| | Nu vreau la gradi!!!!!!!! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 20, 2010 8:32 pm | |
| Vin cu o problema foarte decata de care ne batem de 2 -3 sapt.Piticul meu nu mai vrea la gradi,,urla in fiecare seara sa nu pregatesc hainele,ca el nu vrea la gradi. Am incercat totul sa explic ca e bine ,ca numai asa se face mare........nimic ,chiar nimic nu merge,urla din gura de sarpe si trezeste tot blocul in fiecare dimineata.
Acum vin si cu belele ca am patit in gradi de cand a inceput,am inceput sa vorbim prosti pt care intr o zi ,,mi a dat Maria[educatoarea] cu cartea peste cap''lucru ce intradevar sa si intamplat dupa o discutie cu educatoarea.A doua prob a aparut sapt asta luni ,a venit zgariat si lovit la ochi de un copil''cristi mic'' cel care musca si bate toti copii.Am discutat si cu directoarea mai mult parinti si asteptam sa se ia masuri in privinta copilului.
Dar problema e ca noi tot nu vrem la gradi ,voi aveti asa probleme ? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 20, 2010 9:13 pm | |
| O,Julia,imi pare rau!! Sigur nu mai vrea la gradi din cauza celor intamplate,clar. Poate reusesti sa il convingi sa mearga totusi. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 20, 2010 9:28 pm | |
| julia ii tare nasol daca nu mai vrea presupun ca educatoarea o face pe nevinovata si spune ca ea nu face nimic care sa il indepartezee foarte greu asa ,dar daca incerci sa ii schimbi gradinita poate ca intr-un alt loc isi va reveni si elnoi avem un baietel care a plecat de la gradinita dar era si foarte influentat de acasa tot auzea discutii in casa ca educatoarea nu se ocupa,ca tipa ,ca ii pedepseste ca face diferente si copilul a prins toate treburile astea si a prins ura fata de educatoare si refuza sa vina la schimbat si acum la noua gradinita am inteles ca le merge bine si sa adaptat destul de bine chiar e aiurea daca nu mai vrea la noi este invers melis jeleste cand nu o trimit la gradi |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 20, 2010 11:03 pm | |
| asa zic si eu sa incerci sa schimbi gradnita si ari adora sa mearga la gradi.se cere si cand e aasa e agitata..plictisita....apatica chiar ,cate-o data _________________   |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Joi Ian 21, 2010 6:23 pm | |
| Mersi de sfaturi fetelor o sa incerc sa schimb ca orcum nu ajungem la nimic asa ,luni merge sotu sa vedem daca gasim ceva locuri libere,cu totul ca azi a fost mai bine si nu a fost cu plansete |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Joi Ian 21, 2010 7:26 pm | |
| off ce nasol Julia.vorba la fete mergi la alta gradinita ma gandesc si eu de acum cum se va descurca la gradinita cand il voi da in primavara |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Joi Ian 21, 2010 8:55 pm | |
| si al meu mai face mofturi,dar lui ii place sa il cocoleasca educatoarele cind ajunge,sa il ia in brate |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Sam Ian 23, 2010 3:57 pm | |
| Fetelor vin cu vesti bune doua zile fara plansete, sa vedem luni |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Sam Ian 23, 2010 4:09 pm | |
| ce bine, iulia!! si noi avem cam aceeasi problema, cu o ingrijitoare de la gradi. mi s-a plans sara ca tanti ii cearta cand faceau pisu pe ei sau cand vomitau de la planset (ceea ce sara facea aproape zilnic, din pacate). apoi mi-a zis ca o trimitea in "clasa plangaciosilor" si ca i-a zis ca daca tot plange atata dupa mama, sa stea mai bine acasa!! asa azi, asa maine, si uite ca nici acum nu vrea sa mearga la gradi, zice ca iar o cearta tanti lili si ea nu se mai duce. vrea sa ii schimb gradinita, mi-a zis: "mami, eu vreau la copii, dar du-ma la alta gradi, nu la asta!" problema e ca la noi in oras mai e o gradinita de stat, dar se aude ca din toamna o vor inchide, din cauza restrangerilor din invatamant, si ca pe toti copiii ii vor muta la gradinita unde e inscrisa acum sara, cea la care nu mai vrea acum sa mearga. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Sam Ian 30, 2010 6:50 pm | |
| Of imi pare rau sper sa treceti peste asta ca si noi,noi nu mai avem probleme dar e drept ca m am dus la directoarea cu un cadou si i am zis ce ma doare ,Si ce credeti ca mai nou vrea la gradi si imi zice ca ce fac ,ce mananca deci e spre bine,. Eu sant de parere sa incerci sa vb cu ingrijitoarea sau sa duci ceva ca doar asa e in tara asta  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Sam Ian 30, 2010 7:48 pm | |
| ce nasol Anca si ce scarboasa e ingrijitoarea...eu m-am intalnit azi cu o mamica si a inscris copilul la gradintita il da din 7 februarie iar educatoarea cunoscand-o ia zis ca atunci cand il va da sa-i ii da la ingrijitoare mai des mici atentii ca sa se uite la baiat,sa-l mai ajute sa pape,etc...apai va dati seama la educatoare ce se mai da...sa le fie rusine pana si la gradinite parintii dau ca sa se uite la copil,numai in tara asta e posibil orice |
|
 | |
swe

Numarul mesajelor: 120 Varsta: 36 Localizare: ARAD Romania Joburi/Distractii: profa / shopping si bb DESPRE NOI: mama - Tina / tata - Patrick / bb - Raluca- Patricia
Data de inscriere: 29/10/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Sam Ian 30, 2010 8:24 pm | |
| dada asa se procedeaza din pacate...pe Ralu o trateaza regeste si e rasfatzata...o indragesc toate...este un copil care nu pune probleme, nu face nici macar lipsa mare la gradi, astepta sa vina acasa, nu avea pampers cand am dus-o la gradi si mananca singurica. dare drept ca si mami e mereu atenta cu ele  asa ca i-au dat si un patutz bun...pozitionat cat mai aproape de ele. in tara noastra nu esti tratat bine decat daca te prezinti cu "atentzii" la apel...  |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 2:16 pm | |
| Din pacate asa e la noi in tara si nu se va schimba niciodata,la noi la gradi e cam nasol toti sunt copii de medici ,avocatii......dar asa e si cartieru ,bine macar ca nu fac diferenta intre copii toti sunt tratati la fel |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 2:22 pm | |
| ma bucur julia ca sta acum tony si ca nu mai sunt probleme eu nu am probleme melis nu sa dus o saptamana la gradi si era distrusa de suparare si vineri atat mi-a plans ca vrea desi eu i-am zis ca nu are rost sa mai mergem in ultima zi din an si din semestru da ea nu si nu si sa dus la 12 cand m-am dus am aflat ca a fost singura in clasa doar ea cu educatoarea da ea sa simtit bine de lunea care vine si isabella va fi coleguta de clasa cu melis |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 2:29 pm | |
| Super ,deci are Isabella deja o prietena . Ma bucur ca nu aveti probleme,la voi e vacanta sapt asta? La noi nu ,adica cine vrea dar gradinita functioneaza si cum ne reacomodam acum nu prea as lasa sa lipseasca e drept ca nici nu am cu cine lasa ca doar soacra are filme de vizionat  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 2:33 pm | |
| pe mari nu l-am dus saptamina trecuta deoarece a fost bolnav,darr joi s-a pus pe un plins ca el vrea la copii si la educatoare,la giulia si tiziana asa ca,vineri l-a dus taicasu la cresa ,a vorbit cu maestrele,i-au dat mincare de regim si seara cind ne-am dus dupa el nu vroia sa vina acasa
Ultima editare efectuata de catre MIHAELA 73 in Dum Ian 31, 2010 4:01 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 2:48 pm | |
| sa invatat miha de mic acolo sunt si copii e si joaca si distractie probabil din cauza astajulia daca tot nu ai cu cine sa il lasi acasa mai bine il duci sa nu se dezobisnuiasca cum ai zis si tula noi este vacanta suntem la 5 ore |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 3:22 pm | |
| A, noi santem la program prelungit si duce sotu la 8 si eu scot la 16 |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 4:00 pm | |
| bine ca le place copilasilor vostri la gradi! eu din 8 februarie incerc sa o duc iarasi in grupa ei, sa vedem cum va fi... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 5:36 pm | |
| Lasa ca va fi bine o s ai placa la Sara |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 9:10 pm | |
| sper, julia!!  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Dum Ian 31, 2010 10:12 pm | |
| oo Miha ce mult ii place la gradi lui Mario! Anca doamne ajuta sa fie bine! Julia ma bucur ca s-a mai acomodat Tony! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Lun Feb 01, 2010 8:50 am | |
| saptamana asta m,ergem si noi la gradinita din coltul blocului sa ne interesam ce acte ne trebuie ca din septembrie vreau sa l duc la gradinita ufffffffff am niste emotii de pe acum numai cand ma gandesc ! |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Lun Feb 01, 2010 9:10 am | |
| Meli nu vrea si gata nu stiu ce sa mai fac |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Lun Feb 01, 2010 1:46 pm | |
| daca insisti poate se obisnueste ea pana la urma nuai ca a fost si bolnavioara....trebuie o perioada dusa constant si vei vedea ca va incepe sa-i placa _________________   |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Lun Feb 01, 2010 6:07 pm | |
| | Ali a scris: | | Meli nu vrea si gata nu stiu ce sa mai fac |
dar de ce nu vrea? nu sta fara tine, ali? |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Feb 02, 2010 1:58 pm | |
| nu stiu de ce nu vrea acuma iara au vacanta o saptamana educatoarea spune ca e dependenta de mine sincer cum sa nu fie??? la voi nu sunt dependenti de voi?
eu cred ca se acomodeaza mai greu iar daca este putin mai alintata este din cauza ca a fost prematur si am avut grija intodeauna in comportamentul nostru fata de ea |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Feb 02, 2010 2:12 pm | |
| ali si nati a noastra e dependenta de noi nu putem face nici un pas fara ea insa la gradi ii place sa stii ca pana sa inceapa gradi mereu vorbeam cu sotul ca sigur nu o sa reusim cu ea.a plans la inceput cateva zile de mi se rupea sufletul insa m-au lasat 10 minute cu ea acolo si apoi cand nu observa plecam. acum nu avem nici o problema si fiind la 8 ore ei nu au vacanta decat daca vrem noi sa nu o ducem da ce crezi ca o pot tine acasa se trezeste inaintea mea, de aceea eu zic ca nu e vorba de dependenta fata de tine. conteaza mult primul impact cum se poarta educatoarea, ingrijitoarea cu ea acum nu cotest faptul ca poate sunt multi copii insa copilasii sa stii percep bunatatea omului.eu asa cred educatoarea este cea mai importanta piesa din gradinita de ea tine cum sa atraga un copilas spre ea. nu stiu ce sa te sfatuiesc vorbeste cu pitica ta vezi de ce nu ii place poate din prima nu iti v-a spune insa cu rabdare si fara sa o stresezi ai sa afli ce este in capusorul ei. bafta _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
ramo_sara_arad

Numarul mesajelor: 1399 Varsta: 32 Localizare: arad Joburi/Distractii: muzica,dansul Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama Ramona
fetita Sara-Beatrice
tata Alin
Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Feb 02, 2010 2:18 pm | |
| si eu am aceeasi problema, daca ii spun ca trebuie sa doarma la gradi e jale, pana la 12.30 sta mai mult nu, din toamna chiar vreau sa o las sa doarma ca vreau sa ma duc la lucru, nu stiu cum o fi
ai dreptate Simo, educatoarea conteaza, la noi e ok, dar o ingrijitoare e rea urla, imbranceste dar nu avem ce-i face, asa e ea |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Feb 02, 2010 2:23 pm | |
| vezi ramo dupa cum ziceam la gradinita e buba caci copiilor le place sa se joace cu alti copii, sa li se dea importanta clar ca si meliss a vazut sau auzit ceva ce nu i-a placut si atunci copilul se protejeaza. ramo nu e normal sa se poarte asa ingrijitoarea caci sa stii ea petrece cel mai mult timp cu ei cu ea mananca, cu ea dorm trebuie pusa la respect nu ii permiteti |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Feb 02, 2010 2:27 pm | |
| eu nu pot spune cum este la 8 ore pentru ca o am la 5 ore dar melis a mea sigur ar fi stat desi si ea este tare lipita de mine si atasata chiar discutam si cu manolecarmen dupa 2 zile pentru ca andra nu a mai vrut a retras-o desi e varsta de mers la gradi cred ca a cedat prea repede si asa va face si anul asta si nu prea e bine |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Feb 02, 2010 2:37 pm | |
| sevi carmen v-a intampina mai mult ca sigur aceeasi problema si anul asta mai mult ca sigur si ii v-a fi si mai greu pentru ca fetita a vazut ca a cedat odata si v-a folosi acelasi truc, no acum problema ei fiecare face cum vrea e copilul ei. e greu la inceput uite imi aduc aminte si cu raul cand l-am dus pai el nu doarme nicaieri si cand am fost anul trecut la mare totul fain frumos pana venea ora de culcare si cerea acasa insa la gradi nu am avut probleme caci ingrijitoarea lui e o doamna tare placuta a stiut cum sa ii ia si daca ai mei nu sunt mamosi si alintati... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Joi Feb 18, 2010 7:43 pm | |
| Noi santem bine in continuare,dar cred ca a fost problemasi cu educatoarea,adica nu primea destul afectiune.Am le dau din plin si chiar ii place la gradi ,si mai nou e treaz dimineata la 7 30 si se imbraca singur.
Azi am avut la gradi balul mascat si am iesit pe locu doi cu cowboy la grupa mica ,am luat o mascota si ceva dulcuri.A fost fara parinti asa ca am facut poza acasa le descarc mai tarziu si vi le pun.
In rest pregatesc martisoare si felicitari de vanzare la mol intre 1 - 4 martie bani fiind donati unui program ,,salvati planeta '' ce se va organiza in aprilie ,cred... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Lun Ian 17, 2011 6:22 pm | |
| Julia cum mai e Toni la gradi? ii place acum nu? A plans si al meu mult la inceput,dar numai dimineata cand il lasam acolo,acum chiar ii place In privinta loviturilor a luat-o si el de cateva ori de la un baiat,culmea mai mic decat el,a fost muscat de mana,lovit la ochi si chiar a luat si palme peste fata de la aecl copil.Nu zic ca si al meu ii intarata pe copii dar el era bland de fel,acum insa a inceput sa riposteze si el,daca cineva il bate da si el si asa iese un mare circ acolo.Vad ca acum de cand a inceput anul e bine,nu la mai batut si nici el numai bate |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Lun Ian 17, 2011 6:49 pm | |
| Lasa mihaela ca asa se invata sa supravietuiasca in jungla asta care s e numeste " lume" |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 18, 2011 7:15 pm | |
| |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 18, 2011 8:45 pm | |
| astazi Chira a fost hotarata ca va merge la gradi de maine, a spus la toata lumea cu care s-a intalnit, si-a recuperat si bucataria, in fiecare zi va primi una dintre jucarii, in ordinea preferintelor, iar ea in schimb a merge la gradi, la dansuri sin engleza...etc...dar parac DD tine cu ea, maine e inchisa gradinita, ca au fost confirmate trei cazuri de scarlatina, dar macar e un pas inainte, ca nu a mai spus "nu" hotarat...
nu ma bucur inca , ca nu se stie , pana in momentul in care nu vede gradinita...acum spune : "maine nu merg la gradi, dar nu din cauza mea, sunt niste copii bolnaviori"...
ca e gradinita inchisa am aflat acum seara, la 19 m-a sunat o mamica si dupa am vb si cu educatoarea, asa ac nu a spus ca merge, ca stia ca defapt nu merge...
am zis sa va spun si cand e ceva de bine, ca in ultimul timp numai de rau v-am spus.
|
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 18, 2011 9:33 pm | |
| Ne bucuram mult de evolutia Chirei  Sa speram c a o tine tot asa! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 18, 2011 9:58 pm | |
|  chira , sa fi fetita cuminte si sa mergi la gradi. marco nu are probleme. vine si il ia autobuzul la 8.30 si il aduce la ora 15 .45 . e fericit si cand urca si cand coboara din atobuz. mai face el figuri cand il trezesc din somn spune ca nu vrea la gradi . dar asta pentru ca ii este somn . cum il imbrac imi spune haide mama jos . |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 18, 2011 10:02 pm | |
|  Chira, ma bucur pentru ea, o sa fie bine, Mariana, ai sa vezi!!! Marco, tu esti ditamai cavalerul, cum sa ai probleme?  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 19, 2011 7:55 am | |
| da , si eu ma bucur, cel putin numai spune nu, sa edem cand om merge... sora mea a spus ca d'asta nu roia Chira sa mearga la gradi, simtea ac cea nu e in regula acolo, si uite au aparut cazurile de scarlatina, si noi nu intelegem, strasam copilul  , ne-am amuzat pe tema asta...ea roia sa ne spuna cea si nu stia cum... Brao Marco...sper sa ot spune si eu din nou, ca merge cu drag Chira la gradinita... |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 19, 2011 8:33 am | |
| Eu am zis intr-o postrae de a mea ca e vorba de alint, de un moft care trece precum a venit  Chira oricum si-a atins scopul, a vazut ca ati cedat in fata ei si ca dorinta i-a fost ascultata  De aia acum nu mai are nicio problema cu gradi  pana la tura urmatoare de alint |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 19, 2011 8:53 am | |
| da Bryama, intr-un fel sau altul si-a atins scopul, nu a primit totul pe tava si asa usor, primeste totul pe rand, iar ea in schimb ne da altceva, am inceput un joc, numit de catre tati, "iti dam, ne dai", si am scris pe hartie, intr-o parte ce ii oferim noi, si in partea dreapta ce ne ofera Chira....si pe masura ce se intampla lucrul ala...taiem, si vedem care primeste si da mai mult...hartia am pus-o pe frigider, si e facut cu culori, si se uita mereu sa vada ce si cum...cum am mai spus , inca nu ma bucur in totalitate, pana nu vad ca sta la gradi...dar e un pas....
cat despre alint, da, e adevarat, oricat ne-am chinuit noi sa nu o alintam, nu ai cum, e singura nepotica, noi, sora mea, ai mei, noroc ca soacra si cumnatul meu nu sunt in tara, dar chiar si asa stie ca buni, mai ales ea, ii face toate poftele, unchi, fini, nasi...e cea mai mikuta, restul fetitelor din neam au 9, 10, 11 ani, asa ca ea e in centrul atentiei...
oricum va tin la curent, sa vedem cand va fi momentul sa mergem la gradi...cand se va deschide, ca acum imi este frica sa nu faca scarlatina, cu toate ca al meu a zis ca pana la urma tot o sa ia bolile astea...cat o sa o feresc, dar daca tot am tinut-o pana acum, mai bine nu risc...probabil ca de luni o vom duce... |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mier Ian 19, 2011 11:18 am | |
| foarte frumos ce spui tu mariana si tare interesenat jocul vostru  o sa-l tin minte pentru cand o mai creste Bia putin |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 10:54 am | |
| ieri am dus-o la gradi, defapt tati, toate bune si frumoase, a scancit putin pe drum, ca nu vrea, dar nu a facut crize, a urcat pana la ea la clasa, dar cand a deschis doaman usa a inceput sa planga si sa urle, chiar sa tremure...A spus sotul meu ca nu erau fitze, deja stim cand plange doar ac sa se afle in treaba...nu a lasat-o
o sa incerc sa schimb clasa, sau poate gradinita...o sa merg sa vorbesc cu directoarea, vad ca daca i-am zis sa mergem in alta clasa a zis da...trebuie sa rezolvam...
Nu este compatibila cu doamnele, nu ca i-ar fi facut ceva, chiar nu i-au facut nimic, d'asta nici nu stie sa spuna ce nu ii place defapt, asa ca delicat, o sa incerc sa vad adca va fi ok la alta clasa, ca la alta gradinita mi-ar fi mai greu, ca sunt mai departe, si ma gandesc la ai mei, ca nu mergem noi sa o ducem si sa o luam mereu...Cu copiii nu are nicio problema, este compatibila cu marea majoritate, cel putin cu cei de care imi povesteste mereu si spune ca sunt prietenii ei...
Am fost si la psiholog, sunt tare curioasa sa aud concluziile ei, chiar f curioasa, a zis ca banuie care ar fi problema, dar trebuie sa fie sigura. Mai mergem doar lunea viitoare , iar dupa aceea ne vom intalni sa ne spune cum sta treaba...nu cred ca va rezolva problema, cel putin nu in totalitate, dar poate asa vom afla mult mai multe despre copilul nostru...pana la urma, asta as fie paguba noastra, banii care ii dam...nu imi pare rau ca am mers, macar sunt impacata cu gandul ca am facut-o |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 11:00 am | |
| pai daca a spus ca vrea i alta clasa ar trebui mutata. cien stie de ce nu vrea la doamnele alea. or fi antipatice in viziunea ei. sau poate ca au tipat la vreun copil si ii este teama sa nu tipe si la ea. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 11:09 am | |
| Nu Miky, nu stiu cum sa explic, stiu, dar nu pot explica , si poate unele o sa credeti ca sunt dusa...Chira a venit pe lumea asta mult mai evoluata, nu numai ea, sunt multi copii ca ea,varsta astrala a Chirei e de 5000 ani, ffff.mult, iar doamnele sunt normale, din cauza asta spun ca nu sunt compatibile...Sunt copii in calas Chirei care sunt la fel ca ea, si cu aceea se intelege cel mai bine... Avem un var care studiaza asa ceva, din placere, si sotului meu ii place,)numai ac el nu are asa mult timp liber) iar varul meu studiaza de ani de zile, si incercam sa aflam si pe calea asta...
De schimbat oricum o schimb, incercam intai sa vedem daca merge la alta grupa |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 11:42 am | |
| mariana, inteleg eu ceva ceva din ce spui, nu esti dusa, stai linistita. am probleme si eu cu sara, e un copil deosebit, multa lume va zice ca ma laud sau ca sunt dusa cu pluta, dar nu e ca orice copil de varsta ei. chiar am nevoie si eu de psiholog, va trebui sa caut unul la sibiu sau brasov, nu stiu cum sa fac, dar are preocupari si trairi care nu sunt pentru varsta ei. nu va pot explica, prin cateva cuvinte si poze nu se intelege ce si cum, sa nu spuna careva ca suntem nebune, dar mamele au intotdeauna un al 6lea simt, cum se zice. si de lucrul asta si-au dat seama si altii, medici si oameni din cercul meu de la scoala. sper sa va rezolvati problemele cu chira cat de curand si cat mai bine. si eu pe ale mele la fel. |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 11:57 am | |
| eu cred ca e generatia . asa sunt copii nascuti in anii astia .si marco paa sa nasc picii imi facea faze multe si ma dispera .dar vad ca s-a mai calmat. nu mai sunt cum eram noi la varsta lor . se cred oameni mari. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Nu vreau la gradi!!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 9:30 pm | |
| da Anca, si Chira , de ex cand a intrebat-o mama ieri de ce ii este frica la gradi, ea i-a zis ca sunt multi serpi la gradi, si initial am crezut ca abereaza ea, ca are multa imaginatie...si cand i-am spus varului meu, care are mult mai multe cunostinte decat mine, si studiaza lucrurile astea, mi-a zis ca sarpele este forma sinelui nostru, al oamenilor ... deci ea vede ceva...si mi-a zis ca nu e nimic rau sau anormal, numai ca nu toti vedem asta... asta e ce s-a intamplat ieri, si mi-am adus aminte...si multe alte chestii, la care nu dam importanta...
cred ca sunt off topic |
|
 | |
| | Nu vreau la gradi!!!!!!!! | |
|