Olita - cum ii obisnuim si la ce varsta?(3)

Andreea
Numarul mesajelor: 14976
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
Partea anterioara AICI

chry1
Numarul mesajelor: 13867
Varsta: 34
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
Vad ca tot mai des cere sa faca la wc dar nu face nimic

pufosul
Numarul mesajelor: 18718
Varsta: 30
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009
cris, bine cacere poate asa se obisnuieste ia-o usurel cu multa rabdare ca sigur ve-ti reusi pana la urma, 

Andreea
Cris vorba Irinei.... bine ca se cere
o sa faca si ea... numai ca inca nu prea stie ,,cu ce se manaca''
si Alex deja face si caca la olita
o sa faca si ea... numai ca inca nu prea stie ,,cu ce se manaca''
si Alex deja face si caca la olita

MIHAELA 73
Numarul mesajelor: 4590
Varsta: 38
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
cry nu o stresa pe eliza sa faca la olita sau wc
fiecare copil are perioada lui cind e pregatit,eu cu mario nu am avut problema,au inceput educatoarele si noi am continuat acasa
a avut o periaoada cind venea linga mine,avea olita linga el si facea pipi pe el
acuma ii pun numai noaptea ,dar dimineata il gasesc uscat
fiecare copil are perioada lui cind e pregatit,eu cu mario nu am avut problema,au inceput educatoarele si noi am continuat acasa
a avut o periaoada cind venea linga mine,avea olita linga el si facea pipi pe el
acuma ii pun numai noaptea ,dar dimineata il gasesc uscat

chry1

Nu Miha nu o stresez eu chiar ma bucur ca se cere la wc ca fugea de olita si wc ca de bau-bau. 

MIHAITZA29
Numarul mesajelor: 13563
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008
ei lasa ca se obisnuieste ea Cris......folositi mereu pampers?

chry1

DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MIHAITZA29
mamaaaa cata fata de mare si cu pampers...rusinicaaaaaaaa Elizuca

chry1

Acum de dimi s-a cerut la wc de 2 ori,acum e fara pamapers,nu i-am mai pus,i-am zis cand o scapa,sa vina sa-mi spuna si sa mergem la wc

inatas
Numarul mesajelor: 20568
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
asa sa faci eliza sa spui iubita ca esti fetita mare de acum
bafta chry
bafta chry

chry1

Mersi Simo,sa dea DD

chry1

Iuupiiiiiiiiiii si acuma s-a cerut la wc singura,a mai facut o data,si e tot fara pampers

Claudia
Numarul mesajelor: 15084
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008
, Eliza, incet-incet o sa fie bine!_________________
Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)

sevi_80
Numarul mesajelor: 9023
Varsta: 31
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008
eliza esti fetita mare de acum si e rusine cu pamperssi eu pot sa spun ca am scapat definitv de pampers noaptea nu mai ounem si nici ziua cand iesim la plimbare asa ca am fata mareee

pufosul
selyn, eliza,
scumpelor sunteti fetite mari
scumpelor sunteti fetite mari 
mami_de_gemeni
Numarul mesajelor: 1369
Localizare: Bucuresti
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009
Iuhuuuuuuuuuuuu!Si eu sunt bucuroasa,fetelor!Costin al meu face si caca si pisu la olita!Sa va povestesc cum am scapat asa de repede...
Stiti ca ultima data am spus ca suntem in perioada de stagnare...i-am lasat o perioada iar vineri ce tocmai a trecut am incercat iar sa ii pun la olita...In acea zi nu au facut deloc la olita,numai pe langa...Eeii... seara la dus,Costin a facut pisu chiar in cada....a fost foarte entuziasmat pe unde vine pisu.:)Atunci eu i-am explicat ca al lui cuc are o gaurica si pe acolo iese pisu...si ca asa trebuie sa faca si la olita.Ce credeti voi ca a spus prima data a doua zi dimineata...ca vrea "pisu la olita ,iese la gaurica!",si asa a fost...De atunci ,spune mereu "mami,pisu la olita".Ieri in parc,i-am pus pampers,dar i-am spus ca daca vrea sa faca pisu ,sa imi spuna,si ii dau pantalonii jos sa faca la copacel.Nu mica mi-a fost mirarea cand s-a oprit din joaca si mi-a spus "mami,pisu a pocacel :)",dupa care a zis sa nu ii mai pun pampers,si m-am conformat.Si azi a facut la fel.Tot azi,inainte sa ii culc i-am pus sa faca si caca,dar nu au facut...insa le-am spus ca daca la vina sa faca sa imi spuna ca sa ii pun la olita...si Costin al meu a spus!(Andreea nu a facut inca)Deci treaba e pe jumatate rezolvata...mai am cu Andruta,ea vrea sa stea pe olita doar cand sta Costin,si uneori nici atunci...dar nu face nimic.
Am scris acest "roman"...poate candva le va ajuta cumva pe mamicile de baietei sa scape de pampers.
Sunt sigura ca nici la Andruta nu va mai dura mult!
Ce increzatoare sunt acum,fata de ceva timp in urma...
Stiti ca ultima data am spus ca suntem in perioada de stagnare...i-am lasat o perioada iar vineri ce tocmai a trecut am incercat iar sa ii pun la olita...In acea zi nu au facut deloc la olita,numai pe langa...Eeii... seara la dus,Costin a facut pisu chiar in cada....a fost foarte entuziasmat pe unde vine pisu.:)Atunci eu i-am explicat ca al lui cuc are o gaurica si pe acolo iese pisu...si ca asa trebuie sa faca si la olita.Ce credeti voi ca a spus prima data a doua zi dimineata...ca vrea "pisu la olita ,iese la gaurica!",si asa a fost...De atunci ,spune mereu "mami,pisu la olita".Ieri in parc,i-am pus pampers,dar i-am spus ca daca vrea sa faca pisu ,sa imi spuna,si ii dau pantalonii jos sa faca la copacel.Nu mica mi-a fost mirarea cand s-a oprit din joaca si mi-a spus "mami,pisu a pocacel :)",dupa care a zis sa nu ii mai pun pampers,si m-am conformat.Si azi a facut la fel.Tot azi,inainte sa ii culc i-am pus sa faca si caca,dar nu au facut...insa le-am spus ca daca la vina sa faca sa imi spuna ca sa ii pun la olita...si Costin al meu a spus!(Andreea nu a facut inca)Deci treaba e pe jumatate rezolvata...mai am cu Andruta,ea vrea sa stea pe olita doar cand sta Costin,si uneori nici atunci...dar nu face nimic.
Am scris acest "roman"...poate candva le va ajuta cumva pe mamicile de baietei sa scape de pampers.
Sunt sigura ca nici la Andruta nu va mai dura mult!
Ce increzatoare sunt acum,fata de ceva timp in urma...

chry1

Costin asa sa faci mami de acu incoloieri am iesit cu ea afara fara pampers si i-am zis de 100 de ori dak te scapa pisu ii zici la mami si facem la iarba,era incantata ca face la iarba,dar de unde,cand a scapat-o,s-a cracanat si s-a pisat pe ea
M-am dus in casa dupa schimburi si tot fara pampers am lasat-o afara,si asa am stat pana seara si nu a mai facut pe ea deloc,dar seara la culcare i-am pus.
Iar acum de dimi cum s-a trezit,a si zis mami fac pisi la wc,a facut pisi si i-am dat jos pampersul,Doamne da sa se dezvete,chestia e ca 3 zile am fost eu cu ea acasa,de maine vine mama,asa ca nu stiu ce v-a face.

Claudia
, Mihaela, pentru copilasi, se va invata si Adruta...E pe drumul cel bun, Cris, da, e altceva cand suntem noi cu ei... mamitele ii mai lasa... eu una nu i-am mai cumparat pampers si a trebuit si mamaia sa aiba grija... ca nu avea de unde sa ia

chira
Numarul mesajelor: 5383
Varsta: 35
DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
aseara a facut Chira kaka la olita, era f bucuroasa, a mai facut ea , dar niciodata asa mult si bine, si niciodata nu a fost asa bucuroasa...a spus la toata lumea cu care am vb eu la telefon...m-a pus sa o sun pe mama, sa le spuna si lor, sa-l sun si pe tati, ma sunase nasul, a cerut telefonul sa-i spuna si lui, a sunat-o pe sora mea...a zis ca o sa mai faca cand o sa-i vina...sa speram ca asa va fi...era in cada, facea baie, si dintr-o data mi-a zis ca vrea kaka, se tinea, am scos-o din apa si am pus-o pe olita, a facut putin, a zis ca numai vrea, chiar si asa eram multumita, am bagat-o din nou, si in 5 min a cerut din nou, si atunci a facut bine...
Bravo Isa,
Cosmin...gata avem copilasi mari de acum...
daca vom face kaka la olita, o sa-i scost si pampersul noaptea, dar deocamdata sa trecem de faza asta, ca altfel se constipa...
Bravo Isa,
Cosmin...gata avem copilasi mari de acum...daca vom face kaka la olita, o sa-i scost si pampersul noaptea, dar deocamdata sa trecem de faza asta, ca altfel se constipa...

chry1

Ioooooooi
Chira,caca nu vrea deloc la wc numai in pampers nu stiu de ce
Chira,caca nu vrea deloc la wc numai in pampers nu stiu de ce
Andreea
Chris iubita este un inceput foarte bun. ziua sa nu ii mai pui pampi deloc... sa nu se obisnuiasca iar lenesa. seara poti ii pui. ma bucur mult pt boi ca ati reusit insfarsit.
mami_de_gemeni ma bucur ca ai reusit cu unul. lasa ca isi da drumul si Andrea mai ales ca il va vedea pe pitic. Alex al meu face pipi afara ca si fetitele... il tin eu in brate... nu vrea sa faca ca si baietii si poate ca este bine momentan pt ca am vazut baietei de varsta lui care cand faceu din picioruse pai scapau si pe pantaloni. acum nah... are vreme sa faca ca si barbatii.
Fetelor ce credeti. Alex a inceput sa faca caca si afara... se cere singur... dar... azi am avut o probleme : ,,mami,caca'' cupa 3 minute iar ,,mami caca'' si tot asa vreo juma de ora si el tot nu facea si lam sunat pe al meu sot sa aduca olita si cum lam pus cum a facut
Doamne sa invete sa faca caca si afara pup si gata cu stresul asta
mami_de_gemeni ma bucur ca ai reusit cu unul. lasa ca isi da drumul si Andrea mai ales ca il va vedea pe pitic. Alex al meu face pipi afara ca si fetitele... il tin eu in brate... nu vrea sa faca ca si baietii si poate ca este bine momentan pt ca am vazut baietei de varsta lui care cand faceu din picioruse pai scapau si pe pantaloni. acum nah... are vreme sa faca ca si barbatii.
Fetelor ce credeti. Alex a inceput sa faca caca si afara... se cere singur... dar... azi am avut o probleme : ,,mami,caca'' cupa 3 minute iar ,,mami caca'' si tot asa vreo juma de ora si el tot nu facea si lam sunat pe al meu sot sa aduca olita si cum lam pus cum a facut
Doamne sa invete sa faca caca si afara pup si gata cu stresul asta 
Claudia
saracutul de Alex, ii venea dar nu se simtea bine fara olita.... ei, lasa ca asta nu e asa grav..
Chira, si tu progresezi,
!
Chira, si tu progresezi,
!_________________

mary83- Mamica Exclusa

Numarul mesajelor: 200
Varsta: 28
Localizare: mangalia
Joburi/Distractii: de toate
Stare de spirit: casatorita
DESPRE NOI: mary,bianca,fabian si razvan
Data de inscriere: 25/03/2008
si razvanel face la olita si cei place sa stea
fabi cred dar mai traziu ca este cam frica
fabi cred dar mai traziu ca este cam frica

chira
chry1 a scris:IoooooooiChira,caca nu vrea deloc la wc numai in pampers nu stiu de ce
Chry noi de un an facem pipi la olita sau wc, sau afara in iarba, dar kaka sub nicio forma...sper sa nu dureze si la voi la fel, ca deja ma disperase...

cornelia.matyas
Numarul mesajelor: 3700
Localizare: cluj-napoca
DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana
Data de inscriere: 15/04/2008
eu am lasat-o pe alexia acu de vreo 2 luni intr-o dupamasa fara pampers si a facut pisu ed vreo 3-4 ori pe ea si n-am schimbat-o....si deja seara s-a cerut la wc...de atunci face si pisu si caca la wc...nu mai avem probleme......la olita nu vrea dar la wc sau afra in iarba da...
chry stii ca asa era si alexia...nici cum dar nici cum nu vroia sa faca ...numa si numa in pampers...pana in ziua in care am lasat-o uda...nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca seara se ceruse la wc deja stiind la cat e de incapatanata....
pup si sper sa scapati cat mai repede de pampers
chry stii ca asa era si alexia...nici cum dar nici cum nu vroia sa faca ...numa si numa in pampers...pana in ziua in care am lasat-o uda...nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca seara se ceruse la wc deja stiind la cat e de incapatanata....
pup si sper sa scapati cat mai repede de pampers

mami_de_gemeni
Isa,Chira,Alexia...
,sunteti domnisorele de acum!
Mary,
si puiutilor tai...ai fost o curajoasa...Eu una nici nu am riscat pana aproape de 2 anisori sa ii pun la olita,stiam ca nu e bine pentru ei si ca nici nu se controleaza ei prea bine...Dar,totodata ,stiu ca exista pareri si pareri in aceasta privinta...
Andreea,asa si Costin al meu zilele trecute afara...nu a facut pisu ,pana nu am gasit un copacel...desi il pusesem sa faca la boscheti.
Si Andruta mea progreseaza incet dar sigur...daca ieri facea pisu pe ea si apoi se dezbraca si se punea imediat pe olita(cand voiam eu sa o pun la olita imi spunea "mai taziu")
astazi a facut numai la olita. Ultima data s-a cerut singura,nu a mai fost nevoie sa o pacalesc eu sa stea la olita o data cu fratiorul.Ieri a facut caca la olita...ceea ce e mare lucru!
Deci usor usor scapam de pampi...
,sunteti domnisorele de acum!Mary,
si puiutilor tai...ai fost o curajoasa...Eu una nici nu am riscat pana aproape de 2 anisori sa ii pun la olita,stiam ca nu e bine pentru ei si ca nici nu se controleaza ei prea bine...Dar,totodata ,stiu ca exista pareri si pareri in aceasta privinta...Andreea,asa si Costin al meu zilele trecute afara...nu a facut pisu ,pana nu am gasit un copacel...desi il pusesem sa faca la boscheti.
Si Andruta mea progreseaza incet dar sigur...daca ieri facea pisu pe ea si apoi se dezbraca si se punea imediat pe olita(cand voiam eu sa o pun la olita imi spunea "mai taziu")
astazi a facut numai la olita. Ultima data s-a cerut singura,nu a mai fost nevoie sa o pacalesc eu sa stea la olita o data cu fratiorul.Ieri a facut caca la olita...ceea ce e mare lucru!
Deci usor usor scapam de pampi...

MIHAELA 73
Numarul mesajelor: 4590
Varsta: 38
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
mihaela tu esti mai norocoasa,ei se copie unul pe altul atit la bine cit si la nebuunii

MIHAITZA29
da da asa este Miha,unde sunt 2 asa se intampla
mai fetelor eu nu mai stiu ce sa fac cu Cosmin,de fiecare data cand face pipi afara sau la wc,olita ,cand vede ca nu ma uit la el isi decaloteaza singur putzica si apoi se innroseste,eu nu ii dau voie sa faca asa dar cica ia aratat un nepot de al meu si acum face mereu si pe strada oriunde,isi da pantalonii jos si trece la treaba
mai fetelor eu nu mai stiu ce sa fac cu Cosmin,de fiecare data cand face pipi afara sau la wc,olita ,cand vede ca nu ma uit la el isi decaloteaza singur putzica si apoi se innroseste,eu nu ii dau voie sa faca asa dar cica ia aratat un nepot de al meu si acum face mereu si pe strada oriunde,isi da pantalonii jos si trece la treaba

chry1

Mama ma dispera eram sigura ca dak ma duc eu la lucru Eliza o face cum vrea ea,se duce la wc si face pisi mereu,dar sta cu pampers pe ea,mama nu o poate face sa il dea jos zice ca plange si ea decat sa o auda ca plange mai bine o lasa cu pampers,ma dispera maica-mea

inatas
fata ascunde pampersul sa stii ca nici eu nu o dadeam pe maicamea pe brazda, insa pur si simplu i-am zis daca ai bani de aruncat cumparai ca eu nu ii mai iau.
eu sincer zic ca ii mare, pai ce te faceai daca o dadeai la gradi.cu cat creste in varsta cu atat ii mai greu de dezvatat
eu sincer zic ca ii mare, pai ce te faceai daca o dadeai la gradi.cu cat creste in varsta cu atat ii mai greu de dezvatat

chira
Chry, da chiar asa, nu ii mai da pampers, la noi mama e cea care are mai multa rabdare, ea a dezvatat-o fara pampers la pranz...iar noi nu avem pampers decat pt seara, luam de la vecina, ne da cate unul, asa ii ziceam Chirei si inca ii mai zic, si ii ascund...dar ieri ia vazut , erau in sifonier, in partea in care ea nu se uita niciodata, unde sunt costumele lui Vali, dar ieri cauta Vali ceva si hop si ea, si bineinteles ca a tinut sa-mi spuna. I-am zis ca aia sunt de cand era ea mica, nu ii vin...vad ac nu a mai zis nimic...iar mama si ea ii ascunde, sa o fi vazut pe Chira acum ceva timp, ce cauta prin toata casa, cand ii gasea, cand nu...Incearca sa-i spui ca numai sunt pt varsta ei...ca o strang...etc
abiaastept sa vina august sa fiu in concediu, sa o dezvat si eu noaptea, pana atunci sper sa faca kaka la olita. Saptamana trecuta nu a facut deloc kaka in pampers, decat la olita, numai ca a facut la 2 zile, dar face ok, nue constipata...mai avem de lucrat la faza asta....
abiaastept sa vina august sa fiu in concediu, sa o dezvat si eu noaptea, pana atunci sper sa faca kaka la olita. Saptamana trecuta nu a facut deloc kaka in pampers, decat la olita, numai ca a facut la 2 zile, dar face ok, nue constipata...mai avem de lucrat la faza asta....

chry1

Uite azi am fost libera,cum s-a trezit,a zis ca face pisu la wc,si i-am zis ca nu-i mai dau pampers,normal ca ea l-a vrut,dar i-am zis frumos ca nu mai este bun si ca-l aruncam si altul nu mai avem si nici nu a plans,am fost afara,ne-am dus prima data la biserica si ne-am impartasit,si asa m-am bucurat,ca nu a mai facut pe ea,a facut la iarba
,si eu abia astept sa fiu in concediu dar numai la 1 august,sunt curioasa ce face maica-mea maine 
,si eu abia astept sa fiu in concediu dar numai la 1 august,sunt curioasa ce face maica-mea maine 

chry1

Wowww feteloooooooooor a facut caca la wc nu pot sa creeeed sunt asa de bucuroasa imi vine sa mor de bucurie nu stiu pe cine sa mai sun sa le zic,singura s-a cerut sa faca kaka,e prima data cand face kaka la wc,nici nu stiti ce bucurie imensa simt ioooooooi

pufosul
eliza asa da
scumpo te 
scumpo te 

inatas
vezi chry fata ca se poate
bafta multa in continuare
bafta multa in continuare

cornelia.matyas
Numarul mesajelor: 3700
Localizare: cluj-napoca
DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana
Data de inscriere: 15/04/2008
chry cred ca esti fericita...asa eram si eu..pupici elizei:)

chira
Te inteleg perfect Chry...si eu eram la fel de fericota cand a facut kaka la olita...dar si Chira era, ea mi cerea sa sune pe ai mei si pe tati sa le spuna...Bravo Eliza!

Claudia
, Eliza, asa trebuie, vezi, Cris, o sa fie bine!_________________

chry1

Azi mi-am luat special liber sa stau eu cu ea,sa nu stea mama,sa o lase iar cu pampers 

pufosul
multa bafta cris, o sa reusesti pana la urma sunt sigura de asta

mami_de_gemeni
Bravo ,Eliza!
Fa-o pe mami fericita si renunta de tot la pampi! Stiu ca poti! 
Cum am mai spus la alt topic,fiecare copil invata un lucru cand e dispus sa invete...nui trebuie doar sa incercam din cand in cand sa ii invatam lucrul respectiv!
Dovada cea mai clara sunt chiar copilasii mei...desi am incercat in multe randuri sa ii invat la olita,acum a fost momentul lor!
V-am povestit de Costin cat de repede a invatat....eeii,vreau sa va spun ca la interval de vreo 3 zile a invatat si Andreea...si nu e vb ca s-ar fi luat neaparat unul dupa celalalt,caci altfel ar fi invatat amandoi odata.Or Andruta mea a avut o zi cand nici nu a vrut sa vada olita,o alta cand facea pe ea apoi isi dadea pantalonii pe jos si se punea direct pe olita ,iar a treia zi incepand de dimineata a spus ca face pisu si s-a si asezat singurica la olita!
Acum suntem in stadiul in care nu mai folosim pampers nici afara nici in casa,nici macar la amiaza cand dorm...decat noaptea.
Asadar,copilasii sunt surprinzatori si pot invata uimitor de repede daca sunt dispusi...totul e sa nu ii fortam!
Fa-o pe mami fericita si renunta de tot la pampi! Stiu ca poti! 
Cum am mai spus la alt topic,fiecare copil invata un lucru cand e dispus sa invete...nui trebuie doar sa incercam din cand in cand sa ii invatam lucrul respectiv!
Dovada cea mai clara sunt chiar copilasii mei...desi am incercat in multe randuri sa ii invat la olita,acum a fost momentul lor!
V-am povestit de Costin cat de repede a invatat....eeii,vreau sa va spun ca la interval de vreo 3 zile a invatat si Andreea...si nu e vb ca s-ar fi luat neaparat unul dupa celalalt,caci altfel ar fi invatat amandoi odata.Or Andruta mea a avut o zi cand nici nu a vrut sa vada olita,o alta cand facea pe ea apoi isi dadea pantalonii pe jos si se punea direct pe olita ,iar a treia zi incepand de dimineata a spus ca face pisu si s-a si asezat singurica la olita!
Acum suntem in stadiul in care nu mai folosim pampers nici afara nici in casa,nici macar la amiaza cand dorm...decat noaptea.
Asadar,copilasii sunt surprinzatori si pot invata uimitor de repede daca sunt dispusi...totul e sa nu ii fortam!

chry1

Nu mai folosim pampers deloc ziua doar noaptea,si vreau sa va zic,ca se trezeste noaptea si se cere la wc ca face pisi nu-mi vine sa cred chiar dak are pampers,doar cu caca mai avem probleme,nu vrea sa faca
,il tine acolo pana ii pun pampers
,il tine acolo pana ii pun pampers
chira
nici noi nu am mai facut kaka de doua saptamani in pampers, decat la olita, cam greu, si cam la 2 zile, inca ii pun pampers noaptea, dar din august sunt hotarata sa o las fara...

pufosul
cris, chira multa bafta sa renuntati de tot la pampersi, 

sevi_80
copilasi sa va lasati de tot de pampers ca sunteti copii marieu is foarte multumita ca selyn la 2 ani ai ei a renuntat de tot la pampers inclusiv noaptea

mami_de_gemeni
Eliza,Chira...
,sunteti fetite mari de acum.usor usor veti scapa de tot de pampi.
sevi, chiar ca e o mare realizare sa stea fara pampi inca de la 2 anisori selyn ...
!
,sunteti fetite mari de acum.usor usor veti scapa de tot de pampi.sevi, chiar ca e o mare realizare sa stea fara pampi inca de la 2 anisori selyn ...
!
chry1

Bravo Selyn,de la 2 anisori normal ca e mandra mami de tine.

sevi_80
daaaa sunt mandra de ea ,melis a fosi mult a tot mai puturoasa si mat un pic de fosst comoditatea mea eram gravida cu selyn imi era foarte rau si nu imi ardea de olita
azi selyn eram la frizerie si alerga disperata pe acolo sa caute olita sa nu faca pe ea
azi selyn eram la frizerie si alerga disperata pe acolo sa caute olita sa nu faca pe ea

Andreea
MIHAITZA29 a scris:da da asa este Miha,unde sunt 2 asa se intampla
of eu nu am inca probleme de genul. Alex a inceput acuma sa se cam traga afara de putulica... sper sa nu se traga vreodata sa il doare
Chri e rau daca nu are cine sa te ajute... tu te chinui si altu isi bate joc. si cum zice si Simo cu cat creste cu atat e mai greu
Simo eu am avut noroc cu mama in privinta asta... ea ma ajutat foarte mult. ea are maui multa rabdare ca si mine, cu toate ca se zice ca cu cat esti mai tanar ai mai multa rabdare, la noi este invers.
Eliza felicitari puiule

» Clasa 0, in cadrul scolii sau al gradinitei?
» La Multi Ani Lorenzo si Gabriele
» SA NE VOTAM INTRE NOI
» VOTEAZA-NE IN TOP
» Ce gatim astazi ( 7 )
» Voteaza cel mai zvapaiat copil!
» Sa felicitam vedetele forumului ''MAMICI ACTIVE '' !!!
» Voteaza cel mai cuminte copil!
» La Multi Ani Mario (baietel dododandreea)
» La Multi Ani Ana-Maria (fetita dododandreea)
» Cel mai zvapaiat copil (inscrie poza)!
» Minivedeta saptamanii! (inscrie poza)
» Cel mai cuminte copil (inscrie poza)!
» Voteaza minivedeta saptamanii!
» Voteaza minivedeta saptamanii!
» Voteaza cel mai cuminte copil!
» La Multi Ani Liviu(sot Andrea27)
» La Multi Ani Marian (sot andreeam)
» La Multi Ani Laura(laly)