Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
micanarcisa
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 39
Varsta: 35
Localizare: La mine...
DESPRE NOI: Cristina-Paula...bebe inca nu, ne da tarcoale barza
Data de inscriere: 05/08/2009

MesajSubiect: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Lun Aug 10, 2009 10:06 pm

Am cautat un asemenea subiect si nu am gasit. Deci aveti pisica? Ati avut in timpul sarcinii? Sa o indepartam cand vine bebe sau nu?
Eu am pisica si e alintata casei dar in ruptul capului nu vreau sa ma gandesc sa o dau. Asadar cum sa impacam si bebe si pisica?
Sus In jos
kolumban ancuta maria
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 719
Varsta: 29
Localizare: BRASOV
Stare de spirit: FOARTE FERICITA
DESPRE NOI: alex&marius&anka
Data de inscriere: 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Lun Aug 10, 2009 11:14 pm

nu o lasa mami langa bebe , sau in camera copilului, sau .................... tysbsjd
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Lun Aug 17, 2009 6:31 am

Hmmm,nu sunt de acord cu animalele in preajma unui copil mic pana in 2 ani.Eu am avut toxoplasmoza si am dat pisica cu toate ca o iubeam.,
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Lun Aug 17, 2009 7:40 am

eu in romania stateam la casa ,aveam animale dar stateau afara..ft rar intrau in casa
mai bine dai pisica altei persoane pana creste bebe mai mare...esti mai linistita asa,nu mai stai sa te gandesti de faci bine sau nu daca o tii in casa

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16864
Varsta: 30
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Vin Noi 13, 2009 12:27 pm

Mda, este dificil... mai ales cand ai un animal de casa mult iubit... eu la casa am pisici, dar sunt afara si nu au intrat in contact cu cel mic, pana de curand, cand le alearga si le tavaleste, dar fara voia mea...
Mai bine evitam, incercam cat de mult putem sa nu tinem animalutele in preajma, e mai bine asa.

Sus In jos
Berbecuta
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8413
Varsta: 30
Localizare: Undeva in Ro
DESPRE NOI: Visatori.

Data de inscriere: 21/05/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Vin Noi 13, 2009 4:12 pm

Eu iubesc animalele dar nu-s de acord sa am in casa pisica, pentru ca am vazut cele 2 ghemele de par luate de pe plamanii unui vecin, care tocmai fusese operat pt a i se elimina asa zisele cheaguri.
Animalul sa stea afara ca oricat at fi spalat sau periat,tot e periculos pt sanatate.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Sam Noi 14, 2009 1:37 pm

am si eu tot afara o pisica si un catel dar e innebunit dupa ele s ale ia in brate mai ales pisica e blanda si sta dar imi e frica de par,e periculos pentru ei
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Sam Noi 14, 2009 2:04 pm

eu n-am nimic cu ele atata timp cat nu imi umbla prin casa sau printre picioare.nu sunt deacord cu pisici in casa nu strang destul dupa copii par de mata n-am mai avut si sa stau geana sa nu ingita vrun fir de par piticii.
numai cand ma gandesc la asa ceva brrr.
l

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
Adriana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 9399
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Stare de spirit: implinita si cu chef de viata
DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil

Data de inscriere: 09/08/2009

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Joi Dec 16, 2010 12:41 pm

tavalesc tavalesc ce m ai dostrat simo !eu sa nu le vad nici la tara nu le suport in curte da pai in casa ! jyvds
Sus In jos
riana
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 18350
Varsta: 31
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Joi Dec 16, 2010 12:57 pm

mama are pisica de vreo 12 ani si ceva.
inainte sa fiu gravida, o tineam tot timpul in brate, dormeam cu ea langa mine cand inca nu eram maritata, apoi dupa ce am fost graviduta, nu am mai luat-o i brate pana acum vreo 2-3 ani...ale o iubeste, dar nu sta pisica s-o tina in brate, nu sta deloc in preajma copiilor
Sus In jos
bryama
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1820
Varsta: 34
Localizare: Braila
DESPRE NOI: Dana & Bia
Data de inscriere: 28/11/2010

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Joi Dec 16, 2010 2:13 pm

eu ma pisica de 11 ani...deci a fost prezenta la toate evenimentele din viata mea....a stat langa mine si cand am fost gravida si acum e langa noi, langa mine si Bia....
Sus In jos
Cecilia
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5646
Localizare: buc
DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana
Data de inscriere: 14/03/2011

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Mier Mai 02, 2012 11:05 am

si eu am avut si am in prezent pisica birmaneza.....nu am avut frica sau probleme din cauza ei...larisa nu prea o ..iubeste.. ei ii plac fff mult cateiiii
Sus In jos
riana
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 18350
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008

MesajSubiect: Re: Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica   Mier Mai 02, 2012 12:39 pm

Ale o iubeste, dar pisicii nu-i plac copiii..accepta sa o atinga, dar mai mult de nevoie
Sus In jos

Sarcina si apoi bebe si convietuirea cu pisica

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: MAMICI IN DEVENIRE :: MAMICI SI VIITOARE MAMICI :: CLUBUL VIITOARELOR BURTICI-