|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 12:18 am | |
| fetelor am revenit cu pozele promise!Mai intai Cheile Bicazului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Lacul Ciucas--Tusnad [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]La mofeta in Tusnad [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 12:22 am | |
| Lacul Rosu- o zona mirifica!nu as mai fi plecat de acolo! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]salina de la Praid [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 9:07 am | |
| |
|
 | |
roxanik80

Numarul mesajelor: 147 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Asistenta medicala / Organizari festive Stare de spirit: Mereu alaturi de cei ce au nevoie de mine Data de inscriere: 14/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 9:17 am | |
| Superbe pozele toate si ma bucur sa vad asa poze frumoase cu familii intregi fericite. Va pup si va felicit pe toate. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 9:58 am | |
| |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 10:31 am | |
| multumesc fetelor!mai scormonesc in arhiva si va mai delectez si maine cu cate ceva! :face: |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 12:09 pm | |
| Super tari pozele. Si eu simteam la fel pt Lacul Rosu. E super acolo. |
|
 | |
Giulya
 Numarul mesajelor: 861 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Referent gradul 2 Sectia 14 Politie Evidenta Populatiei Stare de spirit: O SOTIE FERICITA DESPRE NOI: IULIANA SI ADRIAN Data de inscriere: 28/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 22, 2008 2:25 pm | |
| foarte frumoase pozele ! pupiciiiiiiiiiiiiiii si numai bine va doresc |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Poze din vacanta Mier Apr 23, 2008 12:13 am | |
| multumim ptr. urari Giulya!Pupici de la Ploiesti! :23: :34: |
|
 | |
Giulya
 Numarul mesajelor: 861 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Referent gradul 2 Sectia 14 Politie Evidenta Populatiei Stare de spirit: O SOTIE FERICITA DESPRE NOI: IULIANA SI ADRIAN Data de inscriere: 28/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mier Apr 23, 2008 8:56 am | |
| i-am primit, au fost foarte dulciiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Poze din vacanta Mier Apr 23, 2008 5:07 pm | |
| |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mier Apr 23, 2008 6:52 pm | |
| Moooaaama! Deja se lasa cu sentimente!! :() [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Giulya
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Vin Apr 25, 2008 2:16 pm | |
| abia astept dupa sarbatori sa ne delectam privirea cu poze frumoase |
|
 | |
Giulya
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mar Apr 29, 2008 2:59 pm | |
| |
|
 | |
lucille

Numarul mesajelor: 82 Varsta: 44 Localizare: Petrila Data de inscriere: 30/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 01, 2008 7:36 am | |
| Cateva poze din vacanta 2007: [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img] |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 01, 2008 10:35 am | |
| |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 01, 2008 11:33 pm | |
| am revenit fetelor cu poze de la Busteni... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]mai scotocim in arhiva....revenim.. :shock: |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 01, 2008 11:40 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]LA MUNTE LA BRASOV....ANUL TRECUT IN IARNA...SI ANDREEA SE CHINUIA SINGURA SA URCE PE PARTIE |
|
 | |
lucille

Numarul mesajelor: 82 Varsta: 44 Localizare: Petrila Data de inscriere: 30/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Sam Mai 03, 2008 7:46 pm | |
| In minivacanta de 1 Mai am fost la Manastirea Prislop. [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img] |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 04, 2008 2:54 pm | |
| ce frumos este acolo..poate o sa jungem si noi |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 04, 2008 2:59 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 05, 2008 11:14 am | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 05, 2008 12:56 pm | |
| f frumoase poze Valicutza |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 05, 2008 3:08 pm | |
| Am fost in Sinaia de 2 ori, dar nu cu familia mea, sper sa ajungem si noi:( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
roxanik80

Numarul mesajelor: 147 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Asistenta medicala / Organizari festive Stare de spirit: Mereu alaturi de cei ce au nevoie de mine Data de inscriere: 14/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 05, 2008 7:07 pm | |
| Superbe poze fetelor, ma bucur mult ca postati, pozele din vacanta sunt cele mai minunate. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 05, 2008 9:02 pm | |
| | roxanik80 a scris: | | Superbe poze fetelor, ma bucur mult ca postati, pozele din vacanta sunt cele mai minunate. |
chiar ca,cele mai frumoase amintiri sunt din concedii |
|
 | |
Giulya
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 05, 2008 10:16 pm | |
| foarte foarte frumoase pozele!felicitari |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 2:54 pm | |
| Mai vrem poze din concedii 8) |
|
 | |
lucille

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 4:22 pm | |
| Alte poze, acelasi concediu din 2007: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 4:28 pm | |
| |
|
 | |
lucille

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 4:37 pm | |
| ma bucur ca-ti plac. :pig: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 5:13 pm | |
| cum sa nu-mi placa asa ceva asemanator are un unch de al meu la el acasa superb |
|
 | |
lucille

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 5:15 pm | |
| Pozele sunt facute in Ungaria la prietenul unchiului nostru. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 5:17 pm | |
| |
|
 | |
Giulya
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Dum Mai 11, 2008 9:40 pm | |
| super frumossssssssssssssss |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 12, 2008 9:16 am | |
| Imi place! Mai puneti pozici! |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Poze din vacanta Lun Mai 12, 2008 9:29 am | |
| |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 15, 2008 1:54 pm | |
| |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 15, 2008 7:29 pm | |
| zici ca e pe transfagarasan..florares! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 15, 2008 7:38 pm | |
| |
|
 | |
lucille

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 15, 2008 7:53 pm | |
| |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Mier Mai 21, 2008 10:46 pm | |
| Nu stiu....poate nu aici ar trebui postate aceste poze da vi le arat oricum.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Curcubeuri la noi in oras....gherla... _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 9:41 am | |
| |
|
 | |
Giulya
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 4:10 pm | |
| minunateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 10:08 pm | |
| waw!!!! superbe poze!!! mi-au placut toate!!!! :pig: o sa pun si eu cateva [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] acasa la Toparceanu |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 10:12 pm | |
| scuze, am apasat gresit :() tot la Toparceanu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]la mausoleul matias [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 10:16 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]tot la mateias [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]la manastirea namaiesti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 10:24 pm | |
| aici eram la picnic, langa Campulung [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]- eram tare nemancata :face: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]la silistea-gumesti - satul lui marin preda [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]casa unde a copilarit marin preda si poiana lui iocan din morometii - acum ingradita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]zidurile de la tatarasti - teleorman - domeniul boierilor Balaceni [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 10:24 pm | |
| scuze!!!!!!!!!! acum am vazut ca am pus cam multe!!!!! :() |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Poze din vacanta Joi Mai 22, 2008 10:25 pm | |
| Oau e super locul ,cred ca te ai simtit minunat! |
|
 | |
|