| | Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Oct 16, 2008 8:33 pm | |
| pai nu scap deloc de ea cand dau cu aspiratorul,urla daca nu o las! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Oct 18, 2008 10:51 am | |
| Pai vrea sa aspire fata,las-o si pe ea. Ieri eram la frigider si vad ca Isa deschide congelatorul si lasa un sertar in jos si i-am spus sa il inchida,ma asteptam sa rupa sertarul insa l-a ridicat frumos si a inchis usa.Am ramas tablou.Si cands intind rufe imi da cate un carlig pana se plictiseste.Ii face nani la bebel si il plimba cu carutul.O gasesc la colivie htanindu-l pe Coco cu morcov sau cu paine,sau cu orice are ea in manuta. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Oct 18, 2008 11:08 am | |
| Super ISa......felicitari scumpa de tine...Aseara nu gaseam suzeta Iuliei...si-a aruncat-o undeva....crepam de nervi....si stand in 4 labe in fata patutului am tot cautat si la un moment dat ea pandind din patut m-am uitat la ea si am intrebat-o..."iulia unde puii mei ai aruncat suzeta ca nu o gaseste mami?"...ea s-a ridicat frumos....si mi-a aratat cu degetelu catre sacu de jucarii....am zis ca e imposibil asa ceva...dar totusi m-am uitat siiii...era acolo.... :() :face: :face: :face: _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Oct 18, 2008 11:54 am | |
| :suspect: Ce tare,  Iulia! Eu citind,asteptam sa ne spui ca a zis Pui. :() |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Oct 18, 2008 10:15 pm | |
| wawwwww,felicitari iulia ,deja esti fetita mare si incepe mami sa se mandreasca cu ce lucruri bune faci,sa fi tot cumintica in continuare grasunica mica :2003013: |
|
 | |
micka27

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 30 Localizare: braila DESPRE NOI: mami -Mihaela, tati Criss si Mara fetita noastra Data de inscriere: 13/10/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Oct 19, 2008 2:23 pm | |
| Daria si pisicuta in carucior era buna la concursul cu poze cu copii haiosi, hahaha, e tare scumpa,, Sa va spun sei de bb meu nu... Mai nou a invatat sa zica putza, pentru ca mamaia o tot apuca de acolo si o intreaba unde este, si azi cand am pus-o pe olita mi-a zis putza si a dus manuta acolo :), am murit de ras, stie ca nu are voie la dvd, si se duce la el se uita la mine si zice nununu si imi arata cu degetelul, dar daca am intors capul ea apasa pe buton :), mara face si bune.. dar apoi urmeaza si cele rele :) le alterneaza  aici cu camaradul ei de facut pozne, si verisor, Rares |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Oct 22, 2008 8:53 pm | |
| Mara , Isa face la fel cu butonul tv ului. Cred ca e tare dulce cand zice putza! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Oct 23, 2008 8:23 am | |
| [quote="Andrea27"]Super ISa......felicitari scumpa de tine...Aseara nu gaseam suzeta Iuliei...si-a aruncat-o undeva....crepam de nervi....si stand in 4 labe in fata patutului am tot cautat si la un moment dat ea pandind din patut m-am uitat la ea si am intrebat-o..."iulia unde puii mei ai aruncat suzeta ca nu o gaseste mami?"...ea s-a ridicat frumos....si mi-a aratat cu degetelu catre sacu de jucarii....am zis ca e imposibil asa ceva...dar totusi m-am uitat siiii...era acolo.... :() :face: :face: :face:[/quote ai vazut stia ea unde se afla :face: ] |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Oct 23, 2008 9:46 pm | |
| Bravo, fetelor!...Asa realizam cum cresc copiii!..Asa si Biencuta...ieri a vazut ca am sters praful si pe seara s-a apucat si ea...dar nu asa oricum...s-a dus si a luat spayul Pronto ..si dadea cu el pe biblioteca si din gurita facea " puf-puf"....si stergea pe urma...Nu-mi venea sa cred ce vedeam1...Am ras de ne-am prapadit!...Dupa ce ii schimb Pampersul, imediat se ridica si il ia sa-l duca la galeata1... :() :face: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Oct 24, 2008 5:33 am | |
| Biencuta,tu esti fetita mare si harnicuta.Mami,cred ca esti tare mandra! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Oct 24, 2008 8:28 am | |
| TRebuie sa ma gandesc ce lucruri BUNE face,acum nu-mi vin in minte. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Oct 30, 2008 6:22 am | |
| Chry,nu ai gasit nimic? Isa a invatat sa ii faca nani bebelusului.E tare haioasa.Ii si canta.Am iesit cu ea afara si avea in mana un sticks si a vrut sa il dea unui baietel.La fel a facut si cu mingiuta.Nu mai e asa zgarcita. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Oct 30, 2008 11:22 am | |
| Ba da am gasit,cand fac cu aspiratorul curatenie,si ea vrea sa faca,dar nu poate sa-l tina bine in mana si se enerveaza,sau cand spal vasele imi cere laveta de vase,si da cu ea pe mobila de bucatarie,si.....ma mai gandesc. :face: |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Oct 30, 2008 12:16 pm | |
| Iulia mai nou daca vede ceva si o atrage....incepe sa zambeasca....se uita la mine si incepe...."niiiiiiiiiiiiii mama....iooooooooooiiiiiiiiii ai titi..." si arata cu degetelu catre obiectul care a atras-o Sau daca ascultam muzica impreuna...la sfarsitul piesei...se uita la mine si zice..."gata...mama gata" Imi vine s-o manc.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 03, 2008 4:52 am | |
| Asa Eliza,fa si tu curatenie! Na ca ai gasit Chry! Iulia si tu esti cumintica si isteata,bravo! |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 03, 2008 7:06 am | |
| Ieri mi-a luat prosopul de bucatarie,si imi stergea praful. |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Noi 11, 2008 2:32 pm | |
| A MEA ...CEA MARE CAND AM VENIT DE LA MATERNITATE M-A CERTAT CA DE CE NU I-AM ADUS BAIAT SI CA EA VROIA MULTI DE BEBBE ::: |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Noi 11, 2008 8:19 pm | |
| |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 12, 2008 2:14 pm | |
| Ce scumpa,micuta.Elyza,bravo,sa faci curat cu mami. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 12, 2008 4:41 pm | |
| Ma innebuneste cu mopul.  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 12, 2008 5:04 pm | |
| :() Eu am zis ca ii cumpar un set de curatenie pentru fetite.   |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 12, 2008 5:19 pm | |
| stefy unde ai gasit i-mi dai pm? |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 12, 2008 6:42 pm | |
| si eu vrea wsa stiu unde ai gasit ,vrem si noi un pm! multumim! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 13, 2008 5:30 am | |
| |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 13, 2008 1:12 pm | |
| Dar ce nu poti scrie aici,e secret? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 13, 2008 2:09 pm | |
| Pai nu avem voie sa postam linkuri,se considera reclama. |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 13, 2008 3:24 pm | |
| ms frumos stefy 1 am primit! :23: |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 13, 2008 5:27 pm | |
| Pai da-mi si mie un PM atunci,please. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Noi 14, 2008 4:59 am | |
| Gata Chry,ti-am dat.Pup.Vreau sa va zic fetelor ca Isa mea se aseaza toata ziua pe olita. E lucru bun asta. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Noi 14, 2008 6:54 am | |
| Mersi Stefy,am primit,ce super Stefy,normal ca e lucru bun,e lucru super bun. |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Noi 21, 2008 2:21 pm | |
| Bianca i-a solutia de geam si sterge praful de pe mobila...ca la geam nu ajunge... :suspect:   |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Noi 21, 2008 3:27 pm | |
| si a mea e innebunita sa stearga praful...si daca are si cu ce... |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Noi 21, 2008 5:10 pm | |
| Vrajeala,lasa Rozy ca stiu eu ca ai vrut sa faci reclama la solutia de sters geamuri :suspect: :suspect: :suspect: |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Vin Noi 21, 2008 8:51 pm | |
| acum cateva zile am nimerit in parc cand erau nenea aia de la rosal si faceau curatenie.asta pana a a aparut fata mea si a furat o matura si sa te tii maturat prin tot parcul.... stefy sa imi dai si mie PM pt setul ala de curatenie..pupici |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Noi 22, 2008 6:09 am | |
| Uite ca ai ajutor Rozy la sters geamurile.Alexandra, cred ca mami a ramas cu gura cascata.Ti-am dat pm Lavinia. |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Sam Noi 22, 2008 12:09 pm | |
| Stefy ar fi bine sa avem ajutor cand vor fi mari iar noi vom imbaTRANI SI NU O SA MAI FACEM FATA LA MUNCA!....acum e haioasa rau!...sa vedeti cum rasuceste covorul la un capat ...zice ca il strange sa plece cu el la batator!...e comika rau!
Stefy vreau si eu un pm cu link-ul acela....cu setul de curatenie!.. :face: Pupici!... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Noi 23, 2008 11:17 am | |
| Imi inchipui ce haioasa e.crezi ca ne vor ajuta? Ti-am dat pm/. |
|
 | |
the_pretty_nurse

Numarul mesajelor: 89 Varsta: 36 Localizare: oradea Joburi/Distractii: asistenta medicala...calatoriile,muzica Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: mama:Ildiko,tata:Florin si printesa noastra iubita:Iulia-Alexandra Data de inscriere: 26/07/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Noi 23, 2008 2:52 pm | |
| ...printesa mea la 8 luni vrea sa impinga caruciorul...  |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Dum Noi 23, 2008 9:36 pm | |
| ce fetita scumpa si harnicuta.... :23: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 24, 2008 5:18 am | |
| O,Iulia,de pe acum micuto?Bravo!! Isa duce scutecul sau gunoiul la galeata daca o rog! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 24, 2008 8:05 am | |
| numai bebele gospodine pe aici;care mai de care mai zambareata!sa va traiasca :23: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 24, 2008 8:20 am | |
| |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 24, 2008 1:35 pm | |
| Adriana,multumim,la fel si tie! Sevi amre ajutor ai in casa! |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Lun Noi 24, 2008 11:18 pm | |
| Cad ca Selin si-a luat in serios rolul de surioara mai mare1 pupici la pitice. Niko azi m-a ajutat sa umplu clatitele :face: |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mar Noi 25, 2008 6:15 pm | |
| Pai ai fetita mare gabi e noraml sa te ajute,nu crezi? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 26, 2008 5:43 am | |
| O,Niko,bravo! Au iesit bune clatitele? |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Mier Noi 26, 2008 8:35 pm | |
| vrem si noi clatite! isa acu ma ajuta sa sterg praful imi cere carpa si ma ajuta la treaba! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 27, 2008 5:33 am | |
| Asa Isa 2! Bravo! Isa ieri se pieptana cu peria de biberoane! |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 27, 2008 8:35 am | |
| Pai mai schimba fata si piapatunul,nu? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre Joi Noi 27, 2008 10:35 am | |
| Da,cum ma vede cu el in mana cere si ea.la fel face si cu periuta de dinti,o vrea si pe a mea. |
|
 | |
| | Sa povestim ce lucruri bune fac fetitele noastre | |
|