nu ma asteptam sa imi raspunzi la acest mesaj
NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)

Andreea
Numarul mesajelor: 14976
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
multumesc mult Miki

Claudia
Numarul mesajelor: 15084
Varsta: 30
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008
Sanatate multa, Alex! 
Lasa, Andreea, vin si zile mai bune si o sa fi cu noi!

Lasa, Andreea, vin si zile mai bune si o sa fi cu noi!

erikaeva3
Numarul mesajelor: 4054
Varsta: 33
Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg
DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani
Data de inscriere: 14/01/2010
sanatate multa lui Alex sa-si revina cat mai repede si trimitem multe multe

Andreea
multumesc fetelor
Claudia sper si eu sa vina vremuri mai bune, dar sa vina cat mai repede
Claudia sper si eu sa vina vremuri mai bune, dar sa vina cat mai repede

Adriana
Numarul mesajelor: 9399
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Stare de spirit: implinita si cu chef de viata
DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
andreea86 a scris:mie nu imi convine ca Alex este tot bolnav... tot din una in alta si este foarte agitat
mie dor de baut cafelutele cu voi dimineata si de stat o o vorba cu voi
sanatate multa ALEX sa te faci bine repede puisor !andreea pai chiar iti simt lipsa pe forum chiar daca intru eu de 2 ori pe zi dar mie dor de tine !va pup pe amandoi!

Andreea
Adriana esti o draguta
ma bucur ca imi simti lipsa, ma bucur ca cineva imi simte lipsa
te pup si eu si pe denis
ma bucur ca imi simti lipsa, ma bucur ca cineva imi simte lipsa
te pup si eu si pe denis

vivi.emilia
Numarul mesajelor: 3023
Varsta: 26
Localizare: buzau
Stare de spirit: vesela, optimista////
DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica
Data de inscriere: 02/01/2010

etinc3lle
Numarul mesajelor: 6495
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
Data de inscriere: 24/03/2008
andreea, ce are puiul imi pare rau sa aud ca e bolnavior iubita... dar ce a patit? de la problema lui, sau altceva???

Andreea
Vivi mersi
Lumi pai a fost cu viermisorii, dar inca se plange de burita... sau de stomac ca nici el nu stie saracul ce il doare
si acum a mai facut si ulcior... si e foarte, foarte marait
Lumi pai a fost cu viermisorii, dar inca se plange de burita... sau de stomac ca nici el nu stie saracul ce il doare

mami_de_gemeni
Numarul mesajelor: 1369
Varsta: 31
Localizare: Bucuresti
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009
Saracutu de Alex...sper sa se faca bine cat mai repede si sa nu se mai iveasca si alte probleme! 

etinc3lle
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
andreea86 a scris:Vivi mersi
scuze de off-topic - off, micutul... si ulciorul cum il rezolvi? dar de la ce s-o face? sanatate multa iubita... imi pare rau ca e bolnavior iubirea mica....

Anca
Numarul mesajelor: 13370
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008
lumi, iti raspund si eu offtopic, poate nu ne trage nimeni tare de urechi 
si sara a avut ulcior, e infectie cu stafilococ, de cele mai multe ori. sarei i-a dat oftalmologul tratament preventiv cu antibiotic (acum nu are ulcior, dar la acelasi ochisor a facut de 3 ori in ultimul an si jumatate). trebuie sa ia 7 zile la rand antibiotic, apoi face pauza 3 sapt, apoi iarasi 7 zile antibiotic, timp de 3 luni. cand infectia e in toi o dau cu kanamicina.
sanatate multa!!

si sara a avut ulcior, e infectie cu stafilococ, de cele mai multe ori. sarei i-a dat oftalmologul tratament preventiv cu antibiotic (acum nu are ulcior, dar la acelasi ochisor a facut de 3 ori in ultimul an si jumatate). trebuie sa ia 7 zile la rand antibiotic, apoi face pauza 3 sapt, apoi iarasi 7 zile antibiotic, timp de 3 luni. cand infectia e in toi o dau cu kanamicina.
sanatate multa!!
sevi_80
Numarul mesajelor: 9023
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008
fetelor eu zic sa continuoati la off topic pentru ca aici spunem ce nu ne convine pe acest forum si la membri sau administratori sau moderatori
sper sa nu va suparati pe mine
sper sa nu va suparati pe mine

Anca
scuze pt off topic, sevi!
ai dreptate!
ai dreptate!
etinc3lle
sevi, scuze
- multumesc anca 

Andreea
etinc3lle a scris:andreea86 a scris:Vivi mersi
scuze de off-topic - off, micutul... si ulciorul cum il rezolvi? dar de la ce s-o face? sanatate multa iubita... imi pare rau ca e bolnavior iubirea mica....![]()
uite am deschis un subiect pe tema asta
http://www.faracearta.com/bolile-copilariei-f14/ulciorul-orjeletul-t3505.htm#626815

Andrea27
Numarul mesajelor: 5678
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008
Nu-mi convine ca stiu unele persoane care au stat aici la noi.....si acuma nici macar un buna ziua nu pot scrie aici....
rusinica.....
rusinica.....

etinc3lle
andreea(86), am vazut 
andreea (27) asa e... macar o data la cateva saptamani pot intra sa ne salute...

sevi_80
nu-mi convine ca ma agit ca o proasta sa caut sponsori ca sa putem bucura mamicile de aici si nu se aprecieaza gestul....de vreo 3 zile am adresat si eu o rugaminte la topicul cu si eu am castigat si binenteles ca nici nu am fost bagata in seama (nu ma refer la toate mamicile pentru ca sunt multe mamici care chiar aprecieaza efortul si se bucura de premii)

riana
Numarul mesajelor: 16956
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008
eu am pus poza, stiu ca nu te refereai la mine..

sevi_80
in nici un caz nu ma refer la tine de asta am si facut specificatia ca nu la toate fetele dar ma deranjeaza ca macar un minut de poate pune poza sau se poate intra sa se spuna ca la primit sau nu... si cand vad faze din astea sincer mi se scarbeste sa mai stau sa imi pierd eu timpul aiurea in loc sa imi vad de treburile mele

Adriana
imi pare rau ca ttrebuie sa te superi sevi

riana
Numarul mesajelor: 16956
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008
te cred sevi..imi pare rau ca te chinui atata si nu primesti nici macar un multumesc!
sa stii ca eu si multe alte mamici de aici te apreciem foarte mult pentru ceea ce faci
sa stii ca eu si multe alte mamici de aici te apreciem foarte mult pentru ceea ce faci

Adriana
acum am vazut ca ai scris ieri sa punem poza si la toppikul unde s a castigat ...........eu am pus numai la celalalt topik....acum o sa pun si dincolo ..deci eram si eu printre cele care te au facut sa te scrabesti sorry

sevi_80
nu am dat nume adriana da m-am saturat sa stau sa ma rog mai mereu de parca mi s-ar face mie o favoare,numa ca eu am mai explicat trebuie sa arat si sponsorului ca am dat acele premii pentru ca ei nu vor sa isi bata capul cu expedierea ,asa ca uneori pica pe capul meu sau al lui simo(inatas) si poate ca nici noua nu ne convine sa mergem sa stam la cozi sa mai stam sa platim si taxe si apoi sa stam sa ne si rugam sa se puna poze
si desi stiu ca mami de gemeni zicea ca are ceva probleme cu copii am vazut ca a intrat alaltaieri si a scris pe forum dar nici macar nu a zis daca a ridicat premiul care sigur a ajuns ,si de se intoarce eu am zis ca nu il mai expediez inca o data ,banii de taxa mai bine iau 2 suculete la fete si stiu ca ele chiar se bucura
sper ca nu a deranjat totusi asa de tare ca mi-am spus off-ul
si desi stiu ca mami de gemeni zicea ca are ceva probleme cu copii am vazut ca a intrat alaltaieri si a scris pe forum dar nici macar nu a zis daca a ridicat premiul care sigur a ajuns ,si de se intoarce eu am zis ca nu il mai expediez inca o data ,banii de taxa mai bine iau 2 suculete la fete si stiu ca ele chiar se bucura
sper ca nu a deranjat totusi asa de tare ca mi-am spus off-ul

rucsandra
Numarul mesajelor: 3051
Varsta: 28
Localizare: mioveni
Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu
Stare de spirit: vesela si increzatoare
DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
imi pare rau sevi,eu apreciez efortul tau,pentru ca este de apreciat
sper ca fetele sa inteleaga ce ai cerut nu sa se supere pe tine
te
sper ca fetele sa inteleaga ce ai cerut nu sa se supere pe tine
te

Adriana
sevi eu iti dau dreptate e drept ca va zbateti pentru aceste premii ,promit ca nu am sa mai particip la nici un concurs pentru ca m am saturat de genul asta de discutii !eu vreau sa fim prietene si nu sa ne suparam pentru niste cuvinte spuse la nervi !sunt zile cand nu pot citi chiar tot ce se scrie pe forum si poate de aia omit si sa fac ce trebuie !
te pup si o zi buna iti doresc
te pup si o zi buna iti doresc

Andrea27
Sevi iti inteleg frustrarea....sincer
Nu cred ca este un efort mare sa spui da ma frate mi-a venit coletu si pun si poza...
Adriana nu spune asa...toata lumea are dreptu sa participe la concursuri...nu trebuie sa te superi....Dar e nasol cand te streseaza sponsoru cu intrebari de genu..."au ajuns coletele....da poze cand pun castigatoarele sa vedem si noi?"....spun asta nu ca sa ii iau apararea lui Sevi ci pt ca am cautat si am gasit si eu la randu meu sponsori si pateam exact asa...
Nu cred ca este un efort mare sa spui da ma frate mi-a venit coletu si pun si poza...
Adriana nu spune asa...toata lumea are dreptu sa participe la concursuri...nu trebuie sa te superi....Dar e nasol cand te streseaza sponsoru cu intrebari de genu..."au ajuns coletele....da poze cand pun castigatoarele sa vedem si noi?"....spun asta nu ca sa ii iau apararea lui Sevi ci pt ca am cautat si am gasit si eu la randu meu sponsori si pateam exact asa...

sevi_80
eee adriana nu stiu daca este cazul sa te superi sau sa spui ca nu mai participi ,dar nici mie nu imi pica bine sa stau sa ma tot rog sau sa stau sa ma gandesc oare cutarica o fi primit pt ca au trecut atatea zile si nici macar un raspuns
Si este aiurea sa te intrebe sponsorul le-ai expediat si eu sa nu ii raspund pentru ca nu am cum sa dovedesc ca le-am trimis daca nu intratio voi sa spuneti ca le-ati primit
Si este aiurea sa te intrebe sponsorul le-ai expediat si eu sa nu ii raspund pentru ca nu am cum sa dovedesc ca le-am trimis daca nu intratio voi sa spuneti ca le-ati primit

Adriana
dar nu m am suparat deloc fetele am spus doar ca nu mai particip ptr ca uite ies tot felul de discutii si nu mi plac atat !ti am dat dreptate sevi si inca o data repet nu m am suparat dar nu vreau sa ajungem la dicutii de genul asta pentru ca am omis sa pun si poza acolo !

Andrea27
Na atunci e oki treaba adriana....Nu se supara nimeni (ca de se supara careva va dau bataie...imi lungesc mainile de aici...
)
fetelor
)
fetelor_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac

Adriana
as vrea sa te lungesti pana la mine sa tragem un gratar weekendul asta ca e asa frumos afara!
te pup si eu gata fug la treaba
Miky
Numarul mesajelor: 8279
Localizare: aproape de voi
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008
O sa va explic eu cum sta treaba pe aici pentru ca nu-mi plac discutiile fara rost .
Concursurile sunt pentru toata lumea , in special pentru Mamicile active .Iar tu adriana sigur faci parte dintre ele deci nu vreau sa aud nu mai particip .
Apoi fetele spun sa puneti poze deoarece noi cu majoritatea sponsorilor nu facem contract scris. Ne bazam pe cuvantul fiecaruia.In majoritatea cazurilor sevi sau inatas primesc premiile pe care ele le expediaza la randul lor castigatorilor .
Acum probeleme este ca daca voi , in general , nu puneti poze cand sunteti rugate sponsorul poate spune ca fetele astea si-au tinut premiile pentru ele si nu este un lucru tocmai placut .
Sper ca am fost destul de explicita si va asteptam sa ne distram la concursuri .
Concursurile sunt pentru toata lumea , in special pentru Mamicile active .Iar tu adriana sigur faci parte dintre ele deci nu vreau sa aud nu mai particip .
Apoi fetele spun sa puneti poze deoarece noi cu majoritatea sponsorilor nu facem contract scris. Ne bazam pe cuvantul fiecaruia.In majoritatea cazurilor sevi sau inatas primesc premiile pe care ele le expediaza la randul lor castigatorilor .
Acum probeleme este ca daca voi , in general , nu puneti poze cand sunteti rugate sponsorul poate spune ca fetele astea si-au tinut premiile pentru ele si nu este un lucru tocmai placut .
Sper ca am fost destul de explicita si va asteptam sa ne distram la concursuri .

tania
Numarul mesajelor: 13907
Varsta: 26
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008
punct!
extrem de explicita
extrem de explicita

mami_de_gemeni
Intru foarte rar la acest topic,tocmai pentru ca eu cred ca majoritatea mamicilor de pe acest forum sunt multumite si ca,credeam eu,suntem ca o familie...
Sunt oarecum socata sa aflu ca ti se "scarbeste",Sevi,pentru ca am inteles ,in cele din urma ,ca era vorba de mine...Nu stiu daca ar mai trebui sa imi justific "gestul "care te-a "scarbit",dar,din respect fata de tine si fata de tine si fata de sponsor,o voi face...
Asadar,in primul rand,zilele trecute am fost foarte ocupata cu puiutii mei ,caci am fost la doctor cu ei si am avut si alte probleme care,oricum,nu mai conteaza...Este adevarat ca am intrat zilele trecute pe forum,insa pe fuga ,si mai mult am scris ceea ce am rezolvat cu copilasii mei la doctor.
Probabil ca as fi intrat si la topicul cu concursul si as fi spus ca am primit coletul,insa nu am stiut ca este necesar si nici nu am primit notificare de raspuns,ca sa vad ca ne-ai intrebat asta.Chiar unele fete stiu ca la un moment dat ma plangeam ca nu primesc notificari.
Fiind prima data cand castig ,nu am stiut nici faptul ca trebuie sa fac poza la produs si sa o postez la topicul cu pricina.Poate nu crezi,dar,la un moment dat ,am vrut sa caut acel topic,sa ma "laud "si eu,dar nu l-am gasit si m-am lasat pagubasa...
Acestea fiind spuse,imi pare rau pentru situatia creata...era mai simplu sa imi fi dat un PM si sa imi spui ce am de facut,si abia dupa aceea,daca nu faceam asa ,sa ti se "scarbeasca"...
Sunt oarecum socata sa aflu ca ti se "scarbeste",Sevi,pentru ca am inteles ,in cele din urma ,ca era vorba de mine...Nu stiu daca ar mai trebui sa imi justific "gestul "care te-a "scarbit",dar,din respect fata de tine si fata de tine si fata de sponsor,o voi face...
Asadar,in primul rand,zilele trecute am fost foarte ocupata cu puiutii mei ,caci am fost la doctor cu ei si am avut si alte probleme care,oricum,nu mai conteaza...Este adevarat ca am intrat zilele trecute pe forum,insa pe fuga ,si mai mult am scris ceea ce am rezolvat cu copilasii mei la doctor.
Probabil ca as fi intrat si la topicul cu concursul si as fi spus ca am primit coletul,insa nu am stiut ca este necesar si nici nu am primit notificare de raspuns,ca sa vad ca ne-ai intrebat asta.Chiar unele fete stiu ca la un moment dat ma plangeam ca nu primesc notificari.
Fiind prima data cand castig ,nu am stiut nici faptul ca trebuie sa fac poza la produs si sa o postez la topicul cu pricina.Poate nu crezi,dar,la un moment dat ,am vrut sa caut acel topic,sa ma "laud "si eu,dar nu l-am gasit si m-am lasat pagubasa...
Acestea fiind spuse,imi pare rau pentru situatia creata...era mai simplu sa imi fi dat un PM si sa imi spui ce am de facut,si abia dupa aceea,daca nu faceam asa ,sa ti se "scarbeasca"...

rucsandra
mihaela nu o lua asa in tragic
e mai simplu sa spui ca data viitoare o sa stii
un
sa iti treaca 
e mai simplu sa spui ca data viitoare o sa stii
un
sa iti treaca 

sevi_80
da mihaela si eu consider ca in loc sa pui atatea ghilimele cu cuvantul scarbesc puteai spune macar un multumesc ca ti-ai pierdut si tu timpul pe la cozi sa mi-l expediezi.... doar atata se putea si uite la faze de genul asta pot repeta ce am spus mai sus ,si nu am spus ca mi se scarbeste de o persoana anume ci de gesturile facute....care vrea sa inteleaga intelege ,si ce am vrut sa zic eu si ce a vrut sa zica miki.....si ce ma uimeste este faptul ca tot eu sunt cea care probabil ar trebui sa stau sa imi cer scuze

mami_de_gemeni
Sevi,eu tin minte ca ti-am multumit chiar si atunuci cand ti-am trimis adresa,dar si pe forum...
Nu vreau sa o iau in tragic,spun doar ca m-au socat aceste cuvine,pentru ca nu ma asteptam...nu stiam sa fi gresit cu ceva fata de cineva...atata tot.
Nu vreau sa o iau in tragic,spun doar ca m-au socat aceste cuvine,pentru ca nu ma asteptam...nu stiam sa fi gresit cu ceva fata de cineva...atata tot.

Andreea
offf ca am lipsiti si eu un timpulet scurt si uite unde sa ajunj... si tot de la concursuri batale vina
va pup pe toate sa va treaba supararile
va pup pe toate sa va treaba supararile

MIHAITZA29
Numarul mesajelor: 13563
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
nu am mai intrat de mult aici,am citit tot din urma,nu stiu ce sa zic,imi pare rau ca se intampla mereu aceeasi problema ,sper sa le rezolvati si sa fie bine

cristinaachim

Numarul mesajelor: 492
Varsta: 42
Localizare: Dumbravita
DESPRE NOI: Achim Cristina (mama), Achim Diana Cezara (fiica)
Data de inscriere: 15/10/2008
Andrea27 a scris:Nu-mi convine ca stiu unele persoane care au stat aici la noi.....si acuma nici macar un buna ziua nu pot scrie aici....
rusinica.....
asa e, eu sunt una dintre, am intrat cam rar, aproape deloc, dar....am servici si n-am mai putut intra de acolo iar de acasa....nu stiu ce sa fac mai intai
Andrea27
cristinaachim a scris:Andrea27 a scris:Nu-mi convine ca stiu unele persoane care au stat aici la noi.....si acuma nici macar un buna ziua nu pot scrie aici....
rusinica.....
asa e, eu sunt una dintre, am intrat cam rar, aproape deloc, dar....am servici si n-am mai putut intra de acolo iar de acasa....nu stiu ce sa fac mai intai
Cristina nu m-am referit la tine....am alte "cliente"...... Oricum esti binevenita oricand printre noi....

cristinaachim

Numarul mesajelor: 492
Varsta: 42
Localizare: Dumbravita
DESPRE NOI: Achim Cristina (mama), Achim Diana Cezara (fiica)
Data de inscriere: 15/10/2008
nu pot decat sa 

Anca
mie nu-mi convine ca sunt mamici care au o semnatura cam mare si mi se incarca paginile greu si de la ele
, sa nu va suparati pe mine, ca nu am nimic personal cu nimeni!!

, sa nu va suparati pe mine, ca nu am nimic personal cu nimeni!!

sevi_80
da ceel mai bine ar fi ca acele mamici sa le scoata singurele si gata
si eu am 2 tikere da am si 2 copii si nu am cum sa renunt la una din ele
si eu am 2 tikere da am si 2 copii si nu am cum sa renunt la una din ele

Adriana
ma simt vinovata
dar nu am sa scot decat tickerul lui denis celalat il las ptr un motiv foarte intemeiat pentru sufletul meu ......sper sa nu fie cu suparare la mine nu sunt probleme cu paginile!
dar nu am sa scot decat tickerul lui denis celalat il las ptr un motiv foarte intemeiat pentru sufletul meu ......sper sa nu fie cu suparare la mine nu sunt probleme cu paginile!
Anca
pai e normal sa ai 2 tickere, sevi! dar sunt mamici care au si mai multe sau mai mari, asta nu imi prea place.
si link-urile cu sponsorii ar putea fetele sa le scoata, ca sunt sigura ca majoritatea nici nu dau click pe ele, iar eu personal intru de pe bannere, nu de pe link-urile de la semnatura. faceti cum credeti, dar sunt incarcate paginile inutil, parerea mea!

si link-urile cu sponsorii ar putea fetele sa le scoata, ca sunt sigura ca majoritatea nici nu dau click pe ele, iar eu personal intru de pe bannere, nu de pe link-urile de la semnatura. faceti cum credeti, dar sunt incarcate paginile inutil, parerea mea!

rucsandra
eu m-am conformat 

Claudia
Numarul mesajelor: 15084
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008
Vai, Anca, daca deranjeaza linkurile sponsorilor de la semnatura mea, acusica le scot, nu vrea sa supar pe nimeni :)

Anca
Eu nu vreau sa se supere nimeni pe mine. las moderatoarele sa spuna ele cum e mai bine, nu vreau sa imi sara nimeni mie in cap pt asta. am zis doar ca mie imi incarca paginile greu si din cauza asta, dar daca moderatoarele spun ca e mai bine sa le lasati, nu bagati in seama ce am zis eu. chiar nu vreau sa se supere nimeni, prefer sa imi mearga mie mai greu paginile pe forum 

» Clasa 0, in cadrul scolii sau al gradinitei?
» La Multi Ani Lorenzo si Gabriele
» SA NE VOTAM INTRE NOI
» VOTEAZA-NE IN TOP
» Ce gatim astazi ( 7 )
» Voteaza cel mai zvapaiat copil!
» Sa felicitam vedetele forumului ''MAMICI ACTIVE '' !!!
» Voteaza cel mai cuminte copil!
» La Multi Ani Mario (baietel dododandreea)
» La Multi Ani Ana-Maria (fetita dododandreea)
» Cel mai zvapaiat copil (inscrie poza)!
» Minivedeta saptamanii! (inscrie poza)
» Cel mai cuminte copil (inscrie poza)!
» Voteaza minivedeta saptamanii!
» Voteaza minivedeta saptamanii!
» Voteaza cel mai cuminte copil!
» La Multi Ani Liviu(sot Andrea27)
» La Multi Ani Marian (sot andreeam)
» La Multi Ani Laura(laly)