| | cum si cat va jucati cu copilul | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 23, 2008 5:19 pm | |
| Cam asa ceva ,hai na are si de la mine nici eu nu am fost usa de biserica ::: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 23, 2008 9:12 pm | |
| cescump esti Tony esti mare nazdravan noi in zilele astea am stat mai mult in casa caci a fost destul de frig in plus in fiecare zi ma duc la piata cu marfa si el ramane la mami e mai bine acolo ca mami il scoate zi de zi in curte |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 23, 2008 9:52 pm | |
| ce bine e sa stai la curte lui deea ii place foarte mult cand mergem la soacramia |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 23, 2008 9:55 pm | |
| Da e super noi mergem maine la tara vin si copii lui fratele meu ,de de distractie va fi pt ei ,mai ales ca baga si pe tony la joaca |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 23, 2008 10:35 pm | |
| |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Mai 27, 2008 4:18 pm | |
| astazi mergem in politehnica si e f multa iarba si gabita are unde sa alerge...se joaca tati cu mingea cu el... yupi bucuria lui gabita sa alerge prin iarba... :222: |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Iun 14, 2008 10:50 am | |
| super.distractie placuta.ni iesim in parc azi.pusi |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Iun 14, 2008 11:49 am | |
| la noi e vremea cam urata si deea a racit un pic |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Iun 17, 2008 1:40 pm | |
| noi ne jucam mai toata ziua, ba in casa, ba afara. bine ca a dat caldura sa iesim la gradina la iarba verde, sau la strand cu piciorusele in piscinetta proprie. abia astept sa o duc la mare vara asta! noi prin casa ne jucam cu ce apucam: de la jucarii pana la carti si carlige de rufe! in bucatarie nu o prea las la cratite, dar taaare ii mai place sa zdraganeasca orice face zgomot! |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Iun 17, 2008 1:55 pm | |
| eu o las la oale cand fac mancare ii pun paturica sau pernuta sub cur si o las sa isi faca de cap |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Iun 17, 2008 2:18 pm | |
| da asa fac si eu Simo cand am treaba il cam las sasi faca de cap decat sal aud ca maraie in capul meu |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mier Iun 18, 2008 10:27 pm | |
| pai saracuti se plictisesc si ei asa isi fac ocupatie |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Iun 24, 2008 10:55 pm | |
| Toata ziua ma joc cu ea :suspect: ...ce sa fac daca nu ma lasa in  , mai o pacalesc sa ma ajute la treaba, mai se joaca cu verisoara ei(dar mai mult se cearta intre ele ca sunt mici si fac amandoua acelasi lucru si vor acelasi lucru) ..in final trebuie sa stau intre ele sa le impac pe amandoua. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mier Iun 25, 2008 7:54 pm | |
| macar acum sa profitam de timpul pe care il avem si sa il dedicam copiilor nostri a mai un pic si mergem la lucru |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Iun 26, 2008 7:51 am | |
| ma joc cu Alicia cu papuselele pentru ca si mie imi plac foarte mult papusile si jucariile din plus si ne mai uitam impreuna si la desene animate :11: |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Iun 26, 2008 7:53 am | |
| noi ne jucam cu masinutele,de-a vatiascunselea prin casa. prin parc 8) |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Iun 26, 2008 1:03 pm | |
| lui deea nu ii plac inca desenele animate deci ne jucam cu jucariile |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Iul 25, 2008 11:30 pm | |
| Noi ne jucam mereu...Afara plimbam carutul , calutul masina , alergam pisicile , porumbeii , il urmarim pe cuti...In casa avem masinutele , mingea , coloram , ma ajuta sa fac ordine prin casa , ne jucam de-a v-ati ascunselea...Nu stam o clipa...Singurul moment in care pot "respira" este cand doarme aproximativ 2 ore... |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Iul 28, 2008 8:05 am | |
| foarte frumos ,tot asa facem si noi dar cateodata mai vin la calculator si cand o vad cum sta suparata nu mai am nici un chef cu totul ca o mai las sa se joaca si singura sau ii dau ocupatie ca sa stau eu la calc si mie ciuda dupaia,de parca ar fi calc mai important ca si copilul meu |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Iul 28, 2008 8:08 am | |
| OOOOFFF simona,si Andrei al meu e teroare cu el cand sunt la pc.E bine ca Deea ta sta doar suparata(sau nu am inteles bine?)in schimb Andrei il apuca niste crize cand ma vede ca deschid pc-ul!!!!Cu greu reusesc sa stau si eu juma de ora macar. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Iul 28, 2008 2:35 pm | |
| alta data sta doar supi si isi cauta alta ocupatie dar sa nu crezi ca ma lasa cam mult,dar in cele mai multe ori spune"mami bate"ca sa scrie si ea la calculator |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Iul 28, 2008 10:50 pm | |
| si eu ma joc cu alexandra fff mult.ea e de genul ei ff agitata si energica si nu sta locului o secunda.in casa se joca fie in pat dar ff putin k imediat se plictiseste si o luam pe jos peste tot, ia toate jucariile, le imprastie, se plictiseste de ele.in parc e in miscare non stop.nu are rabdare deloc. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Iul 28, 2008 11:15 pm | |
| Si noi ne jucam tot timpul...mai ales ca suntem impreuna toata ziua...(bine in afara de momentele cand il trimit la buni daca am treaba :face: , dar si acolo e iutila...deh ca la curte) |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Iul 29, 2008 6:57 am | |
| toata ziua mio dedic lui ...mai sta cu cei mari cand am treaba dar in general nu se deslipeste de langa mine .....zice ...hai te ajut ...la treaba..... |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Iul 29, 2008 1:12 pm | |
| las ca e bine daca vrea sa te ajute |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Aug 29, 2008 11:56 pm | |
| Si noi suntem in permanenta miscare cu Rares,noroc ca stam cu socrii ca-l mai plasam de la unul la altul si e innebunit dupa tataie,il cheama mereu in casa zice:"tataie no-no acash"Adica vino tataie in casa si se joaca cu lego,ii face tataie castel sau cu niste cuburi mai mari ,cu masinute.Mai nou i-am luat creioane colorate si carte de colorat,nu ca ar sti sa coloreze,el mazgaleste acum,dar e foarte incantat ca scrie acolo pe carticica |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Dum Aug 31, 2008 4:16 pm | |
| si lui deea ii place sa se joace cu bunul in ultima vreme mam jucat si eu un pic mai mult cu ea pt ca acus incepem cresa si nu o sa ne mai putem juca asa mult impreuna |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Sept 01, 2008 5:32 pm | |
| asa si noi...ne jucam cu orele pe zi..dimineatza 2 seara 2..in rest pe afara la plimbare,la baitza ne balacim in spuma,ne uitam pe poze,citim povesti...e cea mai frumoasa perioada acum... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Dum Sept 28, 2008 8:16 pm | |
| azi ne-am jucat si noi mult mai ales cu 4 mingiute asa de mult l-a incantat ca arunca si el la fel ca mine si radea ca eu ma faceam ca m-a lovit si ma tavaleam pe jos |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Sept 29, 2008 4:47 pm | |
| era frumos sa va filmeze cineva... |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Sept 29, 2008 5:34 pm | |
| mihaita cred ca sa distrat de minune. noi ne jucam mai mereu cate putin. si cand trece pe langa mine daca am treaba trebe sa il gadil putin sau sa ii pap obrajoru.mai vine si la ps eu il strang in brate il pap de gat si de manute. asa rade de nu mai poate. acum sare cu minola in pat e nebuneala aici la mine. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Sept 30, 2008 2:23 pm | |
| mai nou nu ma lasa la pc ii trebuie tot timpu sa stau cu el asa ca nu il refur placerea |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Sept 30, 2008 4:15 pm | |
| eu acum mam apucat de lucru si nu prea am timp s ama joc cu ei :scratch: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Sept 30, 2008 4:40 pm | |
| Of Noemi,pune-l pe tati sa se joace cu ei.Isei ii place sa se joace cu mingiile si sa o alerg prin casa si sa faca baubau! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Sept 30, 2008 6:21 pm | |
| hiii acum trage de mine si imi arata mingiutele ca sa ma joc cu el,dar il mai las putin ca vine tataie si se joaca |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Oct 04, 2008 3:51 pm | |
| Am mai rarit joaca cu el mai mult e cu tati acum cand e acasa si el,dimineata fac de mancare ,curatenia ,la pranz cand el doarme eu plec asa ca ne intalnim numai dupamasa |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Oct 04, 2008 4:43 pm | |
| acu o ora am construit castel din lego robert mai mult strica ce faceam eu si minola |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Oct 10, 2008 9:30 pm | |
| in seara asta ne-am jucat mult,el tipa,eu tipam si apoi aplauda ii placea sa auda cum tip eu si apoi facea si el la fel,iar cu mingiutele si apoi cu masinile le plimbam pe covor |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Oct 10, 2008 9:33 pm | |
| noi dansam pe melodia "daca vesel se traieste bate asa"si ea bucuroasa aplauda si cred ca de aia ii place melodia ca aplaudam imreuna si radem |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Oct 10, 2008 9:36 pm | |
| asa si noi apaludam mult si e tare bucuros,indiferent ce face se uita la mine si trebuie sa aplaudam |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 3:09 pm | |
| Mai nou ma joc si eu cu masinute ,construim castele ,garaje si parcam masinile sau transportam cu platforma si cu cu tiru |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 9:22 pm | |
| si noi azi ne-qam jucat mult afara dar mai mult cu cartofi,ii lua ca pe minge si arunca cu ei,ce era sa fac m-am jucat si eu cu el |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 9:35 pm | |
| asa cosmin tot ce e rotund e minge :suspect: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 9:52 pm | |
| sa sti Ali ca tot ce e rotund pt el tot minge e azi i-a dat o vecina o para si imediat a dat cu ea si apoi oooo bigaiii,adica minge |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 10:36 pm | |
| ce tare e bravi cosmi :suspect: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 10:41 pm | |
| pe mine ma disperat selyn vrea toata ziua sa-i cant si sa o distrez ,chiar radeam cu sotul copil de 4 luni si stie de joaca e mult mai activa si sociabila decat era melis la varsta asta cand imi da ea pace incepe melis cu cantecele si joculete pe care le-a invatat la gradi asa ca seara am capul varza abia astept sa mai creasca selyn sa le pun sa se joace amandoua asa mai scap si eu un pic
mihaita sa-l faci un fotbalist pe micut cine stie ce talent ascuns ti tu acolo lasa copilul sa se desfasoare |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Oct 16, 2008 11:44 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | sa sti Ali ca tot ce e rotund pt el tot minge e azi i-a dat o vecina o para si imediat a dat cu ea si apoi oooo bigaiii,adica minge |
ce tare. va ti amzat nu gluma |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Oct 17, 2008 10:48 am | |
| iti dai seama ca mor de ras cand il vad |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Oct 17, 2008 10:50 am | |
| ne jucam chear si acum. un pupic o gadileala si puf in pat. mai si butonez. |
|
 | |
micka27

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 30 Localizare: braila DESPRE NOI: mami -Mihaela, tati Criss si Mara fetita noastra Data de inscriere: 13/10/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Oct 17, 2008 10:52 am | |
| noi ne jucam foarte mult, am descoperit piesele lego, si ne place sa le asezam impreuna cu mami ori tati, mami parca da in mintea mea, si se tavaleste, da din picioare si se ascunde pentru mine :) Ma joc foarte mult cu ea, ii place sa se joace cu mingea footbal si mami o ajuta, dar ce mai.. va trimit o poza sa vedeti ce fac eu si Mara cand ne jucam  asa arata campul de lupata :))  |
|
 | |
| | cum si cat va jucati cu copilul | |
|