| | Asteptand doua minuni in viata mea ... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Ian 27, 2010 10:13 am | |
| |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Ian 27, 2010 10:30 am | |
| Fetellor eu nu mai rezist . Am dureri groaznice de mijloc si ma dor toate in interior.Burta este asa de tare de parca vrea sa plezneasca .Dorm cam doua ore pe noapte puse cap la cap. Acum sunt si racita si ma dor ochii, capu am ameteli.Intr-un cuvant sunt terminata. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Ian 27, 2010 10:42 am | |
| of Miki rezolva repede raceala aia... cat despre durerile de sarcina par ar fi de parca ai naste in cateva zile. ai grija de tin. te pup _________________  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Ian 27, 2010 3:26 pm | |
| miky, i-ai zis doctorului ca ai burtica tare? la voi nu exista no-spa? eu luam no-spa, ma ajuta si la durerile de burtica, si de spate ai grija de tine  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Ian 27, 2010 3:29 pm | |
| miky, ooff mami ai grija de tine , putere multa sa treci si peste aceaste neplaceri, suntem cu gandul alaturi de voi, te asteptam cu vesti despre voi,  burtica si sanatate multa lui marco |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | |
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 11:15 am | |
| astazi am facut 35 saptamani saptamana viioare imi voi veda micutii . sunt umflata ca un butoias . cred ca mananc prea multa sare ca ma dor degetele si mi se umfla picioarele. |
|
 | |
gravida81 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 487 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Imi place sa calatoresc, sa fac poze, sa-mi petrec timpul cu sotul meu Stare de spirit: Momentan linistita DESPRE NOI: Anto graviduta , Tudor tati , Albert Mihai bebe din burtica Data de inscriere: 13/12/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 11:20 am | |
| draga mea, felicitari pt cele 35 de saptamni!!!te  ai grija de tine!!!! si mult succes cand vine momentul....abia astept sa pui pozici , sa ne povestesti....ai grija de tine! |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 11:23 am | |
| Vai anto parca mai ieri aveam si eu 23 saptamani . cum trece timpu |
|
 | |
gravida81 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 487 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Imi place sa calatoresc, sa fac poze, sa-mi petrec timpul cu sotul meu Stare de spirit: Momentan linistita DESPRE NOI: Anto graviduta , Tudor tati , Albert Mihai bebe din burtica Data de inscriere: 13/12/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 11:27 am | |
| Dar eu nu vorbeam cu sotul meu..ca parca ieri ii ziceam "pozitiv"?? doamne...saracu , nu ne asteptam..atatia ani de anticonceptionale...nici nu ne mai gandeam la un copilas....cand....il sun ... am facut un test..el nu a zis nimic,,si zic pozitiv..a venit acasa de la munca saream ca doi copii...eram asa fericiti..nu se compara cu nunta, cererea in casatorie, e cu totul alta fericire..cea mai mare |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 11:31 am | |
| Miky abia asteptam sa vedem printisorii si sa ne povestesti reactia lui Marco  asa e Anto.. cea mai mare bucurie e sa fi MAMA iar Miky va fi la dublu deodata  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 11:35 am | |
| miky, ai grija mare cu sarea, ai vazut ca eu am stat in spital si din cauza ei  mai bine las-o mai moale pana vin bebeii  abia asteptam sa-i cunoastem  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 1:41 pm | |
| Wow Miky!!! te-ai pregatit cu tot ce trebuie? Ce vei face cu Marco cat vei fi la spital? |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 1:56 pm | |
| Se pare ca zilele scad,iar emotiile cresc pana ce "vei face cunostinta "cu bebelusii tai...nu-i asa,Miky? Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa duci sarcina la bun sfarsit...amandoua stim ca e o mare realizare...Uneori,e greu si cu unul,daramite sa tii doi puiuti intr-o mamica atat de micuta,cu esti tu..si cum am fost si eu...chiar ca aratam ca un butoias. Ai grija de tine si de bebeluci...mai e putin pana la ziua cea mare!  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 7:20 pm | |
| da, miky, mai e asa de putin, deja incep emotiile pt voi!! cand iti fac cezariana?  si odihneste-te mult!! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 7:54 pm | |
| |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 8:07 pm | |
| | Miky a scris: | astazi am facut 35 saptamani saptamana viioare imi voi veda micutii . sunt umflata ca un butoias . cred ca mananc prea multa sare ca ma dor degetele si mi se umfla picioarele. |
poftimmm,gata golesti burtica
cind a trecut vremea,parca acuma citeva saptamini imi spuneai ca esti gravida |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 8:25 pm | |
| Doamne Miky ce repede a trecut timpul....iti doresc din suflet nastere usoara fara probleme si sa vii repede acasa sa ne prezinti si noua minunile...asta cand vei putea si vei prinde forta...........mult a fost putin a mai ramas |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 8:39 pm | |
| chiar ca a zburat timpul.mai mai greu iti va fi. _________________   |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 8:44 pm | |
| Da fetelor , a trecut timpul . Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns asa departe fara nici un fel de probleme . Si poate ca ias mai tine dar nu mai rezist . |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mier Feb 03, 2010 9:27 pm | |
| ma bucur pentru rine miky,pentru voi!si eu astept cu sufletul la gura sa aud ca ai nascut si sunteti cu totii bine! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 9:33 am | |
|  deci ieri ne anunta ca mai are o saptamana si azi a nascut  felicitari si aici!!! sunt asa fericita!!!! |
|
 | |
nikol76

Numarul mesajelor: 505 Varsta: 35 Localizare: piatra neamt DESPRE NOI: NICOLETA
sotul DOREL si avem doi copiii
bianca 28.02.1996
flavian 09.02.2001
darius-patrick 27.05.2010 Data de inscriere: 06/01/2010
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 9:43 am | |
| se pare ca au vrut sa iasa mai devreme micutii  micutilor |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 9:45 am | |
| asteptand....au sosit iupiiii _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 11:06 am | |
| bine ati venit printre noi micutilor  abia astept sa va cunosc  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 11:13 am | |
| chiar asa, ieri cred ca nici nu banuiai ca azi apar bebelusii  abia asteptam sa va vedem in pozici cat de curand  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 11:25 am | |
| chiar aseara m-am gandit ca azi sa o rog sa imi arate burtica pe web ptr ultima oara  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 04, 2010 3:14 pm | |
| da mai fetelor... aseara am vb si eu mai multicel cu ea pe mes... si a stat destul de mult ieri pe mes... cred ca asa a fost sa fie.. asa a vrut DD sa mai petreaca ceva timp cu noi ieri zecea ca mai are o saptamana si azi uit ece veste frumoasa aflam
Micutilor bine ti venit va spun si aici si abia asteptam sa va cunoastem _________________  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 3:34 pm | |
| am fost si noi la vizita ieri . e totul foarte bine. gabriele cantareste 3250 g si lorenzo 3125 g . au pus 450-500 g in 2 saptamani.  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 3:39 pm | |
| Ma bucur pentru gemenutii tai ca sunt bine,Miky!Sa ii tina Dumnezeu asa sanatosi tot timpul!Au luat foarte bine in greutate...  ..s-o tina tot asa!  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 3:43 pm | |
| | Miky a scris: | am fost si noi la vizita ieri . e totul foarte bine. gabriele cantareste 3250 g si lorenzo 3125 g . au pus 450-500 g in 2 saptamani.  |
pai e nuormal,in primele doua luni mario a luat cite 1 kg pe luna ce ti-a spus pediatrul sa le dai o masa de lapte |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 3:49 pm | |
| miky,cum ti-au spus,au luat foarte bine,ei fiind gemeni..sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!!  |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 4:19 pm | |
| Ce bine au luat in greutate gemenuti tai Miky, sa te ajuta D-zeu sa-i cresti mare mare  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 5:45 pm | |
| Miki sa va traiasca si sa va bucurati de ei acum ca pe Gabiel lam vazut pe camera mia crescut inima astept sa mil arati pe celalalt _________________  |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 6:01 pm | |
| multa sanatate puiutilor miky |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Joi Feb 25, 2010 6:15 pm | |
| ma bucur miky pentru voi! sunt foarte bine gemenutii va pupam pe toti eu si ale! |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mar Mar 02, 2010 6:09 pm | |
| Mine avem vizita de o luna. Au colici amandoi mititeii si stau toata noaptea treaza.Cand cu unu cand cu celalat in brate . Tot incerc sa  cum s-au nascut minunile mele dar nu reusesc .  |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Asteptand doua minuni in viata mea ... Mar Mar 02, 2010 6:15 pm | |
| sa le treaca colicii si ne povestesti tu ai grija de puiuti,dar si de tine noi suntem cu gandul la tine mereu |
|
 | |
Anca

| |
 | |
| | Asteptand doua minuni in viata mea ... | |
|