| | Luatul din mot la baiat... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iun 27, 2008 6:00 am | |
| |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iun 27, 2008 7:33 am | |
| Pe 7 iulie face si puiul meu un anisor... O sa facem si noi o mica petrecere! :222: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iun 27, 2008 10:29 am | |
| si motul nu il ei Alina?sau nu ai ce |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iun 30, 2008 7:30 pm | |
| la noi la moldova motul se ia doar o data la 1 an si gata |
|
 | |
dani23ela

Numarul mesajelor: 287 Varsta: 31 Localizare: Iasi (zona Tatarasi - Dispecer) Joburi/Distractii: familia : David si sotul si apoi celelate Stare de spirit: optimista tot timpul DESPRE NOI: mama: Daniela - Alina, tata: Dumitru - Daniel, baietelul: Dumitru - David Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iun 30, 2008 9:20 pm | |
| asa stiu si eu, dc il ie la un an bine dc nu salutare...sau dc vrei sa pastrezi trditia bine, dc nu nu-i nici un bai |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iul 02, 2008 6:19 pm | |
| Alina, nu-i iei motul? Eu nu stiam de mot la baieti :face: |
|
 | |
dani23ela

Numarul mesajelor: 287 Varsta: 31 Localizare: Iasi (zona Tatarasi - Dispecer) Joburi/Distractii: familia : David si sotul si apoi celelate Stare de spirit: optimista tot timpul DESPRE NOI: mama: Daniela - Alina, tata: Dumitru - Daniel, baietelul: Dumitru - David Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iul 02, 2008 8:08 pm | |
| eu stiam ca e fata ca e baiat se ia motul si atat nu stiu d nicio tura nica la fete...ca e fata ca e baiat sunt aceleasi obiceiuri numai lucrurile de pe tava difera in functie de ce sez e copilul ca deja la un an nu mai e bebe :face: |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iul 02, 2008 8:18 pm | |
| Dar turta ce semnifica? Stie careva? |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Iul 03, 2008 7:56 am | |
| habar nu am pe site-uri am vazut si eu prima data si am citi desprew asta |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iul 04, 2008 11:12 am | |
| turta stiu ca se rupe la fetite,se face din aluat o turta si se aseaza pe capul fetitei si se rupe bucati,apoi nu mai stiu ce se mai face |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iul 04, 2008 11:39 am | |
| bebe meu face 11 luni azi :silent: abia astept luna viit sa-i tai motul si sa petyrecem ....o sa revin cu poze |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iul 04, 2008 5:55 pm | |
| la multe luniteeee,si noi pe 3 august cred ca taiem motul,cu toate ca nu prea avem par |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iul 04, 2008 7:41 pm | |
| pai noi pe 2 o sa il taiem ca 4 august pica luni si toata lumea e la munci asa ca...ramane pe sambata 2 august |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 07, 2008 6:20 am | |
| Daniela,mai aveti un pic!!!!!!! |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 07, 2008 8:39 am | |
| da si abia asteptam ca e tare cald afara si transpiram |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 07, 2008 11:10 am | |
| te asteptam cu poze Daniela sa vedem cum ii sta tuns! |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 07, 2008 9:07 pm | |
| si eu abia astetp sa vad ce facuta are cand e tuns |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iul 08, 2008 10:30 am | |
| iti dai seama ca o sa fie un frumos |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iul 08, 2008 10:46 am | |
| o sa-i stea foarte bine.o sa vezi.o sa fie mai greu pt voi pana va obisnuiti.dar el o sa se simpta bine.pusi David |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 14, 2008 11:17 am | |
| si eu l-am tuns pe sebi dupa ce i-am taiat motul de Paste,desi nu era mare diferenta ca era f rar,mie imi place f tare cum ii sta chel,e si obisnuinta ca si asa nu avea... acu i-a mai crescut dar cred ca il tund iar ca transpira o gramada si daca tot e asa cald...ii creste iar pana la iarna! pun si o pozica cu el la taiat motul!  |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 14, 2008 11:48 pm | |
| ce dulce este si ce camasa frumoasa are... :affraid: ce obiecte a ales? |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iul 15, 2008 9:24 am | |
| a ales o mingiuta,o iconita si o felie de paine,nush cine a ratacit-o pe acolo!!!!!!!!!!!!!! camasa e de la sora mea din spania,are o gramada,da i-au mai ramas si mici... era saracul nedormit in ziua aia ca fusese la tara cu mama sa pot pregati eu masa si abia pe la 4 i-am taiat motul si el dormise jumatate de ora pe la 1....  |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iul 15, 2008 9:40 am | |
| cat de mult imi place poza asta....sunteti asa frumosi cu toti...nici nu se vede ca sebi nu ar fi dormit...ii sta asa bine in albastru ca are si ochisori albastri.. :affraid: |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iul 15, 2008 9:58 am | |
| multumim!mie imi place mai mult cum ii sta in galben! ii dadea lui tati tortulet!  |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Iul 17, 2008 1:06 pm | |
| ce interpretare dai, Mela? ca o sa fie fotbalist, va fi credincios si ii va place sa manance bine? :suspect: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Iul 19, 2008 11:05 am | |
| Ce scumpic,ii da lui tati sa pape! Mela,fotbalist nr 1 il faci! |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 21, 2008 1:51 pm | |
| ce o sa vrea el o sa fie!eu nu prea pun mare pret pe aceste obiecte!sanatos sa fie si o vedea el ce o face! |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iul 21, 2008 9:37 pm | |
| normal, Mela, insa asa de distractie e fain testul. O sa vezi mai tarziu daca a existat un sambure de adevar in rezultatele testului. Alex a ales o oglinda intai si ii si place sa se admire cand il imbrac cu ceva nou si ii plac bijuteriile. Vom vedea mai tarziu ce va fi, insa acum ne distram de el si cu el. |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iul 22, 2008 3:38 pm | |
| a meu ii place sa se admire si lui,de fapt mai mult linge oglinda in prostie!da ce scump e cand se pupa! |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 04, 2008 8:55 am | |
| Fetelor eu nu stiu daca vom mai taia motul caci eu lam tuns la 4 luni ca avea un par foarte mare. Asa mia recomandat medicul pt ca avea multe bubite de la caldura si se tot scarpina in cap. _________________  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 04, 2008 9:59 am | |
| eiii lasa Andreea ca nu-i o regula sa nu-l tunzi pana la 1 an |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 04, 2008 10:47 am | |
| Andreea,mai gasiti voi cateva fire pentru mot! |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 04, 2008 1:14 pm | |
| Dani23ela, a trecut 2 august,Mihaela, a trecut 3 august. Cum e? |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 04, 2008 9:31 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Andreea,mai gasiti voi cateva fire pentru mot! |
Asta asa este. Lasa ca vom gasi noi, dar nici asa cu parul ala mare nu puteam sal tin pe caldura asta._________________  |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Dum Aug 10, 2008 5:32 pm | |
| Stai linistita Andreea ca-i va creste parul ,noi dupa am laut motul a trebuit tuns apoi la fiecare 2 luni si acum vara la cate 1 luna,caci i s-a indesit parul si ii creste foarte repede |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 12, 2008 11:40 am | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 12, 2008 12:31 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Aug 13, 2008 8:32 am | |
| Mama Andrei ce scump esti _________________  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Aug 13, 2008 11:49 am | |
| Are si poze cand plange ff mult....nu prea sa simtit bine...erau cateva babute care-l ciupeau mereu de obrajori si cand le vedea plangea mereu...dar din pacate nu stiu cum sau sters din poze |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 18, 2008 6:51 pm | |
| am promis ca vin cu poze.....stiu ca a trecut cam mult de la ziua lui dar sa va arat asa putin...am sa mai aleg si am sa mai postez si altele...... aici cand il imbraca nasa si ii taia motul     poze cadn a luat de pe tava n-am ca s-a filmat at oricum in ordinea luarii lor a ales: 1. chei 2. pix 3. caiet ... si abia a 4-a oara banii desi erau in fata lui :suspect: si acum o poza de cand era "tuns" ( scarit ca nu a stat) cu foarfecul  iar asa arata inainte de taierea motului  |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Aug 18, 2008 9:48 pm | |
| sa iti traiasca cu sanatate! Cheile sunt in top la alegerea obiectelor. Ii sta bine tuns! :cat: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 19, 2008 7:57 am | |
| majoritatea copiilor aleg cheile,m-am intalnit ieri cu 2 mamici care la fel spuneau ca au ales cheile,ii tenteaza rau |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 19, 2008 8:00 am | |
| vor fi mari afaceristi de case si masini :suspect: |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 19, 2008 9:37 am | |
| Am fost duminica la motul nepotelei mele si si-a ales dupa tava:telefonul,cartea si banii.Cam multi copii isi aleg telefonul,ii tenteaza tare mult. |
|
 | |
dani23ela

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 19, 2008 9:46 am | |
| pe al meu nu la tentat deloc pe tava mai ales ca e inebunit dupa telefoane nu aodrme decat dc-i dau tel in mana |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Aug 19, 2008 1:08 pm | |
| | dani23ela a scris: | | vor fi mari afaceristi de case si masini :suspect: |
ohoooo ce bine ar fi! |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Aug 20, 2008 10:49 pm | |
| ei , uneori se mai potrivesc si aceste asa zise teste. asa ca nu se stie niciodata |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Aug 21, 2008 10:04 am | |
| Asa e Diana,cateodata da,cateodata nu,depinde de copil si de aptitudinile sale,eu mi-am ales mica pieptan oglinda si spuneau ai mei ca ma fac coafeza,pana acum nu m-am facut,dar cine stie pe viitor...... :face: |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Aug 21, 2008 1:49 pm | |
| depinde cum interpretezi. Ca si Alex si-a ales oglinda, insa noi am interpretat-o ca si cochetarie, nu ca meserie. |
|
 | |
edural

Numarul mesajelor: 121 Varsta: 37 Localizare: bucuresti Stare de spirit: buna Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Sept 02, 2008 1:39 pm | |
| [img]http://i37.servi[url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=94&u=12178598]  mg.com/u/f37/12/17/85/98/img_2611.jpg[/img][/url]Pe 19 august 2008 am scapat de mot :57: |
|
 | |
| | Luatul din mot la baiat... | |
|