Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
luminita toader
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2460
Varsta: 34
Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea)
Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!!
Stare de spirit: O mamica fericita!
DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.

Data de inscriere: 26/03/2009

MesajSubiect: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Mier Mai 05, 2010 3:33 pm

Inchiriez apartament in Spania (Lloret de Mar- Costa Brava) pe malul Marii Mediterane, mai exact la 300 m de mare, mobilat si dotat cu toate utilitatile: 2 dormitoare cu pat dublu si canapea in sufragerie pt dormit(pt. 6 persoane, pot fi si doua familii, pretul nu variaza), bucatarie cu frigider, masina de spalat, aragaz cu cuptor electric, televizor, terasa foarte mare 50 m2, vesela, lenjerii, apa calda. In lunile: iunie, iulie, august, septembrie iau 500 euro/ saptamana(negociabil pentru fetele inscrise pe forum), (toate cheltuielile cu apa, lumina si gazul incluse) si 200 euro de garantie care se platesc la intrarea in apartament si se restituie la terminarea sejurului daca toate aparatele si mobilierul sunt in conditii(daca nu sau stricat din vina celui care a inchiriat adica). In lunile mai si octombrie 350 euro / saptamana. Apartamentul e curat, toate camerele au iesire la terasa, este decomandat, are aer conditionat si este in apropiere de autogara, magazine, mai exact toul il aveti la indemana, restaurante, mancare rapida sau va puteti prepara singuri mancarea in casa. Eu ma ocup cu transportul(daca e nevoie) de la aeroport la apartament si viceversa contra cost(nu foarte mare pretul, cat sa-mi acopar celtuielile cu benzina) si ve-ti fi in contact cu mine daca aveti nevoie de translator(fara nici o problema sau cheltuieli). Va asteptam!!! Cei interesati pot lua contactul cu mine prin e-mail la adresa: luminita_7@msn.com sau la telefonul fix: 0034/ 93 867 95 13 Seriozitate maxima!

Ultima editare efectuata de catre luminita toader in Mier Iun 02, 2010 9:42 pm, editata de 7 ori
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Mier Mai 05, 2010 3:39 pm

sa inteleg ca e apartamentul tau, luminita? scumpa oferta pt salariile noastre, dupa mine. vacanta placuta insa amatorilor! iti doresc sa gasesti clienti pupic
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Mier Mai 05, 2010 3:40 pm

super Luminita,bani sa ai drtjj

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Mier Mai 05, 2010 3:46 pm

mersi fetelor!!! E negociabil pt fetele inscrise pe forumul Faracearta, daca cineva e interesat si am aprtamentul disponibil la data la care vrea clientul. Vreau sa subliniez faptul ca cheltuielile cu: apa, lumina si gaz sunt incluse in pret.
Sus In jos
erikaeva3
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4055
Varsta: 33
Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg
DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani
Data de inscriere: 14/01/2010

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Mier Mai 05, 2010 7:03 pm

am inteles Lumi, si frumos gest din partea ta pentru noi, fetele de pe forum, dar eu nu-mi pot permite asa ceva, nu stau financiar asa de bine, poate in viitor ujhfd
Dar apartamentul imi place tare mult, imobilat cu gust si frumos bravo
Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 18718
Varsta: 31
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Mier Mai 05, 2010 8:07 pm

frumos lumi, iti doresc multa bafta in gasirea doritorilor, pupic
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Joi Mai 06, 2010 9:07 am

interesanta oferta

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Joi Mai 06, 2010 9:49 am

e super oferta, lumi jyvds daca te unesti 2 familii, nu e mult, 250 de euro de familie, o sa mai fie drumul si mai e ceva? ...offf... asa mi-ar placea sa plec si eu sa uit toate problemele jyvds
Sus In jos
Marya
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 9030
Varsta: 24
Localizare: Galati
Joburi/Distractii: Contabil
Stare de spirit: Fericita!
DESPRE NOI: Marya si Catalin
Data de inscriere: 12/08/2008

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Joi Mai 06, 2010 11:28 am

Si eu ziceam la fel ,ca daca pleci in grup ,e convenabil... dar pe criza asta.... hstht nunu
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Dum Mai 09, 2010 9:45 am

multumesc fetelor!! Stiu ca e greu, la toti ne e greu...nici aici nu stam pe roze, ce sa-i facem. pupic la toate

Am reusit sa aranjez terasa si i-am facut fotografii, asa ca uitati ce terasa am la apartament ...mai sus am pus fotografiile, in anunt.
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane   Sam Iul 03, 2010 8:19 pm

Lumi foarte fain apartamentul
foarte faina si oferta

O vacanta de vis: Inchiriez apartament pe malul Marii Mediterane

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: ANUNTURI DIVERSE :: ANUNTURI-