Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorMesaj
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16864
Varsta: 30
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Noi 29, 2009 7:40 pm

mersi, Mihaela, si eu as incerca in curand sa-i dau varza cu carne de vita, poate asa mananca si el carne de vita, ca altfel nu, nu-i place deloc....

Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Noi 29, 2009 7:50 pm

sa sti ca nici lui Cosmin nu ii place,el e cu carnea de pasare,mai putin pieptul
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Noi 29, 2009 7:53 pm

aaaa, al meu orice de pui merge, si ficaciorul, si pestele, dar carnea de vita in orice i-as face-o simte gustul si nu-i place, nu mananca.....

Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Dec 02, 2009 8:29 pm

al meu nu prea mai vrea peste,trebuie sa il amestec in mancare asa daca il vede stie si zice,,nu pete,dao cane,,ca sa-i dau carne
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Dec 02, 2009 8:31 pm

eeee, Cosminel, nu e bine asa, dar il pacalesti tu, e bine macar ca il papa in mancare... al meu papa si asa simplu dar mai ales cu orez..

Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Dec 02, 2009 8:32 pm

da in mancare nu are treaba,il accepta,cred ca nu isi da el seama,ca altfel.........
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 4:19 pm

pacat ca nu papa peste, miha! sara il mananca chiar bine, ii iau file fara oase si paapa tot din farfurie, ba mai si ciuguleste din mamaliguta yes
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 6:01 pm

multmesc lui DD ,mario al meu maninca de toate
am vb cu educataoarele si mi-au spus ca la 9,30 el e primul care anunta ca se maninca fructa,pe la 12 intreba,,,astazi nu papa,,astazi nu mincam,,
si incepe sa il strige pe baiatul care aduce carutul cu mincare,,paul la papa,,
e asa dulce cind le spune,,astazi la pasta,e secondo,,
nici nu se trezeste bine dupa masa si intreaba,,merenda,,adica suplimentul
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 8:29 pm

Vai, Mihaela, cred ca e un dulce, ii face pe toti de acolo sa zambeasca cu siguranta... bravo lui ca papa pupic

Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 8:50 pm

cred ca sunt singura mamica care nu intreba daca a mincat,la iesirea din cresa are lista cu ce au mincat si daca au mincat si daca au facut caca
la noi foarte rar mai vad scris,,putin,,
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 9:37 pm

woww Miha ce bine,eu de acum ma gandesc cand il voi da in primavara la gradinita cum s-ar descurca cu el mai ales cu mancatul,sigur va face foamea,eu ma tin dupa el cu lingurita si castronul ca s apape dar acolo nu-i merge asa
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 10:32 pm

MIHAELA 73 a scris:
multmesc lui DD ,mario al meu maninca de toate
am vb cu educataoarele si mi-au spus ca la 9,30 el e primul care anunta ca se maninca fructa,pe la 12 intreba,,,astazi nu papa,,astazi nu mincam,,
si incepe sa il strige pe baiatul care aduce carutul cu mincare,,paul la papa,,
e asa dulce cind le spune,,astazi la pasta,e secondo,,
nici nu se trezeste bine dupa masa si intreaba,,merenda,,adica suplimentul

ce papacios bravo mario
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 10:52 pm

MIHAITZA29 a scris:
woww Miha ce bine,eu de acum ma gandesc cand il voi da in primavara la gradinita cum s-ar descurca cu el mai ales cu mancatul,sigur va face foamea,eu ma tin dupa el cu lingurita si castronul ca s apape dar acolo nu-i merge asa

eu demic l-am obisnuit la masuta lui,iar de vreo saptamina maninca cu noi la masa
daca s-a ridicat de la amsa numai maninca,eu cu taicasu mincam in continuare si sa vezi cum vine si sea aseaza cuminte la locul lui si continua sa manince
niciodata nu am stat dupa el sa manince,daca vrea e bine,daca nu e tot bine,cind ii este foame cere el
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 05, 2009 11:07 pm

ce bine ca nu ai probleme cu mancatul cu mario!!
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Sam Dec 12, 2009 5:16 am

Tare smecher esti Mihaitza!!! Mario,esti mancacios nu gluma!
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Noi 14, 2010 1:27 pm

am gasit un articol foarte interesant dintr-o carte a unui Mitropolit al Kievului, Sf. Vladimir:

Pentru mâncat trebuie să fie o vreme bine stabilită. Nu le îngădui copiilor să mănânce în afara meselor, fiindcă prin asta se dezvoltă în ei prea mult senzualitatea și patima îmbuibării. Dacă copiii primesc, afară de prânz și cină un mic dejun frugal și încă o gustare este cu totul de ajuns.
Dă-ți toată silința să îi ferești de delicatese.Totodată nu le îngădui să fie prea mofturoși la mâncare.Ei trebuie să mănânce orice mâncare sănătoasă și simplă.Belșugul de mâncare cu carne este vătămător pentru copil - cu cât mai mic este copilul, cu atât mai puțină carne trebuie să i se dea.
Mâncărurile prea condimentate, picante, și băuturile tari, cum ar fi cafeaua neagră, ceaiul tare și cu atât mai mult vinul sunt cu totul nepotrivite pentru copii.
Părinții trebuie să aibă grijă să nu vorbească prea mult în fața copiilor de mâncăruri și băuturi rafinate, fiindcă altminteri copiii vor ajunge foarte ușor la ideea că mâncarea și băutura sunt principalul, dezvoltând în ei patima desfătării pântecelui.
Învață-i pe copii ca uneori să-și refuze plăcerea mâncării și să se scoale de la masă înaimte de a se sătura, mai ales când sunt servite mâncărurile lor preferate.
În fine, deprinde-i să iubească măsura și să nutrească dezgust din temeiuri religioase față de lipsa de măsură și îmbuibare. Arată-le mereu că măsura și înfrânarea sunt virtute plăcută lui Dumnezeu, iar lipsa de măsură și neînfrânarea sunt un viciu urât de El și unul din cele șapte păcate de căpetenie, ce nasc mulțime de alte păcate și vicii.

sper sa va fi placut si voua pupic
Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 18718
Varsta: 31
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Lun Noi 15, 2010 12:29 pm

anca, multumim de articol, este chiar interesant , pupic
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Dec 01, 2010 9:48 am

irina pupic ma bucur ca iti e de folos!
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4502
Varsta: 24
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;))
DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Dum Dec 19, 2010 9:45 am

Eu cu Alesia am avut mai mereu probleme cu mancatul, de cand s-a ridicat si baiatul care devoreaza tot, sunt foarte opusi la comportament fata de mancare, se ia si ea dupa el si mananca amandoi bine. Cu baiatul chiar nu mi-am batut capul deloc, primeste orice fel de mancare ii dau si bineinteles, are voie sa pape pentru varsta lui, sunt foarte fericita ca e un mancacios!!
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Mai 11, 2011 3:24 pm

annya mea era si ea o mancanioasa, acum nu mai vrea sa manance... pur si simplu se da jos de pe scaun si apune: nu vei sa manaci! si gata... am incercat si cu infometarea, si mananca seara, apoi o ia de la capat, si cu supararea, i-am taiat prajiturica de la gustare... sper sa treaca perioada asta de mofturi, ca e foarte slaba, are 86 cm si 9 kg jumatate, desi e sanatoasa si foarte activa, dr imi spune sa nu ma ingrijorez, dar cum sa stau linistita cand ea nu pune nimic pe ea?
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Mai 11, 2011 3:49 pm

ei lumi mai ai si copii zile cand nu mananca eu nu ma stresez atata timp cat sunt activi si sanatosi.ma stresam si eu inainte insa mi-a zis pediatrul ce tu nu ai zile cand nu iti trebuie mai nimic si ei sunt fiinte ca si tine.
sa stii ca si ariana mea e slabuta asa a fost mereu desi manca ca sparta
daca e sanatoasa nu iti mai face atatea griji

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
mami_de_gemeni
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1391
Varsta: 31
Localizare: Bucuresti
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani   Mier Mai 11, 2011 4:27 pm

Lumi,daca te linisteste cu ceva,si Andrutza mea e slabutaaa...si ce daca?Atata vreme cat este activa,alearga ,e vesela..inseamna ca e un copil sanatos.Asa ii este firea,asa a fost si mamica ei pana acum vreo 5 ani. jyvds
Sus In jos

Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 7Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: ALIMENTATIA COPILULUI-