dellya

Numarul mesajelor: 25 Varsta: 25 Localizare: Botosani Stare de spirit: Implinita profesional si personal DESPRE NOI: Tati-Daniel
Mami-Delia Florentina
Comorel-Arianna Ecaterina
Data de inscriere: 06/05/2009
 | Subiect: Bebe mofturos la mancare! Dum Aug 09, 2009 1:32 pm | |
| Buna mamicilor! Nu am mai intrat de mult pe forum...si de atunci am crescut si s-au intamplat multe! Acu marea noastra problema este ca am devenit f mofturoasa la mancare O fi si din cauza dintisorilor (avem 6 si acus acus iese si caninul-numai nu sparge gingiutza) dar totusi... Si carnita nu o pot face sa o pape.O mai pacaleam amestecandu-i-o cu iaurt (preferatul ei), acu nici asa nu mai merge! Poate veniti voi cu niste sfaturi in privinta asta,va rugam Va multumesc si sanatate multa! yhugdfde[/b] |
|
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Bebe mofturos la mancare! Mar Aug 11, 2009 3:11 pm | |
| Delia,ce pot sa-ti spun...?Cred ca fiecare copilas mai trece uneori printr-o astfel de perioada in care nu prea vrea sa pape....din diverse motive,uri de la caldura,ori de la dintisori,ori... Iti spun asta ca sa nu e sperii...sa nu crezi ca va deveni un obicei la printesa ta...mai ales daca ii ies caninii,cu siguranta asta e cauza. Ce poti face tu este sa incerci diferite combinatii de legume+carne/fructe+iaurt...altele decat de obicei...ca poate s-o fi plictisit,mititica...eu una asa procedez...si merge. Se intampla uneori sa le placa la nebunie un anumit fel de mancare ...si pentru ca le place,le dau la o anumita perioada de timp..insa la un moment dat,nici nu mai vor sa vada acea papica...si atunci renunt,incercand alte variante. Sper ca ti-a fost de ajutor sfatul meu.Pupici! |
|
dellya

Numarul mesajelor: 25 Varsta: 25 Localizare: Botosani Stare de spirit: Implinita profesional si personal DESPRE NOI: Tati-Daniel
Mami-Delia Florentina
Comorel-Arianna Ecaterina
Data de inscriere: 06/05/2009
 | Subiect: Re: Bebe mofturos la mancare! Mar Aug 11, 2009 9:00 pm | |
| Multumesc mult de sfaturi Mihaela! O s incerc si alte combimatii...cu inspiratia e cam greu... Sanatate la puiutii tai:* |
|
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Bebe mofturos la mancare! Mar Aug 11, 2009 10:38 pm | |
| cauta pe net delia o sa gasesti tot felul de retete ptr varsta lui _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Bebe mofturos la mancare! Mier Aug 12, 2009 7:01 am | |
| Delia,incearca numai sa nu o fortezi.Insa e mica si poate sa bea mai mult laptic pana ii vine apetitul pentru mancarica. |
|
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Bebe mofturos la mancare! Lun Sept 07, 2009 6:34 pm | |
| copii au perioade si perioade. ai rabdare si probabil va trece. incearca mai multe combinatii si ascunde ce nu-i place in ce este pe gustul ei. bafta multa. |
|