| | Ce produse de ingrijire ati ales... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 08, 2009 6:52 pm | |
| Asa e Stefy, mai bine fara . Azi cand am fost cu Daria la dr, i-am aratat si o iritatrie pe care o are la pasarica de vreo luna si ceva si pe care nu ma reusit sa o vindec cu nimic si mi-a zis sa renunt la servetele umede care sunt pline de tot felul de parfumuri si ca de la ele este si ca a avut mai multe cazuri. Voi incerca sa renunt, macar pana rezolv problema si se vindeca bine, ce sa fac. Aaaaaaaa si am avut probleme si cu pampersii. Am cumparat doua pachete si se pare ca au fost imbibati cu prea multa solutie ca mi-a facut o iritatie groaznica de nu stiam ce sa ii mai fac si cum i-am schimbat si am luat din aceea tip chilotel care sunt fara solutie, i-a trecut imediat. Asa ca ,se pare ca nici ce e prea mult , nu e bun. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 08, 2009 7:44 pm | |
| | florina a scris: | | Si noi folosin Jonhson si sampon si gel de dush,am scris si eu la voi,chiar daca am baietel,caci in clubul nostru nu avem un astfel de topic :face: |
De acum exista :face:_________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 08, 2009 8:12 pm | |
| Of si de la scutece s-a iritat asa nasol Mihaela? Eu iau scutece simple,normale,insa nu am avut probleme . |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 08, 2009 9:20 pm | |
| Da Stefy, si de la scutece. Eu luam pampers activ baby nr 5 si sunt cu nu stiu ce solutie imbibate, cica pt o protectie mai mare. Acum am luat tot pampers, dar varianta let's go, care sunt chilotei si nici nu au nici o solutie in ele. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 09, 2009 6:12 am | |
| Da,chiloteii.Mai iau si eu ocazional ca mai mergem in vizita si sunt mai usor de folosit. |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 09, 2009 2:23 pm | |
| Stefy, cand nu iei chilotei de care iei? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 09, 2009 2:25 pm | |
| off saracuta cred ca Daria e mai sensibila noi nu am avut nici o problema de acest gen |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 09, 2009 2:58 pm | |
| pai nici noi nu am avut, pana acum cand nu stiu ce sa mai fac sa se vindece. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 09, 2009 2:59 pm | |
| saracuta nu stiu ce sa zic cred ca ai incercat toate variantele posibile deci nu stiu ce sfat sati dau |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 7:53 am | |
| Pai pampers normal,cu elastic iau Mihaela.Mai incearca cu ulei de masline.Am auzit ca e bun. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 7:58 am | |
| mihaela eu cu melis am patit-o de la pampers acum 2 ani am nimerit un pachet care vreau sa zic ca ii imputea hainutele atat de urat miroseau plus ca vreo 2 luni am tras si noi cu iritatia si cu tot felul de creme acum nu stiu daca este neaparat de la servetele cred ca tot de la pampers a fost pentru ca eu de fiecare data o spal |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 5:55 pm | |
| de doua zile am renuntat la servetele si folosesc alternativ pampers activ baby care are solutie( pana ii terminam ca avem stoc de 3 pachete mari) si pampers chilotel fara solutie si e foarte bine. Mai are iritatie cred ca 5% si gata, se vindeca. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 6:20 pm | |
| Noi am folosit de la nastere Nivea,sampon,gel de dus,crema cu zinc pentru fundulet,servetele umede...cum am incercat altceva nu i-a priit...am folosit si Chicco si Sanosan....tinea ochii inchisi la baie si plangea....servetele numai Nivea Soft,celelalte din gama lor sau alta firma mi s-au parut mult prea umede. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 6:24 pm | |
| servetele umede folsesc si de l ahappy sunt bune |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 6:30 pm | |
| si noi tot de la happy foloseam |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 10, 2009 6:37 pm | |
| si de la astea nu aveti probleme? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Dum Ian 11, 2009 5:47 am | |
| Si eu folosesc inca de la nastere servetele Happy Noemi.Nu am avut probleme niciodata. |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Dum Ian 11, 2009 1:54 pm | |
| | noemi80 a scris: | | si de la astea nu aveti probleme? |
pai tocmai la astea am renuntat acum noemi. deocamdata nu mai folosesc nici un tip de servetele umede pana nu isi revine de tot |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Ian 12, 2009 5:16 am | |
| E mai bine printesa Mihaela? |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Ian 12, 2009 7:45 am | |
| da ati vazut fetelor ca unele servetele chiar si cele de la pampers chiar miros urat eu am o problema cand le cumpar mai ales ca nu ii place sotului meu cum miros penultima oara am luat de la happy cu aloe vera si mirosea tare urat deocamdata suntem pe nivea |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Ian 13, 2009 6:50 am | |
| Eu la scutece am nimerit o data unele care miroaseau urat de tot. |
|
 | |
the_pretty_nurse

Numarul mesajelor: 89 Varsta: 36 Localizare: oradea Joburi/Distractii: asistenta medicala...calatoriile,muzica Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: mama:Ildiko,tata:Florin si printesa noastra iubita:Iulia-Alexandra Data de inscriere: 26/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 17, 2009 9:56 pm | |
| ....si noi folosim gel de dus si sampon de la Nivea,inca de la nastere....scutece Pampers...crema Bepanthen(ca de altele se irita)....servetele umede de la Nivea,Pampers... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Ian 20, 2009 8:30 am | |
| Si eu tot Bepanthen folosesc Ildiko. |
|
 | |
the_pretty_nurse

Numarul mesajelor: 89 Varsta: 36 Localizare: oradea Joburi/Distractii: asistenta medicala...calatoriile,muzica Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: mama:Ildiko,tata:Florin si printesa noastra iubita:Iulia-Alexandra Data de inscriere: 26/07/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Ian 21, 2009 3:10 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Si eu tot Bepanthen folosesc Ildiko. |
...tu ,Stefy...eu am ajuns la concluzia aceasta, adica numai la Bepanthen unguent,dupa ce le-am experimentat aproape pe toate :() .....cele care contin oxid de zinc nu-mi plac deoarece raman depozitate intre cute,pe la labii si parca nici nu pot calumea sa le indepartez de acolo....si pe langa acest fapt am observat si un usor eritem,dupa folosirea altor creme... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 22, 2009 6:56 am | |
| Pai si isa se irita de la alte creme,am incercat si Nivea.Insa de la 3 luni numia bepanthen folosesc. |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 22, 2009 6:59 am | |
| | Stefytza a scris: | | Pai si isa se irita de la alte creme,am incercat si Nivea.Insa de la 3 luni numia bepanthen folosesc. |
si eu la fel folosesc si mai flolsecs nidoflor |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Ian 22, 2009 9:45 am | |
| E bun si Nidoflorul Cornelia.Am folosit un pic. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Mar 16, 2009 4:53 pm | |
| noi folosim gama de produse sanosan. am folosit si johnsons insa de cand am primit o monstra de sampon si crema de corp de la sanosan am renuntat le el.suntem foarte multumiti de produse si au un miros placut _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
cathya27

Numarul mesajelor: 67 Varsta: 32 Localizare: tg frumos DESPRE NOI: mami:Catalina si fetita Daria Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Mar 21, 2009 2:44 pm | |
| Eu folosesc pt Daria numai scutece pampers, am ajuns la ultimul numar 6. Servetele umede tot de la pampers cumpar, imi plac cele aparute recent (ambalaj portocaliu)-clean&play. Nu am avut insa niciodata neplaceri create de scutece...pt baie folosim nivea baby wash lotion,pt par sampon albastru sanosan. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14087 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Mai 12, 2009 11:38 am | |
| si eu tot cu nivea le spal pe amandoua.dusgel si samponel cu musetel scutece pampers si servetele la fet ori pampers sensitiv ori alea roz de la jhonsos .crema bepanthen si mai e aici un preparat in farmacie pe baza de zinc si ulei de masline s n-am avut probleme.eu cand fac cachi le spal vesnic la curulet _________________   |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 17, 2009 7:57 am | |
| noi tot la gama nivea am ramas de 2 ani.sunt foarte multumita de ele |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 17, 2009 11:21 am | |
| johnson si crema de fundulet bepanthen unguent |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Joi Iun 18, 2009 5:46 am | |
| Eu tot la samponul Chicco am ramas,gel de dus Disney si crema tot Bepanthen. |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iun 23, 2009 10:10 pm | |
| vad ca greu sau deloc nu en schimbam obiceiurile sau mai bine zis produsele:) |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mier Iun 24, 2009 5:39 am | |
| Ai dreptate Cornelia.Eu sunt multumita de ele si din cauza asta nu le schimb. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Iun 27, 2009 1:59 pm | |
| Stefy cat costa gelul de dus Disney ? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Iun 29, 2009 5:12 am | |
| Cred ca 24 ron Chry.Dar ma tine cate 4 luni ca are 1 litru. Din Italia am luat la fel cu 15 lei. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Aug 03, 2009 7:51 pm | |
| Si eu am ramas fidela produselor dinainte, o spal cu Johnson's baby, dar ma gandeam sa mai schimb samponul! Cred ca trec pe gama Nivea. La fundulet, slava Domnului, nu mai dam cu creme, nu mai e nevoie. |
|
 | |
flo09

Numarul mesajelor: 240 Varsta: 37 Localizare: zarnesti(brasov) DESPRE NOI: florina,
copiii-DANUT-16 ANI SI ADELINA 1,7 LUNI Data de inscriere: 26/12/2009
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 08, 2010 9:11 pm | |
| |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Ian 15, 2010 3:16 pm | |
| Noi ne descurcam excelent cu produse Nivea,in special cremele de fundulet sunt super!Pentru baie acum folosim gama pt copii de la Avon,miros toate delicios si nu trebuie pusa multa cantitate,fac spuma,nu au avut probleme si lor le place.Scutece folosim numai Pampers,cand nu aveam bani mai foloseam si Happy sau Wickies dar am regretat.Servetele umede preferam Bubu bebe. |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 23, 2010 1:41 pm | |
| Eu am folosit gama johnson,cred ca e una din cele mai bune. |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Ian 23, 2010 10:08 pm | |
| Noi nu ne-am inteles cu Johnson... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Dum Ian 24, 2010 6:26 am | |
| Pana acum 1 luna am folosit doar de la Chico,acum am luat de la Nivea,dar o sa renunt pen tru ca spune ca o ustura ochisorii. |
|
 | |
nikoo

Numarul mesajelor: 4 Varsta: 24 Localizare: timisoara DESPRE NOI: sunt o mamica fericita de o fetita pe nume raluca care o iubesc la nebuniee Data de inscriere: 17/02/2010
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Feb 19, 2010 11:43 am | |
| pt mihaela mihai!si eu tot asa am patit cu raluca .timp de 2 luni nu am mai stiut ce sa fac cu iritatia,pana cand am ajuns la dr si ma intrebat ca ce scutece folosesc !si iam spus ca pampers cu aloe vera!si o spus sa le schimb sa nu mai fie nimik cu aloe vera.cu dunga verde si servetelele la fel!!si in 2 saptamani neam revenit!!am cumparat baby love si libero si huggies cum am gasit!incearca si tu |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Vin Feb 19, 2010 1:02 pm | |
| a avut si annya o iritatie care a tinut aproape 3 saptamani. am renuntat la servetele si la creme, o spal si apoi ii dau cu ulei de masline. de atunci (adica de o saptam,ana) nu a mai revenit iritatia. as vrea sa cumpar sampon de la dalin pentru annya, m-am plictisit de sanosan  aveti idee, e bun? |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Feb 20, 2010 4:23 pm | |
| lumi, eu i-am luat cand era mai mica dalin si a fost ok. acum suntem pe schauma pt. copiii, desi ii mai iau sampon si gel de dus si de la avon si de la yves rocher si nu avem probleme cu ele, ne plac  |
|
 | |
ramo_sara_arad

Numarul mesajelor: 1399 Varsta: 32 Localizare: arad Joburi/Distractii: muzica,dansul Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama Ramona
fetita Sara-Beatrice
tata Alin
Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Sam Feb 27, 2010 10:20 am | |
| eu nu am avut probleme cu Sara acum in baie am vreo trei produse diferite dar imi place mult un sampon de la dm Prinzessin Sternenzauber, si nici nu e scump 200 ml 5 lei |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Lun Iun 06, 2011 3:59 pm | |
| noi folosim sevetele pampers,scutece pufies,sapun nivea baby si sampon si crema de corp de la bubchen |
|
 | |
SteffyD

Numarul mesajelor: 4 Varsta: 26 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o bebita de 9 luni si jumatate pe nume Alesia Denisa. Data de inscriere: 12/06/2011
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iun 14, 2011 10:05 pm | |
| Buna ziua dragi mamici! Noi folosim Sanosan si nu avem nici o problema.
Pupici. |
|
 | |
SteffyD

Numarul mesajelor: 4 Varsta: 26 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o bebita de 9 luni si jumatate pe nume Alesia Denisa. Data de inscriere: 12/06/2011
 | Subiect: Re: Ce produse de ingrijire ati ales... Mar Iun 14, 2011 10:07 pm | |
| Buna ziua dragi mamici! Noi folosim Sanosan si nu avem nici o problema.
Pupici. |
|
 | |
| | Ce produse de ingrijire ati ales... | |
|