| | Ruperea turtei la fete... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 5:52 pm | |
| La noi nu e obiceiul asta nici macar ruperea turtei sau cum ii spuneti |
|
 | |
geodeny

Numarul mesajelor: 47 Varsta: 39 Localizare: galati Stare de spirit: vesela si comunicativa DESPRE NOI: BOCA GEORGETA-mama , DENISSA ADRIANA 1an si 4 luni & ALEXANDRU (14ani,10 luni)-copiii& Robert - tati Data de inscriere: 16/10/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 6:00 pm | |
| Nici la noi nu este acest obicei , cu turta  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 6:01 pm | |
| nici la Galati nu e obiceiul asta? |
|
 | |
geodeny

Numarul mesajelor: 47 Varsta: 39 Localizare: galati Stare de spirit: vesela si comunicativa DESPRE NOI: BOCA GEORGETA-mama , DENISSA ADRIANA 1an si 4 luni & ALEXANDRU (14ani,10 luni)-copiii& Robert - tati Data de inscriere: 16/10/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 6:02 pm | |
| Nu ... noi nu am facut si nici in familie n-am auzit  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 6:04 pm | |
| asa e si la noi in zona asta nu se cunoaste si nicio asta cu tava,la 1 an cu de toate pe el si sa aleaga copilul |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 6:51 pm | |
| Nici la noi pe la Gherla....nu am auzit de asa ceva....de asta am ramas mirata cand am auzit de ruperea turtei....Totusi mi se pare foarte interesant...si un obicei frumos _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Ian 06, 2009 6:56 pm | |
| da e chiar frumos dar asta cu tava parca am vazut ca e obicei si pe la voi Andreea nui asa? |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Ian 07, 2009 4:49 pm | |
| In Galati este obiceiul asta am o prietena de acolo bambi si ea a facut asta! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Joi Ian 08, 2009 10:47 am | |
| Nici la noi nu am auzit de asa ceva,ce am auzit la voi de obiceiul asta,nici nu stiam de el |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Joi Ian 29, 2009 2:14 pm | |
| Bine ca mi-am platit si eu netul sa mai citesc de turta asta ca mai e o luna si face si Alesia mea un anisor! |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Joi Ian 29, 2009 2:37 pm | |
| Bine ai revenit draguto... In ce data face pitica 1 an _________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Sam Ian 31, 2009 5:50 am | |
| Mama,Elena,petrecere!!!!!!!!! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Feb 03, 2009 4:40 pm | |
| Face pe 27 februarie! Dar avem o problema ca nu mai e nasica in plan! Vrem sa ii ia un prieten bun de familiea motul! Voi stiti: are ceva daca e barbat? Trebuie neaparat femeie? Ca el e divortat! Trebuie sa ma duc la biserica sa intreb cred ca! Voi ce stiti? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Feb 04, 2009 4:43 am | |
| Nu are nimic Elena.este un obicei din batrani,nu religios. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Feb 04, 2009 10:02 am | |
| Da? Pai e bine atunci! Asa ma gandeam si eu ca oricum nu se ajunge la biserica, nu? Stefi, oricum o sa trebuiasca sa vorbim sa-mi explici si mie mai pe larg ce si cum sa fiu si eu pregatita :face: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Feb 04, 2009 4:59 pm | |
| Da Elena,iti spun,nu e mare lucru,ai sa vezi. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Feb 04, 2009 7:24 pm | |
| | Noxa_Kitty a scris: | | Face pe 27 februarie! Dar avem o problema ca nu mai e nasica in plan! Vrem sa ii ia un prieten bun de familiea motul! Voi stiti: are ceva daca e barbat? Trebuie neaparat femeie? Ca el e divortat! Trebuie sa ma duc la biserica sa intreb cred ca! Voi ce stiti? |
In 20 suntem si noi nascuti... dar motul il luam pe data de 1. Cred ca nu iti e pusa bine data pe ticker Nici eu nu cred ca are nimica daca e barbat cel care il taie_________________  |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Feb 04, 2009 10:50 pm | |
| Da, pai de-abia astept sa treaca!! Andreea, m-am uitat la ticker si e corect, chiar am calculat pe degete :face: Sa nu te fi uitat la primul, care e pentru bebele din burtica!Daca Alexandru e pe 20 e exact cu o sapt mai mare ca fii-mea, deci eu zic ca e bine :flower: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Lun Mar 16, 2009 10:55 pm | |
| niic eu nu cred ca are ceva daca taie un barbat adica la noi nu taie nimeni'nu e obiceiul |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Iun 17, 2009 7:59 am | |
| la noi motul il taie nasa.......eu asa stiu... dar la noi nu e neaparat un obicei...taierea motului |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Iun 17, 2009 11:15 am | |
| nici la noi,si ruperea turtei nu e un obicei la noi |
|
 | |
anaclaudia

Numarul mesajelor: 398 Varsta: 33 Localizare: targu mures Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: Mama- Ana Claudia
Fetita - Ana Andreea Monica Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mier Iun 17, 2009 3:04 pm | |
| nici la noi nu este nici ruperea turtei si nici motul , in schimb sotul cum e bucurestean tine sa le respectam |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Joi Iun 18, 2009 5:41 am | |
| Este doar o optiune,nu este o traditie bisericeasca fetelor. |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Sam Ian 23, 2010 1:15 pm | |
|   Si la noi este t raditia de a se rupe turta la 1 an.Dar nu stiu ce semnificatie are.De fapt nu trebuie sa treaca de 1 an de zile. |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Lun Iun 21, 2010 8:48 am | |
| Fetelor am citit si eu obiceiurile pe la voi. La noi se taie motul atat la fetite cat si la baieti. Trebuia la un an dar noi nu am putut pt ca am vrut musai sa fie nasa si cum eram si inca suntem in Spania nu i-am luat motul inca si are deja 19 luni...ce facem, putem sa ii mai luam motul sau a trecut deja?? |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Lun Iun 21, 2010 2:10 pm | |
| NU STIU CE SA-TI SPUN LUMI DAR CRED CA MERGE |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Lun Iun 21, 2010 2:19 pm | |
| lumi bineinteles ca merge oricand se poate lua motul ! traditia la noi este ca intre 1 si 3 ani sa se ia motul cu toate ca sunt persoane care le ia si mai tarziu ! |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Ruperea turtei la fete... Mar Iun 22, 2010 8:24 am | |
| ee, nu am ajuns la 3 ani, da niciodata nu se stie  mersi dragelor! |
|
 | |
| | Ruperea turtei la fete... | |
|