| | Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mar Noi 15, 2011 5:09 pm | |
| astea negre i le-a adus mama acum, sunt unele intr-o poza mai sus care i le-am luat eu da la gradi sta in maneca scurta , e foarte cald, iar pantalonii sunt gen colanti...ca in pantaloni ar fi prea cald
|
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mar Noi 15, 2011 5:13 pm | |
| Ce super ca e asa de cald. |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mar Noi 15, 2011 5:16 pm | |
| da, dar parca e prea cald. La inceput ii lasam o bluza, un hanorac in dulap, dar acum nu ii mai las ca imi spune ca ii este cald si asa |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Vin Noi 25, 2011 10:04 pm | |
| |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Vin Noi 25, 2011 10:21 pm | |
| superba hainuta aia mariana . iar chira ce sa spun . un adevarat minifotomodel |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Sam Noi 26, 2011 6:56 am | |
| vai tu chira ce frumoasa ešti ši ce frumos te ınbraca mami aša cum zici miki fotomodel |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Sam Noi 26, 2011 8:53 am | |
| Wow Mortala esti imbracata in prima poza,e super paltonasul si caciulita  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Noi 27, 2011 9:20 pm | |
| |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Noi 27, 2011 9:46 pm | |
| Super Chira!...Ai niste hainute in trend....Pupici!..   |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Lun Noi 28, 2011 6:07 pm | |
| Rozy frumoasa si hainuta din prima poza, sau cojocelul, ca nu imi dau seama |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Lun Noi 28, 2011 10:49 pm | |
| Da, MAriana este o hainuta dintr-o stofa mai grosuta!...Biancai ii place enorm sa se imbrace cu ea...zice ca e Mos Craciun! |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mar Noi 29, 2011 3:45 pm | |
| Wow Bia ce super e paltonasul,cred ca tine tare cald,e si lung,te-am mai vazut eu intr-o poza hmm,unde oare? |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 2:08 pm | |
| |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 2:14 pm | |
| ce fericite sunteti ca aveti fetite cochete eu lui mario ii dau tot blugi(la fel ca tati cu pachisti)sau alt tip de pantaloni bluzite si gata. mariana am vazut ca ai bluze si de la zara |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 2:16 pm | |
| Noi nu avem Zara in Sibiu acum se deschide unul,abia astept  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 6:07 pm | |
| da Miha asa e,pentru baieti nu sunt prea multe scapam repede cu ei Eliza te pregateai sa iesi la plimbare? Cris sunt foarte frumoase hainele de la zara eu lucrez si am lucrat de foarte multe ori de la aceasta firma si se cere o calitate iesita din comun |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 7:48 pm | |
| foarte frumoz rozi chira..sic.. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 9:09 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | mariana am vazut ca ai bluze si de la zara |
da Miha, am multe haine de la Zara, dar la noi sunt cam scumpe totusi, la salariile noastre, i-am luat o pereche de panataloni la 110 lei, in conditiile in care eu castig 1100 lei. Am foarte multe din Italia, Spania sau pe unde am mai umblat noi sau sora mea, si am si primite de la nasi, fini...iar aici urmaresc reducerile... au niste hainute f frumoase, din colectia noua, dar mi se par prea scumpe totusi, o rochita de ex este peste 150 lei...
H&M e mai acceptabil, dar am enerveaza ca risc sa mai intalnesc un copilas cu aceeasi rochita sau bluzita si nu-mi place. Noroc ca marea majoritate le am de afara si la noi nu sunt...macar atat |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 9:27 pm | |
| mariana e mai dur cind te intilnesti la o nunta cu pantafi sau rochie la fel,barbatii cu camasi,pantofi sau costume la fel am avut o nunta si am fost aproape toti colegii de la zara,sa vedeti risul -plinsul,erau fetele imbracate sau incaltate la fel eu una stiam ca sa se v-a intimpla,am mers mi-am luat o rochie de sandro ferrone,pantofi de la chinezi(am stat doar jumatate de ora pe tocuri de 12cm ,si nu avem chef sa dau o caruta de bani pe ceva care nu ii mai incalt)si am fost foarte fericita ca nu aveam nimik in comun |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 04, 2011 9:36 pm | |
| da asa e...eu de obicei imi fac rochiile pt ocazii, asa ac sansele sunt 0 ca sa ami fie cineva la fel. La pantofi nu imi iau niciodata de firma, ca vorba ta, la cat port eu pantofii cu toc, prefer sa imi iau clasici, nu de fitze.La botezul Chirei, eram cu sora mea in oras si vroia sa isi cumpere o rochie de la Tina R, acceptabila la pret, parac era vreo 600 lei, daca imi aduc aminte, dar stiu ca atata s-a invartit sor-mea, ca nu stia ce sa faca , ca daca va mai fi cineva ca ea, intreba vanzatoarele cam cate au vandut, pentru ca aveam si foarte mult tineret. pana la urma si-a luat-o ca ii placea, dar si-a mai luat si o alta, de rezerva...
cu Chira nu mi s-a intamplat, chiar daca am e la Zara sau H&M, nu sunt de la noi si de obicei nu le gasesti in magazinele din Ro, abia mai tarziu. Mi s-a intamplat cu bluza alba cu floare rosie,sa fie in parc o mamica cu una la fel, ca pe aia am primit-o de ziua Chirei, si era din Ro. de obicei iau haine care sa nu iasa in relief, macar daca sunt si altii nu se vad chiar asa... |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Lun Dec 05, 2011 9:00 am | |
| asa am plecat dimineata la gradi   |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Lun Dec 05, 2011 12:22 pm | |
| Superba Chira ca de obicei,ai un paltonas minunat,imi place mult.  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Lun Dec 05, 2011 7:20 pm | |
| frumos te mai imbraca mami Chira |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Dum Dec 11, 2011 1:41 pm | |
| |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Lun Dec 12, 2011 7:51 am | |
| esti o scumpa si o frumoasa si tot timpul te imbraca mami la moda.  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mier Dec 14, 2011 7:46 am | |
| |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mier Dec 14, 2011 1:09 pm | |
| chira esti superba Eliza iti place cu hello kity? Super pijamaluta |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mier Dec 14, 2011 1:12 pm | |
| Ceau Medy,e innebunita dupa Kitty,am intrat in magazin,vroia toate hainele cu kitona  |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mier Dec 14, 2011 4:38 pm | |
| e frumoasa eliza...  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mier Dec 14, 2011 5:54 pm | |
| frumoase hainutele Eliza, iar de tine nici numai zic...esti o scumpa. si noua ne place Hello Kity, dar nu pot spune ca vrea haine numai cu ea...chiar nu comenteaza la haine, mai mult la accesorii e cu Hello Kity, cu capsunica, cu Hanna, cu printese...acum depinde si ce vede si daca vrea neapart sa-i cumpar. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Mar Mar 13, 2012 12:28 pm | |
| |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) Sam Mar 24, 2012 7:19 am | |
| Scumpa foc   |
|
 | |
| | Cum le imbracam pe fetitele noastre (2) | |
|