| | Ce lucruri traznite spun copiii nostri | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 09, 2010 1:48 pm | |
|  Azi Bianca era la ora de colorat cu acuarele,eu am verificat sa vad ce face si masuta era plina de culori,nu ii ajunsese numai cartea se pare asa ca eu am exclamat"Vai,ce ai facut,stai sa stergem" la care ea zice"Sfiiiiiiiiiiinteeeeeeeeee Sisoaieeee!!!!!".Mentionez ca noi nu am folosit niciodata expresia asta...o fi auzit-o la desene animate,ceva... Tot azi,eram in bucatarie,ea tot cu cartea de colorat si era tare incantata cum picteaza ea cu negru(preferatul ei) si mi-a zis ca ea de fapt ii ascunde pe jerry si pe tom cu negru- iarasi,tare incantata. |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8102 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 09, 2010 1:53 pm | |
|  ce tare e fetita ta  |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 23, 2010 12:05 pm | |
| Cand sughita imi spune "da-mi apa sa treaca ghituitul" Ne-a spus ca ea vrea sa se uite la "Harry Poppin"...adica o combinatie intre Mary Poppins si Harry Potter...  |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 23, 2010 5:32 pm | |
| Sa vedeti ce am patit azi ,eram la cumparaturi si cand ajungem la rajonu cu absorbante Tony incepe si striga tare''mama dar pampers pt tine nu luam?,uite acolo e ...''va dati seama ce sa uita lumea la noi.Am incercat sa i zic ca nu si mai incet dar el ,,de ce nu iei ,tie nu iti trebuie ca la Dragos[coleg de gradi] ca si el are ca e bebe'' Asa nu e nimic cand ne intoarcem acasa luam un taxi si nimerim pe un sofer cu plete s barba ,dar Tony ,,mami ,oau ce cap are nenea'' sincer nici nu mai stiam ce sa zic imi era rusine  dar ma si infunda rasul |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 23, 2010 6:04 pm | |
| |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 23, 2010 9:41 pm | |
|  simpatic foc tony |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 23, 2010 10:14 pm | |
| ce haiosi sunt!!!!si ari imi scoate perle de te doare capul _________________   |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 23, 2010 10:52 pm | |
| si la noi se mai intimpla ne stam citeva minute bune sa vedem ce vrea sa spuna,amesteca cuvintele si in italiana si in romaneste si iasa cite o nebuneala |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 24, 2010 10:18 am | |
| Sa sti ca si noi amestecam cu maghiara cand vorbeste cu mine,dar cand foloseste romana nu sant probleme |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Mar 11, 2010 8:03 am | |
| noi avem o problema mare ,cum dam drumu la televizor de la telecomanda de la risiver apare ,,privat spice'' e un post cu prosti ,problema e ca nu o mai putem coda .Tony hop prezenta si ce credeti se uita de numai ,ieri am prins ca a adat drumu si a zis catre mine,,mami ce par are nenea ala la puti'' am ramas socata eram in bucatarie si cand intru..........dar nu stiu cum a gasit telecomanda,mai nou ascunem |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Mar 11, 2010 8:10 am | |
|  deja ince sa fie interesat..... pe mine meli ma socase acum o luna.se sarutau doi....si a venit si ea la mine sa ma pupe  _________________   |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Mar 11, 2010 9:08 am | |
| sa va spun si eu o trasnaie a Andreei!intr-o zi era la baie sa se spele pe miini si a intrat taicasu dupa ea si a scapat un bas ,la care el ii zice "andreea de ce faci bas?"iar ea se duce in spatele lui si il mirose la fund si ii zice :tu ai facut ca puti!  |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Mar 11, 2010 1:26 pm | |
| ce scumpa! Si al meu ma lua sa ne pupacim ,si l am intrebat de ce ne pupacim pe gura si ne rotim capul,a zis ca in filme ne pupacim |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Mar 21, 2010 3:06 pm | |
|  ce simpatici sunt!! Sara intr-o seara mi-a spus: "mami, vreau sa avem si noi un bebelus sa il tinem la noi acasa!" i-am raspuns in doi peri: "ei, de unde sa iau eu bebelus la ora asta, Sara?" iar ea imi raspunde repede: "pai, da, mami, ca e inchis acum la magazin, lasa ca ne aduce barza unul!!"  m-a pufnit rasul!! ea se referea la un bebelus adevarat  ca vazusem la TV cu putin timp inainte  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Mar 21, 2010 6:17 pm | |
| no anca la treaba intai gasesti materia prima apoi pe cai sa o faci fericita pe sara  _________________   |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mier Apr 14, 2010 6:56 pm | |
| Am facut o prostie de a lua o umbrela pt el ,si azi cand m am dus dupa el la gradi picura un pic afara ,sa vedeti ce ma luat la rost,,de ce nu m iai adus umbrele,de ce ? ti a fost greu ,dar nu merit atata?
Deci nu stiu cum a putut zice asa pe un ton si ce ma lua la rost |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mier Apr 14, 2010 8:08 pm | |
|  ce am ami ras fetelor...ce le trece prin cap Si Chira m-a vazut intr-o zi ca imi puneam un OB, a intrat peste mine in baie, si ma intreaba :" mami, ce faci, iti pui supozitor?!" ,la care eu ii zic ca da, ca oricum era cel mai bun raspuns. "de ce ? te doae butica?" cat despre limbi, si ea le amesteca, dar numai cand e cu noi, in familie, probabil ca si noi vorbim amestecat, afara am urmarit-o, si nu le amesteca...: intr-o seara, la culcare, am uitat sa-i iau sticla de apa, si ac sa nu ma trimita Chira, ca ami are chestii de genul, ii spun sotului sa o aduca el cand vine la culcare, dar in macedoneste, iar la sticla, nu se intalege, dar ea , sta, se gandeste vreo 2 sec, la care : mami, ce ai uitat?" eu ii zic ca nimic, si incerc sa-i distrag atentia, la care ea:"ai uitat sticla mea de apa?!" |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mier Apr 14, 2010 8:50 pm | |
| gata Mariana nu poti sa te ascunzi sa va spun ce m-a lasat paf fimiu ca baga la cap le inmagazineaza si apoi le spune: m-a pupat si apoi a vrut sa deschida buzele sa ma pupe asa cu gura deschisa si l-am certat intrebandu-l ce-i asta unde a vazut si raspunsul a fost: asa pupa tantile nenea la tilivizor...m-am aabtinut tare sa nu ma bufnesca rasul dar trebuie sa avem grija la ce ne uitam de acum ...ioi... |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mier Apr 14, 2010 9:09 pm | |
| aaa...si la noi e chesti cu pupatul "pe guita". Acum cateva luni, ii spune mamei mele: "veau sa pup pe guita" si cand a intrebat-o mama unde a vazut ea ii spune la tati si la film . Si ne tine capul si vrea sa ne pupe pe gurita, iar de multe ori stangem buzele, si se enerveaza...sau ma zice:"veau sa pup nasucu" , si defapt , smechera, ne pupa pe gurita, daca nu suntem atenti...Oricum incercam sa ne controlam ce spunem si ce facem, ca nu stii ce le mai da prin minte. Si asa e ...de obicei nu spun sau nu fac atunci, cand nu te astepti, de multe ori nici nu iti dai seama ca tu ai zis sau ai facut acum ceva timp lucrul ala... |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Apr 18, 2010 10:46 pm | |
| fetelor sa va relatez o conversatie, de aseara, intre Chira si sora mea : Chira : teti, fa si tu un bebe! Sora mea: pai cum Chira, e vreo reteta? Chira: da Sora mea: care e reteta Chira? mami o stie? Chira : da Sora mea: si a ajutat-o si tati sau singura te-a facut pe tine? Chira: singura. fa si tu fara sa stie Vitor! Sora mea: pai cum Chira, singura? mami te-a facut singura? Chira: da!!!fa si tu un bebe mic, sa am eu ghija de el, cand o sa fiu maie. Sora mea: pai nu acum Chira? cand o sa fii mare? Chira: da, cand o sa fiu maie.Si sa-i cumpar si asta, si asta ...(arata toate jucariile dintr-o revista) si discutia a continuat, cam o juma de ora...dar cam asa a fost, aproximativ, muream de ras nu alta...ii spunea ca ii da si caruciorul ei din balcon, si tarcul, ca cel din poza nu e frumos...si etc... |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Apr 22, 2010 8:20 pm | |
|  , ce simpatica, mariana!! faza cu OB-ul am patit-o si eu de mai multe ori, si sara crede ca e supozitor  trebuie sa ne ferim de ele, ca stiu prea multe  julia, ce m-a distrat si certaretul tau!!  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mier Oct 06, 2010 8:09 pm | |
| Sa va spun ultima faza. Azi, cand am venit de la gradi, facea pipi, ea in baie, eu in dormitor, si ma intraeba: " mami, pe unde fac pipi si pe unde caca?" eu ii spun, la care ea "si tati are la fel, si in fatza si in spate funduletz?" Eu ii spun ca si tati face la fel, ca si noi. la care ea :" da in fatza are asa un bat mic?" :RAS: A mai venit intr-o zi , tot asa la pipi, imi spune ca fetitele fac asa, si imi arata cum se aseaza cu funduletzul, iar baietii asa, si imi arata cum stau ei in picioare in fatza wc-ului |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mier Oct 06, 2010 9:33 pm | |
|  Chira esti totala _________________  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Oct 07, 2010 1:00 pm | |
| chira haioasa esti scumpo chiar m-ai facut sa rad cu relatarile mamei tale despre perlele care iti ies din gurita  ma jucam astazi cu david si nu putea sa puna bateriile la o masinuta la care el mami nu pot fa tu ca eu is mic |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Sam Ian 08, 2011 7:05 pm | |
| asa pufosule ca sa scapi nu? al meu cand nu vrea el sa faca ceva imi zice,,eu lepal(repar) aici,tu ce faci stai si te uiti la mine?,,sau mai zice,,eu stau aici la calculatol si tu te duci la butacalie si faci mancare,,e mare smecher si cate si cate nu zice |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 9:49 am | |
| Tony de 2 sapt aproape intruna imi repetea vreau fratior si ca are grija de el si asa mai departe,cred ca la colindat ceva prieten de al nostru ia bagat in cap |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8102 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 10:42 am | |
| vai ceam mai rıs fetelor  chira ešti totala mai dat pe spatedeniz dimineata cınd se trezešte zice mami da papuci ca ma duc ca am de lucru |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 11:00 am | |
| _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 11:03 am | |
| | chira a scris: | Sa va spun ultima faza. Azi, cand am venit de la gradi, facea pipi, ea in baie, eu in dormitor, si ma intraeba: " mami, pe unde fac pipi si pe unde caca?" eu ii spun, la care ea "si tati are la fel, si in fatza si in spate funduletz?" Eu ii spun ca si tati face la fel, ca si noi. la care ea :" da in fatza are asa un bat mic?" :RAS: A mai venit intr-o zi , tot asa la pipi, imi spune ca fetitele fac asa, si imi arata cum se aseaza cu funduletzul, iar baietii asa, si imi arata cum stau ei in picioare in fatza wc-ului |
sunt dulci rau, sara mi-a zis intr-o zi ca vrea si ea "trompa" ca baietii, ca ea de ce nu are sa faca pipi prin trompa ca baietii?  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 11:03 am | |
| hahaha  aša aša iulia  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 11:26 am | |
| |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 11:48 am | |
| Bravo iulia !!!!! Eva mai am de asteptat Tony a zis intr o seara ,tu mami deschide geamu ca am facut parc,si pute sau vrei sa mori aici |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Ian 09, 2011 11:56 am | |
|  pai avea dreptate, julia!  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mar Ian 11, 2011 8:42 am | |
| tony, ce haios esti tu  cereri de genul ...fratior sau surioara e la ordinea zilei la noi , acum imi cere 2 sulioale ca una nu ii ajunge si il intreb dar de cei 2 la care el imi spune ca una o sa fie mica si una mare sa se joace cu el  |
|
 | |
Tan-ina

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 37 Localizare: Constanta DESPRE NOI: Irina, mami de Tania Data de inscriere: 26/02/2010
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Mar Ian 11, 2011 8:00 pm | |
| Hihi, ce bine ar fi sa fie gata mare! exact ca o jucarie! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Ian 27, 2011 9:46 am | |
| intr-o seara ariana nu vroia nici cum sa adoarma si i-am zis ca ma imbatraneste cu mofturile ei binenteles ca a inceput sa intrebe cum esti batrana, dar de ce esti batrana si i-am zis ca am parul alb din cauza ei si ea cica ce te plangi ca la real sunt sampoane te colorezi si gata
cand ma leg de ea ca nu manaca imi zice ma inebunesti altceva nu mai stii, ma doare capul _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Ian 27, 2011 10:12 am | |
| cetare e ariana, stie ea ce stie te vopsesti si gata simo esti ca...tinerica  david al meu ieri ii sterg nasul la care el f serios incet mama ca ma dor mucii aseara lui taica-su ii spune sa sa duca sa cumpere niste bani ca a vazut el un tractor cu o remorca verde si ii trebuie niste bani s ao cumpere dar a fost tare faza ca spunea serios tata vreau sa cumpar dar trebuie sa astept pe tine sa cumperi bani  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Ian 27, 2011 10:14 am | |
| | inatas a scris: | cand ma leg de ea ca nu manaca imi zice ma inebunesti altceva nu mai stii, ma doare capul |
asa spune si Chira...sau nu mai urla, de parca eu urlu, ca ma doare capul...
iar cu fratioara si fratiorul si Chira cere: "sa-mi faci si mie o fratioara, dar sa fie mare, ca mine" |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Joi Ian 27, 2011 10:25 am | |
| a ca mi-am adus aminte au primit azi de la matusasa din spania niste carti de colorat si in una din poze erau nepotii lui nene scrooge desene de pe prima si bucuroasa la misu tati, tati uite nepotii mei.am ras cu lacrimi de ea _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Feb 06, 2011 10:19 am | |
| ieri eram in magazin si am luat un suc si el tare rastit la mine ,mami dar nu e voie?are chimicale sucul de la mol ,dar asa nu e de la mol e bun nu?cica a invatat la gradi |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Feb 06, 2011 2:10 pm | |
| asa Tony are chimicale sucul,bine zici mie mi-a zis azi Cosmin ceva ce ma dat peste cap cica,,mami te tai si te dau afara,dispariii,,am luat foc cand l-am auzit cica tot de la camin a invatat.are copilasi mai mari in grupa si numai tampenii vorbesc |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Feb 06, 2011 3:14 pm | |
|  fetelor, haiosi sunt  m-am distrat copios  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Vin Feb 11, 2011 3:08 pm | |
| azi i-a zis mamei, erau intr-o discutie despre oameni, nu stiu exact despre ce, ideea e ca i-a spus mamei ca oamenii aia sunt prost crescuti  , pus unde si cum trebuia...stia exact ce inseamna, ca ii zic eu mereu cand face ceva frumos, care tine de buna crestere maia les, o laud si ii zic ca o sa zica lumea ca esti bine crescuta, ca daca nu faci asa...o sa zica ca esti prost crescuta |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Vin Feb 11, 2011 5:07 pm | |
| ce haiosi sunt! L-am intrebat intr-o zi ce imi da sa pap de la el...el sta, se gandeste... si zice: '' lapte cu ceeale " eu zic, nu, ceva de la tine, un picior, o manuta, o gurita, o burtica.... sta iar, se gandeste si zice "culu'" _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Vin Feb 11, 2011 5:46 pm | |
| mami m-am urcat pe camunu,si am ajuns la capulator si am mai rupt o tasta,,mami mam urcat pe scaun ,si am ajuns la calculator,,,,,, la noi veverita e beberita dar vaca este vaca sopirla e sopula,buburuza e bulbuza,portocaliu e popocaliu,dar are dreptate baiatul vb mai bine in italiana cuvintele mai grele decit cele in romana |
|
 | |
Anca

| |
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Vin Feb 11, 2011 6:28 pm | |
| ce dulce e, Miha!  Da, Anca, m-am prapadit de ras cu el, nu ma asteptam  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Vin Feb 11, 2011 6:50 pm | |
| am patit-o si eu Clau la fel il intrebam ce pap de la el ins mie mi-a zis,,ciocanul,,adica putzulica ca tasu as aii spune ciocan,cocosel,etc |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Vin Feb 11, 2011 7:37 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | am patit-o si eu Clau la fel il intrebam ce pap de la el ins mie mi-a zis,,ciocanul,,adica putzulica ca tasu as aii spune ciocan,cocosel,etc |

sara azi mi-a spus ca trebuie sa doarma cu bunica si eu am intrebat-o "dar cu mama cand dormi?" si ea: dorm asa: cu bunica, bunica, bunica, bunica, bunica, bunica, mami, bunica, bunica...." si eu o opresc: "pai pana imi vine randul imbatranesc!" iar ea zice: "ei, lasa ca poate nu imbatranesti!!" nu am avut ce sa ii mai spun, asa ca va dormi cu bunica, iar eu astept sa-mi vina randul  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Ce lucruri traznite spun copiii nostri Dum Feb 13, 2011 8:37 am | |
| sara a dormit cu bunica si i-o fi spus ca este sf cuv. martinian azi si a venit intr-un suflet la mine sa imi spuna "mami, mami, scoala-te repede si fa-mi ceva sau du-ma undeva, ca azi e ziua mea si a lui martinel"  martinel este ursuletul de plus preferat, a dormit cu el ieri.  |
|
 | |
| | Ce lucruri traznite spun copiii nostri | |
|