| | | Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Noi 29, 2009 7:40 pm | |
| mersi, Mihaela, si eu as incerca in curand sa-i dau varza cu carne de vita, poate asa mananca si el carne de vita, ca altfel nu, nu-i place deloc.... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|  | | MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Noi 29, 2009 7:50 pm | |
| sa sti ca nici lui Cosmin nu ii place,el e cu carnea de pasare,mai putin pieptul |
|  | | Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Noi 29, 2009 7:53 pm | |
| aaaa, al meu orice de pui merge, si ficaciorul, si pestele, dar carnea de vita in orice i-as face-o simte gustul si nu-i place, nu mananca..... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|  | | MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Dec 02, 2009 8:29 pm | |
| al meu nu prea mai vrea peste,trebuie sa il amestec in mancare asa daca il vede stie si zice,,nu pete,dao cane,,ca sa-i dau carne |
|  | | Claudia

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Dec 02, 2009 8:31 pm | |
| eeee, Cosminel, nu e bine asa, dar il pacalesti tu, e bine macar ca il papa in mancare... al meu papa si asa simplu dar mai ales cu orez.. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|  | | MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Dec 02, 2009 8:32 pm | |
| da in mancare nu are treaba,il accepta,cred ca nu isi da el seama,ca altfel......... |
|  | | Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 4:19 pm | |
| pacat ca nu papa peste, miha! sara il mananca chiar bine, ii iau file fara oase si paapa tot din farfurie, ba mai si ciuguleste din mamaliguta  |
|  | | MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 6:01 pm | |
| multmesc lui DD ,mario al meu maninca de toate am vb cu educataoarele si mi-au spus ca la 9,30 el e primul care anunta ca se maninca fructa,pe la 12 intreba,,,astazi nu papa,,astazi nu mincam,, si incepe sa il strige pe baiatul care aduce carutul cu mincare,,paul la papa,, e asa dulce cind le spune,,astazi la pasta,e secondo,, nici nu se trezeste bine dupa masa si intreaba,,merenda,,adica suplimentul |
|  | | Claudia

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 8:29 pm | |
| Vai, Mihaela, cred ca e un dulce, ii face pe toti de acolo sa zambeasca cu siguranta...  lui ca papa  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|  | | MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 8:50 pm | |
| cred ca sunt singura mamica care nu intreba daca a mincat,la iesirea din cresa are lista cu ce au mincat si daca au mincat si daca au facut caca la noi foarte rar mai vad scris,,putin,, |
|  | | MIHAITZA29

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 9:37 pm | |
| woww Miha ce bine,eu de acum ma gandesc cand il voi da in primavara la gradinita cum s-ar descurca cu el mai ales cu mancatul,sigur va face foamea,eu ma tin dupa el cu lingurita si castronul ca s apape dar acolo nu-i merge asa |
|  | | Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 10:32 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | multmesc lui DD ,mario al meu maninca de toate am vb cu educataoarele si mi-au spus ca la 9,30 el e primul care anunta ca se maninca fructa,pe la 12 intreba,,,astazi nu papa,,astazi nu mincam,, si incepe sa il strige pe baiatul care aduce carutul cu mincare,,paul la papa,, e asa dulce cind le spune,,astazi la pasta,e secondo,, nici nu se trezeste bine dupa masa si intreaba,,merenda,,adica suplimentul |
ce papacios mario |
|  | | MIHAELA 73

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 10:52 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | woww Miha ce bine,eu de acum ma gandesc cand il voi da in primavara la gradinita cum s-ar descurca cu el mai ales cu mancatul,sigur va face foamea,eu ma tin dupa el cu lingurita si castronul ca s apape dar acolo nu-i merge asa |
eu demic l-am obisnuit la masuta lui,iar de vreo saptamina maninca cu noi la masa daca s-a ridicat de la amsa numai maninca,eu cu taicasu mincam in continuare si sa vezi cum vine si sea aseaza cuminte la locul lui si continua sa manince niciodata nu am stat dupa el sa manince,daca vrea e bine,daca nu e tot bine,cind ii este foame cere el |
|  | | Anca

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 05, 2009 11:07 pm | |
| ce bine ca nu ai probleme cu mancatul cu mario!! |
|  | | Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Sam Dec 12, 2009 5:16 am | |
| Tare smecher esti Mihaitza!!! Mario,esti mancacios nu gluma! |
|  | | Anca

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Noi 14, 2010 1:27 pm | |
| am gasit un articol foarte interesant dintr-o carte a unui Mitropolit al Kievului, Sf. Vladimir: Pentru mâncat trebuie să fie o vreme bine stabilită. Nu le îngădui copiilor să mănânce în afara meselor, fiindcă prin asta se dezvoltă în ei prea mult senzualitatea și patima îmbuibării. Dacă copiii primesc, afară de prânz și cină un mic dejun frugal și încă o gustare este cu totul de ajuns. Dă-ți toată silința să îi ferești de delicatese.Totodată nu le îngădui să fie prea mofturoși la mâncare.Ei trebuie să mănânce orice mâncare sănătoasă și simplă.Belșugul de mâncare cu carne este vătămător pentru copil - cu cât mai mic este copilul, cu atât mai puțină carne trebuie să i se dea. Mâncărurile prea condimentate, picante, și băuturile tari, cum ar fi cafeaua neagră, ceaiul tare și cu atât mai mult vinul sunt cu totul nepotrivite pentru copii. Părinții trebuie să aibă grijă să nu vorbească prea mult în fața copiilor de mâncăruri și băuturi rafinate, fiindcă altminteri copiii vor ajunge foarte ușor la ideea că mâncarea și băutura sunt principalul, dezvoltând în ei patima desfătării pântecelui. Învață-i pe copii ca uneori să-și refuze plăcerea mâncării și să se scoale de la masă înaimte de a se sătura, mai ales când sunt servite mâncărurile lor preferate. În fine, deprinde-i să iubească măsura și să nutrească dezgust din temeiuri religioase față de lipsa de măsură și îmbuibare. Arată-le mereu că măsura și înfrânarea sunt virtute plăcută lui Dumnezeu, iar lipsa de măsură și neînfrânarea sunt un viciu urât de El și unul din cele șapte păcate de căpetenie, ce nasc mulțime de alte păcate și vicii. sper sa va fi placut si voua  |
|  | | pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Lun Noi 15, 2010 12:29 pm | |
| anca, multumim de articol, este chiar interesant ,  |
|  | | Anca

| Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Dec 01, 2010 9:48 am | |
| irina  ma bucur ca iti e de folos! |
|  | | Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Dum Dec 19, 2010 9:45 am | |
| Eu cu Alesia am avut mai mereu probleme cu mancatul, de cand s-a ridicat si baiatul care devoreaza tot, sunt foarte opusi la comportament fata de mancare, se ia si ea dupa el si mananca amandoi bine. Cu baiatul chiar nu mi-am batut capul deloc, primeste orice fel de mancare ii dau si bineinteles, are voie sa pape pentru varsta lui, sunt foarte fericita ca e un mancacios!! |
|  | | etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Mai 11, 2011 3:24 pm | |
| annya mea era si ea o mancanioasa, acum nu mai vrea sa manance... pur si simplu se da jos de pe scaun si apune: nu vei sa manaci! si gata... am incercat si cu infometarea, si mananca seara, apoi o ia de la capat, si cu supararea, i-am taiat prajiturica de la gustare... sper sa treaca perioada asta de mofturi, ca e foarte slaba, are 86 cm si 9 kg jumatate, desi e sanatoasa si foarte activa, dr imi spune sa nu ma ingrijorez, dar cum sa stau linistita cand ea nu pune nimic pe ea? |
|  | | inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Mai 11, 2011 3:49 pm | |
| ei lumi mai ai si copii zile cand nu mananca eu nu ma stresez atata timp cat sunt activi si sanatosi.ma stresam si eu inainte insa mi-a zis pediatrul ce tu nu ai zile cand nu iti trebuie mai nimic si ei sunt fiinte ca si tine. sa stii ca si ariana mea e slabuta asa a fost mereu desi manca ca sparta daca e sanatoasa nu iti mai face atatea griji _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|  | | mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani Mier Mai 11, 2011 4:27 pm | |
| Lumi,daca te linisteste cu ceva,si Andrutza mea e slabutaaa...si ce daca?Atata vreme cat este activa,alearga ,e vesela..inseamna ca e un copil sanatos.Asa ii este firea,asa a fost si mamica ei pana acum vreo 5 ani. |
|  | | | | Alimentatia copilului in varsta de 1-3 ani | |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| | www.minichic.ro |  |
| www.vanzaremargele.com |  |
| www.happy-toys.ro |  |
| www.reteauasociala.ro |  |
| Calendare personalizate |  |
|