Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Oct 08, 2011 7:50 am | |
| | AndreeaM a scris: | | eu folosesc pampers si mi se irita bebe dar alceva nu cred ca as incerca.. |
e normal sa se mai si irite din cand in cand . toti se irita . cumpara o crema pentru copii care sa aiba concentratie mare de zinc
ai mei pitici toti 3 se irita de la huggies noi folosim mereu pampers
si eu tot pampers am folosit mereu |
|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Oct 08, 2011 10:37 am | |
| de la Pampers foloseam si noi cat despre iritatie toti se irita cum zice si Miky foloseste ceva crema cu concentratie mare de zinc
_________________  |
|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Oct 08, 2011 10:53 am | |
| Andreea dar nu-l faci cu crema,cu ce crema il dai? |
|
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Ian 10, 2012 7:05 pm | |
| il dau cu sudocrem e ff buna dar tot ce ai folosi tot se irita orice bebelus dar acum numai am probleme.  |
|