| | inscriu reprezentanti produse cosmetice | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Oct 02, 2009 7:01 pm | |
| va  fetelor. e vorba de metropolitanS - http://www.metropolitans.ro/catalog/ - sa va zic despre ce e vorba. e o afacere top piramida. va inscrieti direct pe net - la sectiunea "creaza-ti cont" si la codul reprezentantului care v-a recomandat scrieti in cazul asta DAifTxOo. apoi comandati un catalog - e 1,5 roni, banii vi se vor lua din urmatoarea comanda. acum sunteti reprezentant, cu un discount de 25%. comanda se poate face pe net sau prin telefon, si trebuie sa fie de minim 100 roni. singurul inconvenient este ca trebuie platita pe loc, nu ca la celelalte firme la cateva saptamani diferenta. comanda se poate face prin posta - nu se plateste nimic in plus - sau prin curierat rapid- se platesc 10 roni. revenind la castiguri - deci ca reprezentant aveti 25% discount. daca inscrieti o persoana sub voi aveti 10% bonus din valoarea comenzii acelei persoane. daca reteaua voastra face comenzi de 600 roni intr-o luna, deveniti coordonatori cu discount de 35%. bonusul din retea se acumuleaza in contul vostru si exista 3 posibilitati sa il retrageti: sa platiti comanda direct din el, apoi daca este peste 100 roni sa va fie trimis prin posta sau direct pe card. produsele sunt bulgaresti si sunt bune, practic produsele se vand singure, in special parfumurile care sunt copii ale celor mai tari parfumuri de firma - o sa va vina acasa o lista cu fiecare parfum ce corespondent are. aici puteti vizualiza catalogul: http://metropolitans.ro/catalog/web%20catalogue/index.htm daca aveti intrebari, ma puteti contacta pe id etinc3lle@yahoo.com va  dulce |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Oct 02, 2009 10:01 pm | |
| interesante produsele si ieftine _________________   |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Sam Oct 03, 2009 7:15 am | |
| da, tania, sunt la indemana oricui  |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Mier Oct 07, 2009 10:09 pm | |
| mama ce preturi super voi studia mai amanuntit |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Mier Oct 07, 2009 11:13 pm | |
| chiar ca sunt faine produsele si chiar ieftine _________________  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Joi Oct 08, 2009 7:43 am | |
| sa stiti ca am vanzare foarte buna, si cine ia odata devine clienta fidela  si se castiga binisor |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Joi Oct 08, 2009 1:42 pm | |
| | Ali a scris: | mama ce preturi super voi studia mai amanuntit |
daca ai nelamuriri lasa-mi un off pe mess  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 4:18 pm | |
| fetelor, a aparut noul catalog, daca intereseaza pe cineva - au niste ceasuri dementiale si au bijuterii noi de argint am avut placuta surpriza sa vad ca daca ai problleme cu un produs, il poti inapoia si iti primesti banii inapoi uitati aici catalogul nou http://shop.metropolitans.ro/catalog_web/ si alte noutati aici http://www.metropolitans.ro/catalog/ |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 4:28 pm | |
| multumim lumi, chiar ca sunt superbe |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 4:31 pm | |
| si mie mi-au placut tare  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 5:08 pm | |
| lumi sunt chiar de argint? mi-au placut tare mult cele din noul catalog _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 5:22 pm | |
| mai mult ca sigur. sunt produse nou aparute, asa ca nu le-am vazut, dar nu am avut probleme pana acum cu produsele lor. si mie mi-au placut tare mult. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 5:26 pm | |
| aha, sunt tare misto chiar m-am tot uita ca eu sunt inebunita upa bijuuri, foarte des imi cumpar.misu zice pacat ca nu le si porti _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 5:28 pm | |
| aha, sunt tare misto chiar m-am tot uita ca eu sunt inebunita upa bijuuri, foarte des imi cumpar.misu zice pacat ca nu le si porti _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Vin Ian 22, 2010 5:34 pm | |
|  asa fac si eu, le tin intr-o cutie, de purtat port doar cateva care imi sunt mai dragi  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Dum Mar 21, 2010 9:20 am | |
| a aparut noul catalog, daca vreti sa va "clatiti" ochii http://shop.metropolitans.ro/catalog_web/ |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Dum Mar 21, 2010 9:52 am | |
| Lumi acum m-am uitat si eu sunt frumoase produsele, cateva deja am folosit  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Dum Mar 21, 2010 9:54 am | |
|  eva, sunt interesante produsele si foarte bune ca pret 
Ultima editare efectuata de catre etinc3lle in Dum Mar 21, 2010 5:49 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Dum Mar 21, 2010 9:57 am | |
| da asa este Lumi  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Mar Mar 23, 2010 4:46 pm | |
| super produsele lumi!!! _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Mier Iun 02, 2010 8:24 pm | |
| a aparut noul catalog cu muuulte produse noi http://shop.metropolitans.ro/catalog_web/ dar dar si cateva cateva produse noi superbe, care nu sunt in catalog http://www.metropolitans.ro/catalog/ |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Sam Aug 07, 2010 8:13 pm | |
| noul catalog proaspat, bijuterii noi, dar mai ales sapunurile spa realizate manual sunt dementiale http://www.metropolitans.ro/catalog/
pentru inscrieri click aici http://shop.metropolitans.ro/catalog/a/DAifTxOo?utm_source=self&utm_medium=YM&utm_campaign=YM |
|
 | |
| | inscriu reprezentanti produse cosmetice | |
|