Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
analis
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2456
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Vesela...!
DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Apr 09, 2008 8:09 am

Analis nu prea se omoara cu tv-ul deoarece noi l-am avut sus pus si nu i-a atras atentia prea mult.La calculator umbla doar sa-l stinga si sa-l aprinda...
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3923
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: asistenta medicala
Stare de spirit: o mamica fericita
DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Apr 09, 2008 2:34 pm

da si gabita face la fel il stinge si il aprinde si tv la fel..sa se uite el la desene animate doamne fereste, mai bn sta pe capul lui mami sa nu faca si ea nimik nici la wc nu ma lasa, cand sunt la bucutarie sa fac mancare se joaca cu toate oalele din dulap le scoate pe toate le pune in cap, deci am dat bani degeaba pe atate jucari... :()
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Varsta: 31
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Apr 09, 2008 2:43 pm

al meu pc nici un il intereseaza numai cand o muzica de a lui gumy bear ,kozo,hamster dans in rest reclamele si telesopingul sunt favoriti lui si cate o piesa de pe taraf
Sus In jos
simo
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 518
Varsta: 29
Localizare: Dej, jud.Cluj
Joburi/Distractii: Profesor
Stare de spirit: mereu fericita
Data de inscriere: 29/03/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Apr 10, 2008 5:42 pm

Ariana se uita la desene pe calculator......dar daca vede Tv deschis merge si vrea sa il inchida
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Apr 11, 2008 3:05 pm

simo a scris:
Ariana se uita la desene pe calculator......dar daca vede Tv deschis merge si vrea sa il inchida
ce tare tony nu suporta sa fie stans ,si stie si butonu
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Apr 12, 2008 8:00 am

Jucariile sunt atractie doar pentru moment.Un ceolofan sau o revista,mai bine.Tv eul doar la reclame,trage cu ochiul.Pc ul e boala ca stie ca nu are voie.Il inchide si il aprinde spre ciuda mea :face:
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Apr 12, 2008 1:50 pm

mai nou ne place butonul de la storcatorul de fructe... in inchide si il aprinde...toate butoanele il atrag...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: buna   Dum Apr 13, 2008 4:08 pm

alex...e cel mai inrait hacker...iar tv e mort dupa el...acumil stinge si il aprinde si isi cauta canalele el singur cu telecomnda..

calc..saracul saptamanl este facut praf iar tati repara...

la calc..isi pune muzica...adica remixeaza si invarte butoanele boxelor la maxim...
tastatura saraca....e vai de ea...
http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4d6a49344e6a51794f4877304f4445344e4441300d0a&sb=1
click.pt exemplificare
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Dum Apr 13, 2008 4:10 pm

off carmen....ce nazdravan e micul alex...curiozitatea asta....e de vina...hi hi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Dum Apr 13, 2008 4:13 pm

valicutza..
curiozitate pe bani multi...

tasturi aproape lunar treb s aluam..mouce..la fel
iar calc in sine.....nervi la tati ca repara..
si nervi la mine ca sterge si face ravagii :() :shock:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Apr 17, 2008 8:23 am

wow carmen...asta chiar e nasol....am crezut ca doar asa ...se joaca nitel...nu sa le strice...
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 702
Varsta: 37
Localizare: Suceava
DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise.

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Mai 02, 2008 8:30 pm

Calculatoru e pe primu loc.
Stie sa-l deschida ,sa intre in filmulete si in jocuri.Pune si muzica...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Mai 02, 2008 8:54 pm

mario cum vede pcul liber hop pe scaun si la butonat,tot ce poate
in rest vasele,cremele si parfumurile mele,si cateodata jucarii
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Varsta: 30
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Mai 02, 2008 10:05 pm

Si Rares e innebunit si dupa tv si dupa pc,dar sa vada desene si sa asculte muzica si nu in ultimul rand pt reclame,mai nou la tv ii punem "101 dalmatieni "si la Pc vrea "mica sirena".Chiar daca nu vorbeste inca clar imi spune "coco"asta fiind Pongo,catelul dalmatian si "bau bau"e caracatita rea din "mica sirena".Se joaca si cu jucarii si preferatele lui sunt piesele de Lego
Sus In jos
cornelia.matyas
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3699
Varsta: 33
Localizare: cluj-napoca
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 14, 2008 2:41 pm

calculatorl inca nu e o problema la noi.pt ca nu stau la el cand e treaza.nici n-as putea de ea ca-i trebuie la tastatura...tv-ul merge la noi pe vh1 si reclame.....preferatele ei dealtfel..are vreo 4-5 la care danseaza de rupe si a inceput sa le si fredoneze in stilul ei.e o dulce...jucariile atractie temporara.mai bine o revista o sticla goala sau un bo de plastic....cam asa sta treaba la noi
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13635
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Dum Iun 15, 2008 12:50 pm

aoleuuu al meu cand ma vede la calculator e cel mai fericit sta numai langa mine si incepe sa danseze ca stie ca ii pun muzica daca incerc sa-l dau la o parte plange rauuu.de multe ori vede butonul ca straluceste si apasa pe el pana se opreste si atunci il iau fortat
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Dum Iun 15, 2008 8:03 pm

si al meu mai nou sta la mine in brate dar se joaca pe masuta nu sa se uite ce fac eu
Sus In jos
cornelia.matyas
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Iun 19, 2008 2:49 pm

Asa e si alexia.bate cu manutele in masa.cand se plictiseste.vrea rapid tastatura.asa ca nu ne prea punem amandoua la calculator
Sus In jos
gabyy
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 418
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: ---
Data de inscriere: 18/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Iun 19, 2008 11:23 pm

Nici Niko nu se omoara cu tv-ul, nici nu-l mai tin aprins, dar cand ma vede la calculator, vrea si ea sa butoneze si trebuie sa il inchid de tot ca ma enervez :face:
Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin
Numarul mesajelor: 6826
Varsta: 35
Localizare: Ploiesti
Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe
Stare de spirit: O femeie fericita si implinita!
DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan
Data de inscriere: 30/05/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Iun 19, 2008 11:46 pm

Noi i-am luat o tastatura si i-am puso in fata tastaturii lla care lucram dar...ce "eu is prost" tot aiai e mai buna.
Sus In jos
gabyy
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 418
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: ---
Data de inscriere: 18/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Iun 19, 2008 11:49 pm

Medyflor, asa si noi i-am pus una ...cica o pacalim :suspect: ...dar de unde, vrea numai la asta , iar cand il sting nu mai e interesata de calculator.
Sus In jos
emidiaconu
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 75
Localizare: targu mures
Data de inscriere: 04/06/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Iun 20, 2008 12:17 pm

nu o intereseaza tv-ul si nici calculatorul doar sa butoneze tastatura...i plac povestile si muzica...si jocul in parc..ne petrecem cat de mult timp putem in parc..
Sus In jos
cornelia.matyas
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Iun 20, 2008 3:03 pm

emie bine ca nu o intereseaza tv-ul si calculatorul:)tineti-o tot asa
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Iun 20, 2008 3:06 pm

La noi Adisor e inebunit dup calculator
dar nul las des
ei poi atunci cine sta pe forum? :shock:
Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin
Numarul mesajelor: 6826
Varsta: 35
Localizare: Ploiesti
Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe
Stare de spirit: O femeie fericita si implinita!
DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan
Data de inscriere: 30/05/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 21, 2008 1:05 am

Bravo emidiaconu..tineti-o tot asa
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 21, 2008 7:27 am

Pai eu nu pot sta la pc daca e langa mine.Tipa ca vrea sa butoneze si ea.Insa se uita la animale si desene.Cu jucariile mai putin,doar daca are companie.
Sus In jos
analis
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2456
Stare de spirit: Vesela...!
DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 21, 2008 9:35 am

Analisa se joaca cu jucariile,dar numai cand are chef.Ar vrea sa stea tot timpul afara.
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 21, 2008 3:33 pm

Noiemi cred ca ni se taie portia numai sa creasca ei! :()
Sus In jos
alina
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 113
Varsta: 27
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 26/06/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 28, 2008 12:33 am

adi se uita la desene la tv si la calculator
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 28, 2008 1:53 pm

julia22 a scris:
Noiemi cred ca ni se taie portia numai sa creasca ei! :()

cred si eu :()
Sus In jos
alina
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 113
Varsta: 27
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 26/06/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Sam Iun 28, 2008 6:07 pm

da aveti dreptate ni se va taia portia
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Iul 01, 2008 12:47 pm

Alicia e interesata de toate de televizor care trebuie sa fie deschis tot timpul,la calculator ii place sa-i pun muzica, iar cu jucariile nu prea se mai joaca se plictiseste repede de ele.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Iul 02, 2008 9:55 am

Isa stinge si aprinde toata ziua televizorul si calculatorul si raman cu buza umflata.
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7273
Varsta: 36
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Iul 02, 2008 10:49 am

Scumpica de Isa!...Se joaca cu nervii tai, Stefy!.... Bianca se uita la tv foarte mult, la calculator ii place cand ii pun muzica altfel nu prea o intereseaza! :11:
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2304
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: fericita si implinita
DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina.
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Joi Iul 03, 2008 10:20 am

deocamdata la pc nu o prea lasam ca nu stie ea in afara sa-l opreasca,la tv ii place de cind se trezeste spune-mami sene,adica sa-i pun desene si deja le are pe preferatele ei de pe minimax,cu jukariile.....se plictiseste repede.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Vin Iul 04, 2008 5:57 am

Se mai uita si ea la desne,doar la cele cu animale.Da Rozy,nu numai cu ai mei,si cu ai bunicii! :()
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Dum Iul 13, 2008 12:18 am

si noi am inceput sa ne uitam la desene numai cu cele cu animale...pe celelalte nici nu le baga in seama...

lui gabita ii place sa se joace cu masinutele...le strange pe toate in pat si le aliniaza pe toate
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Dum Iul 13, 2008 6:46 am

Le parcheaza in garaj Gabita.
Sus In jos
gianninna
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 387
Localizare: spania
DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin
Data de inscriere: 15/07/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Iul 29, 2008 11:27 am

eu as opta pt jucarii tradidionale,dar na.......si noua tehnologie
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Iul 29, 2008 11:29 am

Cu tehnologia asta moderna nici nu cred ca vor mai avea nevoie de jucariile traditionale.
Sus In jos
GEANI86
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 100
Varsta: 25
Localizare: FOCSANI
Data de inscriere: 12/07/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Iul 29, 2008 1:34 pm

Andreea nu este pasionata de calculator ,ir la televizor se uita la reclame ca asta ii place cel mai mult si asculta mizica
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Iul 29, 2008 5:35 pm

SA traiasca reclamele fetelor~! Isa a facut pasiune pentru ele.! Mai nou se joaca cu bidoanele goale si cu polonicele!
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Iul 30, 2008 1:13 pm

si noi ne mai uitam pe minimax ca sunt desene pentru copii mici-mici, cu animalute, fara violenta ca pe alte canale. si ne plac mult de tot reclamele si muzica. la calculator ii pun pe youtube niste melodii si se distreaza foarte bine si canta si ea si gesticuleaza. in rest, jucarii traditionale cat cuprinde.
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Oct 28, 2008 11:17 am

ce jucarii nene cand vine acasa deja se urca pe scaun si isi da drumul singur la calculator sa-i pun desenele cu pitici....
Sus In jos
manolecarmen
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1558
Localizare: constanta
DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu
Data de inscriere: 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Oct 28, 2008 11:44 am

off, feelor, nu stiu daca ma veti crede, dar eu toata vara, cat am fost in concediu, tati era la eforie la terasa si noi acasa, am vazut numai desene animate, in orice camera ma mutam sa merg sa aprind celalalt tv andra era dupa mine si-mi spunea, pune mate mami, si ce era sa fac, asa am invatat toate desenele de pe minimax
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Varsta: 30
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Oct 28, 2008 5:10 pm

Si noi ne uitam la minimax,dar lui Rares ii place foarte mult sa-i pun desene la dvd,acum e pasionat de Cenusareasa 2,cel cu soriceii,cred ca le stiti
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mar Oct 28, 2008 9:04 pm

da le stim, le avem si noi, gabita e pasionat de alba ca zapada si mai nou 101 dalmatieni...
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Oct 29, 2008 11:36 am

Iulia e cu tv-u cand sunt reclame....la calc ii pun muzica de pe youtube....dar se joaca si cu jucariile......

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
manolecarmen
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1558
Localizare: constanta
DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu
Data de inscriere: 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Mier Oct 29, 2008 12:28 pm

mai noi, ne uitam la alba ca zapada, suntem innebunite!
Sus In jos
Fely81
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 20
Localizare: Alexandria
Joburi/Distractii: Lb. engleza
DESPRE NOI: Mama, Felicia si baietelul Victor
Data de inscriere: 06/11/2008

MesajSubiect: Re: Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?   Lun Noi 24, 2008 4:54 pm

VICTOR E PASIONAT MAI MULT DE TELECOMANDA TV. NOI AM SCHIMBAT VREO 4 PANA ACUM. DAR DACA LUI II PLACE ACEASTA ,,JUCARIE,, NOI NU AVEM NIMIC IMPOTRIVA ATATA VREME CAT SE GASESC DE INLOCUIT.
Sus In jos

Calculatorul si tv-ul...sau jucariile traditionale?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL MIC(1-3 ANI )-