |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Noi 23, 2011 9:59 am | |
| Ce bine ca se pune si Melisa pe olita,eu nu am pus capac pe wc deloc,pentru cine vrei sa pui? |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Mier Noi 23, 2011 9:27 pm | |
| Chira acasa face la wc, demult, nici numai avem olita, si oriunde mergem, numai la mama face la olita, nici nu stiu de ce, am lasat olita mai mult pt perioada cand e mama plecata, iar tata, ac si barbat nu spala zilnic wc-ul, si Chira mai sta acolo, dar nu are nicio problema. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Joi Noi 24, 2011 8:05 am | |
| La Eliza nici nu-i mai incape curu bine in olita  |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) Joi Noi 24, 2011 8:07 am | |
| Alex caca nu mai face la olita. cand mergem undeva face la WC, chiar si acasa. doar ca eu ii mai las olita in camera ca nah, cum stam la casa, trebe sa iasa din camera sa merga la baie. si asa i-am lasat olita. _________________  |
|
 | |
| | Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3) | |
|