Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
ONE-VLAD
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 108
Varsta: 31
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 18/07/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Iul 25, 2008 11:01 pm

Cam devreme cu carnea de porc...Eu stiu ca pana la 2 ani sa nu dam copilului...Ma bucur pentru mamela care au incercat ca au acceptat-o piticii bine.Va pup!
Sus In jos
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 535
Varsta: 30
Localizare: CONSTANTA
Data de inscriere: 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Iul 26, 2008 11:26 pm

eu am auzit ca pana la un an nui bine sai dai peste cica vb greu sau sant alte probleme vai ce ziceti eu nu sant superstitioasa dar ma gandesc ca ar fi si alte motive?
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Iul 27, 2008 7:45 pm

marinela_marin a scris:
eu am auzit ca pana la un an nui bine sai dai peste cica vb greu sau sant alte probleme vai ce ziceti eu nu sant superstitioasa dar ma gandesc ca ar fi si alte motive?

Marinela, Sara mananca peste de la 8 luni, ii place foarte mult, ii fac cam de 2 ori pe saptamana. e o vorbareata si jumatate, asa ca sunt numai superstitii!!!! nu o priva pe Tania de bunatatea de peste numai pentru atata! e foarte important pentru pici, are fosfor, iod, fluor, minerale ce se gasesc un pic mai putin in alte alimente. da-i linistita!! pupicei!!
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Iul 28, 2008 6:07 am

Marinela,astea sunt vorbe batranesti si eu tot de la 8 luni i-am dat.nu ma iau dupa asa ceva
Sus In jos
florares
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 136
Varsta: 37
Localizare: SIMERIA
Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES
DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mar Iul 29, 2008 7:07 am

si eu ii dau din toate trebuie sa se obisnuiasca , si asa mananca tare rau ..

Glitter Graphics - Topglittergraphics
Sus In jos
fluturas
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1486
Varsta: 44
Localizare: Rosiori de Vede
DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius
Data de inscriere: 05/07/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mar Iul 29, 2008 11:06 am

Si eu i-am dat lui Alex peste pana intr-un an..chestia ca nu vorbeste daca mananca sunt numai vorbe aiurea,babesti...Cum a zis si Anca,pestele contine o gramada de minerale care nu se regasesc in alte alimente.
Sus In jos
Mela
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1327
Localizare: botosani
Joburi/Distractii: Sebi si munte!
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian
Data de inscriere: 06/06/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mar Iul 29, 2008 7:13 pm

eu am mai zis odata ca nu prea ma iau dupa tot felul de tabele pt copii...in primul an nu prea i-am dat alimente interzise,doar putina miere ..si capsuni i-am dat...nu a avut reactii
sebi a meu papa acu de toate,mai nou ii dau din mancarea noastra ca papam impreuna si imi mananca si mai bine asa!
bineinteles nu cu excese,ceapa,uleiuri...
la noi borsul e la ordinea zilei,aproape nu e pranz fara bors,adora gustul de acru!
nu prea papa inainte ficat si ou,acu vad ca le accepta
carne de pui f biune mananca si peste cu mamaliguta ca iar ii place sa-si bage el manutele acolo
eu sunt f multumita de alimentatia lui,mai ales ca nu a avut nici un fel de reactiui,dureri de burtica de la mai nimic
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Iul 30, 2008 6:35 pm

Si eu i-am dat pana intr-un an carnita de porc,si i-a placut mult si acum e un mancacios de nu se poate,mananca de toate si carnita de vita,pui,porc,ii place mult carnita de porc la gratar,mananca foarte bn ficatel de pui si vreau sa va zic ca-l mananca simplu nu trebuie sa i-l bag in ceva ca sa-l manance,ii plac mult si ouale fierte de doua ori pe sapt mananca ou si nu unul ci doua caci nu se satura cu unul,e si mare ciorbar.mai nou ii place sa manance singurel,se murdareste el,dar are o satisfactie mare ca duce singurel lingurita cu mancarica
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mar Aug 05, 2008 3:20 pm

ciorbita in fiecare zi,pui,vita,zarzavat,peste...peste incerc sa-i dau mereu,cod,salau...oul il ia intreg decojit si mananca gol daca il las,rosiile la fel,legumele fierte intregi si cu un copanel de pui le mananca cu mana,de paine nu mai zic cum o prinde cum fuge cu ea,ar manca toata ziua,si dulciurile sunt preferate lui...nu e pretentios deloc...are 13 kg
Sus In jos
lvero2004
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 129
Localizare: galati
Joburi/Distractii: invatatoare
Stare de spirit: bunicica
Data de inscriere: 29/04/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 05, 2008 1:07 pm

carnea de porc seda incepand de la 3 ani,e greu de digerat,efectele se vor vedea mai tarziu cand vor avea probleme cu ficatul copilasii
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 05, 2008 3:18 pm

bravo Rares
se vede ca esti un mancacios
cat nu as da sai vad si pe ai mei mancand asa cu pofta
Sus In jos
lvero2004
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Sept 07, 2008 2:36 pm

Ce sa-i mai gatesc unui bebe de 1 an?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Sept 07, 2008 9:10 pm

Poi eu la 1 an deja i-am dat cam de toate,crede-ma ivero
dar mai citeste pe net,si vei gasi retete o gramada pt bebei de 1 an
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Sept 08, 2008 6:10 am

Uite si aici retete pentru bebe.Poti sa ii dai aproape orice Ivero.Cum spune si Noemi.
http://www.faracearta.com/alimentatia-copilului-f11/retete-pentru-copii-t242.htm
Sus In jos
lvero2004
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Sept 08, 2008 1:00 pm

Multumesc ,fetelor!E cam mofturos de la o vreme,papa supita,dar felul 2 nu prea.azi i-am facut chiftelute de pui la cuptor,sa vad daca papa
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Sept 08, 2008 7:23 pm

poi au si ei perioade din astea.Si Mario a facut figuri intro vreme
acum mananca f bine chiar
Sus In jos
lvero2004
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mar Sept 09, 2008 1:15 pm

n-a vrut ieri nici sa guste ...sa vad azi daca mananca,ii ies dinti si zic ca de asta nu papa
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mar Sept 09, 2008 8:14 pm

Poate fi si de la dinti Ivero,insa vezi sa nu fie un rosu in gat.
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Sept 10, 2008 8:15 pm

Sunt si eu de aceeasi parere ca si Stefytza,sa nu aibe rosu-n gat,ca atunci nu-ti mai papa
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Varsta: 29
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Sept 10, 2008 8:28 pm

daca are rosu in gat iti va lua doua guri si gata, el poate ar papa dar nu poate ca il doare.am patito cu minola de multe ori.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Sept 10, 2008 8:35 pm

da ,daca are rosu in gat mario vrea sa pape dar cand sa-l inghita ,nu poate si plange
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Sept 10, 2008 9:04 pm

exact noemi.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 11, 2008 7:49 am

stoicadana a scris:
daca are rosu in gat iti va lua doua guri si gata, el poate ar papa dar nu poate ca il doare.am patito cu minola de multe ori.

uite asa patesc eu cu al meu,cand am fost la dr luni avea rosu in gat,mi-a dat tratament oscilococcinum ,ma uit la el la fel ia 2,3 lingurite si pana mesteca si mai ales pana inghite se stramba rau,cred ca nu i-a trecut gatutul ca nici laptele nu il termina
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 11, 2008 1:09 pm

cu siguranta nu ia trecut.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 11, 2008 2:05 pm

saracutul
precis ca il doare inca
ai terminat deja cu oscilococcinium?Mai are tratament?
Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin
Numarul mesajelor: 6826
Varsta: 35
Localizare: Ploiesti
Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe
Stare de spirit: O femeie fericita si implinita!
DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan
Data de inscriere: 30/05/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 11, 2008 3:15 pm

noi nu am patit-o pana acum deci nu pot da sfaturi dar urez insanatosire grabnica...si ma uit lasfaturile voastre ca e bine de retinut
Sus In jos
simona
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 244
Localizare: valcani
Joburi/Distractii: forum
DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!!
Data de inscriere: 27/03/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 11, 2008 11:07 pm

noi papam de toate in afara de lactate,branzeturi ,iaurturi,,,.. ca e alergica la lapte , dar e o mancacioasa maya de numa !!
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 6:56 am

Asa Maya,sa papi ca sa cresti mare!
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 9:20 am

mai nou robert papa cat papa dupa care scoate mancarea afar din gura. si eu stiu ca nu a papat suficient cum facea o data. e smecher si asteapta cealanta portie. adica lapticul.
Sus In jos
lvero2004
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 11:18 am

o a ma uit sa vad daca e rosu in gat..dar oare biscuitii cum ii mananca si mancare gatita nu?!
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 12:51 pm

noemi80 a scris:
saracutul
precis ca il doare inca
ai terminat deja cu oscilococcinium?Mai are tratament?

am terminat de ieri sa vedem oricum tot nu vrea sa manance,poate nici nu are pofta de mancare nu stiu ce sa mai zic
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 1:01 pm

eu ii dau lui minola ascorit de fructe, sau cavit sant bune pentru ei si au multe vitamine.
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16864
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 3:25 pm

Cosminel, sanatate multa, pui mic! Trebuie sa inceapa el sa pape in curand.
Asa am patit si eu cu Vladutz cand a avut rosu' in gat, chiar dupa ce s-a vindecat tot a mai trecut putin timp pana si-a dat drumul la papa asa cum manca inainte.

Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Vin Sept 12, 2008 8:49 pm

sti ce face Clau,deschide gurita cand vede lingurita si apoi tine mancarea in gura dupa care o scoate afara si o arunca.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 13, 2008 11:14 am

Ivero,biscuitii ii mai rontaie. Mai bine vezi sa nu aibe rosu in gat.
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 13, 2008 11:16 pm

stoicadana a scris:
mai nou robert papa cat papa dupa care scoate mancarea afar din gura. si eu stiu ca nu a papat suficient cum facea o data. e smecher si asteapta cealanta portie. adica lapticul.

Vaaaaaaaiiii Dana....cunosc si eu una bucata copila de acest gen....asa face de 2 saptamani......iar daca ii fac supa...automat dupa supa o sticla de lapte....

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Sept 14, 2008 12:32 pm

hiiiiii si eu mai cunosc pe cineva care face asa,dar nu ii e gandul la lapte ci la iaurt.
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Sept 14, 2008 6:39 pm

Azi de exemplu nu a vrut sa manance supa......si nestiind ce sa ii dau sa pape.....am incercat sa-i dau o bucatica de snitel din piept de pui....Ooooooooooo sa vedeti bucurie pe capu ei.....Ce a bagat la "ghiozdanel",,,nu a mai facut figuri

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Sept 14, 2008 10:43 pm

azi minune a papat tot si foarte mult.
robert a papat cu pofta piftelute cu piure.si minola asemenea.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Sept 15, 2008 8:58 am

bvv Robert si Minola sa papati tot
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16864
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Sept 15, 2008 3:10 pm

Da, Miha, asa facea si Vladutz cand a avut rosu in gat. Dar, a mai avut perioada cand era mai micut si facea asa, fara sa aiba rosu' in gat, asa ca, nu ai decat sa il vada un dr sa-ti spuna daca are sau nu rosu in gat. Apoi, sti ce sa faci...

Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 4:12 pm

pai a avut rosu un gat ,acum vad ca mananca bine,sper sa o tina asa cat mai mult
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 5:49 pm

Bravo Mihaitza
ce bine ca ti-ai revenit
Si Mario sia rvenit cu mancare
asa sunt de happyyyyyyyyyyyyyyy 8)
mananca chiar f bine
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 7:07 pm

ma bucur Noemi!asa si trebuie!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 7:15 pm

Da si eu ma bucur ,am crezut ca nu isi mai revine
Sus In jos
maria_isabela
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2575
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: mereu vesela
DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul)
Data de inscriere: 17/09/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 7:25 pm

Nici isa nu manca!acum ea imi cere si ma bucur enorm ,acu a venit la mine si a zis : mami apte!Si eu o intre vrei lapte si ea zice :daaaaaaaa!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 7:28 pm

scumpa de ea
O lapte ar bea mereu
dar e vorba de carnita de supica etc
cu astea nu neam impacat noi
dar de cateva zile mananca orice ii dau
Sus In jos
maria_isabela
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2575
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: mereu vesela
DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul)
Data de inscriere: 17/09/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Sept 20, 2008 7:35 pm

Isa papa !O intreb vrei carnita si ea zice daaaaaaaa si se duce singura la scaunul de masa si imi arata s-o urc!Supa ii place f mult dar sa aibe taitei multi in ea!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 25, 2008 7:21 pm

bravo Isuca
si lui Mario ii place f mult supica d etaietei
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Joi Sept 25, 2008 9:11 pm

si eu ii pun taitei multi si ii place enorm d emult
Sus In jos

Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 7Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: ALIMENTATIA COPILULUI-