| | Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 1:32 pm | |
| medy, iti multumesc ca mi-ai trimis calendarul cu ale..azi dimineata l-am scos de la posta..e foarte frumos o s apun poze zilele astea, nu pot azi si maine, ca azi plecam la gherla iemdiat cum ajungem acasa de la munca si ne intoarcem abia maine seara multumesc inca o data |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 3:24 pm | |
| ce frumoas cand vezi atata bucurie pup |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 6:47 pm | |
| | medyflor a scris: | | Andreea a scris: | Claudia sa il porti sanatoasa, este foarte frumos Riana astepm pozici eu inca nu am primit de la medy dar primesc eu Medy pe care adresa miai pus pachetul ca nu mai stiu care iam dato lui Miky. lasami un PM sau pe mes. te pup |
da andreea mi-a dat miky adresa..iti las pe mes alex - Moraru Veronica
|
Am primit si eu calendarul cu diploma de la Medy si Miky multumesc mult de tot a iesit superb Alex doarme cu calendarul in pat ca ii place mult sa vad cand reusesc sa vin cu poze multumesc mult inca o data_________________  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 7:07 pm | |
| oooo insfarsit am reuit sa vin cu pozele de la concursul cu poezia pt mama imi cers scuze pt intarziere inca o data si multumesc mult sponsorei si lui sevi!    e superba!!!! _________________   |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 7:12 pm | |
| Tania este superba felicitari _________________  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 7:50 pm | |
| nu-s prea clare pozele da mi-am luat o piatra peste inima ca am reusit sa le pun.o va purta mami cu drag gandidu-se la noi toate
_________________   |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Lun Mar 21, 2011 8:31 pm | |
| foarte frumoasa Tania...sa o poarte sanatoasa si cu mult drag mami a ta |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 22, 2011 7:41 am | |
| superba, Tania! sa o poarte sanatoasa mami ta! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 22, 2011 7:48 am | |
| multumesc e intr-adevar faina _________________   |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 23, 2011 5:56 pm | |
| e super tania!  vin si eu cu poza cu diploma si calendarul multumesc fetelor!  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 23, 2011 6:14 pm | |
| frumoasa bratara mamei tale tania frumos calendarul ale si diploma _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 23, 2011 6:18 pm | |
| Riana foarte faine _________________  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 29, 2011 6:52 pm | |
| pun si eu poze cu carticica de la Anca ii mai multumesc din suflet inca o data   si calendarul si diploma de la Medy si Miky multumesc mult fetelor   imi cer mii de scuze ca am venit atat de tarziu cu poze sper ca nu am suparat pe nimeni _________________  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 29, 2011 7:02 pm | |
| foarte frumoase diplomele si calendarele...
am primit si noi covorasul azi, dar il am la munca....il aduc maine seara...vin cu poze maine seara sau poimaine |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 29, 2011 7:10 pm | |
| super carticica si dimplomele,  , Alex! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 29, 2011 7:59 pm | |
| Vin si eu cu pozele cu dalendarul si diploma fetei, se bat pe ele daca le las la indemana  Multumesc din tot sufletul fetelor.   |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mar Mar 29, 2011 10:18 pm | |
| Frumoase premii fetelor1... TAnia e superba bratara...sa o poarte cu placere mamica ta! Felicitari tuturor prichindeilor pentru diplomele si calendarele obtinute!...Pupici!.. Te asteptam Mariana cu poze ale covorasului!... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 30, 2011 9:28 am | |
| Claudia, Rozy multumim mult Mariana te asteptam si pe tine cu pozici Elena foarte fain calendarul _________________  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' Mier Mar 30, 2011 10:17 am | |
| frumoase calendarele, felicitari alexandra, alexia, alex  |
|
 | |
| | Si eu am castigat pe forumul ,,fara cearta'' | |
|