Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Ce lucruri traznite spun copiii nostri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
chira
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5529
Varsta: 35
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena

Data de inscriere: 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Vin Mar 11, 2011 7:31 pm

Chira, in timp ce asculta starea vremii:
"auzi, ce spun astia, masa rece de polar...la noi o sa fie rece...ia uite si niste nori..." se uita la tv si povestea ce vedea acolo , si ce auzea tavalesc ' aaa...o sa se si incalzeasca"
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Varsta: 31
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mar 13, 2011 8:40 am

eram in magazin ieri si a zis sa luam hartie igienica tare parfumata sa nu mai miroase urat caca ,ca o acoperim in wc si nu mai trebuie s atragem apa
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 8:53 am

tavalesc ma distrati cu vorbele lor traznite! si sara mai spune, dar le uit, poate ar trebui sa le notez.
pupic
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 11:12 am

la mine cea mica e cu perlele
ieri le calcam pentru gradi si ea nu putea sa treaca si imi zice doamna dar va rog ma lasati sa trec si eu
am fost la Mc si acolo e si club de joaca si ale mele fete au descaltat un baietel l-au tot impins ca nu putea sa urce era micut si cand am zis sa plecam ariana mea era toata transpirata si zice din cauza baietelului sunt asa ca nu m-a lasat deloc sa respir toata m-a transpirat
si cand nu are chef de gradi isi pune mana asa haios la frunte si zice ma doare capul si fruntile de numai numa.daca nu ai cunoasteo ai jura ca o doare

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
pufosul
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 18718
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 1:49 pm

pe david daca acum eracit imi spune uite mama iarasi fa hapciu si ma enerveaza ca iara ma dor mucii tavalesc
sau aseara spunea ca il zgarie in gat din cauza ca tipa la taica-su sa se joace cu el hihi
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 2:06 pm

tavalesc ce scumpa aia mica, simo!
david, iar te dor mucisorii? tavalesc
sanatate multa!
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 5:04 pm

Simo , Miha, Irina ce haiosi sunt
sa stii Anca, ca si eu zic ca le voi nota, pe moment ma gandesc sa nu uit, dar a doua zi numai stiu exact ce a spus.

zilele trecute imi spunea despre noua doamna : "toata ziua urla d-na Stela, ma dispera" sau "si d-na Stela e draguta, toata ziua e cu zambetul ....si nu a stiut sa spuna pe buze, si imi arata cum zambeste, defapt se stramba...." sau
"aoleu, toata ziua fa aia, fa cealalta...tot timpul sa fac numai eu, tu cand faci?!"...asta cand o pun sa faca ceva si nu are chef...sau
"mami sa-mi faci si mie un bebe, dar cand o sa fiu la scoala", la acre eu o intreb "pai de ce atunci?", iar ea imi raspunde :"pai sa faca ce ii spun eu" (adica atunci va fi ea destul de mare ca sa fie ascultata....era in urma unei discutii intre noi doua)
eram la sora mea si venisem din parc, dupa prima iesire cu rolele :"Teti, azi am fost cu roele in parc, nu stiu inca sa merg singura, tebuie sa ma tina un adult"
intr-o zi , de la gradinita, ii povestea lui Vali ce au facut si ii spune:"tati, stii ceva, azi doua fetite au fost egoise", de ce , o intreaba Vali..."pt ca nu mi-au dat si mie cartile, doar Stefania mi-a dat"

tocmai iau cazut o parte din dvd-uri si o intreb :off...cum ti-a reusit?" la care ea :"uite asa, era o gaura acolo (ca luase mai multe si sunt puse intr-un suport din acela de carton si s-au rasturnat) nu m-am chinuit mult"
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:19 pm

ce a spus acum, ca daca sunt la pc, si ea vorbeste aici langa mine : "azi sunt mai sensibila "...o intreb de ce? ...la care ea"asa sunt eu...azi...mai sensibila"
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:25 pm

tavalesc ce tareee scumpaaaaa!!!
mi-a placut partea cu "asa sunt eu mai sensibila" si cea cu "nu m-am chinuit mult" tavalesc
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:34 pm

super si chira
sunt tare haiosi si mult mai dezghetati decat eram noi pe vremea lor

Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:38 pm

da...mama mereu imi spune asta...face comparatie cum eram noi si cum e Chira
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:40 pm

da au mult mai mult tupeu fata de noi si asta e bine

Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:45 pm

al meu e dulce cind spune,,ii murita musca,,nu e moarta musca
mami dami comanda sa imi pun 2 si 4 sa vina desenele(pe canalul 24 avem minimax)
plus ca pune doua litere in italiana si restul in romaneste si iese ceva pe care nici el nu intelege
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:51 pm

tavalesc Miha, mi-l inchipui cum vorbeste in cele doua limbi...il avem si noi pe nepotel, vorbeste mai mult italiana decat romana si la inceput, cand a inceput sa vb, pe la 2 ani, dupa ce ca le spunea si stricat, nu intelegeau ce spune, o fi in romana, o fi in italiana

si Chira face la fel la programe...la ai mei, la unul din televizoare, are pe 55, si apasa pe 5, odata, de doua ori, si cateodata tine apasat mai mult si apasa de 3 ori si nu apare programul si face : " off...nu am dat pe 55, am dat pe 555, dau din nou" "nu mi-a iesit"....la noi e pe 30 si bineinteles ca si aici stie
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Mar 17, 2011 6:53 pm

eu i l-am lasat pe minimax pe programul 1, sa ii fie mai usor. butoneaza si ea singura, mai nou si face si cifre duble la intamplare sa vada peste ce program da jyvds

Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mar 20, 2011 4:56 pm

fetele mele se uita pe geam si e un catel zgribulit de frig si ariana ii zice puiutul meu te-as lua in casa dar nu ma lasi mami ca ai purici.vai tu mami uite moare de foame

Sus In jos
mami_de_gemeni
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1391
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mar 20, 2011 5:01 pm

Draga de ea,Simo.. pupic
Apropo de uitatul la geam,stand la et 1 ,ai mei fac cu mana tuturor trecatorilor ,chiar si celor care sunt prea departe sa ii vada pe ei...Si le zic "buna ziua" si "pa''.
Cat despre lucruri traznite,le-am zis odata ca Doamne-Doamne e sus,iar Costin al meu a zis ca "sta la etajul 8" hihi
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mar 20, 2011 5:05 pm

hahaha tare cosmin

a ariana saluta pe oricine vede pe strada de ceva timp acum intr-o zi ii zice la un vecin ce faci bunicutule arunci apa ca omul isi spala niste butoaie era sa cad jos cand am auzito ca omul nu ii invarsta.

Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mar 20, 2011 5:20 pm

tavalesc tavalesc
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Mar 29, 2011 7:18 pm

"ce crezi ca eu sunt mica?! sunt mare, doar sunt la grupa mijlocie, cand eram la grupa mica, toti spuneau ca eu sunt mare...." astea sunt cuvintele ei, mai putin "r" pe care nu il spune....asta mi-a spus acum

intr-o zi la gradi, Rebeca, i-a zis un cuvant urat...pe moment l-a retinut, s-a dus la doamna si i- a spus exact cuvantul, dar seara acasa nu a mai stiut sa-l spuna si mi-a zis :"mami, Rebeca m-a facut rea si motzata"...i-am explicat ca motzata nu e un cuvant rau, la care ea "ba da, ca i-am spus doamnei si a pedepsit-o" tavalesc
a doua zi am aflat cuvantul, ca ii spusese doamna lui Vali, si ma sunase si mama Rebecai sa-mi spuna...dar a fost tare haioasa Chira, ea stia ca ii spusese un cuvant urat ...dar nu l-a mai retinut
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4502
Varsta: 24
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;))
DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Mar 29, 2011 8:02 pm

Hihi, ce tare e micuta..
A mea azi se uita la televizor si era reclama cu Orbit si noi nu mestecam guma deloc si ea imi zice: "Mami, vleau si guma cale culatza bine dintii" hihi
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Mar 29, 2011 8:23 pm

il iau de la scoala ,trec pe linga barul in care facem micul dejun cind ajungem mai devreme la scoala
,,mama imi ei un corn?
eu ii spun ,,nu am bani,,
,,mamai dar tu astazi unde ai fost,nu ai fost la servici?
eu,,de ce ma intrebi,
,,mamai daca ai fost la serici ai bani,e adevarat,,
eu,,nu maimi astazi a fost acasa si a facut curat,,
ahaa,dar papi are bani ca a fost la servici,cind vine acasa ii spun sa imi dea bani si el o sa spuna asa,,papi nu are bani,mami are bani,,
fetelor nu a plins cind iam spus ca nu mergem ,ca nu cumparam,nu mi-a facut nici o criza de isterie,fetelor am baiat mare
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Mar 29, 2011 8:36 pm

bravo Mario
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Mar 29, 2011 10:37 pm

ce scumpi toti, sunt tare haiosi!
sara vede in ultimele zile reclama aia cu parizaki te trimite la paris si ma tot bate la cap ca vrea si ea la parcul de distractii de la paris, nu o pot convinge nicicum ca e departe. a zis ca ea e mare si poate merge oriunde si ce daca e drumul lung, ca ea e neobosita si poate ajunge jyvds asta apropos ca eu ii zic mereu ca are energie muuuulta hihi
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Apr 03, 2011 7:38 pm

ariana mea ii face poze lui tasu si ii zice zii branza topita tati, dar misu sa o necajeasca ii zice branza si ea vezi uite ce urata poza daca nu zici branza topita

Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Apr 03, 2011 8:52 pm

inatas a scris:
ariana mea ii face poze lui tasu si ii zice zii branza topita tati, dar misu sa o necajeasca ii zice branza si ea vezi uite ce urata poza daca nu zici branza topita

tavalesc dar de unde vb cu branza topita? e prima data cand aud de TOPITA tavalesc
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Apr 04, 2011 8:11 am

crezi ca stim anca pur si simplu ea asa ne zice.

Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Apr 04, 2011 9:01 pm

Ce tare esti Ariana...noi suntem doar cu branza

Chira zice la sfecla " sfleca" ...e asa haioasa

acum asculta la tv : "interzis copiilor sub 16 ani "...Chira imi spune acelasi lucru, la 16 ani i se imbarliga putin limba in gura " intezis copiilor sub 16 ani. Eu cat am?"
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Apr 18, 2011 10:27 am

sambata cand faceam curatenie ale mele fete tot faceau galagie se certau faceau ca bebelusii si le-am zis ca daca nu inceteaza vine vecina de jos si le pun pe ele la usa.au stat ale mele cat au stat si au venit la un moment dat la mine si cica ''auzi tu mami vecina asta a ta e cumva invizibila, ca nu apare niciodata la usa cand facem galagie''
am ras cu lacrimi de ele si i-au zis si seara lui misu tati mami are o vecina invizibila niciodata nu o vedem

Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Apr 18, 2011 7:41 pm

am fost la atara `si vine mario,,mami ,mami am vazut o mintina cu multa apa,,adica o fintina cu multa apa
este asa de dulce cind spune cuvintele noi in romaneste,,pistigat,,e cistigat
plus ca daca vede ca nu stie o propozitie sa o spuna in romaneste ,o spune repede in italiana si la sfirsit spune in romaneste,,gata mami am spus bine in romaneste,,
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Apr 18, 2011 9:42 pm

dertg dragalasi toti! pupic
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2546
Localizare: New Berlin - USA
Joburi/Distractii: pictura, fotografia
Stare de spirit: happppppyyyyyyy
DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella

Data de inscriere: 17/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Apr 19, 2011 3:37 am

eram in magazin si Alex vroia nu stiu ce sa-i cumpar si i-am spus ca nu , nu a zis nimic doar s-a uitat urat la mine asa ca l-am intrebat de ce se uita urat si dintr-o data s-a schimbat la fata zambind mi-a spus " scuze mami am uitat sa zambesc" :)
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Apr 19, 2011 10:03 am

tavalesc tavalesc ce tari sunt tavalesc
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14087
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mier Apr 20, 2011 9:22 am

sunt haiosi tare tavalesc
melissa mea aseara.a strigat ta-su aseara pe ea ,colora cu carioci pe gresie.si simo a strigar zicandu-i ca la masuta se coloreaza .asta cu calm se ridica si zice : bine tati,nu mai sunt prietena ta !si s-a asezat la masuta jyvds

Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Vin Mai 20, 2011 3:50 pm

jyvds ce scumpa gazuta ta, tania!
si sara spune cate ceva haios in nfiecare zi, dar le uit.
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14087
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Vin Mai 20, 2011 4:55 pm

offff zapacita de meli a auzit la tv o injuratura si acum toata ziua canta mafanculo ca nu-l zice corect ofof

Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Sam Mai 21, 2011 12:41 pm

tavalesc cu mafanculo tavalesc
sara ieri era suparata ca nu am imbracat-o cum voia ea, era intr-adevar mai simplu si mai subtire imbracata asa cum voia ea. dar m-am incapatanat eu sa ii dau un tricou cu maneca lunga si nu l-a vrut. si nu stia cum sa imi explice ca e mai simplu si mai usor cum vrea si mi-a zis suprata" mami, tu imi ingreunezi usurimea!!!!!! lasa-ma sa ma imbrac singura cu ce vreau eu!" jyvds
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mai 29, 2011 8:29 am

Tony mai nou zice ca sunt gagica lui ,si ma pupa pe gura ,nu stiu de unde a scos ,sigur de la tv
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mai 29, 2011 9:32 am

super tare anca tavalesc

Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mai 29, 2011 11:39 am

jyvds mereu imi zice cate una, dar asa le uit hstht
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mai 29, 2011 4:06 pm

tavalesc vai, ce dulci sunt toti tavalesc

Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Mai 29, 2011 8:01 pm

julia pai mario al meu are logodnica la gradinita si cind merg sa il iau de la scoala imi spune o fetita foarte serios,,doamna mario i-a dat un pupic adevarat lui giulia,eu o intreb ,,cum a facut? a pupato pe gura
ma uit cu el la un film si una il pupa pe unu pe burta,la vreo doua zile ma jucam cu el si deodata mario al meu imi spune sa il pup pe burta cum facea tanti cu nenea
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8122
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Mai 30, 2011 7:59 am

tavalesc fetelor sunt tari copiilaši hihi tavalesc

ši deniz mai scoate nište perle de nu šti de unde
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mar Mai 31, 2011 12:32 pm

MIHAELA 73 a scris:
julia pai mario al meu are logodnica la gradinita si cind merg sa il iau de la scoala imi spune o fetita foarte serios,,doamna mario i-a dat un pupic adevarat lui giulia,eu o intreb ,,cum a facut? a pupato pe gura
ma uit cu el la un film si una il pupa pe unu pe burta,la vreo doua zile ma jucam cu el si deodata mario al meu imi spune sa il pup pe burta cum facea tanti cu nenea

jyvds miha, ai grija la ce se uita piticul pupic
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mier Iun 08, 2011 5:30 pm

Eram cu el in brate intr o seara si a chemato tataso la el in brate si a zis ca ,,tato fati o surioara si tine o in brate!!'' jyvds
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Iun 09, 2011 11:10 pm

Iulia...ce tare a fost...

Chira intr-o seara, serioasa, ii spune lui tati : "tati, hai sa vorbim ceva serios.cand aveti timp...., vreau si eu un bebe...., sau mai bine doi, un baiat si o fetita"
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Iun 09, 2011 11:18 pm

si?????????ce mai stai mariana uite fata isi doreste nu ii face cand este ea prea mare fata vobea serios jyvds

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Iun 09, 2011 11:21 pm

sa stii ca vorbeste serios, e incantata de bebei, chiar si in parc, zilele trecute, s-a dus in coltuil unde erau mamici cu copilasi pana la un an si s-a immprietenit cu mamicile, avea grija de cei mic, de numai puteam sa o iau de acolo...noroc ca venise finuta noastra , care si ea este mai mica, si ii place Chirei sa aibe grija de ea...

poate pana la urma o sa-i facem...nu se stie... jyvds ca si noi ne dorim, dar ne tin altele in loc...
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Iun 09, 2011 11:26 pm

ce sa zic e drept ca material se simte in sensul ca atunci cand sunt 2 asta este mai tai de la primu si ii iei si celui de-al doilea dar nu iti poti imagina ce satisfactie ai cand ii vezi impreuna

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Vin Iun 10, 2011 5:46 pm

marco la gradi are 3 chinezi .
intr-o zi imi spune .
mama eu nu ma joc cu chinezii.
il intreb eu . dar cu cine te joci?
el raspunde:
eu ma joc cu copii.
pai mama si chinezii sunt tot copii.
nu , raspunde el . aia sunt chinezi :)))
Sus In jos

Ce lucruri traznite spun copiii nostri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL DE GRADINITA(3-6 ANI )-