| | Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
jucariisijocuri

Numarul mesajelor: 15 Varsta: 39 Localizare: Romania Joburi/Distractii: Jucarii pentru copii Stare de spirit: Exceptionala DESPRE NOI: Magazin online de jucarii de calitate, jocuri si carti pentru copii. Data de inscriere: 23/03/2009
 | Subiect: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Joi Sept 03, 2009 8:52 am | |
| Admin - este o reclama dar si o informatie utila avand in vedere ca suntem singurul magazin online care comercializeaza modelele de anul acesta.
Avem o serie de ghiozdane anatomice, ergonomice sau ortopedice deosebite, de calitate (sunt garantate 5 ani) cu Wall-e, Princess, Witch, Spider Man, Camp Rock, Hight School Musical, Winnie the Pooh precum si rechizite scolare cu aceleasi personaje.
http://www.jucariisijocuri.ro/ghiozdane.html - sau telefonic - 0745 - 83.22.75
Mai e aproape 1 saptamana pana incepe scoala.[b] |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Joi Sept 03, 2009 9:46 am | |
| foarte frumoase ghiozdanele , noi inca mai avem de asteptat pana sa avem nevoie .
ursuletul interactiv nu il mai readuceti in stoc? |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Joi Sept 03, 2009 9:52 am | |
| ce frumoase sunt toate si noi mai avem de asteptat pana incepem scoala _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
jucariisijocuri

Numarul mesajelor: 15 Varsta: 39 Localizare: Romania Joburi/Distractii: Jucarii pentru copii Stare de spirit: Exceptionala DESPRE NOI: Magazin online de jucarii de calitate, jocuri si carti pentru copii. Data de inscriere: 23/03/2009
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Vin Sept 04, 2009 2:36 am | |
| In curand (1-2 zile) vor apare si de gradinita... :)
Ursuletul interactiv - s-ar putea dupa 20 Septembrie. Pot aduce la comanda insa nu stiu la ce pret. |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Vin Sept 04, 2009 9:21 pm | |
| sunt frumoase imi plac si mie |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Vin Sept 04, 2009 11:27 pm | |
| acum am intrat si eu sa ma uit la gheozdane si mama ce miau placut foarte, foarte frumoase _________________  |
|
 | |
mihaelamiha

Numarul mesajelor: 3660 Varsta: 26 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan Data de inscriere: 20/11/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Sam Sept 05, 2009 10:36 am | |
| |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Sam Sept 05, 2009 10:39 am | |
| Frumoase. Imi plac cele cu Winnie the Pooh. Noi suntem interesati de cele pt. gradinita mai ales. |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Sam Dec 05, 2009 10:15 pm | |
| in toamna o sa avem si noi nevoie de multe pentru scoala |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. Sam Dec 05, 2009 10:29 pm | |
| ooo dana din toamne viitoare vei avea scolarita? foarte frumoase ghiozdane. am mai intrat o data. imi plac mult. _________________  |
|
 | |
| | Ghiozdane deosebite, anatomice, pentru fetite si baieti. | |
|