| | cum si cat va jucati cu copilul | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: cum si cat va jucati cu copilul Dum Apr 13, 2008 4:30 pm | |
| am si eu o curiozitate ..cum si cat va jucati cu copilul?
eu de exemplu..daca am stat acasa 2 ani...zilnic ma joc cu el.... cu jucariile....de ex la varsta de 9 luni stia singurel sa introduca in jucariile cu forme....formele, am invatat cantecele...am invatat sa manuim masinutele.. tati...l-a invatat cum fac masinutele.. cand era micut..il invatam sa mearga... cand a invatat sa mearga l-am invatat jocul baba oraba...si v-atiascunselea...adica el se ascunde eu il caut si tot asa... la varsta de 1 an ma chinuiam sa il invat partile corpului..nici cum nu vroia sa le arate dar hop..acum stie perfect tot..mana, picior,nas, ureche, ochi, gura, limba, deget, cuc( putza), par, sa arate la el si la mine.. si exersam zilnic scrierea si spusul cuvintelor usoare le pricepe dar nu vrea sa spuna decat ce vrea el http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4d6a49354d5459784d3377304f4445344e4441300d0a&sb=1 |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Dum Apr 13, 2008 4:34 pm | |
| noi acum la aproape 8 luni...ne jucam cu zornaitoare...jucarii cu butoane...si cantarete....vine dupa mine de-a busilea ...razand....ascultam cantecele de copiii...nu stiu cat le intelege..dar oricum e f vesela....in apa la baie...ne jucam cu multe....cu ratuste..buretei cu animalute...aaa si avem si un leagan in casa...din ala pt usa.,..si ii place tare mult... |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Apr 14, 2008 1:44 am | |
| tot timpul ne jucam cu el, chiar daca e f obosit tot vrea joaca mai ales cu tati care il ridica in sus... avem f mult jucarele, dar mai bune sunt butoanele de la tv, calc si telecomanda sau cratitele mamei |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Apr 15, 2008 8:19 am | |
| da asa e bine sa ne jucam cat mai mult cu ei...sa vada ca ii iubim...eu una vb non stop cu ea...si a devenit si ea o vorbareata ...asa pe limba ei.... |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Apr 15, 2008 2:51 pm | |
| ne jucam toti 4 cu ea (adica si mama si fratele meu).cand o lasa unul, o ia celalat !Se joaca si singurica in patut iar cand se plictiseste o luam in pat si nejucam cu Alba ca zapad asi cei 7 pitici,cu zornaitoare,mai nou am achizitionat 2 mingiute si aruncam cu ele peste tot(poate spargem ceva),cu telecomenzi,cantam impreuna (se intelege ea pe limba ei),dansam foarte mult,ascultam hore si sarbe si dansam in fiecare zi! :cat: :rendeer: :222: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Apr 17, 2008 8:15 am | |
| super rozy...bravo...asa e cel mai frumos..si noi suntem la fel....ne jucam toata ziua...si in casa si afara in parc...la leagane |
|
 | |
simona

Numarul mesajelor: 244 Varsta: 29 Localizare: valcani Joburi/Distractii: forum DESPRE NOI: simona,sot bogdan,fetitele timeea si maya !!! Data de inscriere: 27/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Dum Mai 04, 2008 12:58 am | |
| maya prefera sa stea cat mai mult afara la joaca cu bicicleta sau la leagane sau sa se plimbe ii place ff mult ! |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mier Mai 07, 2008 11:51 pm | |
| andreea se joaca foarte frumos afara in nisip cu formele...astazi am iesit la 5 si am intrat la 9 jumate in casa....daca ar putea ar sta numai la 'uta,uta' |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 08, 2008 12:45 pm | |
| | valicutza a scris: | | da asa e bine sa ne jucam cat mai mult cu ei...sa vada ca ii iubim...eu una vb non stop cu ea...si a devenit si ea o vorbareata ...asa pe limba ei.... |
asta asa e...bv dia vorbareata mea mica... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 08, 2008 2:30 pm | |
| Mario toata ziua se joaca ba cu jucarii ba cu fratele ,daca nu trebuie sa mergem in curte toata ziua i-mi canta in cap cute ,cute adora curtea |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 09, 2008 11:14 pm | |
| ce frumos ca aveti curte si poate sa stea toata ziua la aer... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 09, 2008 11:16 pm | |
| da...super...si eu o sa o duc la tara...la vara dupa ce termin eu cu examenele poate mergem o sapt la aer curat.... |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 09, 2008 11:18 pm | |
| | valicutza a scris: | | da...super...si eu o sa o duc la tara...la vara dupa ce termin eu cu examenele poate mergem o sapt la aer curat.... |
ce misto aerul curat e f bun pt ei chiar si pt noi...intai vali succes la examene si dupa distractie placuta... |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 10, 2008 2:26 pm | |
| cu jucatul....destul de mult intr-o ,mai eu mai tatsu dupa ce vine de la servici,si acum stie ca abia asteapta sa ajunga el acasa. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 10, 2008 2:44 pm | |
| azi a fost inparc cu sotu ,zice ca e rupt la cat a fugit dupa el ,asa sa vada si el cum e in parc ,cica acum ma ma intelege cand zic ca sunt obosita |
|
 | |
eutu47

Numarul mesajelor: 43 Varsta: 36 Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 10, 2008 10:27 pm | |
| Frate, da toate va jucati asa mult cu copiii. Eee, uite ca eu nu cred ca ma joc cu fii-meu atat de mult pe cat mi-as dori. De ce? Pentru ca trei sferturi din zi suntem, noi la servici, el la gradinita. Il iau de la gradi si daca e frumos afara ne oprim automat in parc laleagane si copii. daca nu e chiar de stat afara, ajungem acasa si eu ma apuc de treburile casnice si el se uita la desene. Si asta ma oftica de mor! Ca in loc sa stau cu el, tre sa fac altceva. Aceleasi procese de constiinta le am si cand stau la calculator in loc sa stau cu el. Am ajuns azi, cat de cat la o solutie de compromis. Dupa ce a vazut ceva desene- chiar foarte putin fata de obicei, i-am inchis televizorul. Eu, tot la calculator, dar am inceput sa nejucam...de-asocotitul. Si il intrebam si ii aratam pe degete intre doua voturi, cat fac 1+1, sau 2+1 si...tot asa pana la 5+1. Si uite asa am invatat azi sa socotim pana la 6, mai votand, mai jucandu-ne, mai chiuind. Apoi am ascultat si niste cantecele de copii si am cantat si dansat impreuna - afara nu am iesit ca statea sa ploua. Si uite asa s-a facut ora de culcare. Dupa amiaza, s-a jucat putin cu tati, apoi m-a luat iara pe mine in primire dupa care a vrut din nou desene. Cu toate astea, consider ca timpul petrecut alaturi de el este insuficient, mai aless cel petrecut lajoaca cu el. Sa speram ca la vara, cand ziua e mai lunga si cald afara, sa stam mai mult in parc. O sa las deoparte treburile casnice - le mai facem din 2 in 3, darstam mai mult si nejucam mai mult impreuna. Ca tati...are un program si mai incarcat canoi. Vine si el cu noi de fiecare data cand poate. Orice clipa impreuna trebuie valorificata, nu? :222: |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 10, 2008 10:40 pm | |
| Si noi ne jucam foarte mult cu el,de ex azi dimineata cum s-a trezit a vrut desene la DVD,preferatele lui" Pisicile aristocrate",uitandu-ne la desene am facut pisu la olita,l-am imbracat usor,mami a facut patul si un pic de ordine,am iesit afaa in curte s-a jucat cu galetuse si lopetele la nisisp,a alergat prin curte printre flori(mai rupand cate o floare spre disperarea noastra)in timpul asta mami a avut grija sa-i dea sa pape micul dejun,pe la 11 am plecat cu tati la plimbare si cu un vecin mai mare cu 3 ani,am fost in parculet la topogan,balansoar,leagan,am zabovit si acolo cam 40 minute,iar ne-am plimbat am ajuns pe faleza,la 12.30 eram in curte tot la nisip,apoi a jucat fotbal cu tati si tataie.Dupa asta am papat de pranz,am intrat in casa,cat am facut iar pisu si caca la olita am construit cu mami un turnulet din piese lego.La 14.00 dormeam deja dus si m-am trezit la 17.00 cand s-a ocupat mamaita de mine,parintii mei fiind plecati.Au venit acasa si m-au luat iar la plimbare,am mai dansat putin in plimabarea mea caci am zabovit la discoteca din Costinesti unde era chef mare,primarul nostru isi lansa candidatura.La 18.30-19.00 era mami cu mine pe faleza la aerosoli si ne-am plimbat cam o ora,am ajuns acasa am papat,ne-am jucat cu jucariile in casa mingi,masinute,uitandu-ma si la" PIsicute",apoi am facut baita,am baut laptic si in jur de 22.00 deja dormeam.Cam asa e o zi cu Rares |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 10, 2008 10:49 pm | |
| |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Mai 12, 2008 6:28 am | |
| si noi ne jucam.Ii arat animalutele in carte si vorbeste cu ele,ne jucam cu baloanele ca ii plac tare mult,alergam prin casa,facem bau,scuturam plusurile si batem lopatelele.Si mai multe dar nu imi vin in minte.Aseara a alergat dupa un balon non stop.Avusese minge la padure si s-a jucat cu o fetita si incerca si cu balonul acasa dar nu sarea :() |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Mai 12, 2008 12:52 pm | |
| super poze florina..si eu i-am luat multe juk educationale dar se joaca putin si gata, la culori si carti de colorat nu m-am gandit sa-i pun si eu o masuta sa coloreze, sa vedem cat dureaza la el si asta...gabita are f multa energie si alearga f mult nu are stare deloc sa vedem daca are efect cartea si culorile de desenat... |
|
 | |
Crina

Numarul mesajelor: 702 Varsta: 37 Localizare: Suceava DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Mai 12, 2008 2:35 pm | |
| Denise nu vrea sa se joace cu jucari.Se plictiseste repede de ele. Vrea cu mine sa se joace.Si afara,la uta.uta...daca se poate toata ziua. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Mai 12, 2008 2:37 pm | |
| | Crina a scris: | Denise nu vrea sa se joace cu jucari.Se plictiseste repede de ele. Vrea cu mine sa se joace.Si afara,la uta.uta...daca se poate toata ziua. |
si eu patesc la fel cu gabita..daca ar putea numai afara ar sta... |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 15, 2008 2:00 pm | |
| asa e si deea ii place mai mult afara decat in casa,sincer mi-as dori sa ma joc mai mult cu ea,dar de multe ori mai am si treaba,curatenie,mancare,netul sa vad ce au mai scris mamicile si uite asa trece timpul si acus incep lucru si o sa imi petrec tot mai putin timp cu ea,pt ca o duc la cresa |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 15, 2008 11:18 pm | |
| daaaa, si noi la fel suntem...eu sper sa pot munk mai mult dimineata sa am dupa amiezele libere sa stau cu el cat mai mult... |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 15, 2008 11:22 pm | |
| | simohrencsar a scris: | | asa e si deea ii place mai mult afara decat in casa,sincer mi-as dori sa ma joc mai mult cu ea,dar de multe ori mai am si treaba,curatenie,mancare,netul sa vad ce au mai scris mamicile si uite asa trece timpul si acus incep lucru si o sa imi petrec tot mai putin timp cu ea,pt ca o duc la cresa |
asa si noi o dam la cresa...si cand ma gandesc ca mai am 2 luni si incep munca imi vine sa mor...dar cce sa fac cand vin de la munca stau cu ea....si ma jok |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 16, 2008 12:57 pm | |
| macar eu sunt un pic mai norocoasa imi petrec vara alaturi de ea,o sa mergem toata ziua la plaja sa ne jucam cu apa |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 16, 2008 1:38 pm | |
| | simohrencsar a scris: | | macar eu sunt un pic mai norocoasa imi petrec vara alaturi de ea,o sa mergem toata ziua la plaja sa ne jucam cu apa |
ce misto, mi-ar place si mie sa stau toata ziua la plaja... |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 16, 2008 1:40 pm | |
| eu ma joc cu gabita toata ziua....abia reusesc sa fac mancare cand este treaz...de obicei nu reusesc sa fac nimic pentru ca vrea sa ne jucam |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 16, 2008 6:38 pm | |
| da e bine caci toata ziua putem sta in curte doar ca nus copii cu cine sa ne jucam |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 17, 2008 2:35 pm | |
| Petruta ce te opreste sa nu stai la plaja? |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 17, 2008 3:04 pm | |
| Mai nou noi toata ziua ne jucam cu mingile in casa ca afara nu avem voie ,aseara am spart un bibelou ,azi un pahar cu tati maine cred ca urmeaza geamu :face: |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 17, 2008 3:10 pm | |
| supet julia :face: mie gabita mia spart vreo 3 capace si o scrumiera |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 17, 2008 8:22 pm | |
| | simohrencsar a scris: | | Petruta ce te opreste sa nu stai la plaja? |
suntem din bucuresti... :scratch: |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Sam Mai 17, 2008 9:26 pm | |
| asa si,nu aveti stranduri noi suntem din lugoj dar mergem la Timis |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Lun Mai 19, 2008 10:50 pm | |
| ba da sunt multe strandurii in bucuresti....!! fetelor eu ieri si astazi vreau sa zic ca am sta numai plecati la joaca cu andreea am dato in buburuze,in masinute, am plimbato cu barca, la uta uta..etc...si ea tot nu se plictisea, sa distrat la maxim....si cand am ajuns acaasa am picat amandoua ...la 10 dormeam si mai ne-am trezit dimineata la 10...am dormit duse !!..oboseala si-a spus cuvantul! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Mai 20, 2008 6:31 am | |
| Bravo Andreea! Si Isei ii place tare mult afara,in iarba,cu copii etc.E cea mai fericita. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Mai 20, 2008 7:17 am | |
| cred ca asta le place la toti copii sa stea cat mi mult afara |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Mai 20, 2008 10:00 am | |
| da si noua ne place f mult afara la copii sa se joace, sa alerge.. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Mai 20, 2008 10:03 pm | |
| azi am fost la padure a fost super Tony numai alerga cu crengi in mina ,era tare incantat |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mar Mai 20, 2008 11:14 pm | |
| | julia22 a scris: | | azi am fost la padure a fost super Tony numai alerga cu crengi in mina ,era tare incantat |
ce misto...cred ca v-ati distrat super frumos..pupicim tony.. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mier Mai 21, 2008 1:44 pm | |
| cred ca daca e frumos o sa mergem si noi in wekend la padure,o sa facem poze si va arat ce pozne o sa faca |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mier Mai 21, 2008 1:50 pm | |
| |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Mier Mai 21, 2008 3:13 pm | |
| |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 22, 2008 7:49 am | |
| Julia, nu mai sparge Tony nimic? :face: |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 22, 2008 12:54 pm | |
| ce superbe sunt pozele....v-ati distrat la maximum....tony esti un mare nazdravan... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 22, 2008 2:44 pm | |
| Nu ca ma fost afara ,a luat cateva masina ,noroc ca nu e a noastra ca e masina de servici a lui sotu,mai nou ia pietri si arunca in roata de la masina ,va dati seama ce suna mai ales la placutele de frana |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 22, 2008 3:08 pm | |
| :suspect: nazdravan mare tony... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 22, 2008 3:18 pm | |
| Da are cu cine semana si sotu cand e tuns scurt numai semne are in cap 12 de cate ori ia fost spart capu |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Joi Mai 22, 2008 10:51 pm | |
| |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: cum si cat va jucati cu copilul Vin Mai 23, 2008 2:37 pm | |
| atunci il intalegem si pe tony,mostenire de familie |
|
 | |
| | cum si cat va jucati cu copilul | |
|