| | Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Dec 29, 2010 2:36 pm | |
| La noi se uita amandoi cu portia la desene, am ascuns programul sa nu il gaseasca, mai las pe muzica ca nu are ce le face rau ca nu se holbeaza la el, daca as lasa desene non stop s-ar uita la ele, le mai pun desen pe calculator, dar maxim 2 ore pe zi... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Dec 29, 2010 6:27 pm | |
| e bine Elena ca totusi s euita la desene nu ca al meu,umbla peste tot mai ales pe youtube isi pune ce muzica vrea,la jocuri si mai ales la situl cu thomas.daca de acum stie tot cum sa foloseasca mosusul si toate cele mai tarziu va fi vai de mine |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Dec 29, 2010 8:11 pm | |
| Ei n-au voie cu mana pe tastatura sau mouse, le dau peste mana, eu nu sunt de acord sa stie sa umble asa mici la calculator, o sa aibe timp... |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Dec 29, 2010 10:13 pm | |
| | Noxa_Kitty a scris: | | Ei n-au voie cu mana pe tastatura sau mouse, le dau peste mana, eu nu sunt de acord sa stie sa umble asa mici la calculator, o sa aibe timp... |
elena faci bine, asa ar trebui. sara mai prinde cateodata cate un joculet online pe care il aleg eu, dar de regula destul de rar, de 2-3 ori pe saptamana. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Dec 29, 2010 10:31 pm | |
| si la mine melis care este mai mare este intelegatoare sta maxim 30 de minute dar nu zilnic o data la 3-4 zile pe siteul disney la jocuri,mai ales de cand ia zis dr ca nu are voie deloc la calculator nici atat nu se baga |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 6:42 am | |
| nici deniz nu mai sta la calculator de cınd nu mai are programul de copii mai vine de vorbešte cu mama matuša soramea ın rest la tv un pic ši cu melisa de sat se trag  |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 10:05 am | |
| ale intra singura pe net, pe trilulilu la desene sau pe jocuri cu barbie, dar numai cate o ora maxim pe zi, eu prefer s-o vad jucandu-se cu jucarii sau desenand si nu o prea las cat ar vrea pe net |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 11:26 am | |
| au timp sa devina maniaci ca mamicile lor cand or mai creste macar acum mici sa ii ferim cat putem |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 1:59 pm | |
| Tony nu prea sta nici el la calculator mult acum am invatat sa scriem batman games ca el pe aia se joac dar maxim 1 ora la 2 zile acum ca e vacanta .in test nu il tenteza . La televizor are dimneata la 7 30 miky mause cu aia se imbraca pt gradi si seara la ora 21 batman si cam atat .
Inainte aveam o perioada cand numai desene ii trebuia cu speaider man si cu ben 10 dar acum nici nu mai baga in seama .Mai nou ii place mult clopotica cenusareasa si alba ca zapada si chiar s e uita |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 2:12 pm | |
| Toti copii au perioade, trebuie sa si stim cum sa ii luam, de cand s-a marit si Darius, iiinvat sa se joace impreuna si cat de cat, pentru inceput, se joaca, se mai ciondanesc pe jucarii, dar asta e, din cauza lor ca tin televizorul mai stins mereu, nici eu nu ma prea uit la televizor, am in bucatarie televizor si cand mai vreau sa vad o stire ceva fug acolo si cat fac mancare ma mai uit... Iulia, a mea cand era mai mica se holba de-a dreptul toata ziua la desene, darius era bebe, am observat ca daca o uit in fata televizorului acolo o gasesc si am decis sa iau masuri. Tony oricum e mai mare, ii spui k la ora cutare are desenele care ii plac si se uita atunci, la noi nu functioneaza asa, asa ca mai bine cu portia... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 2:41 pm | |
| Sincer el nu se uita deloc la desene de cand a inceput gradi a inceput si desene dar nu va zis faza cu omitrix imi cerea mereu ,since r nu stiam ce e aia si am zis hai ca ma pun la desene sa vad.E un ceas ce are ben 10 asta care se transforma in extraterestru si i am luat de pasti 80 ron dintr un magazin de jucari si cand ma duc in piata la chhinezi 10 ron .Si s a nu mori ca acum zace intre jucari si acum ne trebuie maitibi si mai stiu eu ce .
Ma termina jucariile astea si reclameledar sa vezi ca e la moda si la gradi care ce jucarie are |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 4:59 pm | |
| A mea cand se uita la reclame o tai din dormitor ca ea le ar vrea pe toate  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Joi Dec 30, 2010 6:05 pm | |
| | Noxa_Kitty a scris: | | Ei n-au voie cu mana pe tastatura sau mouse, le dau peste mana, eu nu sunt de acord sa stie sa umble asa mici la calculator, o sa aibe timp... |
eu il mai las dar nu mult,acum de ex a stat doar 10 minute atat |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 7:34 am | |
| Mihaela, cunosc copii care la 6 ani invart calculatorul pe degete si, nu stiu, eu nu vreau sa fie ai mei asa... nu zic ca nu vor invata cu timpul sa stie sa umble, nu vreau sa fiu absurda, dar si cand s-or mai mari cu portia o sa le dau voie. Chiar aveam o discutie si cu sotul pe tema asta si mi-a zis ca mai bine sa stie ca iese el cu ei afara non stop dar mai bine decat sa stea cu ochii in PC prea mult pentru varsta lor... |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 7:34 am | |
| Mihaela, cunosc copii care la 6 ani invart calculatorul pe degete si, nu stiu, eu nu vreau sa fie ai mei asa... nu zic ca nu vor invata cu timpul sa stie sa umble, nu vreau sa fiu absurda, dar si cand s-or mai mari cu portia o sa le dau voie. Chiar aveam o discutie si cu sotul pe tema asta si mi-a zis ca mai bine sa stie ca iese el cu ei afara non stop dar mai bine decat sa stea cu ochii in PC prea mult pentru varsta lor... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 1:09 pm | |
| da asa e,ai dreptate,am si eu un nepot de 11 ani si numai la calc sta,altceva nu face,sta ore in sir cu asta nu sunt nici eu deacord |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 1:17 pm | |
| Nu sant nici eu d eacord ca un copil s astea mult la calculator eu ma vad pe mine ,daca stau 2 ore intruna ma dor ochii si capu ,dar ei care sunt asa fragili inca |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 1:22 pm | |
| O sa aibe tot timpul din lume de calculator, acum trebuie sa aibe alte ocupatii potrivite varstei lor, eu cand eram la varsta lor habar n-aveam ce e ala un calculator si cu ce se mananca!! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 1:29 pm | |
| pentru ca nu existau atunci asa ceva sau probabil nu stiam noi ,vorba ta cu ce se mananca |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Vin Dec 31, 2010 2:02 pm | |
| Existau, Mihaela, dar cine avea era super smecher si avut!! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 9:44 am | |
| La calculator nu o las deloc,la televizor se uita la desene doar cand manaca,sau cand se pune in pat la culcare,in rest se joaca intr-una cu jucariile,deci pot sa spun sincer ca ma bucur ca nu e dependenta ca alti copii de tv si calculator |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8122 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 9:51 am | |
| la ai mei merge desene ın dormitor mereu seara ma uit eu la tv acolo la calc ıl mai las pe deniz cıte o ora la desene de care vrea el dar nici ın dormitor nu stau la desene mult a mereu se joaca nu se uita dar trebuie sa mearga  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 9:55 am | |
| Nu cand a terminat de papat,schimbam,sau cand se ridica din patut,ca bea ceai si se uita la desene,stinge singura televizorul,nu am treaba cu ea |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 9:59 am | |
| eu am un post de desene unde sunt deastea educative nu tom ši gery sau deastea prostešti a ınvatat deniz o gramada de cıntecele de acolo despre mama cum sa numere care e mic care e mare deastea |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:02 am | |
| |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:06 am | |
| e canal turcesc  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:07 am | |
| |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:11 am | |
| aha aha ši mie ımi plac unele desene de acolo ši ma uit ši eu cu ei
de ex vine un creipon ši ai deseneaza la copii doi bondari copilul vine ši numa cas doi ši apoi ıntreaba creionul ca ces alea ši el zice ši tot aša de la 1 la 10 cntece pentru mama de ziua mamei cum sa faca la olita cıntecel deaste ši mie tare ımi plac |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:17 am | |
| eu is de parere ca educatia o faci tu ca si mama nu te bazezi pe tv le strica ochisorii,si la noi stau pe minimax ,in rest au masuta in camera si melis isi stie programu vine pana sta putin la tv mai scrie putin avem caiete speciale tata nu se pricepe da ea stie si le face singura,selyn deseneaza si ea singurica, si la calculator sta melis si se mai joaca ,la mine asta a ambitionat-o sa invete literele acum la 6 ani citeste foarte repede si intelege propozitia ,dar sta foarte putin in rest la noi se uita pe minimax cand stau la tv |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:24 am | |
| Si eu am cumparat la Eliza caiete cu exercitii pentru copii de la + 4 ani,si fac cu ea,si ii place foarte mult,tot timpul vine cu cartile sa facem,eu una ma bucur ca nu e innebunita de tv |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:28 am | |
| pai e foarte bine ,si la mine la fel a fost melis singura a vrut sa invete ,cu matematica nu prea ne place da incet incet se invata ea bine ca si gradinita le ia jumatate de zi si cu ce mai fac si acasa si cu dansurile nu prea mai are timp de calculator si tv,le-as fi dat si la innot da nu am timp sa le duc si pe tata nu il pot pune pe drumuri |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? Mier Noi 23, 2011 10:38 am | |
| Si Cristi ar fii vrut sa o dau la inot,dar e rau ca nu am masina,si sa depind tot de taxi,si sa stau acolo acum cu orele sa-i usuc parul bine,ioooooi nici nu vreau sa ma gandesc. |
|
 | |
| | Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale? | |
|