| | Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 10, 2011 2:10 pm | |
| voiam sa intreb si eu fetele daca au primit coletele de la mine, cu cartile. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 10, 2011 5:38 pm | |
| Anca eu am primit azi aviz ti-am lasat scris si pe mes maine merge mama sa il ridice
Calendarul de la Miky pt Alex nu l-am primit nici eu inca _________________  |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 10, 2011 8:24 pm | |
| Asteptam pozici Andreea1...Pupici! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Mar 13, 2011 1:19 pm | |
| anca, mi-a zis sabinc a a primit si el coletl cu cartea de la tine. multumesc mult  o sa pun poze cand o sa aduca el coletele  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Mar 13, 2011 2:36 pm | |
| ma bucur daca v-au ajuns, fetelor, acum o astept si pe carmen sa confirme  lumi, ce avatar frumos  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 14, 2011 9:21 am | |
|  anca, eu abia astept sa citesc cartea, ca sigur e foarrte interesanta  multumesc mult, si mie imi place mult poza annyutei de la avatar  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 14, 2011 9:56 am | |
| fetelor saptamana asta ve-ti primi si calendarele de la miky..ea le-a facut sa vi le trimita la timp dar eu am fost vinovata ca nu am apucat sa le trimit sper sa intelegeti |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 14, 2011 10:01 am | |
| medy fata veziti tu de problemele tale ca nu e bai ai avut destule pe cap _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 14, 2011 10:22 am | |
| medy stai liništita ca te ınteleg fetele mai ales prin cıte ai trecut ın ultima perioada e de ınteles  mare de la noi |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 14, 2011 10:44 am | |
| Lumi sa te bucuri de carte! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 9:34 am | |
| am primit ši eu cercei cıštigati de la concursul cu poezie pentru mama am sa vin deseara cu poze va multumesc sunt superbi |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 11:04 am | |
| si eu am primit avizul de la concursul cu poezia pentru mama..diseara o sa-l ridic..multumesc anca, multumesc sponsorului si ii multumesc lui sevi ca ea le-a trimis |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 1:17 pm | |
| eee, super, asteptam poze! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 1:24 pm | |
| ma bucur ca au ajuns..va rog sa puneti poze si la topic pentru a putea sa ii arat sponsorei ca le-am expediat |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 1:25 pm | |
| pun diseara cand ajung acasa |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 1:32 pm | |
| asteptam sper sa iti nplaca e tare frumoasa brosa si sigur o vei asorta la rochitele tale |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 4:25 pm | |
| asteptam poze, fetelor  sa le folositi cu placere ai mei au fost azi la targoviste si-mi aduc si cartea de la anca si caciulitele si sosetutele de la "eu, nou nascut" pe care mi le-a cedat clau  o sa pun si eu poze maine |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 5:37 pm | |
| eu am sosit cu poza sunt foarte frumoši cercei ımi plac foarte mult mersi sevi ši tie ca mi leai trimis  |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 5:51 pm | |
| Eva sa ii porti cu placere sunt foarte frumosi!
|
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 15, 2011 9:22 pm | |
|  am sosit si eu cu poza..multumec tuturor, lui anca, lui sevi si sponsorei bineinteles! |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 16, 2011 8:23 am | |
| ooo, Ria, superba brosa, sa o porti sanatoasa! Eva, am vazut cercelusii, sa-i porti sanatoasa! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 16, 2011 8:25 am | |
| foarte faina e riana, sa o porti cu placere _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 16, 2011 8:40 am | |
| Sa porti cu placere cerceii, Eva! Riana, si tu sa o porti cu placere, e foarte frumoasa! |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 16, 2011 9:47 am | |
| da fetelor, va multumesc, chiar e super! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 16, 2011 9:34 pm | |
| ma simpt naspa ca inca nu am venit cu poza. a luat-o mami azi de la posta si a zis ca e tare tare faina.sper sa mearga sor-mea maine la ea sa o pozeze sa o pun pe seara pe forum. _________________   |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 16, 2011 10:11 pm | |
| ria, sa o porti cu placere  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 9:44 am | |
| eva, ria, sa le purtati cu palcere  am venit si eu pozele cartea de la anca  si caiulitele si sosetelele de la clau de la "eu, nou nascut"   |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 12:10 pm | |
| acum m-a sunat sora mea ca mi-a ajuns calendarul si diploma lui raul si bijuteriile de la medy mersi draguta deseara o sa vin cu poze _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 12:41 pm | |
|  , Lumi, ce frumoase sunt! ma bucur ca au ajuns si sunt ok! Si cartea sa o citit cu placere! Simo,  , si mie mi-a zis soacra ca am primit o recomandata... cred ca de la Medy este, de abia astept diseara  , Medy! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 12:44 pm | |
| tot ce se poate clau sora mea i lipit calendarul lui raul si diploma pe perete are el un loc unde isi pune desene si tot felul de afise v-a fi tare fericit cand o sa le vada iar de bijuterii mi-a zis ca sunt tare faine _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 5:40 pm | |
| super toate cadourile...sa va bucurati de ele... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 5:41 pm | |
| Medy stai linistita ca te intelegem. sa ai mare grija de voi. te pup Anca am sa vin si eu cu pozici doar ca nu am avut timp. sper sa ma intelegi Fetele frumoase premii _________________  |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 6:54 pm | |
| Am primit setul de la Medy! super frumos, imi place, am venit cu o pozica.... maine vin cu poze si purtate, le iau la birou, de abia astept sa vad ce zic fetele! multumesc mult, Medy!  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 6:55 pm | |
| ce frumoase sunt, sa va bucurati de ele  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 6:58 pm | |
| iti spun si aici Clau ...e foarte frumos |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 7:55 pm | |
| foarte frumos clau sa ıl porti sanatoasa e super frumos setul |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Mar 17, 2011 10:38 pm | |
| sevi superba surpriza..fetelor FELICITARI si da sevi sa fi mereu aceiasi si asa sa ramai pupici Fetelor ma bucur ca au ajuns premiile de la mine si cadourile de la miky si sper sa va placa tuturor |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 8:43 am | |
| mersi frumos, fetelor! mersi, Medy! Azi port setul, am facut poza de dimineata, diseara pun poza  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 8:45 am | |
| frumos tot ce am vazut pe aici am primit si eu aseara aviz de la posta, e de la ploiesti, de la tine medy, azi dupa 10 scria sa merg sa ridic coletul..ma duc diseara cand ies de la munca |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 9:01 am | |
| Claudia sa il porti sanatoasa, este foarte frumos Riana astepm pozici eu inca nu am primit de la medy dar primesc eu Medy pe care adresa miai pus pachetul ca nu mai stiu care iam dato lui Miky. lasami un PM sau pe mes. te pup _________________  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 9:26 am | |
| sa va arat diploma si calendarul lui raul mersi miky si medy raman datoare    va multumesc in numele lui raul ieri a fost tare fericit a primit doua diplome una de la voi si una la karate.imi poveste dimineata mama ca aseara se uita numai la ele si tot striga am castigat si am sa pun si setul de la medy pentru mine care este superb mersi draguta  _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 9:46 am | |
| ce frumoase sunt diploma si calendarul si ce mandru e Raul.... |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 9:48 am | |
| da foarte mandru pai dimineata cum a intrat in clasa lui le-a si spus copiilor si educatoarei am castigat ieri doua diplome l-am lasat explicandu-le ce si cum _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 1:50 pm | |
|  raul sunt tare frumoase sa te bucuri din plin de ele ochiosule  lumi, frumoase lucrusoarele ptr bebe si carticica  ria, frumoasa brosa, sa te asortezi frumos cu ea,  clau, frumos setul sa-l porti cu drag  |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 3:06 pm | |
| | Andreea a scris: | Claudia sa il porti sanatoasa, este foarte frumos Riana astepm pozici eu inca nu am primit de la medy dar primesc eu Medy pe care adresa miai pus pachetul ca nu mai stiu care iam dato lui Miky. lasami un PM sau pe mes. te pup |
da andreea mi-a dat miky adresa..iti las pe mes alex - Moraru Veronica
Ultima editare efectuata de catre medyflor in Vin Mar 18, 2011 3:07 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 3:07 pm | |
| mersi, fetele! Raul, ma bucur ca esti mandru, ai de ce, foarte frumoase! Simo, superb setul, sa-l porti sanatoasa! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 3:19 pm | |
| superbe fetelor sa le purtati sanatoase |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 4:49 pm | |
| F frumoase cadouri ati primit fetelor!!! Vin si eu cu ce am primit !! Medy iti multumesc mult,setul e superb!!!  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 5:06 pm | |
| foarte frumoasa marya sa o porti sanatoasa |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Mar 18, 2011 5:21 pm | |
| super, Marya, sa le porti sanatoasa!  , Medy! am venit si cu poza de dimineata, le-a placut la fete  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
| | Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' | |
|