| | Luatul din mot la baiat... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 10, 2008 1:08 pm | |
| Vreau sa ii iau motu lu marco si tot nu sunt lamurita cum se face si ce anume imi trebuie pentru acest obicei .ajutatima va rog mamici de baieti :() |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 10, 2008 2:48 pm | |
| noi il luam prima zi dupa paste, nasica lui treb sa-i cumpere hainute din cap pana in picioare si o fundita albastra cu care ii va lega parul in fata si o turta care se taie in capul copilului in forma de cruce...se pune pe o tavita ce crezi tu ca ar insemna o meserie si putina sare un pahar cu o bautura in el, o felie cu paine, si ce mai crezi tu de cuviinta...si il lasi pe marco sa aleaga ce vrea el din tavita dar asta la sfarsit dupa ce i-a taiat turta in cap si i-a taiat parul... |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 10, 2008 3:13 pm | |
| pai turta e la fete nu la baieti . |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 10, 2008 5:36 pm | |
| si noi avem motul pe 31 mai ca are piticul meu parul fff mare si des dar sincera sa fiu nu prea stiu cum se face,mai aflu si eu cate ceva de la voi |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 10, 2008 7:17 pm | |
| da stiu ca turta e pt fetite dar eu asa am vazut la nasa mea cand i-a luat baietelului ei motul, nasica ei i-a luat si o turta... |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 10, 2008 10:10 pm | |
| nu le am cu asa ceva la noi nu se face turta ci o coronita mica prin care ii tragi suvita pe care o vrei sa o tai |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 2:04 am | |
| si noi abia asteptam sa luam motul sa vedem ce obiecte alege.. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 6:31 am | |
| si eu sunt foarte curioasa sa vad ce alege dupa tavita |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 7:24 am | |
| o sa pun niste poze de la ziua lui rares cand a implinit 1 an noi iam taiat si motul  |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 11:17 am | |
| da florares asteptam poze, sa ne spui si ce obiecte a ales rares.... |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 1:21 pm | |
| noi i-am taiat motul exact in ziua cand gabita a inplinit 1 an, pentru ca a fost sambata. la fel i-a legat perisorul cu o funda bleo si ia taiat motu. Dar nu am avut nici o turta. Stiu ca la fetite se rupe turta. Gabita a ales: portofelu, bani, painea |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 1:23 pm | |
| super gabita ai ales si bani si portofel, te face mami mare afacerist... |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Apr 11, 2008 2:02 pm | |
| |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Apr 12, 2008 1:36 am | |
| deci pana la urma nu se taie turta la baieti... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 17, 2008 7:34 am | |
| nu turta se rupe la fetite...la 1 an...si la baieti se taie motul tot la 1 an... |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 17, 2008 11:53 am | |
| se taie in perioada 1 an si 3 ani cand vrei ...nu conteaza daca il tai dupa 1 an...noi avem 1 an si 7 luni si nu l-am tiat inca,, urmeaza acum de paste... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Apr 21, 2008 9:18 pm | |
| ce ma distreaza pe mine asta cu turta si taierea motului la noi nu e acest obicei,si niic nu am auzit de ea ,doar decand am intrat pe forumuri |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Apr 23, 2008 1:53 pm | |
| abia astept sa-i tai motul, avem emotii f mari... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 24, 2008 4:57 am | |
| si eu la fel Petruta,am emotii ca nu stiu cum va reactiona,dar sa vedem cand il voi tunde ce va face |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Apr 24, 2008 9:41 am | |
| da si eu la fel ma gandesc, la tuns cum va reactiona..dar il duc la ciufulici si ei au echipa f buna si au multe jucarii sa-l atraga, si sper ca vom reusi.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Dum Apr 27, 2008 8:27 pm | |
| petrecere frumoasa petruta...si asteptam poze cu gabitza ..pupici dulci |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Mai 08, 2008 12:10 am | |
| am ales telefonul mobil, cartea si bani...poze momentan nu am dar voi pune imediat ce mi le da nasul... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Mai 09, 2008 9:39 pm | |
| |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Mai 09, 2008 10:53 pm | |
| da si eu le astept va dati seama...au fost clipe minunate, si pline de emotii, dar a fost superb si abia astept sa va arat pozele... |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Mai 10, 2008 10:23 am | |
| Felicitari, Petruta, o sa faca si bani si o sa invete si carte!! :face:   |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Mai 10, 2008 10:46 am | |
| Cred ca ai fost emotionata Petruta,cine nu ar fi.........si eu cand ma gandesc mai ales sa-l tund de acum ma ia frica |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Mai 10, 2008 12:34 pm | |
| asteptam pozele si noi petruta |
|
 | |
eutu47

Numarul mesajelor: 43 Varsta: 36 Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Mai 10, 2008 11:22 pm | |
| Eu nu imi amintesc sa fi avut o turta caresa o taie.asta e la fete. aia cu nasa cu hainele din caa pana in picioare stiu si eu. Si tava cu de toate. Victor a luat prima data cheile de la masina, dar apoi le-a pus de-o parte. Apoi a luat stiloul si nu l-a mai lasat jos din mana, apoi a luat aurul si bani pe care mi le-a bagat mie in san! Ca eram de-a dreptul extaziata! :() |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Mai 13, 2008 2:56 pm | |
| Si noi trebuie sa luam motul ; intr-adevar la fetite se rupe turta la 1 an , dar la baieti se poate lua motul pana la 3 ani . Sotul vrea sa facem o petrecere mare , dar nu prea avem bani . Ma tot gandesc la ceva foarte restrans , doar noi si nasii . |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Mai 14, 2008 1:32 pm | |
| poze de la ziua lui rares cand ia taiat nasa motul [URL=http://imageshack.us][img]http://img255.image |
|
 | |
florares

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Mai 14, 2008 1:42 pm | |
| |
|
 | |
florares

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Mai 14, 2008 1:45 pm | |
| |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Mai 14, 2008 2:02 pm | |
| super pozele..pixul, bani si mai ce a ales? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Mai 14, 2008 9:48 pm | |
| foarte frumoasa pozele florares!Rares e un scumpik! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Mai 22, 2008 7:16 am | |
| E scumpic!! Mie imi plac cretzulinii lui :23: |
|
 | |
lvero2004

Numarul mesajelor: 129 Varsta: 30 Localizare: galati Joburi/Distractii: invatatoare Stare de spirit: bunicica Data de inscriere: 29/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Lun Iun 02, 2008 9:14 am | |
| |
|
 | |
edural

Numarul mesajelor: 121 Varsta: 37 Localizare: bucuresti Stare de spirit: buna Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iun 04, 2008 2:25 pm | |
|  16 august ii iau motu va asteptam si pe voi cu :57: :222: :bom: |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iun 04, 2008 2:49 pm | |
| |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Vin Iun 06, 2008 12:00 pm | |
| Eu l-am tuns acasa pe Alex la 1 an si 4 luni. Pentru mine a fost un soc sa il vad dupa ce ma obisnuisem cu bucle. Parca era alt copil. Insa la 1 an l-am pus sa aleaga 3 obiecte de pe tava. Si a ales o oglinda, apoi cheile de la masina ( multi copii aleg cheile) si banii. Iata poze de atunci   |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Dum Iun 08, 2008 11:04 pm | |
| Pun si eu o poza cu Rares la 1 anisor,avea parul foarte mare si dupa tava a ales mingea,cartea de rugaciuni si banii  |
|
 | |
dani23ela

Numarul mesajelor: 287 Varsta: 31 Localizare: Iasi (zona Tatarasi - Dispecer) Joburi/Distractii: familia : David si sotul si apoi celelate Stare de spirit: optimista tot timpul DESPRE NOI: mama: Daniela - Alina, tata: Dumitru - Daniel, baietelul: Dumitru - David Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iun 10, 2008 9:20 am | |
| eu sunt din iasi si cred ca sunt atatea ibiceiuri cate zone sunt...eu una n-am auzit de turta nici la fete si nici la baieti decat cat am citi de pe site-uri ...david al meu face un anisor pe 4 august 2008 ...la noi , din cate stiu eu, se taie motul si la fata si la baietel si nasii il imbraca din cap pana in picioare doar dc i se dau colacii atunci si nu la cumatrie...asa ca de data asta la mine au scapat eu am dat colacii la cumatrie iar ei in loc de hainute at i-au dat banii ca l-au imbracat din cap pana in picioare pana la 2 ani la botez :suspect: asa ca acum nu vin decat sa-i yaie motul si ii aduc ce cadouri vor ei si bineinteles ca nu lipseste tava pe care sunt puse diverse obiecte de la bani la pixuri caiete si carti chei de apartamente si masini si altele care se mai pun ...special pt baieti ca doar n-am sa-i pun farduri si rujuri ca nu efetita |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iun 10, 2008 9:54 am | |
| Asa e Dani! Ce dulci sunt cu motisor! Si Isa mea a luat intai cheile de la masina :suspect: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iun 11, 2008 11:40 am | |
| se pare ca majoritatea copiilor ia dupa tavita cheile de la masina,asa a luat si al meu |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mar Iun 17, 2008 9:13 pm | |
| si noi cred ca ii taiem motul pe 3 august,facem dubla sarbatoate ,nasul lui mario face ani ,iar lui mario ii taiem motul |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iun 18, 2008 9:55 am | |
| ohooo Miha o sa fie o petrecere mare |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Sam Iun 21, 2008 11:34 pm | |
| Chef mare veti face Mihaela,mai ai un pic si incepeti sa va pregatiti |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Mier Iun 25, 2008 11:18 pm | |
| Deci daca nu i-am luat motul la 1 an ...max pana in 3 ani se ia? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Iun 26, 2008 6:14 am | |
| Da,se poate lua motul pana la 3 anisori Medyflor. |
|
 | |
dani23ela

Numarul mesajelor: 287 Varsta: 31 Localizare: Iasi (zona Tatarasi - Dispecer) Joburi/Distractii: familia : David si sotul si apoi celelate Stare de spirit: optimista tot timpul DESPRE NOI: mama: Daniela - Alina, tata: Dumitru - Daniel, baietelul: Dumitru - David Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Iun 26, 2008 10:00 pm | |
| David face anul pe 4 august dar ii taiem motul mai devreme cu 2 zile ca 4 pica luni si toata lumea e pe la munca, numia noi in concediu :) si daca stau bine sa ma gandesc la mine luna august e plina de sarbatoriti dintre care 4 bebei cu tot cu al meu fac anul 3 baieti si o fetita o sa revenim si cu poze la momentul respectiv |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Luatul din mot la baiat... Joi Iun 26, 2008 10:23 pm | |
| Noi am vrut sa-i luam motul cand a implinit 1 anisor dar nu aveam ce sa-i luam asa ca...la anul poate avem ce taia ::: |
|
 | |
| | Luatul din mot la baiat... | |
|