| | Le cititi povesti seara...? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Sam Iun 14, 2008 10:26 am | |
| nici alexia n-are rabdare la citit..dar cand o vad mai linistita ii citesc sau inventez povesti..depinde c ce se jaca.pt ca povestile inventate se fac in functie de ce are in mana.e mortala cateodata asa frumos asculta |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Iul 14, 2008 9:08 pm | |
| cat am stat la tara ,in camera nu aveam televizor asa ca seara ziceam tatal nostru si pe urma inventam povesti pina ce adormea ne amuzeam cateodata mai ales ca repeta dupa noi unele cuvinte |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Vin Iul 25, 2008 11:20 pm | |
| Eu imi doresc foarte mult sa-i citesc dar nu este posibil , am incercat dar imi trage de carte pana o rupe...Am renuntat deocamdata!Fac o pauza de 2-3 saptamani si incerc din nou! |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Vin Iul 25, 2008 11:25 pm | |
| eu am tot incercat sa-i citesc povesti dar nu are rabdare sa asculte pana la capat asa ca de multe ori scurtez eu povestea sau inventez rapid o poveste....in ultimul timp prefera insa inainte de culcare sa o alint ma vede cu cea mica in brate tot timpul si simte nevoia sa-i tot repetam cat de mult o iubim |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Iul 28, 2008 10:44 pm | |
| | ONE-VLAD a scris: | | Eu imi doresc foarte mult sa-i citesc dar nu este posibil , am incercat dar imi trage de carte pana o rupe...Am renuntat deocamdata!Fac o pauza de 2-3 saptamani si incerc din nou! |
da si eu la fel patesc...eu vreau sa-i citesc povesti si el ori imi rupe vreo pagina ori vrea sa se uite la poze, ori ma trage pe mine de par, s-au vrea sa se joace...gaseste cu totul altceva de facut decat sa asculte povestea...dar cred ca incet, imncet va asculta si povesti nu acum ca e prea mic dar sunt sigura ca peste un anisor asa va veni singurel cu cartea la mine sa-i citesc povesti... |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Iul 29, 2008 7:00 am | |
| |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Iul 29, 2008 5:41 pm | |
| Eu ii mai spun cate o poveste insa trebuie sa se termine repede,ca se plictiseste.Si nu la nani,ca ii sare somnul! |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 8:24 am | |
| asa sebi,ii sare tot somnul daca ma aude vorbind!sare pe carte sa o vada si trage de ea,cred ca incercam cand va fi mai mare! |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 10:59 am | |
| asa am zis si eu sa mai creasca putin....ca stie si el cat sunt de importante povestile si cat sunt de frumoase... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 11:06 am | |
| I-am citi o perioada si eu povesti dar am vazut ca nu-i interesat deloc de ele,isi gasea alta ocupatie decat sa stea sa asculte ce-i tot citesc eu acolo...acum punem la munca tv...dam drumul la desene animate si sta si se uita incantat la ele |
|
 | |
flore75

Numarul mesajelor: 162 Varsta: 37 Localizare: Timisoara Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deși nu mă pricep deloc), băițe pe la ștranduri, mașinuțe și parcări Stare de spirit: Hotărâtă Data de inscriere: 28/06/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 11:07 am | |
| vine vremea și pentru povești, toți trec prin perioada când nu stau, nu ascultă, trag de carte, la început e bine să spuneți o poveste din cap, fără carte, ideală a r fi punguța cu doi bani, nu e înfricoșătoare, nu moare nimeni, lupul nu apare în poveste și e destul de simplă, poate fi învățată repede, eu cu asa am început, și cu toate că acum îii pace mult și din carte, mai îmi cere uneori și "cocoșul din gura lu mama". Eu am postat și o povelte drăguță pe care o știu de la mama, aici pe forum, o caut și va recomand să o citiți e drăguță, ușoară și are și un cântecel |
|
 | |
flore75

Numarul mesajelor: 162 Varsta: 37 Localizare: Timisoara Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deși nu mă pricep deloc), băițe pe la ștranduri, mașinuțe și parcări Stare de spirit: Hotărâtă Data de inscriere: 28/06/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 11:08 am | |
| http://www.faracearta.com/copilul-de-gradinita3-6-ani-f4/povesti-pt-copii-t979.htm |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 11:46 am | |
| vai cat este de draguta si frumoasa i-am dat-o sotului meu la munk sa-mi traga la imprimanta poveste...ms mult de tot flore.. :23:
i-am citit-o si lui gabita si i-am cantat a fost f incantat de poveste chiar a cantat si el cu mine... 8)
Ultima editare efectuata de catre petruta in Mier Iul 30, 2008 11:53 am, editata de 1 ori |
|
 | |
flore75

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 11:49 am | |
| idea e că acela e un cântecel, dacă ai mai auzit povestea vreodată sigur îți aduci aminte melodia |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 1:15 pm | |
| noi suntem prea mici pentru povesti inca. seara ma asculta cand ii zic rugaciunea "ingerasul meu" si mai mult deocamdata nu citim povesti. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Iul 30, 2008 4:19 pm | |
| Nici eu nu ii citesc inca povesti,am incercat dar el vrea sa puna mana pe carte,sa dea paginile...e prea mic inca sa aiba rabdarea de a asculta si intelege! |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Aug 11, 2008 10:28 am | |
| Frumoase povesti Flore,o sa apelam si noi la ele,vad ca de ceva timp sta un pic atent sa-i citesc povesti dar acelea mai prescurtate,am carti cartonate frumos de la Teora si da povestea in format mai mic |
|
 | |
CLAUDYA si DAYANA

Numarul mesajelor: 318 Varsta: 39 Localizare: BAYA- MARE Joburi/Distractii: SINT MAMICA.-A-4 COPILASI.TOATE DISTRACTIILE POSIBILE Stare de spirit: O MAMA IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.POPULARA DISTRACTIVA SI GLUMEATA. DESPRE NOI: MAMICA CLAUDYA si copilasii:RAUL-MARE. ALEX. RAUL-MIC. DAYANA. Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Aug 11, 2008 10:40 am | |
| da si sigur si noi mai citim din cand in cand |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Aug 11, 2008 11:10 am | |
| eu mai nou il iau in brate la calculator,ii pun muzica si adoarme imediat |
|
 | |
e_daria

Numarul mesajelor: 177 Varsta: 33 Localizare: Iasi (pacurari posta) DESPRE NOI: mami ela, bebita - daria Data de inscriere: 01/07/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Sept 09, 2008 9:27 pm | |
| eu zic ca trebuie sa ne adaptam dupa copil de ex daria a fost si este un copil tare cuminte ea la 7 luni statea si se uita la alba ca zapada poate pt ca si eu cand eram insarcinata am citit o gremada de povesti si am ascuntat muzica si ma uitam la desene cu o plcere nebuna:face: acum la 2 jumate ii citesc povesti pe alese :face: |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Sept 11, 2008 3:43 pm | |
| Mai nou ii trebuie sa zic o poveste dupa rugaciune si ma ajuta si el sa complectez ,o poveste din imaginatia mea si mai adaugam pisici si goluri :suspect: |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Sept 11, 2008 3:45 pm | |
| am incercat dar cred ca e prea mic ca nu are rabdare si nu prea asculta |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Sept 11, 2008 3:49 pm | |
| | medyflor a scris: | | am incercat dar cred ca e prea mic ca nu are rabdare si nu prea asculta |
nici Tony nu asculta tot cateodata imi zice sa tac si bate sa iau in brate daca adoarme in patul mare |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Oct 01, 2008 10:01 pm | |
| nu am incercat pan acum sa ii citesc,daca ii dau la reclame e cel mai fericit si adorme |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mier Oct 01, 2008 10:03 pm | |
| doar cand vrea ea. nu are rost sa citesc la pereti. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Oct 02, 2008 8:07 am | |
| Si eu am incercat, dar nu sta locului, nu poate sa stea atent prea mult. Seara el adoarme singur, il 'arunc' in patut, sting lumina si somn, nici nu as vrea sa schimb asta, imi convine asa, fara povesti... :cat: _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Oct 02, 2008 10:08 am | |
| Pai la reclame am observat ca majoritatea copiilor sunt atenti |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Oct 02, 2008 12:22 pm | |
| daca itit spun Medy azi noapte la 3 jumate se juca,nu vroia sa mai doarma,am dat peste tot sa caut reclame dar nu am gasit deloc,asa ca la 5 si ceva a adormit dar foarte greu,daca erau reclame imediat adormea |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Vin Oct 03, 2008 10:08 am | |
| Nici Isa nu e atenta la ce citesc.Mai ales daca e de nani si ii citesc ii sare somnul imediat.Am cumparat o carte de fratii Grim cu povestile copilariei noastre,ca tare frumoase sunt! |
|
 | |
mary Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 44 Varsta: 34 Localizare: agnita/sibiu Stare de spirit: glumeata .prietenoasa ,distractiva DESPRE NOI: mama mariana,tata mircea,fiu alexandru-andrei Data de inscriere: 29/08/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Vin Oct 03, 2008 10:12 am | |
| da la mine sotu ai citeste povesti cu mine nu vrea eu am sarit odata peste rinduri si sio dat seama deatunci nu mai vrea sai citesc numai cind vine tati si apoi il asteapta pina vine casa va dati seama citeodat vine ff tirziu si decit sa-i citesc eu mai bine vrea sa-i pun povesti pe dvd ai palc la nebunie apoi la desene si reclame nu mai zic ca ai inebunit . |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Sam Oct 04, 2008 3:45 pm | |
| Mai nou sa vedeti ce povesti scot din imaginatia mea ,de si eu le cred |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Dum Oct 05, 2008 6:17 am | |
| Julia,eu incep cu Alba ca zapada si termin cu Cenusareasa! :() Mari,nu poti sa il pacalesti!!! |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Vin Oct 10, 2008 1:10 pm | |
| Nu prea sta la citit povesti cand vine vorba de somn,rasfoieste cartile de povesti,ii citesc dar in alt moment al zilei,caci daca ar fi sa-i citesc la culcare ii sare somnul,e incantat de carti sa se uite la imagini |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Oct 14, 2008 8:25 am | |
| Ieri a primit alesssia,6 carticele cu fifi din desenele animate care tare mult ii plac,un fel de bibliotece de buzunar,aseara i-am citit si a stat cuminte si a ascultat,cum terminam o carticica imi dadea alta,am observat ca daca e ceva ce ii place sta cuminte si asculta. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Oct 14, 2008 9:20 am | |
| voi incerca si eu cu alba ca zapada sa-i citesc seara inainte de culcare, dar el adoarme f repede ca e obosit de la cresa...voi incerca in week... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Joi Oct 16, 2008 3:07 pm | |
| Alessia pune pe mami sa ti citeasca de mai multe ori! Lasa Petruta ca poate aveti succes in weekend |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Sam Oct 18, 2008 7:00 pm | |
| Cand eram gravida ii citeam,dar dupa ce s-a nascut,nu i-am citit decat pana la o lunita,de atunci deloc. :no: |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Dum Oct 19, 2008 8:37 am | |
| | julia22 a scris: | Alessia pune pe mami sa ti citeasca de mai multe ori! Lasa Petruta ca poate aveti succes in weekend |
nu am avut succes, i-am cumparat si cartea cu alba ca zapada sa-l incante dar el se uita la poze si incepe sa-mi arate care sunt fiecare din poza...nu are rabdare sa citesc tot, da pagina mai departe :() am renuntat si i-am pus desenele la calc cu alba ca zapada.. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Dum Oct 19, 2008 9:37 am | |
| La desene se mai uita si Isa.Aseara m-am uitat iar la raftul cu carti pentru copii.Tare scumpe fetelor. 30-40 o carte frumusica. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 2:05 pm | |
| eu am dat pe alba ca zapada 20 ron din cora... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 5:08 pm | |
| Dar ma gandesc ca e si cu poze,nu? |
|
 | |
micka27

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 30 Localizare: braila DESPRE NOI: mami -Mihaela, tati Criss si Mara fetita noastra Data de inscriere: 13/10/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 5:44 pm | |
| eu ii citesc, sau inventez, sau pur si simplu ii spun o poveste, nu numai seara, ci si ziua, i le spun cu intonatie, si intru in pielea personajului, cel mai mult ii place scufita rosie, pentru ca mami e lupul care o papa pe Mara la sfarsit, si radem si ne jucam tare frumos |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 8:00 pm | |
| Nici Mario nu are inca rabdare sa-i citesc el rupe orice hartie gaseste in casa si le duce la gunoi :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 8:47 pm | |
| mai stiu eu pe cineva care face asa.Mi-a rupt o carte foarte frumoasa ,,mama isi cauta puiul,, :() :() era fff frumosa dar s-a ales praful de ea |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 8:59 pm | |
| bia nu are rabdare sa-i citesc.....in nici un caz nu adoarme |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 9:01 pm | |
| deci poate sa dea mana cu Mario :() |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 9:13 pm | |
| | chry1 a scris: | | Dar ma gandesc ca e si cu poze,nu? |
da este cu poze, este varianta originala a albei ca zapada...am vazut si alte carti care nu au poze.. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Lun Oct 20, 2008 9:28 pm | |
| | noemi80 a scris: | | deci poate sa dea mana cu Mario :() |
pai parca ar fi frati :face: |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Oct 21, 2008 11:35 am | |
| noi am primit multe cartii de povesti cu cenusereasa,my little pony si altele dar sunt in engleza,acum le traduc in romaneste pe fiecare si apoi o sa incep sa i le citesc,ca degeaba i le citesc in engleza ca habar nu are nu stie decit bye bye,nobody,hi si cam atit,si acolo e ceva mai comlicat,mai tirziu o sa i le citesc si in engleza. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Le cititi povesti seara...? Mar Oct 21, 2008 12:16 pm | |
| Si Eliza rupe tot ce prinde,carti,reviste,le ascund de ea. |
|
 | |
| | Le cititi povesti seara...? | |
|