|
| Autor | Mesaj |
|---|
lilian

Numarul mesajelor: 30 Varsta: 30 Localizare: grecia DESPRE NOI: mama liliana si gemenele miruna si emilia Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 6:16 pm | |
| Buna la toate mamicile.Am si eu o problema cu una din fetele mele gemene care au aproape 3 luni.Nu mai vrea sa pape sau papa foarte putin si plange cand ii dau biberonul.Nu o doare nimic nu stiu ce sa-i mai fac sa pape.Daca ati avut si voi o astfel de problema va rog sa-mi dati un sfat |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 6:21 pm | |
| Liliana, ce sa zic? Nu am patit asa, dar sper sa te pot ajuta. Ce papa micutele, le dai san sau lapte praf? Eu zic ca cel mai bine intrebi pediatra.... oricum, poate iti dai seama tu ce se intampla, sa nu-i placa lapticul sau mai stiu eu ce... Sper sa fie bine! Asteptam vesti! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
lilian

Numarul mesajelor: 30 Varsta: 30 Localizare: grecia DESPRE NOI: mama liliana si gemenele miruna si emilia Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 6:46 pm | |
| pai papa doar lapte praf humana 1 cealalta fetita papa nu face figuri.Eu cred ca nu-i place laptele.multumesc |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16864 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 6:52 pm | |
| Ce sa zic, este posibil, dar poate e doar o perioada si trece... totusi intreaba pediatrul... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 6:56 pm | |
| liliana ai incercat sa le schimbi laptele?poate nu le place asa i se intampla frecvent si baietelului meu am incercat toate marcile de lapte si pana la urma am ramas la milupa,asta i-a placut cel mai mult _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
lilian

| Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:06 pm | |
| da am si altfel de lapte dar abea de azi am inceput sa-i dau.Am sa continui sa-i dau de asta |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:10 pm | |
| E bine asa, Liliana, mai incerci, sper sa fie bine !  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:13 pm | |
| Si marco al meu cand avea rei luni a refuzat laptele , eu il alaptam la san. Ii dadeam ceai ca sa bea ceva lichide caci nu vroiam sa renunt sa il alaptezi ca sa il trec pe lapte praf. A luat in luna aia 370 g dar in luna urmatoare si-a revenit si a inceput sa bea iar lapte . |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:14 pm | |
| e bine, Miki, inseamna ca a fost doar o perioada, se poate si la Liliana sa fie la fel... dar e greu sa vezi cum nu papa copilasul.... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:24 pm | |
| Da e tare nasol .Eu stateam langa el si plangeam ca nu mananca .Apoi maicamea imi spunea sa nu mai plang , ca mi se opreste laptele ,iar pediatra imi zicea sa insist sa ii dau ca va papa pana la urma.Si plangea saracu in disperare si nu stiam ce are .A fost doar o perioada . |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:25 pm | |
| liliana poate o sa ii iasa vreun dinte,la mine mario a mincat si cind ii ieseau dintisorii |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:26 pm | |
| La 3 luni cam greu sa ii iasa un dinte .  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:35 pm | |
| mario la 4 luni avea 2 dinti,si de la 3 luni deja ii necajeste gingia |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 7:51 pm | |
| da, asa e, cam greu sa iasa dintisorii de la 3 luni, dar am auzit multe cazuri, ca si Mihaela, cand deja ii deranjau gingiutele, sa fie cu sanatate! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: bebe nu mai vrea sa pape Mar Noi 10, 2009 8:13 pm | |
| da,liliana poate are doar o perioada micuta.. mi-am adus aminte ca si antonio la fel mi-a facut cam vreo 2 saptamani dar cu fabio am avut de luptat ca sa bea lapticul _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
|