| | Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Ian 23, 2010 2:24 pm | |
| 2 ani si 10 luni imediat a mea e un dezastru nenoroceste tot ce prinde,papusie dezbracate.... _________________   |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Ian 23, 2010 2:45 pm | |
| Carmen, ce fetita harnicuta ai...
noi avem fier de calcat, fara masa, ca nu s-a gandit mama ca o sa-i placa, iar acum imi pare rau, poate o sa-i iau si ei una, ca ma zapaceste cand calc eu, vrea si ea pe masa...i-am dat de la masa mea, e una micuta, si calca pe ea...si hainte de ale ei de cand era mica, ca sa nu le ia pe cele care le calc eu... |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Ian 23, 2010 5:19 pm | |
|  harnicutelor. Sara mea mai nou face numai prostiute  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Ian 23, 2010 6:17 pm | |
| e ieftina masa eu cred ca pe masa cu fier cosulet si umerase am dat 9 € _________________   |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Ian 23, 2010 9:10 pm | |
| da Tania stiu ca sunt ieftine, sunt si la noi, si am vazut ceva la 30 lei, dar am zis ca numai iau nimic...chiar am vrut la un moment dat sa-i iau, stateam in fata raftului si nu stiam ce sa fac...lasa ca se descurca si fara...numai am loc de ele...daca imi va cere ii voi lua, daca nu, nu. Ma opresc deocamdata, acum vine ziua ei si iar cadouri... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Ian 23, 2010 9:16 pm | |
| si eu asa am zis ca pana la ziua ei nu-i mai iau nimic aici de regula hainete iau toti la zile de nastere _________________   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Ian 24, 2010 8:24 am | |
| sa stii ca si la noi, ca e mai comod, dar mai primim si jucarii...depinde si de ce avem nevoie, ca ai mei, mama, soacra, sora, ma intreaba ce vreau...
De cateva zile bem lapticul in cana, cel putin dimineata...seara bem doar o parte, dar nu ca nu ar vrea ea...dar din comoditate pt mine. Dar dimineata cere ea in cana... |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2693 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Ian 24, 2010 2:22 pm | |
| [quote="chira"]Carmen, ce fetita harnicuta ai...
noi avem fier de calcat, fara masa, ca nu s-a gandit mama ca o sa-i placa, iar acum imi pare rau, poate o sa-i iau si ei una, ca ma zapaceste cand calc eu, vrea si ea pe masa...i-am dat de la masa mea, e una micuta, si calca pe ea...si hainte de ale ei de cand era mica, ca sa nu le ia pe cele care le calc eu...[/quote
Si fata mea de cate ori calc eu vine si ia masuta ei de calcat si calca cu mine,daca sterg prafu ia o carpita si vine sa stearga si ea este foarte harnicuta. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Ian 24, 2010 3:27 pm | |
| asa si a mea Carmen, face to ce facem noi, sterge praful, face mancare la bucatarie ei, sterge pe jos, imi strange si traversele, am inebunit cand am vazut-o , ma ajuta sa fac patul, seara inainte de culcare strangem jucariile, ieri a facut cu mama placinta, a zis mama ca a facut numai faina pe coltarul din bucatarie..., a ajutat-o si ea, |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Ian 24, 2010 3:35 pm | |
|  chira! sara e cam repezita si nu are rabdare sa adune ce imprastie, dar azi a adunat singurica jucariile din camera noastra si le-a pus in cos  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Ian 24, 2010 3:37 pm | |
|  Sara |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Ian 25, 2010 9:41 am | |
| Fetita mea Bubu azi dimineata mi-a luat lingurita din mana ca sa o las sa pape singurica si a si reusit sa pape cateva lingurite. |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Ian 25, 2010 10:05 am | |
|  bubu! si maya mea face lucruri bune:doarme noaptea si ma lasa si pe mine sa dorm,sta singurica in patut treaza,si a inceput sa imi zambeasca!! |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Ian 25, 2010 7:49 pm | |
|  ,Maya |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Ian 25, 2010 7:53 pm | |
| maya, vrem sa te mai vedem in poze   bubu!! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Ian 25, 2010 8:57 pm | |
| iui ce fain deja incepe si ea sa te bucure si cu fapte nu numai cu simpla prezenta _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Ian 26, 2010 7:07 am | |
| Bravo Bubu,sa papi singurica!! Maya,esti fetita cuminte? Chira,Sara,au mamicile ajutoare de nadejde! |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Mar 06, 2010 5:58 pm | |
| Chira harnicutza...   |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Mar 06, 2010 7:42 pm | |
| chira,mancate-as de fetita harnicuta |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Mar 11, 2010 9:26 am | |
| _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Mar 11, 2010 11:10 am | |
| foarte dulce ari a ajutor si ce concentrata e ca si scoate limba  _________________   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Mar 12, 2010 12:03 am | |
| Ari, iubita, nu a facut mami cum trebuia? Bravo, are ajutor de nadejde...
sa va spun ce mai spune, mai nou, Chira:intr-o seara, am lasat toate jucariile vraiste prin sufragerie, dar era tarziu, si am plecat cu Chira la culcare. I-am spus lui Vali sa stranga el, "sa faca putina ordine", mai exact, ca eu raman sa dorm in continuare...De atunci , in fiecare seara, cand plecam la culcare, il pupa pe tati si ii spune: "noapte buna, somn usor, vise pacute, ingeii sa te saute" dupa care : "tati, sa faci putina odine, da? sa nu lasi asa! si cand temini teaba, sa vii la cucare si tu. da?" e o scumpa, mori cand o auzi ( si nu lasam dezordine, dar tot mai e vreo papusa sau ceva nepus la loc, depinde) |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Mar 14, 2010 4:07 pm | |
| ariana, ce tare esti cu limbuta scoasa!!! chira, foarte bine, pune-i la ordine  sara ma ajuta in fiecare zi sa fac patul, intinde cearsaful bine si pune pernele  si intr-o seara a lasat-o bunicul sa il ajute sa pregateasca cina si a taiat singurica un borcan intreg de castraveti murati  (era supravegheta, normal!!) |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Mar 14, 2010 11:31 pm | |
|  Sara...esti fata mare! |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Mar 15, 2010 7:17 am | |
| Chira draguto Sara mama ai grija sa nu te tai la manute  |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Mar 15, 2010 8:05 pm | |
| sara da esti harnicut mama emi dupacearanjes eu hainele in sifonier le scoate ea si le baga inapoi cica lestrage easi mor ca ca eu le calc degeaba |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Mar 16, 2010 7:51 am | |
| exact asa pates si eu ari s-a mai potolit da incepe meli  _________________   |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2693 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Mar 16, 2010 9:19 am | |
| fata mea de cate ori sterg prafu ia si ea o carpita si sterge,daca calc ia masina ei si calca ori ce fac ma imita. |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Mar 18, 2010 8:16 pm | |
| si emi sterge prafu sa nu va mai vaitati fetelor canu aveti ajutoare ca acum dam de ajutor |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Mar 18, 2010 9:35 pm | |
| ce fete harnicute aveti  |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Mar 18, 2010 9:42 pm | |
| da da asa ca fa mai repede o fata sa dai deajutor si tu  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Mar 20, 2010 11:17 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Mar 21, 2010 4:48 pm | |
| Mariana ce gospodina avem aici. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Mar 23, 2010 8:44 am | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Mar 23, 2010 1:38 pm | |
| chira, ce scumpa esti! si sara vrea demachiata cand ma vede pe mine, sunt ca maimuticile, le place sa ne imite pe noi. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Mar 23, 2010 4:54 pm | |
|  ce dulce e cum se strofoaca ea acolo  chira _________________   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Mar 23, 2010 11:52 pm | |
| da...si cere sa ii ud discheta...a vazut ea cum fac eu...bine ca nu vrea neaparat din al meu...merge si cu apa termala... |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Mar 24, 2010 6:28 pm | |
| Alexia ma ajutat sa fac macinici. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Mar 27, 2010 11:28 pm | |
| |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Apr 02, 2010 7:57 am | |
| ne ajuta sa facem cafeaua...   |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Apr 02, 2010 1:29 pm | |
| asa chiro ajuta sa faca mami cafeluta haioasa foc cum te demachiezi tu,  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Apr 02, 2010 8:04 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Apr 02, 2010 8:29 pm | |
| ioi, ce harnicute avem!!!  fetite frumoase, alexia si chira! sara m-a ajutat sa fac ouale si biscuitii azi, dar nu i-am facut poze. |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Apr 19, 2010 3:06 pm | |
|  m-am facut fata mare papa singura |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Apr 19, 2010 6:00 pm | |
|  Emilica |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Apr 20, 2010 4:35 pm | |
| |
|
 | |
vivi.emilia

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Apr 20, 2010 4:39 pm | |
|   asta faceemi a measilnic |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Apr 21, 2010 7:44 pm | |
|  emi, numai lucruri "bune" vad ca faci si tu  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Apr 21, 2010 8:17 pm | |
| da Emi, foarte bine faci...inebunesc cand isi mai scoate Chira din hainute si dupa aceea le aranjeaza ea... |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Apr 22, 2010 8:25 pm | |
| emi vad ca nu se decide cu ce sa se imbrace |
|
 | |
| | Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre | |
|