Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20
AutorMesaj
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 11, 2011 11:41 pm

Anca a scris:
eu zic ca unele intra pe forum numai sa isi ia laudele si comentariile la poze. dar asta e impresia mea.

idem gandesc si eu

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Lun Sept 12, 2011 1:44 pm

Miky a scris:
Mereu aceiasi problema .Aniversarile .Fetelor dar de ce nu va deschideti voi un topic sa ne anuntati ca sunt zilele voastre de nastere.Cand copii cresc nu mai avem rabdare sa ne uitam a cui mai e ziua astazi .
Si nu cred ca viata cuiva depinde de urarile noastre de la multi ani .
Sunt persoane care au fost felicitate si nici macar nu au intrat sa vada . ce rost are ?
Eu am trimis la fiecare mesaj de la multi ani de ziua ei .Daca nu l-a citit sau a intrat in spam nu e problema mea .

hai ca imi modific mesajul anterior ca o sa fiu prost inteleasa sau o sa fiu judecata aiurea.
dertg dertg dertg

Ultima editare efectuata de catre Anca in Lun Sept 12, 2011 2:36 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Lun Sept 12, 2011 1:55 pm

Miki nu cred ca merit sa-mi vorbesti asa,eu am fost aici ca-ntr-o familie,intr-o familie cel putin eu asa m-am simtit nu trebuie sa spui in fiecare zi te iubesc ca sa stii ca te iubesc mama si tata,asa ca nu cred ca trebuia sa intru zilnic pe forum ca sa stiti ca iubesc acest forum si pe voi,si cred ca de 3 ani de cand cunosc acest forum nu am mai fost pe nici un alt forum,pentru ca l-am iubit foarte mult.
Iar Sevi si Anca,dak voi aveti impresia ca eu intru doar pentru poze,inseamna ca dupa atatia ani de cand sunt pe forum nu a-ti ajuns sa ma cunoasteti,iar tu Anca uneori imi spuneai sa mai pun poze ca sa-mi spui ce zici acum?Mi-ati lasat un gust amar.
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Lun Sept 12, 2011 3:04 pm

cry . nu m-am referit la tine . ci in general . problema asta se tot pune de vreun an incoace de cand nu prea se mai deschid totpicuri de la multi ani din cauza de timp sau alte probleme . eu am tot repetat mereu acelasi lucru . dar vad ca se da vina pe noi ca nu ne gandim la onomastici . unele chiar au spus ca nu mai intra pe forum din cauza ca nu li s-a deschis topic de la multi ani , cand de fap n u mai aveau chef de forum . asta m-a facut sa ma enervez .
iti cer scuze cry daca te-am suparat nu asta a fost intentia mea dar aveam si eu un stres jyvds
mie imi place sa ma uit la poze cum au crescut copii . nu ma deranjeaza ca cineva sa puna poze si sa astepte sa fie laudate . eu una ma simt bine cand ineva imi lauda poza .

Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8122
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Sam Sept 17, 2011 4:30 pm

sevi_80 a scris:
Anca a scris:
eu zic ca unele intra pe forum numai sa isi ia laudele si comentariile la poze. dar asta e impresia mea.

idem gandesc si eu

mare dreptate aveti aici

iar cıt despre urarile de zi de naštere aniversari pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc daca nu se deschide topic ca doar nu sta viata mea ın acel topic care vrea mio zice ši personal ce atıta discutii ši suparari

iar eu pot sa zic ca sunt suparata ıntro oarecare masura nefiind puse poze cu cadoul meu oferit la un concurs norocul meu a fost ca doua persoane au vazut ce am cumparat ši leam oferit cu drag dar oricum nare rost deacum o sa gındesc de doua ori ınante de a face un lucru nam ziso cu rautate ši sunt n ši n care fac aša au timp de pus poze fel de fel dar ce ar trebui nu au timp etc etc vorbe ın vınt......
Sus In jos
Miky
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Sam Sept 17, 2011 10:08 pm

trebuie inteleasa medy . e gravida jyvds
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7341
Varsta: 36
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Sam Sept 17, 2011 11:51 pm

daaa...si are un program infernal sa stiti...si munca si cu Mihaita!....
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 8:43 am

Miky a scris:
trebuie inteleasa medy . e gravida jyvds

pe ea o ıntelegem stai liništita štiu ca nu ai aša de ušor servici copil burtica

pupam burticaaa
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 9:19 am

tot nu am inteles unde ii supararea ta eva si cum sa ajuns la medy am ramas rau in urma jyvds

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 9:32 am

nai ınteles sevi pai supararea mea e acolo ca nu sau pus poze cu cadou meu oferit la chry care nici ın ziua de azi nu a pus pozele din motive neıntemeiate ši poate ca ın ochi unor fete eu am ramas cea rea ca ceor fi gındind ei asta nici macar na luat nimic sau cine štie ce io fi trimis asta ma deranjat pe mine ca nu cred cai lua mai mult de 5 minute sa faca poze ši sa puna

cıt despre medy eu nu am zis nimic referitor la ea ca nu am ce sa zic rau
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 10:11 am

pupic Eva nu trebuie sa te superi pe mine ti-am multumit din inima,si mi-a placut mult cadoul tau,dar eu atunci nu stateam acasa,sotul meu era plecat in Germania,si eu m-am mutat cu Eliza la mama mea,mama mea nu are calculator,si vreau sa-ti spun ca fetele de perna care mi le-ai trimis i-au placut atat de mult mamei mele cand le-a vazut ca nu a vrut sa mi le m-ai dea inapoi cand am plecat acasa inapoi peste 6 luni,imi cer scuze Eva sincer,stiu ca este un motiv de suparare si eu m-as fii suparat,dak vrei ma ierti dak nu ujhy [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ,iarta-ma din suflet,am gresit,stiu.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 11:42 am

mie nu-mi convine ca sunt mamici pe care le am pe mess cu care nu reusesc sa vorbesc absolut nimic, ele nu scriu niciodata - poate ca nici macar nu ma mai au in lista, ca altfel nu imi explic. nu dau niciun nume. dar le-am sters din lista acum 3 zile. nici pe forum nu mai scriu ele de multa vreme sau o fac extrem de rar, dar macar pe mess sa raspunda la un salut sau la un ce mai faci eu cred ca ar putea - dar daca nu vor, nu-i bai, am alte prietene de suflet printre voi cu care vb si ma bucur nespus pupic ininim
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 11:51 am

anca eu sincer nu stau pe mess,din august am si o perioada infernala abia imi fac timp de forum macar sa salut.

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 11:55 am

Nici eu nu stau pe mess,doar cand vorbesc cu fratii meii pe webcam,sau il mai deschid cand mai citesc email-urile dar destul de rar,eu te mai am in lista nu te-am sters si nici nu o sa te sterg dak m-ai sters te rog spune-mi.

Ultima editare efectuata de catre chry1 in Dum Sept 18, 2011 12:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Miky
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 12:31 pm

pe simo o mai prind si eu cateodata . e tare scumpa la vedere pe mess jyvds

eu credeam ca vorbeste de medy eva caci ea trebuia sa primeasca un cadou . de cry am si uitat jyvds
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Dum Sept 18, 2011 12:40 pm

eu sunt pe mess zilnic ši on mereu de sunt cu treaba scriu la status de nu ınseamna ca sunt pe aici eu nu prea contactez pe mess pe nimeni deoarece nu toata lumea e ca ši mine acasa mereu voi sunteti cu munca copii la gradinita la mine e de ajuns sa dati un buzz ši sunt prezenta va raspund hihi
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Sept 20, 2011 7:39 pm

iuii ce de ati mai scris fetelor
referitor la mess nici eu nu mai stau mult ca inainte si foarte rar cand vorbesc cu cate cineva,pur si simplu sta deschis,nu stau mereu,eventual e Cosmin la calculator.doar cu Adriana am reusit sa mai vorbesc un pic,asta ca ma cautat ea ca dupa mine nici macar nu ma uit sa vad cine e on si cine nu,pur si simpul e deschis si atat
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Sept 21, 2011 9:54 am

ei fetelor nu cred ca e cazul de suparari
unele chiar stam foarte rau cu timpul
eu nu prea am mai pus poze din acelasi motiv... sa nu imi aud apoi ca ntru si pun doar poze si atat

de laude... cred ca fiecareia dintre noi se simte bine cand le sunt laudate pozele, copii, etc

mai multe nu mai comentez

Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7341
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Sept 21, 2011 9:34 pm

Eu va cred fetelor ca nu aveti timp...si eu ma gandesc ...cand voi incepe lucrul nu o sa mai am timp sa intru asa de des....Pupici!
Sus In jos
silviaMir
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 50
Localizare: Ploiesti
DESPRE NOI: Mama-Silvia
Copii- Marius 2 ani
- Cristina 8 ani
Data de inscriere: 18/10/2011

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Oct 18, 2011 12:34 pm

ca se pune problema sa nu mai fie sucventionata caldura iarna asta
Sus In jos
silviaMir
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 50
Localizare: Ploiesti
DESPRE NOI: Mama-Silvia
Copii- Marius 2 ani
- Cristina 8 ani
Data de inscriere: 18/10/2011

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Lun Noi 28, 2011 2:42 pm

deurerea de masea care ma omoara de cate zile incoace
Sus In jos

NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 20 din 20Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: SUBIECTE VECHI :: ARHIVA-