Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Ce lucruri traznite spun copiii nostri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8122
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Vin Iun 10, 2011 7:41 pm

tavalesc tavalesc miki

deniz mereu striga babele din cealalta scara şi ele ba scutura covoare ba ıntind haine apoi deniz zice matuşaaaa matuşaaaaa ai grija ca , cazi jos toate babele ştiu de prin zona ce facem ca deniz le da raportul repede şi cınd a fost melisa ın spital repede şia strigat deniz baba zice matuşa melisa e bolnava are febra am duso la doctor eu am duso eu
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Vin Iun 10, 2011 8:37 pm

mergem intr-o seara la un supermarket romanesc,s-a deschis unul mare care are si bodyguard un baiat de culoare(negru)
intram si mario al meu,,ciao negrone,,eu cu cristi am rams muti,cristi ii spunea:mai papi nu vezi cit este de mare nenea ,imi faci rost de o bataie?
deodata incepe sa vorbeasca baiatul intr-o romana stilcita spunindune sa nu certam baiatu ca este mic si el nu se supara
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Varsta: 31
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Sam Iun 11, 2011 3:06 pm

O ati scapat de bataie!! jyvds sa sti ca nici la Tony nui plac cu totu ca incerc sa zic ca sutn oameni,sa nu bag in seama ,dar...........

Miky tare e faza cu chinezi@
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Sept 08, 2011 11:03 am

noi ne tot amuzam de Alex
cam ce aude aia si repeta
ma amuza cand ii cerem ceva si el ne corecteaza ,,dar dc nui zici te rog frumos''
imi place cand spune te rog, multumesc, cu placere
in loc de ,,cu placere'' mai spune ,,nu ai dc'' jyvds

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Sept 08, 2011 2:59 pm

MIHAELA 73 a scris:
mergem intr-o seara la un supermarket romanesc,s-a deschis unul mare care are si bodyguard un baiat de culoare(negru)
intram si mario al meu,,ciao negrone,,eu cu cristi am rams muti,cristi ii spunea:mai papi nu vezi cit este de mare nenea ,imi faci rost de o bataie?
deodata incepe sa vorbeasca baiatul intr-o romana stilcita spunindune sa nu certam baiatu ca este mic si el nu se supara

tavalesc ce scuuump!!
unde ati disparut, Miha???
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5529
Varsta: 35
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena

Data de inscriere: 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Joi Oct 20, 2011 10:09 pm

duminica mergem la ai mei, ca isi serbeaza tata ziua, si o intreb pe Chira " Chira ce zici sa ii luam lui papu, ce crezi ca ar vrea?" la care ea " pai... niste nuci", eu ii zic " pai cum nuci Chira, tocmai i-am dus niste nusi, numai are nevoie", la care ea " atunci niste castraveti ca am vazut ca mananca" tavalesc
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mier Noi 02, 2011 7:34 pm

Chira imi spune mai devreme "mami, stii cine e Ion Creanga?" ( fara r) " marele nostru romanesc care a scris multe povesti caraghiaose, si acuma a murit, sa stii!"
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mier Noi 02, 2011 8:29 pm

bravo chira
eu nu le notez si le uit.
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mier Noi 02, 2011 8:31 pm

pai nici eu nu notez Anca, asta mi-a spus adineauri, aveam laptop-ul deschis si am scris imediat...
mereu zic sa scriu, dar nu am pix si hartie la indemana, sau fac altceva...si uite ca nici eu nu scriu

Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin
Numarul mesajelor: 6826
Localizare: Ploiesti
Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe
Stare de spirit: O femeie fericita si implinita!
DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan
Data de inscriere: 30/05/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Mier Noi 02, 2011 10:02 pm

al meu a inceput sa scoata si alte tampenii...care uneori imi vine sa-l trosnesc dar...usurel ilmai cert
...ultima...a facuto pe mama prostuta ca nu are si ea calculator si bani multi (nu are servici)
i-am explicat eu dar....sa vedem ce va mai scoate
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Sam Noi 05, 2011 8:46 pm

Eliza mea a zis sa-i cumpar si ei un calculator sa calateze si ea.
Sus In jos
chira
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Dum Noi 13, 2011 10:55 pm

apropo de lasata secului...nu stiu ce a auzit Chira la tv,in ce context, ca azi imi tot zicea ca maine e ultima zi in care mancam dulce, i-a zis si mamei, de ramasese mama blocata, cum de numai vrea Chira dulciuri, asa fara motiv...defapt imi spune Vali, ca a auzit la TV , ca de maine nu se mai mananca de dulce, sau ceva de genul...dupa care mi-a zis si Chira ca "asa au zis la stiri, maine e ultima zi in care mancam dulce"
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8122
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Noi 14, 2011 7:27 am

tavalesc fetelor pai da mai mariana ca intra postul hihi

deniz zice ieri mami vreau bascheti zic cei ala mai bascheti evi ca aşa ma striga evi nu mami pai zic nu ştiu deniz cei ala aratami a venit la bucatarie şi mia aratat el vroia spagheti dar nu ştia sa zica numa bascheti
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri   Lun Noi 14, 2011 3:49 pm

Mama ce mortal Deniz,ma gandeam ca vine cu adidasi Eva,nicidecum cu spagheti
Sus In jos

Ce lucruri traznite spun copiii nostri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL DE GRADINITA(3-6 ANI )-