| | Fotografii profesionale pentru copilul tau | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 4:53 pm | |
| http://ceimaifrumosicopii.blogspot.com Fotografii profesionale pentru copilul tau Amuzant si sincer, curios si pus pe nazbatii, inocent si dragalas - puiul tau va creste si se va schimba cu fiecare an. Pastreaza pentru toata viata amintiri din cea mai fericita si frageda perioada a vietii lui - copilaria. Bineinteles ca toti membrii familiei ii fac poze micutului inca de cand s-a nascut, de la prima baita pana in prima zi de scoala. Fotografiile facute de un profesionist reusesc insa sa surprinda ipostaze speciale in imagini superbe, de o calitate deosebita. Sedintele foto au loc in mediul natural al copilului (acasa, in camera lui, la locul de joaca sau in parc), pentru ca cel mic nu trebuie stresat cu ideea ca i se fac fotografii si in nici un caz nu trebuie fortat sa "pozeze" sau sa faca anumite figuri. Durata unei sedinte foto variaza intre 30 min si 2 ore, in functie de rabdarea si starea copilasului si de disponibilitatea de timp a parintilor. Costul unei sedinte foto incepe de la 50 Eur (pentru sedinta foto de 30 - 45 min). Fotografiile in format digital si la rezolutie mare se predau la 1-2 zile dupa sedinta foto, dupa selectia lor si o usoara prelucrare. Pentru mai multe detalii sunati la 0723.341.379 http://ceimaifrumosicopii.blogspot.com CEI MAI FRUMOSI COPII[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 5:43 pm | |
| foarte frumos! e doar pt bucuresti valabila oferta? |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 5:48 pm | |
| poate participa oricine se poate deplasa la bucuresti . |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 5:55 pm | |
| haideti fetelorr,o plimbare la bucuresti nu strica asa puneti deo intilnire cu fetele din bucuresti |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 7:23 pm | |
| asa este Miha,cat as vrea si eu insa e cam greu sa ma deplasez,dar nu se stie nicodata |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 8:58 pm | |
| uau ce poza superbe am vazut pacat insa ca este doar pt bucuresti... sau cei care se pot deplasa. |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 9:12 pm | |
| pai veniti la mine va cazez pe toate!  |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 22, 2010 9:38 pm | |
| buna oferta frumoase fotografiile de pe sait  |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Mar Mar 23, 2010 4:32 pm | |
| Adriana atunci mergem  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Mar 25, 2010 10:45 am | |
| am admirat si eu saiul foarte frumoase poze mi-ar fi placut si mie sa am niste poze profesioniste insa ai mi copilasi sunt mai "salbatici" nu cred ca ar sta la o sedinta foto imi aduc aminte la nunta cat a incercat fotografa sa le pozeze |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Mar 26, 2010 10:28 am | |
| asa si marco . tot salbatic. fac 10 poze din care 1 este buna . nu sta la pozat. dar avantaju este ca fotograful profesionist sta dupa copii. merge cu ei in parc si ii lasa sa se joace timp i8n care el face poze iar la final alege pozele cele mai frumoase. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Mar 26, 2010 10:47 am | |
| e super siteul ale ar sta, ii place multa sa pozeze, dar e departe bucurestiul de noi |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Mar 26, 2010 11:16 am | |
| | Miky a scris: | asa si marco . tot salbatic. fac 10 poze din care 1 este buna . nu sta la pozat. dar avantaju este ca fotograful profesionist sta dupa copii. merge cu ei in parc si ii lasa sa se joace timp i8n care el face poze iar la final alege pozele cele mai frumoase. |
poate ca fuge dupa ei miky dar daca ai mei il fileaza se ascund dupa noi. la mine stau sa le fac poze insa la straini nu |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Sam Mar 27, 2010 6:07 pm | |
| Wowww ce poze clare si frumoase |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Sam Mar 27, 2010 6:45 pm | |
| super faine pozele miky tu ai aparat profesionist nu-ti trebe da sunt f reusite _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Dum Mar 28, 2010 11:29 am | |
| frumoase pozele,se vede ca sunt facute de profesionisti. |
|
 | |
cristinaachim

Numarul mesajelor: 492 Varsta: 43 Localizare: Dumbravita DESPRE NOI: Achim Cristina (mama), Achim Diana Cezara (fiica) Data de inscriere: 15/10/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Lun Mar 29, 2010 12:40 pm | |
| frumoase pozele, intr-adevar |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Mier Apr 14, 2010 10:06 pm | |
| intr-adevar foarte frumoase pozele si protagonista... Simo, sa stii ca pana la urma vor sta, mai ales in parc, iti spun din propria experienta, la inceput si la Chira a fost mai greu, pana s-a acomodat, dupa care a fost mai usor, cand am facut sedinta foto in parc, alerga fotograful dupa ea...dar au iesit super...chiar si in studio, pana la urma s-a acomodat... |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Mier Apr 14, 2010 11:31 pm | |
| maine poimaine dam drumu l concurs. am nevoie de 5 mamici sa faca parte din juriu . primele 5 care imi trimit mesaj vor participa. |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 11:34 am | |
| nu mai sunt voluntare ?  |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 11:40 am | |
| si ce trebuie sa scriem in mesaj,miky? |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 11:46 am | |
| | carmen a scris: | | si ce trebuie sa scriem in mesaj,miky? |
ca vrei sa faci parte diin juriu . |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 12:01 pm | |
| miki pot face si eu parte din juriu? |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 12:05 pm | |
| si eu vreau sa fac parte din juriu |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 12:34 pm | |
| | cornelia.matyas a scris: | | miki pot face si eu parte din juriu? |
| thaisa a scris: | | si eu vreau sa fac parte din juriu |
astept pm-urile voastre ca sa va iau in calcul |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 12:48 pm | |
| |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 1:09 pm | |
| mai am nevoie de o mamica |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 1:54 pm | |
| ce feldeconcurs ca ma inscriu si eu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Joi Apr 15, 2010 1:57 pm | |
| s-au gasit cele 5 mamici . nu mai este nevoie .
va rog pe cele care v-am anuntat ca faceti parte sa nu mai spuneti ca sunteti in juriu . |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Apr 16, 2010 9:58 am | |
| am citit cam atrziu, mi-ar fi placut sa fac sie u parte din juriu, nu doar sa particip, poate data viitoare...acum asteptam concursul... |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Apr 16, 2010 10:22 am | |
| va mai fi altu mariana si vei participa |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Apr 16, 2010 11:57 am | |
| m-am trezit tarziu si eu  oricum daca era numai ptr bucuresti donam noi cumva ca avem bucurestence dargi dar...vor mai fi ocazii daca dorm pe mine  si toata ziua stau calare pe forum dar...dorm in papucei ca dorm bine  |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Apr 16, 2010 1:13 pm | |
| vai ce repede se misca pe aici, nici nu am observat ca ce se intampla  vai si eu intru in fiecare zi sa va  dar data viitoare sper sa particip si eu  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Vin Apr 16, 2010 9:52 pm | |
| | Miky a scris: | | va mai fi altu mariana si vei participa |
da Miky, nu e timpul pierdut... |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Sam Apr 17, 2010 3:47 pm | |
| pacat ca noi suntem departe dar cat e4ste sedinta? |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Sam Apr 17, 2010 4:01 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Sam Apr 17, 2010 4:29 pm | |
| |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Sam Apr 24, 2010 9:53 pm | |
|  camren daca o sa faci forograFII |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Fotografii profesionale pentru copilul tau Dum Apr 25, 2010 12:06 pm | |
| m-as duce si eu dar nu face drumul cat fotografiile  |
|
 | |
| | Fotografii profesionale pentru copilul tau | |
|