| | CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Dum Iun 29, 2008 10:16 pm | |
| Este frumos foc,imi place mult!!!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Iul 01, 2008 12:27 pm | |
| Pai Miky eu am devenit "dependenta" de acest forum si-mi place enorm mai ales ca tu il faci in asa fel incat sa ma atraga pe zi ce trece mai mult. :santa: |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Iul 01, 2008 5:13 pm | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mier Iul 02, 2008 12:54 pm | |
| super adevarat imi place mult de tot |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Iul 29, 2008 6:12 am | |
| foarte frumoasa noua fata ,ca si pana acum..super...bravooo |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Iul 29, 2008 8:53 am | |
| Frumos de tot, imi place la nebunie noua fata.Multumim Miky! |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Iul 29, 2008 9:08 am | |
| Si mie imi place noua fata a forumului,cand am intrat prima oara ma blocasem putin,ca nu stiam unde ,care ,cum sunt :() ,dar m-am prins repede,felicitari Miky :D |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Iul 29, 2008 4:36 pm | |
| Super noua casuta a noastra......Mereu ne surprinzi Miky cu cate ceva nou....Multumim frumos _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mier Iul 30, 2008 7:54 am | |
| Aveti dreptate fetelor. Forumul arata minunat. Eu nu am mai intrat niciodata pe alte forumuri dar nu cred ca mai are cineva asa ceva. Felicitari Miki pt toate ideiile tale si speram sa nu ti se termine niciodata.  _________________  |
|
 | |
iassmyna

Numarul mesajelor: 70 Localizare: Bucuresti Data de inscriere: 29/07/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mier Aug 06, 2008 6:28 pm | |
| mie imi place f mult cum arata !!! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Aug 07, 2008 7:22 pm | |
| Ne bucuram fetelor ca va place cum arata forumul nostru. Miki depune multa munca pt a arata asa cum este si pt a ne face sa ne simtim minunat. MULTUMIM MIKI :D :D :D _________________  |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Aug 09, 2008 10:49 pm | |
| pai imi cam place tot si cel mai mult imi place ca se schimba si nu ma plicti de el |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Aug 14, 2008 8:06 am | |
| da asa e schimba la el mereu si nu ma plic. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Aug 14, 2008 8:34 am | |
| Asa este nu ai cum sa te plictisesti ca vine mereu cu ceva nou. Felicitari Miki _________________  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mier Aug 27, 2008 7:41 pm | |
| Eu am o parere. As dori ca profilele sa fie din nou in partea stanga. Mie una miar fi mai usor sa urmaresc persoanele. :face: _________________  |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mier Aug 27, 2008 10:51 pm | |
| | andreea86 a scris: | Eu am o parere. As dori ca profilele sa fie din nou in partea stanga. Mie una miar fi mai usor sa urmaresc persoanele. :face: |
nu stiu de ce si mie i-mi placea mai mult in stanga profilul |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Aug 28, 2008 9:00 am | |
| | ali a scris: | | andreea86 a scris: | Eu am o parere. As dori ca profilele sa fie din nou in partea stanga. Mie una miar fi mai usor sa urmaresc persoanele. :face: |
nu stiu de ce si mie i-mi placea mai mult in stanga profilul |
Mie mi se pare mai usor de urmerit raspunsurile. Mie mai la indemana sa ma uit in stanga; este ca si cititul: de la stanga la dreapta. Prima data sa te uii cine a scris._________________  |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Aug 28, 2008 9:10 am | |
| mie una imi place cum este. orcum miky il schimba la un interval de timp. asa ca nu vom sti niciodata ce surprize mai are pentru noi. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 7:19 pm | |
| mily e superb forumul...felicitari pt munca depusa...eu una sunt super incantata de noul look..e super vesel....bravoooo :flower: :08: :57: |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 7:21 pm | |
| da sa sti ca si mie imi place mai mult asa,e mai vesel parca si cum stam mult pe forum prewcis nu o sa ne doara ochii pt ca sunt culori foarte luminoase. :57: |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 7:39 pm | |
| Miky felicitari pt munca depusa. Este superb forumul. :D _________________  |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 8:31 pm | |
| e super forumul ,sincer e placut arata bestial ,ce mai ! Felicitari Miky! :23: |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 8:34 pm | |
| abia m-am obisnuit si eu cuprofilele asa,daca iar se schimba! :face: e frumos,imi place! |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 8:35 pm | |
| imi place foarte foarte mult cum e acuma e superb. felicitari MIKY si multumim din suflet ca ne faci o asa casuta frumoasa. :D :pig: :23: :23: :23: |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Vin Aug 29, 2008 9:22 pm | |
| Ne bucuram fetelor ca va place. Felicitari Miky pt munca depusa _________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Aug 30, 2008 6:57 am | |
| Wow,super fata noua a forumului!!!! Imi place tare mult! Si slide-ul cu intalnirile mamicilor este foarte frumos! Multumim Miky! |
|
 | |
oana0101

Numarul mesajelor: 69 Varsta: 31 Localizare: Piatra-Neamt Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Aug 30, 2008 9:38 am | |
| da...e foarte frumos, imi place. |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Lun Sept 01, 2008 8:24 am | |
| cred ca e cel mai tare forum dupa mine in sensul ca arata cel mai bine ai niste idei super iar faza cu intalnirile nu stiu daca mai exista pe alt forum pe prima pagina asa ca ..........super frumos......felicitari miky |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Lun Sept 01, 2008 12:09 pm | |
| e superba asa ce sa mai zic ,am ramas fara cuvinte cate schimbari a facut Miky! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Lun Sept 01, 2008 3:13 pm | |
| | ali a scris: | | cred ca e cel mai tare forum dupa mine in sensul ca arata cel mai bine ai niste idei super iar faza cu intalnirile nu stiu daca mai exista pe alt forum pe prima pagina asa ca ..........super frumos......felicitari miky |
Da deocamdata nu exista,dar in curand va exista caci copiatul vad ca e cel mai usor aaaaaa si imi place f mult noua casutza |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Lun Sept 01, 2008 3:18 pm | |
| asai noemi deja am vazut pe alt forum trandafiri ca aici
:king: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
andreea28

Numarul mesajelor: 640 Varsta: 32 Localizare: Oradea Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Lun Sept 01, 2008 6:36 pm | |
| E tare dragut cum arata forumul nostru! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Lun Sept 01, 2008 8:07 pm | |
| Acum imi place mai mult. Yupy. Mersi Miky ca ai pus avatarele pe partea stanga. Pupici _________________  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Sept 02, 2008 9:28 am | |
| da e super....e perfect...multumim miky!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Mar Sept 02, 2008 1:40 pm | |
| numai laude la adresa ta miky :57: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 5:17 am | |
| Multumim pentru noua fata a forumului Miky! A iesit superb!!! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 7:40 am | |
| foarte frumos forumul in dimineata asta multumim miki _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 8:30 am | |
| e super dar vreau scrisul o idee mai mare poate sunt eu mai chioara ori m-am obisnuit cu scrisul de inainte |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 8:32 am | |
| miky ,mai lasat fara cuvinte... o surpriza minunata de dimineata...  |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 8:33 am | |
| si mie imi place f mult si culoarea si dcrisul mai ales cosuletele de oua! ranjet |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 9:19 am | |
| si mie mi se pare scrisul putin mai mic dar cred ca asa o fi de la noua fata |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 8:18 pm | |
| Si mie imi place totul, o schimbare radicala, scrisul mi se pare perfect mie. E frumos, felicitari, Miki! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 8:22 pm | |
| uii e superb,nu am cuvinte si e scris mai mare |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 9:26 pm | |
| daca sunt ..noua pe forum am "dreptul" sa'mi spun parerea?
felicitari Miky pt ce ai reusit sa construiesti si felicitari comunitatii de mamici active. mie nu imi plac emoticoanele... mai exact faptul ca atunci cand scrii ceva se identifica, cuvantul respectiv cu codul emoticonului si in loc de cuvantul respectiv apare figura emoticonului. sper ca m'am facut inteleasa. in rest numai cuvinte frumoase la adresa forumului! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Joi Apr 09, 2009 9:29 pm | |
| e frumos forumul,vine pastele si la noi |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Apr 25, 2009 3:03 pm | |
| mie personal imi place mai mult cu aceste culori.  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Apr 25, 2009 3:57 pm | |
| Da, arata destul de bine ai asa. Oricum este frumos, ca sunt multe fete si multa activitate aici. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Apr 25, 2009 4:04 pm | |
| Si mie tot asa imi place cu culorile astea,mai mult decat cu movul de dinainte,e mai cald si mai placut ochiului,cel putin pentru mine. |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Apr 25, 2009 4:05 pm | |
| Da, asa este, Cris, este mai placut ochiului!  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? Sam Apr 25, 2009 7:00 pm | |
| e super frumos si daca ar fi in negru ar fi frumos doliu  tavales |
|
 | |
| | CUM VRETI SA ARATE FORUMUL? | |
|