| | Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Aug 24, 2010 3:52 pm | |
| superbe cadourile...sa le purtati sanatoase Ali. Irina felicitari |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Aug 24, 2010 10:35 pm | |
| foarte faine Ali. sa le porti cu mare placere Irina scumpa felicitari pt gestul tau _________________  |
|
 | |
bebelusha18

Numarul mesajelor: 1869 Varsta: 29 Localizare: iasi Joburi/Distractii: medic / multe :) Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: momentan doar eu si iubitul :) ...adica Andreea si Gabi :) Data de inscriere: 14/05/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Aug 25, 2010 12:38 am | |
| superbe ali..sa le poti cu placere...si... La multi ani si de la mine |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Aug 25, 2010 8:31 am | |
| sunte frumoase Ali, sa-o porti cu sanatate, Irina felicitari pentru cadou!!!!!! |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18304 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Aug 25, 2010 10:31 am | |
| o ce super..sa te bucuri de cadou, ali! irina, ti-am mai zis eu ca ai un suflet mare  ! |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Aug 25, 2010 12:53 pm | |
| ria, ee nici chiar asa iubita  ms fetelor  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Aug 27, 2010 5:28 am | |
| BUna am si eu o intrebare daca vreau sa imi sterg contul cum o fac? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Aug 27, 2010 7:41 am | |
| trimiti pm administratoarelor.dar ambele sunt in concediu momentan _________________   |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 10:28 pm | |
| foarte frumoase cadouri ati primit mam uitat de la prima pagina şi am ramas foarte dezamagita nu ştiu daca va aduceti aminte de concursul care lam organizat eu ala cu caricatura mea şi am ramas dezamagita sa vad ca cea pe care am desemnato cınştyigatoare nu a avut bunul simt sa puna poze cu ce iam trimis sau macar sa fi zisa ca nu ımi plac şi gata atıta am avut de zis |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 10:40 pm | |
| | eva_26 a scris: | | foarte frumoase cadouri ati primit mam uitat de la prima pagina şi am ramas foarte dezamagita nu ştiu daca va aduceti aminte de concursul care lam organizat eu ala cu caricatura mea şi am ramas dezamagita sa vad ca cea pe care am desemnato cınştyigatoare nu a avut bunul simt sa puna poze cu ce iam trimis sau macar sa fi zisa ca nu ımi plac şi gata atıta am avut de zis |
eva e vorba de cry cumva ? ca parca ea a scris ca iai trmis mai multe lucruri . eu parca am citit . |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 10:47 pm | |
| macar putea sa puna poze ca de la alte concursuri a pus poze cu ce a cıştigat da ın fine |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 10:51 pm | |
| nici nu mai stiu exact daca a scris sau mi-ai spus tu ce ai trmis . habar nu am . acum cautam sa vad . da asa e poze macar putea sa puna. |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 10:58 pm | |
| asta ziceam şi eu ca ia imediat se facu un an şi ea nici macar o poza sevi şi andreea27 au vazut ce am cumparat asta e ce sa facem |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 11:07 pm | |
| mai bine mi le dadeai mie . eu sigur veneam cu pozele |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Sept 18, 2010 11:12 pm | |
| ai dreptate data viitoare am sa ştiu pe cine sa aleg
|
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Sept 19, 2010 10:03 am | |
| eva draguta imi pare foarte rau sa aud ca tea dezamagit. adevarul este ca la Chri nu ma asteptam la deastea... dar uite ca se mai inseala lumea... imi pare enorm de rau sa aud ca nu a venit cu poze si tea dezamagit _________________  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Sept 19, 2010 11:04 am | |
| faza e ca leam cumparat cu drag şi uite ca nu a pus poze şi ceo sa creada fetele ca ia nu iam trimis nimic de asta mam suparat nu mai vine nimeni cu poze |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Sept 19, 2010 11:15 am | |
| trebuia sa mi le dai mie ca mie imi placeau eu ti-am zis ca te-ai bagat in asta aiurea si ca tu nu aveai pt tine si ai rupt de la gura copiilor sa faci o bucurie ...dar se intampla si la case mai mari |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Sept 19, 2010 11:35 am | |
| eva stai linistita ca noi te credem. dar vorba lui Sevi nu trebuia tu sa te deranjezi aiurea _________________  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Sept 19, 2010 11:43 am | |
| sevi ai venit cam tarziu sa spui ca le vroiai tu . eu am fost prima ... off topic |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Sept 19, 2010 5:46 pm | |
| deja m-ati facut curioasa _________________  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Sept 20, 2010 10:14 am | |
| hai ma ca atunci cand doua se cearta al treilea castiga .....eva, mai bin emie iubita lasa-le pe micky si sevi .......  eva, iubita stai linistita ca noi te credem iubita , imi parerau ca ai fostdezamagita zau asa nu se merita nu mai fi suparata iubita, un  mare sa iti treaca supararea |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Sept 20, 2010 11:03 am | |
| eva mami nu mai fi suparata un  mare |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Sept 20, 2010 2:16 pm | |
| da mai fetelor la eva nu e vb ca ar vrea ea sa vedeti voi neraparat ce a luat dar a facut un efort destul de mare sa ia acele lucrusoare crezand ca face o bucurie mare ....eu ii inteleg frustrarea pentru ca am patit si eu asa ceva....si in mintea mea ma gandeam doar ca acelei persoane nu ia placut ce i-am trimis din moment ce nu a vrut sa faca o poza |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Sept 20, 2010 2:39 pm | |
| sevi....lasa iubita ca n-om muri noi din atata lucru....daca nu le-a placut e doar problema lor.....alata data nu le mai facem asa surprize si stim ce avem de facut eu cand am primit ultima oara o carticica ......asa bucuroasa ce am fost de getsul in sine...sau de la ramona mamica lui sara ....atunci cu cadourile de craciun...nu stiu cum sa va spun...nu cadoul sau efortul ci gestul in sine...pacat ca se pierde bunul simt si se da cu piciorul la asa ceva...astia sunt oamenii din ziua de aiz din pacate nu stiu sa pretuiasca si sa se multumesca cu ce au ...pacat.... |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Oct 01, 2010 1:17 pm | |
| astazi am ramas surprinsa cand am primit in posta un mandat postal de la mariana mama chirei , un cadou ptr david ........o bluza tare draguta, un cos ptr jucarii ( care mi-l doream eu demult ptr ca jucariile le tin in cutii care se mai rup) un set thomas exact pe placul la pufos si o felicitare draga mea iti multumesc din suflet inca o data ptr gestul pe care l-ai facut si ptr bucuria din ochisorii pufosului cand a deschis cadoul si a gasit exact ce ii era lui mai drag thomasul, ptr mine ce-mi doream adica cosul ptr jucarii si bluzita care ii vine f bine.....d-zeu sa iti rasplateasca bunatatea draga mea, multumim mult, va pupam cu drag   |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18304 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Oct 01, 2010 1:19 pm | |
|  mariana..ai mai facut tu gesturi dina stea..se vede ca ai un suflet mare si bun! david, sa te bucuri de cadouri, puiule! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Oct 01, 2010 1:23 pm | |
| sa te burui de ele david felicitari pt gest mariana _________________   |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Oct 01, 2010 7:10 pm | |
| Felicitari Mariana pentru gest, esti o mamica tare buna!!!!!!!! David sa te bucuri de premiii |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Oct 01, 2010 8:59 pm | |
| Irina , am facut-o cu drag, stiam ca ii place thomas lui David, am stat putin pe ganduri, ca riscam saaveti si voi acelasi trenulet...dar mi-am zis asta e...
|
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Vin Oct 01, 2010 9:48 pm | |
| uaaauuuu Mariana David puiule se te joci frumos si sa porti bluzita sanatos ei fetelor ma buur sa vad ca inca se mai fac cadouri intre voi _________________  |
|
 | |
bruneta_anytza

Numarul mesajelor: 156 Varsta: 27 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: sunt dana (mama)si ana maria (copilul) Data de inscriere: 10/05/2010
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Oct 02, 2010 9:02 am | |
| eu nu am castigat nimic momentan aici pe forum |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Oct 02, 2010 10:17 am | |
| chira, aveam ceva dar nu e asemanator, stai linistita ca a fost super-incantat de thomas , multumim frumos |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Oct 02, 2010 10:25 am | |
| am inteles, ma bucur ca a fost incantat David |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Oct 02, 2010 6:11 pm | |
| eu am castigat cava prietenii superbe care sunt mai presus decat orice lucru material _________________   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Sam Oct 02, 2010 8:03 pm | |
| ai perfecta dreptate Tania, intr-adevar s-au legat prietenii frumoase pe acest forum...Felicitari |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Oct 03, 2010 11:53 am | |
| asa este fetelor sau legat niste prietenii superbe pe acest forum si asta ma bucura si pe mine cred ca este cel mai important _________________  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Dum Oct 03, 2010 12:58 pm | |
| felicitari Mariana pentru gestul tau,l-ai facut fericit pe pufos! Pufos mic s ate joci frumos cu trenuletul! Eva imi pare rau pentru tine,am citit mai sus ce s-a intamplat.....pacat |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 9:47 am | |
| vroiam de mult sa va arat si voua ce le-a adus simo(inatas)fetelor ,sunt super si stau tare bine in camera fetelor  Uploaded with ImageShack.us  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 10:07 am | |
| sunt tare faine da ce anume t-a luat?tablourile sau adezivele disney=? _________________   |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 10:10 am | |
| tablourile am uitat sa specific le-a adus cate un tablou pentru fiecare motata |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 11:30 am | |
| aha is superbe oricum tare tare-mi plac _________________   |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 12:02 pm | |
| sevi, frumoase tablourile,cred ca fetele sunt tare incantate,  simo, felicitari ptr gest  |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 12:04 pm | |
| foarte frumoase tablourile sevi ! frumos gest simo !  |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 1:44 pm | |
| da ne-a nimerit simo eu am vrut intr-un timp sa le cumpar asa ceva fetelor dar erau scumpe si am renuntat la idee |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 1:49 pm | |
| ei lasati laudele fetelor ma bucur ca le-a placut ca eu l-am certat pe misu ca vroiam cu printese disney cum au fetele mele insa el le-a pus pe fete sa aleaga si ele le-au cumparat le cele doua.jumatate de zi am tot bombanit _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Ultima editare efectuata de catre inatas in Joi Oct 14, 2010 4:50 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 3:24 pm | |
| simo da tare mult bombani tu din orice felac nu ca io as fi mai buna da ia sa incercam sa nu mai fim asa stresate si poate facem mai putine riduri _________________   |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 7:19 pm | |
| Simo felicitari pt alegere Sevi sunt foarte, foarte faine _________________  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 7:36 pm | |
| sevi, tare frumoase!! simo,  pt gestul tau! |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Joi Oct 14, 2010 7:38 pm | |
| simo ca de obicei vrea sa faca bucurii . |
|
 | |
| | Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' | |
|