|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Dum Dec 06, 2009 6:23 pm | |
| acum sunt in bucuresti si maine plec la vanatoare de pampersi  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | |
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 8:15 am | |
| Or fi Iony, habar nu am, nu m-am uitat sa vad de cine saunt facuti, oricum am incercat si marci mai ieftine, nu ca as fi eu bogata si ma rup in figuri, dar Sara sa oparit de vreo doua ori, m-am speriat tare si am zis mai bine dau bani mai multi decat sa nenorocesc copilul, acum ca e mai maricica foloseste putini 2-3 pe zi asa ca nu e cheltuiala asa imensa. |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8101 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 5:40 pm | |
| eu am noroc ca cu deniz nu am avut probleme cu funduletul nu sa oparit doara atunci cınd ai mergea burtica dar automat ıl faceam cu crema de propolis facuta de matuša mea ši ai trecea automat acuma sper ca la fata sa nu am probleme ši sa pot folosi tot huggies |
|
 | |
roxana77

Numarul mesajelor: 130 Varsta: 34 Localizare: Resita Joburi/Distractii: internet, filme, tv... Stare de spirit: incerc sa vad partea plina a paharului DESPRE NOI: mami-Roxana, bebe-Iasmina si tati-Gabriel
Data de inscriere: 07/12/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 6:17 pm | |
| Noi folosim Pampers inca de la inceput si n-am avut probleme cu oparitul... |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 8:23 pm | |
| annya nu s-a oparit decat de la unii, nu stiu cums e numeau, am ramas in pana si am luat ce am gasit in fata blocului. dar pamperas o strang, cu 4+ ii merge, dar sper sa gasesc huggies aici, in bucuresti, ca astia mi-au placut cel mai mult |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8101 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 8:40 pm | |
| sa dea DD sa gasešti luminita |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 8:44 pm | |
| Lumi si ce pret au huggies la fel ca pampers? |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 8:53 pm | |
| la noi baxul de 72de buc marimea 4 plus e cu 10 euro |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 8:56 pm | |
| pampersu sau huggies? la noi baxu de pampers ii 60 de lei se pare ca la voi ii foarte ieftin eu folosesc deja marimea 6  |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 9:01 pm | |
| haggisul e 10 euro baxul am uitat sa specific |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 08, 2009 9:45 pm | |
| noi inca din pacate suntem inca la pampersi....tot pampers am folosit inca decand s-a nascut si n-am experimentat nimic altceva |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 8:48 am | |
| pai am vazut intr-o oferta la carrefour ca baxul de huggies de 70 de bucati e 58 de lei. eu zic ca e foarte bine. ma duc acum sa bantui prin oras, las bombolina acasa cu mama ca e urat tare si ies  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 11:41 am | |
| | luminita toader a scris: | | Or fi Iony, habar nu am, nu m-am uitat sa vad de cine saunt facuti, oricum am incercat si marci mai ieftine, nu ca as fi eu bogata si ma rup in figuri, dar Sara sa oparit de vreo doua ori, m-am speriat tare si am zis mai bine dau bani mai multi decat sa nenorocesc copilul, acum ca e mai maricica foloseste putini 2-3 pe zi asa ca nu e cheltuiala asa imensa. |
stiu cum este luminita,si anto s-a iritat cu huggiesul asa ca nu mai cumpar niciodata ,nici buni nu prea erau acum i-am luat de marca mercadona(hacendado) sti tu, si sunt la fel de buni ca dodotul(pampersul) si un pic mai ieftini _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:00 pm | |
| i-am luat libero sa avd cum sunt . am gasit huggies la 75 de roni 70 de bucati, asa ca am luat libero si apoi revin la pampers |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:12 pm | |
| am auzit ca sunt buni cei de libero sa ne spui si noua lumi in curand vine si nepotul meu pe lume  sa stiu ce sa o sfatuiesc pe sora mea _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:20 pm | |
| mi-au placut libero ca sunt chilotei, nu sunt ca pampers normal, sunt haiosi tare  sa iti traiasca nepotelul si sa fie sanatos  cat de curand? |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:22 pm | |
| cam pe 10 martie !multumim frumos,inca nu suntem sigur 100% ca este baietel  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:23 pm | |
| deci o sa fie mai mic decat annya cu un anisor  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:23 pm | |
| nu conteaza iony,sanatos sa fie!! nastere usoara surorii tale! |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 4:31 pm | |
| sa speram ca nu vrea sa vina pe lume mai devreme  multumesc eona  la fel iti doresc si eu _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 09, 2009 5:42 pm | |
| Lumi te asteptam sa ne spui cum sunt libero iony nastere usoara surorii tale mai are putin cred ca va fi aproape cu gemenii lui miky, nu? |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Joi Dec 10, 2009 11:37 am | |
| sunt buni libero, imi plac  si annyei de rontait  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Dec 11, 2009 3:15 pm | |
| verdict: nu sunt buni de nimic. cum a facut annya kaky, a iesit din ei pe toate partile.  revenim la pampers |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Dec 11, 2009 3:23 pm | |
| multumim ca ne-ai spus Lumi ca aveam si eu de gand sa-i iau saptamana asta |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Dec 11, 2009 3:26 pm | |
| [quote="adriana21"]Lumi te asteptam sa ne spui cum sunt libero iony nastere usoara surorii tale mai are putin exact, adriana  off lumi,pacat ca nu sunt buni..doar aspectul ce e de ei  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Ultima editare efectuata de catre ionifabio in Vin Dec 11, 2009 3:45 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Dec 11, 2009 3:26 pm | |
| _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Dec 11, 2009 6:28 pm | |
| da, sunt tare frumusei, dar degeaba. am fost tare dezamagita. bine ca nu am luat decat 24 de bucati... dar revenim la pampers. huggoes sunt foarte scumpi |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Dec 12, 2009 5:32 am | |
| Fetelor,in Real s-a deschis un magazin dmh parca.Au niste scutece nemtesti care sunt foarte bune.O sa ma uit pe pachet sa va spun cum se numesc. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Dec 12, 2009 10:39 am | |
| multumim stefy  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Dec 12, 2009 10:42 am | |
| da,dm e un magazin nemtesc si au produse foarte bune,dar de scutece nu stiu nimic..asteptam stefy sa ne spui si noua |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Dec 12, 2009 4:31 pm | |
| Babay love le spune si nu contin latex fetelor. |
|
 | |
thaisa

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Dec 12, 2009 4:34 pm | |
| a,baby love..e o gama dm!!stiu ca mi-am luat acum cat am fost la mama si o gama completa pentru bebe formata din creme,sampon,etc dar nu am vazut pampers!!sunt bune si pampersurile?le-ai folosit? |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Dec 12, 2009 5:11 pm | |
| offff noi nu avem real  la noi in targoviste nu s-a inventat decat kaufland, xxl si plus....naspa.... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Dum Dec 13, 2009 8:10 am | |
| Thaisa,ii pun noaptea.Le folosim cam din septembrie si sunt multumita. Lumi,poate vin si la voi curand. |
|
 | |
thaisa

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Dum Dec 13, 2009 2:15 pm | |
| aha,ms stefy,e bine de stiut!! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Dum Dec 13, 2009 2:32 pm | |
| n-am auzit de ele si nici nu le-am vazut la real _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Dum Dec 13, 2009 8:27 pm | |
| Nu in Real Tania,in incinta realului e un magazin deschis,arata cam ca o farmacie. |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Dum Dec 13, 2009 9:24 pm | |
| multumim stefy ca ne-ai zis si cum sunt la pret ca pampersu? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Dec 16, 2009 6:04 am | |
| Sunt mai ieftini.Eu dau pe unii de 12-25 kg parca de 32 buc,cam 3 sute si putin.Acum ai si 10 % reduceri. |
|
 | |
della

Numarul mesajelor: 123 Varsta: 35 Localizare: Tg.Jiu Joburi/Distractii: imi place sa navighez pe internet,si sa stau in preajm printesei mele-Luana Stare de spirit: vesela si optimista DESPRE NOI: mami Delia,fetita Luana,baietelul Casian si tati Robi Data de inscriere: 31/01/2009
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Noi 10, 2010 12:26 pm | |
| Noi tot pampers folosim,am ajuns la nr4,iar la Luana am folosit o perioada si Happy |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mier Noi 10, 2010 12:31 pm | |
| noi am renuntat la pampers, ca e ceva cam scump. acum luam wickies de la kaufland, sunt foarte buni si la jumatate de pret. acum daca e in bucuresti, poate o sa-i ia babylove de la dm (real) |
|
 | |
thaisa

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Dec 07, 2010 5:54 pm | |
| |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Lun Iun 06, 2011 9:12 pm | |
| noi la inceput am folosit pampers dar am primit monstra de pufies din maternitate si m am indragostit de ei.pe pampers ii uram din cauza mirosului si pt ca sunt subtirei. pufies sunt ceva mai grosuti si nu au acel miros. servetele folosim numai pampers |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Lun Iun 06, 2011 9:26 pm | |
| eu haghies folosesc mereu tare ımi plac |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5539 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Mar Iun 07, 2011 7:51 am | |
| am folosit mark ,,pampers,, si o singura data am luat ,,happy,, si i sa inrasit funduletul fetitei mele rau |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Sept 23, 2011 10:30 pm | |
| eu folosesc pampers si mi se irita bebe dar alceva nu cred ca as incerca.. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Sept 23, 2011 10:35 pm | |
| | AndreeaM a scris: | | eu folosesc pampers si mi se irita bebe dar alceva nu cred ca as incerca.. |
andreea, cand va creste mai maricel poti incerca si alte marci. de regula sunt hipoalergenice. eu pt sara am schimbat multe marci, unele chiar ieftine de tot, din supermagazine dar nu a patit nimic la fundulet. cat poti, mai lasa-l si gol, sa il ia aerul, sa nu stea cu fundicul acoperit 24 din 24.  |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Vin Oct 07, 2011 8:31 pm | |
| asa este am sa il las!mititelul |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Ce pampersi folositi...? Sam Oct 08, 2011 7:11 am | |
| ıncearca andrea cu hagies ıs foarte bune eu numa dealea am foslosit la ai mei ši alea ıs am tot la acelaš pret nu e mare diferenta ıntre ele ši sunt foarte bune mai ales daca zici ca se irita nu e bine nici sa ıl laši aša sau daca poti sa faci rost de crema de propolis facuta de casa ca sa ıl dai la fundulet ai trece foarte rapid |
|
 | |
|