|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 10:23 am | |
| ma bucur ca te-ai linistit lumi nu mai sta mami in stres nu faci bine bebelusului felicitari incaodata |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 10:26 am | |
|  merci vivi, da, m-am linistit  acum imi fac planuri cum o sa fie cand o sa fim toti patru |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 10:55 am | |
| o sa fie frumosai sa vesi cand iti iei copilasi in brate nu are cum sa fie altfel |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 11:37 am | |
| eu iau elevit daca merg saptamana asta il voi intreba si eu pe medic daca mai continui sau doar in primele luni elevitul contine si acid folic care din prima sarcina eu stiu ca se ia pina in luna 4 |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 3:59 pm | |
| ma bucur tare mult pt voi, gravidutelor, mai ales pt tine, lumi!! sa aveti sarcini usoare, fetelor!!! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 4:23 pm | |
| eu nu am putut lua nimic . imi era asa de rau ca nu puteam baga nimic in gura. eram cu rezultatele analizelor la pamant . nimic bun in ele. imi faceam griji mari . abia cand am facut 5 luni am inceput sa ma simt mai bine dar nu am mai luat atunci. abia am reusit sa mananc si eu cate ceva . mai aveam un pic si cadeam din picioare atat de anemica eram . deci bebe sta bine in burta indiferent ce mancam . noi suntem cele care stam rau cu sanatatea |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 5:08 pm | |
| da, miky, imi amintesc cat de rau iti era, mereu ne povesteai. asa am fost si eu cateva zile, dar acum ma fortez sa manac, sa beau, si de multe ori reusesc. deliana, cred ca in primul trimestru se iau vitaminele, nu mai stiu  anca  merci mult iubita  vivi  |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 6:29 pm | |
| pot sa spun ca sunt o norocoasa , cu Alex nu am avut deloc greturi sau pofte, acum am ceva greturi dar nu insuportabile sau sa vomit, stari de disconfort mai mult. Eu i-au acid folic si mi-a dat si dr o punga de vitamine dar sunt asa de mari , parca sunt ptr cai , nici nu stiu cum o sa le inghit , inca nu am avut curajul sa le i-au . Astazi ma doare un pic burta , am senzatia ca e prinsa intr-un corset si nu pot sta mult in pozitie de sezut. Inca parca nu realizez ca vom fi patru la anul, ni l-am dorit tare mult pe bb2 si suntem tare fericiti. Ma bucur ca Alex a inteles ca va avea o surioara (fratior) si ca o sa-i iubim la fel pe amandoi. Isi face planuri cum sa se joace cu bb, ce jucarii sa-i dea . |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Lun Aug 30, 2010 9:30 pm | |
| lasa laly ca asa e frumos...si al meu asteapta iar cand il intrebi ce vrea si ce si una si alta..desi eu sper sa fie pereche..dar mai intai sa se prinda |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mar Aug 31, 2010 12:59 pm | |
| doamne ajuta, medy..sa te vedem si pe tine la gravidute |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mar Aug 31, 2010 2:35 pm | |
| |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mar Aug 31, 2010 3:57 pm | |
| da fetelor ne doruim acum sa vedem cand o prinde |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mar Aug 31, 2010 4:02 pm | |
| sa ti ajute DUMNEZEU medy ! |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mar Aug 31, 2010 6:50 pm | |
| Lumi scumpa mea prietena, felicitarile mele pt bebe 2 (virtuale)  moama moama ce ma mai bucur pt voi. Ti-am zis eu ca o sa fie bine de la telefon.Am avut starile astea super naspa dar o sa treaca. Sa te tii de ce ti-a zis dr cu sfintenie. Sa ai o sarcina usoara si un bebe puternic, sanatos si voios ca Annya! Te imbratisez draga mea!  burticuto |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Sept 01, 2010 7:51 pm | |
| medy, sa dea DD sa fie asa cum va doriti voi  laly, ai grija de tine si ia vitaminele, asa e, sunt foarte mari, si mie mi se par imense, dar trebuiesc luate  clara, draga mea prietena, iti multumesc mult pentru gandurile bune  dar de la tine nicio veste???????????????? |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Sept 01, 2010 8:09 pm | |
| Nu ai draga mea pentru ce sa imi multumesti. Eu doar retraiesc momentele frumoase ale sarcinii alaturi de tine. Despre intrebarea pusa ... deocamdata nici macar nu am incercat sa raman insarcinata, inca imi este mult prea teama si lupt cu mine. Eu aia "curajoasa" acum am momente de slabiciune  Te  dulce si Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara! |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Sept 01, 2010 9:17 pm | |
| vai ce lucruri frumoase am citit aici.. sa aveti sarcini usoare fetelor si bebelasi sanatosi! felicitari |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Sept 01, 2010 9:54 pm | |
| medy sa dea domnul sa auzim ca esti insarcinata !!! lumi stiu ca trebuie sa i-au vitaminele ......  si probabil ca o sa si incep cat de curand, intai sa si intreb dr cum sa le i-au |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 09, 2010 7:22 pm | |
| clara, iubita, eu zic sa iti faci curaj cat mai repede, ca timpul trece  multumesc ca esti langa mine  thaisa  multumim - ce scumpa e maya in poaza de la avatar laly, ai reusit sa iei vitaminele? |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 09, 2010 7:25 pm | |
| Te  dulce si eu cred ca trebuie sa trec la atac dupa ce ne mutam, ca altfel am sa prind aniversarea mea a 200 de ani si poate atunci o sa reusesc sa am un urmas  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 09, 2010 8:50 pm | |
| felicitari gravidutelor! Medy bafta...te urmez si eu dar sa vedem vorba ta cand se prinde |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 09, 2010 9:19 pm | |
| o..miha..bafta..sa vina cat mai repede bebele daca asa vreti bafta fetelor, sa fie cu ochisori |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 09, 2010 10:06 pm | |
| fuai da ce de mamici gravidute vom avea pe forum sa se prinda tuturor care vreti bebe _________________   |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 09, 2010 10:27 pm | |
| tania da la tine cand se prinde |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Vin Sept 10, 2010 7:43 am | |
|  nu vorbi prostii acu astept sa duc fele la gradi si merg la gine sa-mi dea pastile. tu fata cand o faci? _________________   |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Vin Sept 10, 2010 8:00 am | |
| Multumim Anamaria  |
|
 | |
Miky

| |
 | |
tania

| |
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Vin Sept 10, 2010 9:13 am | |
| felicitari la toate burticile si sa fie intr-un ceas bun e o veste minunata sa ausi cand cineva ramane insarcinata |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Sam Sept 11, 2010 11:18 pm | |
| ma bucur sa aud ca sunteti bine gravidutelor Medy sa va ajute DD sa se prinda si la voi... si poate iese o fetita _________________  |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Dum Sept 12, 2010 12:31 pm | |
| ioiiiiiiiiiii nici luna asta nu prinsei mi-a venit |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Dum Sept 12, 2010 1:59 pm | |
| ei lasa tragi tare dupa si poate se prinde |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Dum Sept 12, 2010 4:20 pm | |
| lasa medy nu fi suparata cand o vrea dd o sa vina si bebele |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Dum Sept 12, 2010 4:57 pm | |
| Medy iubita are sa se prinda bebelul mai ales ca voi va doriti si va iubiti. Perseverati  |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Sept 22, 2010 10:02 am | |
| buna gravidutelor noi am facut-o imediat dupa ciclu si s-a prins incercati si voi poate e cu rezultat |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Sept 22, 2010 10:32 am | |
| Nastere usoara Deliana si bebelina sa va fie sanatoasa  |
|
 | |
dodoandreea

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 23, 2010 1:39 pm | |
| multumesc frumos si cat de curand sa auzim vesti bune si din partea ta |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 23, 2010 1:53 pm | |
| deliana, imediat dupa ciclu  mersi d epont iubita, pup burtica |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Sept 23, 2010 3:04 pm | |
| Mersi Deliana, Doamne ajuta!
|
|
 | |
dodoandreea

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Vin Sept 24, 2010 8:11 am | |
| da irina si cu mario tot asa am ramas, cica atunci e perioada cea mai fertila, eu pe 26 aprilie m-am imbolnavit si stiu ca pe 1mai am comis-o si uite ca a dat rezultate si nu mergi la baie imediat sa te speli
apropo cine e fetita din avatar, tare bine le sta copiilor impreuna
|
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Sam Oct 02, 2010 9:45 pm | |
| Deliana sa fie intrun ceas bun si de data asta iubita
Medy lasa iubita ca va fi bine... ai sa vezi. incearca si tu imediat dupa perioada menstruala... dar sa vie cateva zile la rand si ai sa vezi ca va da rezultate. te pup si te asteptam cu vesti bune _________________  |
|
 | |
laly

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Noi 03, 2010 5:24 pm | |
| |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Noi 03, 2010 5:26 pm | |
| Sa fiti sanatoase amandoua ,sarcina usoara pe mai departe! Esti o frumoasa Laly cu burtica!  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Mier Noi 03, 2010 5:30 pm | |
| multa sanatate laly si o sarcina usoara in continuare sa-ti traiasca bebelina si sa se faca mare _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Noi 04, 2010 10:14 am | |
| ce bine arati laly..si ce fetita frumoasa ai acolo in burtica!  |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Noi 04, 2010 12:12 pm | |
| laly, ce burticuta frumoasa se vede ca ascunde o frumusete de beblina, sarcina usoara in continuare,  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Noi 04, 2010 3:13 pm | |
| laly, ma bucur mult pt tine!! ce frumos, faci perechea  sa fie sanatoasa bebelina  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Noi 04, 2010 6:18 pm | |
| woww ce super Laly ca ai fetita....sa fie sanatoasa si nastere usoara |
|
 | |
laly

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Joi Noi 04, 2010 6:25 pm | |
| multumesc fetelor , suntem tare fericiti ca e fetita ( si daca era baietel ne-am fi bucurat la fel de mult) Acum o sa ma uit si cu mai mult drag la rochite si jucarii pentru fetite  , parca deabia astept sa se nasca . E tare zglobie mititica in burtica mai toata ziua da din piciorute , o fi ca spirtul , la cat de linistit si cuminte e Alex , fetita o fi opusul lui. Grija mea cea mai mare e sa fie sanatoasa ca restul nu mai conteaza. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Sunt si eu o graviduta Vin Noi 05, 2010 7:44 am | |
| categoric sanatatea conteaza sarcina usoara laly si sa vina bebita in  ! v-ati gandit deci la un nume! _________________   |
|
 | |
|