Inchiriez apartament in Spania (Lloret de Mar- Costa Brava) pe malul Marii Mediterane, mai exact la 300 m de mare, mobilat si dotat cu toate utilitatile: 2 dormitoare cu pat dublu si canapea in sufragerie pt dormit(pt. 6 persoane, pot fi si doua familii, pretul nu variaza), bucatarie cu frigider, masina de spalat, aragaz cu cuptor electric, televizor, terasa foarte mare 50 m2, vesela, lenjerii, apa calda. In lunile: iunie, iulie, august, septembrie iau 500 euro/ saptamana(negociabil pentru fetele inscrise pe forum), (toate cheltuielile cu apa, lumina si gazul incluse) si 200 euro de garantie care se platesc la intrarea in apartament si se restituie la terminarea sejurului daca toate aparatele si mobilierul sunt in conditii(daca nu sau stricat din vina celui care a inchiriat adica). In lunile mai si octombrie 350 euro / saptamana. Apartamentul e curat, toate camerele au iesire la terasa, este decomandat, are aer conditionat si este in apropiere de autogara, magazine, mai exact toul il aveti la indemana, restaurante, mancare rapida sau va puteti prepara singuri mancarea in casa. Eu ma ocup cu transportul(daca e nevoie) de la aeroport la apartament si viceversa contra cost(nu foarte mare pretul, cat sa-mi acopar celtuielile cu benzina) si ve-ti fi in contact cu mine daca aveti nevoie de translator(fara nici o problema sau cheltuieli). Va asteptam!!! Cei interesati pot lua contactul cu mine prin e-mail la adresa: luminita_7@msn.com sau la telefonul fix: 0034/ 93 867 95 13 Seriozitate maxima! 

Ultima editare efectuata de catre luminita toader in Mier Iun 02, 2010 9:42 pm, editata de 7 ori

daca te unesti 2 familii, nu e mult, 250 de euro de familie, o sa mai fie drumul si mai e ceva? ...offf... asa mi-ar placea sa plec si eu sa uit toate problemele

» Clasa 0, in cadrul scolii sau al gradinitei?
» La Multi Ani Lorenzo si Gabriele
» SA NE VOTAM INTRE NOI
» VOTEAZA-NE IN TOP
» Ce gatim astazi ( 7 )
» Voteaza cel mai zvapaiat copil!
» Sa felicitam vedetele forumului ''MAMICI ACTIVE '' !!!
» Voteaza cel mai cuminte copil!
» La Multi Ani Mario (baietel dododandreea)
» La Multi Ani Ana-Maria (fetita dododandreea)
» Cel mai zvapaiat copil (inscrie poza)!
» Minivedeta saptamanii! (inscrie poza)
» Cel mai cuminte copil (inscrie poza)!
» Voteaza minivedeta saptamanii!
» Voteaza minivedeta saptamanii!
» Voteaza cel mai cuminte copil!
» La Multi Ani Liviu(sot Andrea27)
» La Multi Ani Marian (sot andreeam)
» La Multi Ani Laura(laly)