| | Ce produse de ingrijire ati ales... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | |
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Mai 12, 2008 2:11 pm | |
| noi folosim gama niveea.sunt ft multumita...am mai folosit si mustela care e printre cele mai bune dar destul de scumpa aceasta gama......noua doctorita de familie ne-a recomandat mustela ca fiind cele mai bune dar be-a avertizat ca-s scumpe si ne-a spus sa evitam gama Jonson.dar acum stiti cum este fiecare foloseste ce vede ca-i face bine copilului sau..stiu multe persoane care-s multumite de Jonson....asa ca... |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Mai 14, 2008 10:14 am | |
| Si eu ca Marina, raman la ale mele, noi folosim de la Topfer si sunt foarte multumita!!!   |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Mai 16, 2008 9:40 am | |
| am fost tentata sa iau samponel de la sanosan dar mie frica sa nu faca ceva la par,poate nu o sa-i priasca... |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Mai 22, 2008 7:25 am | |
| Daca ii prieste un anumit tip de sampon eu zic sa nu te aventurezi sa il schimbi. Mie, una, mi-e teama sa nu faca cojite... |
|
 | |
Alice

Numarul mesajelor: 362 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: mamica fericita DESPRE NOI: Alice si Sarah :mama si fiica Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Mai 27, 2008 1:19 pm | |
| Eu pt par folosesc numai sampon Dalin si are un par matasos Sarah. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Mai 27, 2008 1:22 pm | |
| noi folosim sanosan..sunt f multumita de el... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Mai 31, 2008 2:07 pm | |
| noi cu nivea ne spalam,sampon si showergel ...iar crema hidratanta de la johnsosn's ca-mi place cum miroase.pampers iar servetelele umede ori cele de la pampesr sensitive sau cele de la nivea...parfumel avem de la chicco(l-am primit cadou de la niste prieteni)si e tare ok la miros dar nu i-l dau direct pe piele ca mi-e frica sa nu se irite |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 04, 2008 11:27 am | |
| super... acuma fiecare foloseste ce ii prieste copilului |
|
 | |
Gia79 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 36 Localizare: Arad Data de inscriere: 04/06/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 04, 2008 2:56 pm | |
| Noi numai de la Nivea si pentru par folosim crema(balsam) de la Garnier sau Dove |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iun 05, 2008 2:17 pm | |
| eu consider ca nu are nevoie de balsam.e foarte molicel parutul ei!la curulet o dau cu bepanthen |
|
 | |
danielad

Numarul mesajelor: 153 Localizare: Olanda Data de inscriere: 07/05/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 11, 2008 3:58 pm | |
| Da,nici noi nu folosim balsam.Patricia e fetita mare! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 11, 2008 6:07 pm | |
| ce sa spun Nepotica mea are 7 ani si are parul lung si mereu ii era incalcit dar decand ima facut cadou un balsam asa de frumos se poate pieptana |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 8:18 am | |
| bine noemi dar are 7 ani...eu la parutulariannei plus ca l-a mai si taiat ce sa-i pun balsam ca e asa moale..
Ultima editare efectuata de catre tania_arianna in Vin Iun 13, 2008 4:24 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
danielad

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 9:02 am | |
| Noemi tu ai ceva impotriva mea? Ca intotdeauna postezi in 2 peri dupa mine!Sau trebuie toata lumea sa aiba parerea ta? |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 12:29 pm | |
| eu vad ca sunt 3 ore diferenta intre postarea ta si a ei...nu sunt avocatul nimanui da o stiu de ceva vreme pe noemi,ba am cunoscut-o personal si chiar nu e genul...poate e o coincidenta,mai aales ca ea posteaza mult si se poate intampla sa fie chiar dupa postarile tale
Ultima editare efectuata de catre tania_arianna in Vin Iun 13, 2008 4:24 pm, editata de 2 ori |
|
 | |
danielad

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 12:54 pm | |
| Bun si asa!Eu una respect pe toata lumea,nu vreau sa fie discutii,tocmai de aceea am intrebat,sa nu existe confuzii.Eu sunt noua,nu cunosc fetele.Mai bine sa vorbim deschis decit pe la colturi! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 1:28 pm | |
| corecttttttttt!!!!!!!!!si eu daca am ceva nelamuriri intreb!asa e normal! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 4:25 pm | |
| Habar nu am desprece vorbesti danieladd eu cred ca de asta este un forum ca sa ne dam cu parerea nui asa? Iar daca tu asa crezi ca am ceva cu tine gresesti enorm,eu nu am de a face cu nimeni ,mai ales ca nici nu te cunosc Tania poi da ea are 7 ani de asta am si specificat dar a ta e micutica si nu are nevoie scumpa de ea pupicei |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iun 13, 2008 5:07 pm | |
| eu am facut un experiment pe parul meu cu johnson sampon,stiti ca am facut si eu corjie,asa ca acuma acel sampon il folosim ca gel de dus ,si acuma ma duc in farmacie sa caut altceva pt bb |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 6:57 am | |
| Daniela,fara polemici.daca i ceva neclar,adreseaza-te adminului.Noemi e foarte activa,sis e poate nimeri dupa mesajul tau.fara suparare.Fiecare are dreptul la o parere proprie. Pupici si nu mai fii suspecta.Aici trebuie sa ne simtim bine!Sa fim prietene. Mihaela,eu folosesc acelasi sortiment de sampon la Isa fara probleme.de frica nu am incercat altceva. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 9:04 am | |
| am incercat pentru Alicia mai multe produse(johnsons,dalin,nivea),dar am ramas la nivea si sunt foarte multumita.De sanosan nu am auzit dar o sa caut cu siguranta.E mai scump cumva decat nivea? |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 12:31 pm | |
| chiar miha.nivea ai folosit??sau mai este babygella si ala e bun.din farmacie ii luam.inceraca-l.il foloseau si in maternitate sa-i spele pe bebelusi pupicei si lui mario si adisor!!!si tie sa nu te superi :P |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 1:15 pm | |
| nu ma supar eu Tania stai lejer atat timp cat stiu ca nu am jignit pe nimeni mie chiar toate imi sunteti dragi |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 2:19 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 3:33 pm | |
| Chiar si tu Kitty in mod deosebit 8) |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 3:53 pm | |
| | alicia a scris: | | am incercat pentru Alicia mai multe produse(johnsons,dalin,nivea),dar am ramas la nivea si sunt foarte multumita.De sanosan nu am auzit dar o sa caut cu siguranta.E mai scump cumva decat nivea? |
sa sti ca nu este cu mult mai scump decat nivea....si este la fel de bun ca si nivea |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 14, 2008 10:24 pm | |
| noemi si tu sti ca mi-esti draga :) |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iun 19, 2008 8:41 am | |
| | noemi80 a scris: | Chiar si tu Kitty in mod deosebit 8) |
:23: Sentimentul e reciproc! :23: |
|
 | |
elenita21

Numarul mesajelor: 64 Varsta: 25 Localizare: constanta Joburi/Distractii: reprezentant avon,studenta,ambalator Stare de spirit: optimista, curajoasa, vesela, ambitiosa Data de inscriere: 23/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 28, 2008 10:49 pm | |
| noi folosim sampon de la jonson si ulei dupa baitza, crema de corp de la nivea si sapun tot de la nivea si pudra de la dalin |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Dum Iun 29, 2008 7:11 am | |
| Eu nu o spal cu sapun,ii dau tot cu samponelul.Si uleiul de la Jonson il folosesc eu,ca Isei i se aspreste pielea de la ulei. |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Iun 30, 2008 12:07 pm | |
| fetelor eu de o saptamana pe andreea o spal cu sapun...protex...si nu are nimika pe piele... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iul 01, 2008 9:59 am | |
| Pai e bine daca nu are nimik Maryna.Eu nu o spal cu sapun pentru ca ii usuca pielea,samponul i-o face mai finuta. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iul 02, 2008 9:10 am | |
| noi mergem tot pe dalin,nu am curaj sa schimb sa nu cumva sa-i iasa ceva pe piele. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iul 02, 2008 9:39 am | |
| Mai bine nu schimbi,nici eu nu am schimbat deloc. |
|
 | |
Gia79 Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iul 02, 2008 12:37 pm | |
| Pe Patricia de aia o d-au cu balsam,ca are parul lung si totu inele si se incalceste repede iar daca nu o d-au cu balsam nu pot sa o piaptan. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iul 02, 2008 7:36 pm | |
| Te cred, Gia, eu cand eram micuta plangeam cand ma pieptana mama, ea, mai ales ca are carlionti, daca nu folosesti balsam cred ca e un chin pentru amandoua pieptanatul... |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iul 03, 2008 10:08 am | |
| vai ce ma chinui si eu cu pieptanatul la alessia,cirliontii ei ma termina si nu o dau cu balsam,cred ca o sa iau si eu sa o fac daca se piaptana mai usor dar nu stiu de care. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iul 03, 2008 10:40 am | |
| Vezi tu, incerci mai multe,majoritatea balsamurilor sunt bune, intreab-o pe Gia :face: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iul 03, 2008 3:20 pm | |
| Vai si mama ce se mai chinuia cu mine,si par des aveam nu gluma.Acum e mai simplu,pac balsamul si gata!!! |
|
 | |
Gia79 Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iul 03, 2008 3:37 pm | |
| Corina eu folosesc pentru Patricia balsam de la Dove si sunt super incantata de el.Sa vezi ce diferentza o fii cand o vei pieptana dupa ce o d-ai cu balsam.Balsamul sa-l lasi pe parut circa 1 minut-2 si porma sa clatesti |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iul 03, 2008 5:43 pm | |
| Tu ai folosit, Gia, e bun si pentru noi? :face: |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iul 03, 2008 6:19 pm | |
| mersi mult gia,chiar maine o sa iau,credeam ca e ceva mai special pt ei,si nu vroiam sa risc cu astea pt adulti,oricum daca zici ca e bun o sa iau mane sa inceram,da de a fi mai bine.La ce cirlionti are zicea o prietena sa o fac cu putina spuma sa vad cum i se aranjeaza buclele :face: . |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iul 09, 2008 5:42 pm | |
| corina ce fain ca are carliontiiiiiiiiiii.............sper sa-i ramana si alexiei..................ca de asta n-o tund:)va pup si astept sa-mi zici daca i-a facut bine balsamul |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iul 09, 2008 8:57 pm | |
| asa era si nepotica mea mereu se pangea soramea ca nu o poate pieptana si odata a dormit la noi si am imbaiato si dupa baie am facuto cu balsamul meu si saracuta asa a fost de happy ca o pot pieptana si de atunci mereu ii cumpara si nu au probleme eu ii comand de la Avon un balsam pt taote tipurile de par |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Iul 11, 2008 9:58 am | |
| Vai mititica! Bravo Noemi! De care balsam ii ia?Pentru copii? |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iul 15, 2008 3:13 pm | |
| Noi doar nivea baby folosim si suntem fff multumiti |
|
 | |
monikamares

Numarul mesajelor: 40 Varsta: 43 Localizare: bucuresti Data de inscriere: 23/06/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iul 15, 2008 4:35 pm | |
| Da. Si noi tot Nivea baby :flower: |
|
 | |
oana0101

Numarul mesajelor: 69 Varsta: 31 Localizare: Piatra-Neamt Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iul 15, 2008 4:54 pm | |
| noi folosim sampon si ulei de corp de la Johnson`s si sapun Nivea baby |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iul 15, 2008 10:52 pm | |
| cei de la avon nu au sampon de copii....cred ca unul din asta obisnuit.... |
|
 | |
| | Ce produse de ingrijire ati ales... | |
|