Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Ajutati-ma cu un raspuns

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
gravida81
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 487
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
Joburi/Distractii: Imi place sa calatoresc, sa fac poze, sa-mi petrec timpul cu sotul meu
Stare de spirit: Momentan linistita
DESPRE NOI: Anto graviduta , Tudor tati , Albert Mihai bebe din burtica
Data de inscriere: 13/12/2009

MesajSubiect: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 7:08 pm

Mai , va rog ajutati-ma cu ceva, chit ca ati auzit doar... Azi la 1 m-am dus la toaleta si am gasit o pata pe chilotel de sange. Si m-am speriat l-am sunat pe tudor(sotul) , si m-am dus la ginecolog , noroc ca era de servici!!!! Si m-a consultat s-a uitat acolo jos mi-a zis ca probabil am facut efort, prea mult in picioare, si ca am colul intredeschis, nu deschis total, intredeschis. Si ca vrea ca eu sa fac cerclaj...sa-l sun maine daca m-am hotarat., toate fetele , sotul , prietenii imi zic sa fac cerclaj, prob e ,ca habar nu am ce se face? Ma coase , imi inchide colul...si nu ma interneaza, mi-au zis ca dureaza foarte putin , imi fac epidurala si ma poate lua sotul acasa, dar sa stau numai intinsa cand o sa fiu acasa , asta e bine ca am laptop-ul cu mine si stau cu voi si nu ma plictisesc..ziceti-mi mai multe de asta va rog, plus de asta, cand o sa fie vremea sa nasc cum se procedeaza? Cum imi dau seama? cum naiba se rupe apa? nu-mi imaginez....se poate naste normal??? cum se activeaza nasterea??? va pup si multumesc anticipat..iarta-ma Miki daca mai e un topic deschis pe acelasi subiect
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14087
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 7:12 pm

te ajuta cu mare placere anto da habar n-am nimic legat de subiect.ginecologul nu ti-a explicat in ce consta?

Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin
Joburi/Distractii: Imi place sa calatoresc, sa fac poze, sa-mi petrec timpul cu sotul meu

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 7:15 pm

Mi-a explica tania..dar eu , nu imi explic care e treaba la nastere treaba asta???...plus ca ma si grabea fiindca avea multe paciente... tysbsjd
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 7:19 pm

Cerclajul este o procedura chirugicala, relativ simpla, ce are scopul de a mentine colul uterin inchis pe toata durata sarcinii.Cerclajul colului uterin este o manevra invaziva, care consta in coaserea colului uterin cu un fir gros de sutura, in vederea prevenirii avortului sau a nasterii premature (nasterea care se produce inainte de 37 de saptamani de gestatie).
Indicatia principala este incompetenta(incontinenta) cervicala. Femeile cu incontinenta cervicala sufera avorturi spontane in luni mari (peste 4 luni) fara sa aiba durere, deci in lipsa contractiilor uterine sau au nasteri premature in antecedente.
Interventia se face sub anestezie generala sau regionala - spinala ori epidurala,deci este o procedura nedureroasa. Daca se opteaza pentru anestezie generala se recomanda sa nu mancati inainte de cerclaj.Se coase colul cu un fir gros, neresorbabil, din nylon sau ata chirurgical, impiedicand astfel alunecarea fatului inainte de termen.
Dupa efectuarea interventiei, gravida este riguros monitorizata 24-48 de ore, pentru a preveni si trata in timp util complicatiile care pot surveni, acestea fiind reprezentate de aparitia contractiilor uterine dureroase sau a infectiilor(sangerare vaginala,febra peste 37,5,frisoane,secretie vaginala urat mirositoare). Medicul poate recomanda injectii cu Gravibinon, No-spa sau Utrogestan.
Cerclajul se face la inceputul celui de-al doilea trimestru (intre 12 si 21 de saptamani).Firul utilizat la cerclaj se mai scoate de abia in luna a noua de sarcina(deobicei in saptamana 37) sau atunci cand starea gravidei o cere (daca se rup membranele si apar contractii). Scoaterea acestui fir nu este dureroasa, nefiind necesara anestezia.
Recomandari dupa cerclaj:
-o luna de repaus la pat si abia dupa aceea sunt permise plimbari scurte, preferabil pe jos (zdruncinaturile masinii pot provoca o nastere prematura) si pe distante cat mai scurte
-nu se recomanda continuarea serviciului
-efortul fizic este interzis
-contactul sexual este interzis dupa cerclaj pina dupa nastere

sursa i-medic.ro

Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 7:21 pm

merci mult mult mult de tot tania!!!! deci voi eu am 21 de saptamani..se poate...si va trebui sa raman la spital!! si cu nasterea m-am lamurit, merci mult mult mult de tot!!!
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 7:30 pm

pupic
ma bucur ca ti-am putut fi de folos
multa sanatate tie si lui albert pupic

Sus In jos
mami_de_gemeni
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1391
Varsta: 31
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 8:52 pm

Anto,daca doctorul ti-a recomandat sa faci cerclaj,ar fi bine sa ii urmezi sfatul...bebelusul ar fi mult mai in siguranta asa iar tu mult mai linistita!
Asa cum a spus si Tania,cerclajul consta in coaserea colului si ,din proprie experienta iti pot spune ca nu vei simti nimic dupa aceea. Trebuie sa insa,se respecti "interdictiile"...pe mine m-a "lovit"cel mai mult treaba cu repausul la pat,dar tu,daca ai laptop...cred va fi chiar distractiv sa stai de vorba cu noi!
pupic
Cat despre nastere,eu nici nu am stiut ce -s alea durerile facerii ,pentru ca,avand gemeni,mi s-a recomandat cezariana cu mult timp inainte de nastere!
Asadar,draga mea,faci ce crezi tu de cuviinta!
Sarcina usoara in continuare!
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 9:10 pm

Iti multumesc mult Miha, cu siguranta voi face, maine imi sun medicul sa-l anunt..
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Varsta: 29
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 9:30 pm

Anto sa ai mare grija de tine,sa nu faci efort,sanatate si numai bine
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Joi Ian 21, 2010 9:45 pm

Deci.... Anto dupa tiketul tau imi dau seama ca ai 5 luni si putin, da?
asta inseamna ca pana la 7 luni mai ai - adica pana la mom in care daca ai naste nu ar fi mari probleme nici pt tine nici pt bb.

acum sa iti zic eu... poate mai ti mine ca tiam mai vb despre mine, despre felul in care am dus sarcina. eu am avut colul intredeschis (1 cm) tot de prin perioada pe care o ai tu acuma, adica de pe la 5 luni. mie nu mi sa facut cerclj... dar am avut repaus total la pat... adica mam du doar la WC, si sa imi incalzesc de macare... nu sa fac de manacare si doar sa imi incalzesc. in rest doar in pat si prin spital.
acum tie poate ti a propus sa faci cerclaj , probabil ai colul mai mult deschis decat mine, adica mai mult de 1 cm.
eu zic sa mergi sa iti faci cerclajul si sa stai linistita iubita si sa te gandest ca totul va fi bine
eu am nascut doar cu 2 saptamani inainte de termen, inainte de 9 luni. adica data probabila a nasterii era in 3 martie si am nascut in 20 feb.
deci stai lini si nu te agita caci nu face bine
iti doresc multa sanatate si sa ne ti la curent... te asteptam cu vesti

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 6:27 am

O,Anto,fugi si fa ce spune medicul.Nu e dureros.Macar sa mai stea bebe acolo la caldurica. Si stai cuminte,nu mai face efort. Apa se poate rupe dintr-o data sau o poti pierde treptat,cate putin.Asa ma speriam si eu si intrebam toate fetele cum e sa se rupa apa ca nu stiu!
Fi curajoasa si mergi la serclaj. Te pup!!
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 10:28 am

Buna..! Multumesc mult fetelor dana, andreea si stefi! Am sunat azi la gineco , si maine la 8 la ei sunt acolo , nemancata. Si au zis ca imi da drumu duminica...pana la urma zice ca-mi face generala anestezia...am emotii..dar trece!!! multumesc mult hutrfds
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 11:05 am

sigur ca tece si e normal sa ai emotii
tinem pumnii si te astemptam sa revi acasa

Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Varsta: 34
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 11:10 am

anto iubita, neaparat sa faci cerclaj. am prietene care au facut cerclaj si au nascut fara probleme. dar ai incredere in medic ? stii d ce te intreB? ca am o prietena care a facut cerclaj si dupa ceva timp la control si-a dat seaman dr ca nu e fcaut bine si i-a mai facut odata... oricum, nu a avut nicio problema la nastere

ai grija de tine iubita, ai mai patit odata cu sangerari, din cate imi amintesc, nu te juca, crede-ma! nu vrei, Doamne-fereste, sa ai pribleme! stai in pat, chiar daca iti vine sa urli!!
Sus In jos
Happy mom
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 800
Varsta: 28
Stare de spirit:
DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice.
Data de inscriere: 04/01/2010

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 12:22 pm

Si eu am avut colul intredeschis dar doctorul nu mi-a recomandat cerclaj,poate nu era nevoie,insa mi-a recomandat sa stau linistita,repaus,etc...pe care eu nu prea le-am respectat...
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 2:22 pm

eu sunt cam in pom cu chestii din asta deoarece nu am avut probleme deloc,nu col deschis nimic si apa nu stiu cum se rupe ce simti ca am facut cezariana
bafta Anto!
te asteptam cu vesti!
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 5:17 pm

O,succes si iti tinem pumnii!! Te asteptam proaspata cu vesti bune!!
Sus In jos
Adriana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 9399
Localizare: bucuresti
Stare de spirit: implinita si cu chef de viata
DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil

Data de inscriere: 09/08/2009

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 6:19 pm

da anto tinem strans pumnii si te asteptam cu vesti bune sanatate multa !
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 11:06 pm

gravida81 a scris:
Buna..! Multumesc mult fetelor dana, andreea si stefi! Am sunat azi la gineco , si maine la 8 la ei sunt acolo , nemancata. Si au zis ca imi da drumu duminica...pana la urma zice ca-mi face generala anestezia...am emotii..dar trece!!! multumesc mult hutrfds

Doamne ajuta sa fie bine. lasa ca si cu generala este mult mai bine ca nu sti ce iti fac aia.. ca alfel dear lua groaza sa vezi atatea chesti pe acolo
asteptam sa vi cu vesti bune

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Vin Ian 22, 2010 11:54 pm

anto sper sa fi bine si tu si bebe si mai ales sper sa ai un medic bun si de incredere si eu am avut colul deschis destul de mult  de la 3 luni dar nu mi-am facut  cerclaj  am stat numa si numa in pat cumintica si fara pic de efort si am reusit sa ajung aproape de termen eu stiu ca  pe la 5 luni m-am dus hotarata sa imi faca  cerclaj si dr mi-a zis ca nu este nevoie  mai ales la 5 luni ,pentru ca eu daca fac efort si nu stau  cuminte acel cerclaj  poate pocni oricum ai mare grija si stai si tu cumintica ca ai ajuns destul de departe cu sarcina

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Sam Ian 23, 2010 12:35 am

Buna, si pa fetelor..mi-am terminat de pus in bagajel o pijamaluta, papucei, niste chestii de igiena si gata. Cred ca ma bag in pat langa sotul meu, sa ma tina si el un pic in brate sa ma imbarbateze, ca am emotii , stiu ca e spre binele meu , dar eu sunt tare fricoasa..in rest ce sa va zic, va pup si ne revedem curand

Multumesc mult, ca ati fost si sunteti alaturi de mine, incurajarile voastre parca ma mai ajuta..desi emotii am ... daca acum am , la nastere cred ca va sufoc cu mesajele timid ,

Va pupic cu drag pe toate!!!!
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Sam Ian 23, 2010 7:51 am

anto, abia asteptam sa-ti cunoastem bebelul, dar pana atunci cumintica jyvds eu am stat la pat cam 2 luni - mi-a fost tare greu fara forum jyvds, desi mai furam din cand in cand la calculator, cand nu ma stia nimeni jyvds, dar merita tot efortul. iti tinem pumnii si ai grija mare de tine pupic ininim
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2460
Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea)
Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!!
Stare de spirit: O mamica fericita!
DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.

Data de inscriere: 26/03/2009

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Sam Ian 23, 2010 8:26 am

Vai Anto, abia acum am citit si eu subiectul asta, sper sa-ti ajute Domnul sa iasa totul bine, iti tinem pumnii si te pupam dulce pupic
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16864
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Sam Ian 23, 2010 8:46 am

Anto, asteptam maine vesti, o sa fie bine! Sanatate multa si tie si la bebe mic! pupic

Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Sam Ian 23, 2010 9:54 am

Asteptam vesti, Anto! Aveti grija de voi! pupic
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 11:03 am

Buna fetelor, m-au externat la 10 .. merg foarte greu , am mers greu pana la masina, nu am voie sa stau si nici nu prea pot in fund, am noroc ca am laptop-ul in pat cu mine, stau p o parte intinsa si va scriu cu o mana, scuze eventualele greseli. Sunt ok si bebe la fel, ma simt foarte obosita, desi interventia in sine a durat 20 de minute. Am stari de urinare , cand m-am trezit imediat am avut si dureri nasoale, si le-au calmat cu No spa mi se pare. Oricum , stateam in camera cu inca 3 gravidute,dintre care doua eram pt cerclaj si toate ziceau ca merita facut , pt ca altfel putem pierde sarcina chiar fara sa ne dam seama, lichidul se scurge, si ramane bebe fara. Ce sa va mai zic, ca ma doare foarte tare capul ,ieri am dormit chiar aproape toata ziua, imi era frica sa merg la baie credeam ca o sa ma doara timid , m-a usturat un pic, nu am mai sangerat , nu am facut infectie, ca unora dintre gravide li se intampla..m-a mai verificat si a zis ca e cusut bine.
Apoi , mi-a facut tot de dimineata un eco , l-am vazut pe bebe dormea , dar au reusit sa-l trezeasca si l-am simtit miscand , a zis ca totul e ok cu el , ca greutate a crescut ca ultima eco am avut cam la 17-18 saptamani , acum avem 21 si 5 zile so avem 380 si 26 cm.

Va pupic si multumesc mult ca ati fost alaturi de mine
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 11:11 am

anto chiar si cu  cerclaj te sfatuiesc sa stai numai la pat ,din lipsa de activitate esti si obosita asa eram si eu    mi se  facea rau pana si cand mergeam pana la baie asa ca stai numa si numa la pat te faci  ca nu vezi nimic in dezordine prin casa ,  asta este pana la sfarsitul sarcinii il stresezi si tu pe al tau sot  sa te serveasca ,crede-ma ca desi este greu merita tot efortul

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 11:15 am

si de la anestezie te poate durea capul
trec cumva lunitele asta si vei fi bine pe urma.sa vezi tu ca dupa ce nasti ti-ai dori sa te mai intizi si nu te va lasa bebe jyvds
pupic si multa sanatate

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 12:13 pm

Ma bucur ca a fost bine Anto!! Acum sa asculti de fete si sa stai cumintica in pat!!
Sus In jos
mami_de_gemeni
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 12:18 pm

Gata,Anto...ai scapat de o grija!Insa ,asa cum au zis si fetele...ar fi bine sa te menajezi ,gandeste-te ca e spre binele copilasului tau!
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 12:46 pm

Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 12:46 pm

azi am facut-o , am "fugit imediat in pat"
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 1:01 pm

ce frumoasa esti si ce burtica ai, cred ca o sa ai un baietel, nu stiu daca ti-au spus deja dar dupa burtica eu asa cred, te pupic si sa ai grija de tine si bebe.
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 1:11 pm

luminita , chiar baiat am sa am..multumesc mult pupic
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 24, 2010 1:13 pm

foarte frumoasa mamica!!!!1

Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 8:29 am

sa fiti sanatosi toti 3 si sa fiti iubiti pupic

stai linistita ca totul o s aiasa bine ai sa vezi
Sus In jos
riana
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 18350
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 8:37 am

doamne ajuta! ma bucur ca ai trecut peste cerclaj, de acum multa odihna si rabdare pana la termen pupic pe burtica
Sus In jos
mami_de_gemeni
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 4:25 pm

Esti o graviduta tare frumusica,Anto! pupic
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 5:48 pm

Merci muuult de tot dragelor! Sunteti niste scumpe..timid
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 10:26 pm

Anto eu am vb cu tine pe mes... eci prea mult nu prea am ce sa iti zic aici. ma bucur mult ca esti bine. chiar daca ai facut cerclaj si dc a zis ca sunteti ok stai linistita in patut. usturimea si durerea jos am simtito si eu dupa ce am fost cusuta dupa nastere. ma bucur ca este si bb bine.

poza este superba, ai o burtica foarte frumoasa. si tu esti o viitoare mamica foarte frumoasa.
ma bucur ca ai specificat ca teai dus repede in pat caci la un alt topic team luat la bani maruti.
sa stai in pat ca sa ne faci un bebe forumist sanatos... ca de frumos sigur va fi frumos din 2 parinti supebi

aaaa si imi place foarte mult tikerul tau.. da bine asa pe galben jyvds

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 10:31 pm

merci mult mult mult de tot andreea..esti o scumpa..sincer, nu credeam ca o sa ma acceptat asa repede..avand in vedere ca eu nu va stiu bine pe toate, dar am inceput sa va cunosc!!! si unele imi sunteti tare dragi..va multumesc, din suflet
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Lun Ian 25, 2010 10:40 pm

anto tiam mai zis ca nu trebe sa imi multumesti deloc. intreb de tine si te caut pe mes sa vad cum esti ca imi esti foarte draga, chiar daca esti de foarte putin timp pe forum. nu stiu a fost ceva ce ma atras... parca teas sti de o viata. pupic ininim

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Dum Ian 31, 2010 1:25 am

Anto,ce mai faci,esti bine????
Sus In jos
Alina_071181
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 45
Localizare: bacau
DESPRE NOI: ALINA SI ROBERT
Data de inscriere: 07/09/2009

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Mar Apr 27, 2010 3:36 pm

buna fetelor.nu am mai intrat de mult pe forum.sunt acum insarcinata in 23 de saptamani si sunt ingrijorata .am facut un test (lama) si mi-a iesit ca am virusul GARDNERELLA.Mi-a dat un tratament doctorita dar as vrea sa stiu daca cineva a avut aceasta problema in timpul sarcinii si daca are vreun efect negativ la bebe.astept cat mai multe raspunsuri.va multumesc.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Mier Apr 28, 2010 6:29 am

buna Alina!
ma bucur ca in sfarsit ai ramas insarcinata dar imi pare rau sa aud ca ai probleme,nu stiu ce sa zic nu am auzit de asta pana acum.dar cum se manifesta?
Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 18718
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Mier Apr 28, 2010 11:10 am

mai mami nu te speria ca nu e chiar asa de negru ..precum pare
calmeaza-te si sunt sigura ca exista tratament ptr ce ai descoperit tu
sarcina usoara in continuare si capul sus ca bb te vrea tare, pupic
Sus In jos
mami_de_gemeni
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Mier Apr 28, 2010 3:22 pm

Alina,pai daca doctorita ti- a dat tratament inseamna ca virusul va disparea,si totul va fi in regula.Asa ca nu te mai nelinisti,bebe va fi bine!Sarcina usoara in continuare!pupic
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Ajutati-ma cu un raspuns   Mier Mai 05, 2010 8:53 am

Alina felicitari pt sarcina!!! ininim
Nu am auzit nici eu, cel mai bine e sa vorbesti cu medicul despre asta, sa te puna in tema mai bine, sa te instiinteze despre riscuri(daca sunt), tu ii spui ca esti foarte ingrijorata si vrei sa stii sau daca nu cauta pe internet, o sa ma uit si eu. pupic, ai grija de tine.
Sus In jos

Ajutati-ma cu un raspuns

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: MAMICI IN DEVENIRE :: MAMICI SI VIITOARE MAMICI :: TOTUL DESPRE SARCINA-