| | Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Iul 25, 2008 11:01 pm | |
| Cam devreme cu carnea de porc...Eu stiu ca pana la 2 ani sa nu dam copilului...Ma bucur pentru mamela care au incercat ca au acceptat-o piticii bine.Va pup! |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Iul 26, 2008 11:26 pm | |
| eu am auzit ca pana la un an nui bine sai dai peste cica vb greu sau sant alte probleme vai ce ziceti eu nu sant superstitioasa dar ma gandesc ca ar fi si alte motive? |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Iul 27, 2008 7:45 pm | |
| | marinela_marin a scris: | | eu am auzit ca pana la un an nui bine sai dai peste cica vb greu sau sant alte probleme vai ce ziceti eu nu sant superstitioasa dar ma gandesc ca ar fi si alte motive? |
Marinela, Sara mananca peste de la 8 luni, ii place foarte mult, ii fac cam de 2 ori pe saptamana. e o vorbareata si jumatate, asa ca sunt numai superstitii!!!! nu o priva pe Tania de bunatatea de peste numai pentru atata! e foarte important pentru pici, are fosfor, iod, fluor, minerale ce se gasesc un pic mai putin in alte alimente. da-i linistita!! pupicei!! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Iul 28, 2008 6:07 am | |
| Marinela,astea sunt vorbe batranesti si eu tot de la 8 luni i-am dat.nu ma iau dupa asa ceva |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mar Iul 29, 2008 7:07 am | |
| |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mar Iul 29, 2008 11:06 am | |
| Si eu i-am dat lui Alex peste pana intr-un an..chestia ca nu vorbeste daca mananca sunt numai vorbe aiurea,babesti...Cum a zis si Anca,pestele contine o gramada de minerale care nu se regasesc in alte alimente. |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mar Iul 29, 2008 7:13 pm | |
| eu am mai zis odata ca nu prea ma iau dupa tot felul de tabele pt copii...in primul an nu prea i-am dat alimente interzise,doar putina miere ..si capsuni i-am dat...nu a avut reactii sebi a meu papa acu de toate,mai nou ii dau din mancarea noastra ca papam impreuna si imi mananca si mai bine asa! bineinteles nu cu excese,ceapa,uleiuri... la noi borsul e la ordinea zilei,aproape nu e pranz fara bors,adora gustul de acru! nu prea papa inainte ficat si ou,acu vad ca le accepta carne de pui f biune mananca si peste cu mamaliguta ca iar ii place sa-si bage el manutele acolo eu sunt f multumita de alimentatia lui,mai ales ca nu a avut nici un fel de reactiui,dureri de burtica de la mai nimic |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Iul 30, 2008 6:35 pm | |
| Si eu i-am dat pana intr-un an carnita de porc,si i-a placut mult si acum e un mancacios de nu se poate,mananca de toate si carnita de vita,pui,porc,ii place mult carnita de porc la gratar,mananca foarte bn ficatel de pui si vreau sa va zic ca-l mananca simplu nu trebuie sa i-l bag in ceva ca sa-l manance,ii plac mult si ouale fierte de doua ori pe sapt mananca ou si nu unul ci doua caci nu se satura cu unul,e si mare ciorbar.mai nou ii place sa manance singurel,se murdareste el,dar are o satisfactie mare ca duce singurel lingurita cu mancarica |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mar Aug 05, 2008 3:20 pm | |
| ciorbita in fiecare zi,pui,vita,zarzavat,peste...peste incerc sa-i dau mereu,cod,salau...oul il ia intreg decojit si mananca gol daca il las,rosiile la fel,legumele fierte intregi si cu un copanel de pui le mananca cu mana,de paine nu mai zic cum o prinde cum fuge cu ea,ar manca toata ziua,si dulciurile sunt preferate lui...nu e pretentios deloc...are 13 kg |
|
 | |
lvero2004

Numarul mesajelor: 129 Varsta: 30 Localizare: galati Joburi/Distractii: invatatoare Stare de spirit: bunicica Data de inscriere: 29/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 05, 2008 1:07 pm | |
| carnea de porc seda incepand de la 3 ani,e greu de digerat,efectele se vor vedea mai tarziu cand vor avea probleme cu ficatul copilasii |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 05, 2008 3:18 pm | |
| bravo Rares se vede ca esti un mancacios cat nu as da sai vad si pe ai mei mancand asa cu pofta |
|
 | |
lvero2004

Numarul mesajelor: 129 Varsta: 30 Localizare: galati Joburi/Distractii: invatatoare Stare de spirit: bunicica Data de inscriere: 29/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Sept 07, 2008 2:36 pm | |
| Ce sa-i mai gatesc unui bebe de 1 an? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Sept 07, 2008 9:10 pm | |
| Poi eu la 1 an deja i-am dat cam de toate,crede-ma ivero dar mai citeste pe net,si vei gasi retete o gramada pt bebei de 1 an |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Sept 08, 2008 6:10 am | |
| |
|
 | |
lvero2004

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Sept 08, 2008 1:00 pm | |
| Multumesc ,fetelor!E cam mofturos de la o vreme,papa supita,dar felul 2 nu prea.azi i-am facut chiftelute de pui la cuptor,sa vad daca papa |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Sept 08, 2008 7:23 pm | |
| poi au si ei perioade din astea.Si Mario a facut figuri intro vreme acum mananca f bine chiar |
|
 | |
lvero2004

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mar Sept 09, 2008 1:15 pm | |
| n-a vrut ieri nici sa guste ...sa vad azi daca mananca,ii ies dinti si zic ca de asta nu papa |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mar Sept 09, 2008 8:14 pm | |
| Poate fi si de la dinti Ivero,insa vezi sa nu fie un rosu in gat. |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Sept 10, 2008 8:15 pm | |
| Sunt si eu de aceeasi parere ca si Stefytza,sa nu aibe rosu-n gat,ca atunci nu-ti mai papa |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Sept 10, 2008 8:28 pm | |
| daca are rosu in gat iti va lua doua guri si gata, el poate ar papa dar nu poate ca il doare.am patito cu minola de multe ori. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Sept 10, 2008 8:35 pm | |
| da ,daca are rosu in gat mario vrea sa pape dar cand sa-l inghita ,nu poate si plange |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Sept 10, 2008 9:04 pm | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 11, 2008 7:49 am | |
| | stoicadana a scris: | | daca are rosu in gat iti va lua doua guri si gata, el poate ar papa dar nu poate ca il doare.am patito cu minola de multe ori. |
uite asa patesc eu cu al meu,cand am fost la dr luni avea rosu in gat,mi-a dat tratament oscilococcinum ,ma uit la el la fel ia 2,3 lingurite si pana mesteca si mai ales pana inghite se stramba rau,cred ca nu i-a trecut gatutul ca nici laptele nu il termina |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 11, 2008 1:09 pm | |
| cu siguranta nu ia trecut. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 11, 2008 2:05 pm | |
| saracutul precis ca il doare inca ai terminat deja cu oscilococcinium?Mai are tratament? |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 11, 2008 3:15 pm | |
| noi nu am patit-o pana acum deci nu pot da sfaturi dar urez insanatosire grabnica...si ma uit lasfaturile voastre ca e bine de retinut |
|
 | |
simona

Numarul mesajelor: 244 Varsta: 29 Localizare: valcani Joburi/Distractii: forum DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!! Data de inscriere: 27/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 11, 2008 11:07 pm | |
| noi papam de toate in afara de lactate,branzeturi ,iaurturi,,,.. ca e alergica la lapte , dar e o mancacioasa maya de numa !! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 6:56 am | |
| Asa Maya,sa papi ca sa cresti mare! |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 9:20 am | |
| mai nou robert papa cat papa dupa care scoate mancarea afar din gura. si eu stiu ca nu a papat suficient cum facea o data. e smecher si asteapta cealanta portie. adica lapticul. |
|
 | |
lvero2004

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 11:18 am | |
| o a ma uit sa vad daca e rosu in gat..dar oare biscuitii cum ii mananca si mancare gatita nu?! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 12:51 pm | |
| | noemi80 a scris: | saracutul precis ca il doare inca ai terminat deja cu oscilococcinium?Mai are tratament? |
am terminat de ieri sa vedem oricum tot nu vrea sa manance,poate nici nu are pofta de mancare nu stiu ce sa mai zic |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 1:01 pm | |
| eu ii dau lui minola ascorit de fructe, sau cavit sant bune pentru ei si au multe vitamine. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 3:25 pm | |
| Cosminel, sanatate multa, pui mic! Trebuie sa inceapa el sa pape in curand. Asa am patit si eu cu Vladutz cand a avut rosu' in gat, chiar dupa ce s-a vindecat tot a mai trecut putin timp pana si-a dat drumul la papa asa cum manca inainte. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Vin Sept 12, 2008 8:49 pm | |
| sti ce face Clau,deschide gurita cand vede lingurita si apoi tine mancarea in gura dupa care o scoate afara si o arunca. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 13, 2008 11:14 am | |
| Ivero,biscuitii ii mai rontaie. Mai bine vezi sa nu aibe rosu in gat. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 13, 2008 11:16 pm | |
| | stoicadana a scris: | | mai nou robert papa cat papa dupa care scoate mancarea afar din gura. si eu stiu ca nu a papat suficient cum facea o data. e smecher si asteapta cealanta portie. adica lapticul. |
Vaaaaaaaiiii Dana....cunosc si eu una bucata copila de acest gen....asa face de 2 saptamani......iar daca ii fac supa...automat dupa supa o sticla de lapte...._________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Sept 14, 2008 12:32 pm | |
| hiiiiii si eu mai cunosc pe cineva care face asa,dar nu ii e gandul la lapte ci la iaurt. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Sept 14, 2008 6:39 pm | |
| Azi de exemplu nu a vrut sa manance supa......si nestiind ce sa ii dau sa pape.....am incercat sa-i dau o bucatica de snitel din piept de pui....Ooooooooooo sa vedeti bucurie pe capu ei.....Ce a bagat la "ghiozdanel",,,nu a mai facut figuri _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Sept 14, 2008 10:43 pm | |
| azi minune a papat tot si foarte mult. robert a papat cu pofta piftelute cu piure.si minola asemenea. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Sept 15, 2008 8:58 am | |
| bvv Robert si Minola sa papati tot |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Sept 15, 2008 3:10 pm | |
| Da, Miha, asa facea si Vladutz cand a avut rosu in gat. Dar, a mai avut perioada cand era mai micut si facea asa, fara sa aiba rosu' in gat, asa ca, nu ai decat sa il vada un dr sa-ti spuna daca are sau nu rosu in gat. Apoi, sti ce sa faci... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 4:12 pm | |
| pai a avut rosu un gat ,acum vad ca mananca bine,sper sa o tina asa cat mai mult |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 5:49 pm | |
| Bravo Mihaitza ce bine ca ti-ai revenit Si Mario sia rvenit cu mancare asa sunt de happyyyyyyyyyyyyyyy 8) mananca chiar f bine |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 7:07 pm | |
| ma bucur Noemi!asa si trebuie! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 7:15 pm | |
| Da si eu ma bucur ,am crezut ca nu isi mai revine |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 7:25 pm | |
| Nici isa nu manca!acum ea imi cere si ma bucur enorm ,acu a venit la mine si a zis : mami apte!Si eu o intre vrei lapte si ea zice :daaaaaaaa! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 7:28 pm | |
| scumpa de ea O lapte ar bea mereu dar e vorba de carnita de supica etc cu astea nu neam impacat noi dar de cateva zile mananca orice ii dau |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Sept 20, 2008 7:35 pm | |
| Isa papa !O intreb vrei carnita si ea zice daaaaaaaa si se duce singura la scaunul de masa si imi arata s-o urc!Supa ii place f mult dar sa aibe taitei multi in ea! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 25, 2008 7:21 pm | |
| bravo Isuca si lui Mario ii place f mult supica d etaietei |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Joi Sept 25, 2008 9:11 pm | |
| si eu ii pun taitei multi si ii place enorm d emult |
|
 | |
| | Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani | |
|