Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Feb 02, 2010 11:39 pm

bebelusha exist minivedeta zilei chiar aici http://www.faracearta.com/forum.htm
dar sa sti ca noi moderatoarele sau adminele avem copilasi destul de rar pe acolo... pt ca dorim ca restul fetelor sa isi vada copilasii pe acolo... in primul rand cum apare un copil nou pe forum il si punem duca cateva zile

Admin

feminin
Numarul mesajelor: 4433
Varsta: 32
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: intendent
Stare de spirit: optimista
DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian

Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Feb 02, 2010 11:43 pm

tania a scris:
laly te iubesc

asa asa Tania
si eu

mare dreptate ai Laly

laly
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2546
Varsta: 35
Localizare: New Berlin - USA
Joburi/Distractii: pictura, fotografia
Stare de spirit: happppppyyyyyyy
DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella

Data de inscriere: 17/02/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Feb 02, 2010 11:46 pm

si eu va iubesc fetelor si nu imi este rusine sa o recunosc ati intrat in suflet meu, imi pare tare rau ca nu mai reusesc sa intru atat de des cat as vrea. Tocmai de asta m-am aprins atat de tare cand vad astfel de lucruri urate .
Sus In jos
bebelusha18
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1869
Varsta: 29
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: medic / multe :)
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: momentan doar eu si iubitul :) ...adica Andreea si Gabi :)
Data de inscriere: 14/05/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Feb 02, 2010 11:49 pm

acum am vazut ca e minivedeta zilei...eu credeama ca e minivedeta saptamanii jyvds
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mar Feb 02, 2010 11:56 pm

bebelusha18 a scris:
acum am vazut ca e minivedeta zilei...eu credeama ca e minivedeta saptamanii jyvds

minivedeta saptamanii este aici in portal
http://www.faracearta.com/portal.htm

Laly iubita tai linistita ca intelegem si noi... nu suntem absurde

Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 12:01 am

deci vazusem bine pana la urma..si o vedeta a saptamanii ... pe portal intru rar...caci intru direct pe forum ... m-a indus in eroare ca a fost maya zilele astea si mi s-a parut ca a fost mai multe zile
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 12:02 am

se ai intampla si e cateva zile... atunci cand Miki nu are timp sau nu se simte bine

Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 12:33 am

am inteles andreea...eu chiar nu am stat sa vad ce copii sunt..ma uit tot timpul la ei ca sunt frumosi jyvds
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Varsta: 34
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 8:47 am

fetelor, eu sunt pe acest forum din prima zi. sevi si miky mi-au fost alaturi in problemele mele inca inainte de existenta acestui forum, cred ca am mai spus asta. acest forum, unde am intalnit o gramada de greseli, si unde probabil am facut si eu o gramada de greseli, a fost langa mine in cea mai mare tragedie a vietii mele. am gasit prietene acolo unde adevaratii prieteni mi-au intors spatele. am gasit niste fete cu sufletul cald care au plans cu mine si s-au rugat pentru mine si au ras cu mine... nu vreau sa pieptan pe nimeni, dar cand refuzam sa ma scol din pat, sa manac, sa traiesc pur si simplu am fost ridicata nu neaparat cu delicatete, am fost si ciufulita sa revin la realitate, dar fetele au facut tot posibilul sa-mi revin. au fost alaturi de mine in sarcina, iar cand am nascut m-au bombardat cu telefoane sau mesaje, clara, desi avusese o sedinta importanta sau cam asa ceva, si-a facut timp sa treaca sa ne vada... eu nu pot uita asta... si daca acum sunt o mama implinita, sunt datorita acestui forum, pentru ca eu cedasem de mult si nu vroiam sa mai incerc sa fac bebe. un singur lucru imi pare rau: ca una din mamicile care m-au ajutat foarte mult nu mai e pe forum, si anume noemi. dar asta nu e problema mea, de ce nu mai este pe forum. Oricum, sunt convinsa ca aici pe forum sunt fete care probabil nu au nici liceul, si fete care probabil au master sau doctorat - conteaza???????? atata timp cat au suflet si o mana de intins cand ai nevoie, conteaza nivelul de educatie?????
oricum, imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea discutii, eu sper sa revenim la atmosfera pe care o cunosc de doi ani de zile... cat despre concursuri... asta inseamna concurs: castigi sau nu!!! ce de-aia e concurs, nu?
au fost lucruri care nu mi-au convenit, poate lucruri care m-au deranjat, car asta se intampla si in familie, nu??? ce, voua va comvine absolut totul la sotul vostru, la copiii vostri, la familie, la prieteni???? nimeni nu e perfect, nici noi nu suntem perfecte, eu poate "cea mai putin perfecta"...
eu sper ca s-au incheiat discutiile si sa incercam sa ne amintim ca atunci cand am postat o problema, fiecare dintre noi, am primit raspuns imediat si ajutor asa cum fetele s-au priceput, si eu le multumesc mult ininim ininim yhugdfde yhnj
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2460
Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea)
Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!!
Stare de spirit: O mamica fericita!
DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.

Data de inscriere: 26/03/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 9:13 am

laly a scris:
Draga happy mom nu pot sa nu scriu si eu cateva randuri doar pentru simplul fapt ca m-a deranjat foarte mult faptul ca ti-ai permis sa ne faci analfabete si proaste. Cred ca toate avem scoli facute , facultati , etc iar daca se intampla sa scriem gresit nu inseamna ca suntem proaste. De multe ori scriem repede, atente la copil sau mancarea de pe foc asa ca ne mai scapa si greseli , sau dezacorduri . Nu stiu cata scoala ai tu draga mea dar nu mi-as permite sa te jignesc in felul in care ai facut-o tu, iar faptul ca vorbesti astfel de toata lumea nu te prea pune intr-o lumina prea buna oricat de inteligenta vrei sa pari.
Cat despre concursuri nu inteleg de ce te simti asa de ofensata ca nu ai castigat sau daca a fost sau nu corect. Daca sponsorii sau moderatorii aleg castigatorul ce treaba ai tu cine a luat premiul?
Mama lor de concursuri ca ar trebui desfintate cu totul sa nu mai existe si sa intram aici doar de dragul prieteniilor care s-au creeat sau pur si simplu sa stam la povesti , sa ne tinem de urat, sau sa cautam un sprijin sufletesc. Nu sunt premii de valoare mare , nu ne imbogatim daca am castigat sau poate ca unii o fac dupa ce vand premiile ...
Am scris destul de corect gramatical pentru tine ? Sau poate ne ajuti tu sa trecem peste acest handicap .

Asa e Laly, ai mare dreptate, si eu sunt de acord cu "desfiintat" concursurile sa vedem daca se pune cineva pe plans iyhjr
Asa ma gandeam si eu o data, citisem un mesaj in care cineva(nu-mi aduc aminte cine) spunea ca:" sa vedem cine ar mai intra pe Forum daca nu ar mai fi concursuri cu premii" rfgtf nu am citat exact ce a spus am spus cu propriile mele cuvinte.
Eu una nu am intrat pt premii si sincera sa fiu cand am citit asta mi sa dus cheful de participat, nu e frumos sa tragem concluzii doar pt ca asa gandim noi.
Sus In jos
nikol76
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 505
Localizare: piatra neamt
DESPRE NOI: NICOLETA
sotul DOREL si avem doi copiii
bianca 28.02.1996
flavian 09.02.2001
darius-patrick 27.05.2010
Data de inscriere: 06/01/2010

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 9:24 am

gravida81 a scris:
Nikol , eu nu am intrat o zi sau doua si am inceput sa ma plang..ca ma simteam rau..e cumva in legatura cu mine ce ai zis? wttyjuty

nu intelege gresit anto am zis ca isi plange ca sa nu zic căina de cele ce i sa intamplat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
nu luati chiar toate cuvintele la rost ...imi pare rau daca ai inteles ceea ce nu era [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9051
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 9:40 am

multumesc lumi pentru cuvintele frumoase  scrise si celorlalte fete nu neaparat ca mi-au dat mie dreptate   ci pentru faptul ca ati scris ce ati simtit  cum a zis si ali fete ca happy mom  au trecut cu zecile pe aici  sa vazut cine sta si cine nu sta decat pentru concursuri e greu de gasit sponsori  dar pana la urma pentru niste fiinte care   vaneaza asa ceva  de ce sa renuntam noi,  cand punem o poza la vreun concurs toate speram sa fie si copilul nostru intre castigatori   dar si daca nu sunt  nu cred ca din mamicile vechi a facut vreuna scandal,asa ca  probabil o sa avem concursuri atata timp cand gasim sponsori cand nu or mai fi vom lua si pauza si gata......si  eu  din cate stiu  chiar si cand nu au ales  sponsorii desi in mare parte ei aleg ,miki si ali au incercat sa multumeasca fiecare  fata in parte ,fie ea noua sau veche si imi pare rau ca happy  a jicnit fetele care au castigat la un machiaj de zi ,daca ei  i se pare ca e cea mai  frumoasa ii treaba ei    degeaba ai chip frumos daca sufletul ii  putred  

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
luminita toader
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2460
Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea)
Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!!
Stare de spirit: O mamica fericita!
DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.

Data de inscriere: 26/03/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 9:43 am

Oooo, ce tare ai fost Sevi cu :"degeaba ai chip frumos daca sufletul e putred"...tavalesc
Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 770
Stare de spirit: yo's yo
DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P )
Data de inscriere: 20/02/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 9:53 am

eu kiar nu vreau sa scriu aici.. si poate ca nu am dreptul sa imi spun parerea avand in vedere ca nu am fost foarte activa pe forum dar o spun!
pupic

si pe mine m'au deranjat greselile gramaticale ale multor fete jyvds mai ales cele din titluri .. dar nu m'am bagat, tocmai ca sa nu fiu considerata ca ma "dau desteapta".. am trecut peste! si am descoprit alte fetze ale voastre, prietenoase si de gasca.
concursuri? nu voi participa niciodata! nu ma intereseaza si asta ar fi ultmul motiv pt care as activa pe un forum
a fost o surpriza placuta..foarte placuta sa o vad pe Ryana minivedeta zilei, e adevarat ca toata ziua am intrat cu drag jyvds

imi sunteti foarte dragi muuulte dintre voi!
si imi pare rau ca v'ati agitat dar asa ati vazut ca sunteti unite pupic
Sus In jos
thaisa
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6953
Varsta: 23
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: Implinita
DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa
Data de inscriere: 02/09/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 9:59 am

am zis ca ma abtin,dar cum am zis si la off topic,pe mine happy mom m-a dezamagit enorm!nu ma asteptam ca cineva sa fie asa lacom efectiv si plin de sine!altceva nu mai zic!in fond,faptele vorbesc de la sine si sper ca s-a observat care mamica sta aici din placere si care nu!happy mom nu a fost una din ele,probabil pentru ea era mai important sa ne arate o superioritate pe care eu o vad imaginara!
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8616
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 10:03 am

Vad ca s-au linistit apele pe aici si asa ar trebui sa ramana .
Multumesc si eu fetelor pentru cuvintele frumoase pe care le-au spus pentru ca stiu ca sunt intradevar din suflet ininim .

iar maya a fost minivedeta zilei pentru ca are pile pe forum , are soacra admin tavalesc .
glumeam bineanteles . am o perioada ca nu pot intra mereu sa le schimb da imi voi reveni hstht

Lumi fi pe faza ca vine concursul pentru tine jyvds
Sus In jos
thaisa
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6953
Varsta: 23
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: Implinita
DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa
Data de inscriere: 02/09/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 10:24 am

tavalesc!!stiam eu ca din cauza pilelor a fost maya minivedeta zilei!1
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 16837
Varsta: 30
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 10:36 am

Ce bine ca s-au linistit apele si nu au mai aparut replici jignitoare.. pupic

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 10:51 am

Miky a scris:
Vad ca s-au linistit apele pe aici si asa ar trebui sa ramana .
Multumesc si eu fetelor pentru cuvintele frumoase pe care le-au spus pentru ca stiu ca sunt intradevar din suflet ininim .

iar maya a fost minivedeta zilei pentru ca are pile pe forum , are soacra admin tavalesc .
glumeam bineanteles . am o perioada ca nu pot intra mereu sa le schimb da imi voi reveni hstht

Lumi fi pe faza ca vine concursul pentru tine jyvds

tavalesc tavalesc asa e, miky, maya are pile mari, poate de-aia ne e si asa draga tavalesc pupic
si sunt pe faza, abia-l astept hstht
Sus In jos
gravida81
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 487
Localizare: Bucuresti
Joburi/Distractii: Imi place sa calatoresc, sa fac poze, sa-mi petrec timpul cu sotul meu
Stare de spirit: Momentan linistita
DESPRE NOI: Anto graviduta , Tudor tati , Albert Mihai bebe din burtica
Data de inscriere: 13/12/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 11:05 am

nikol76 a scris:
gravida81 a scris:
Nikol , eu nu am intrat o zi sau doua si am inceput sa ma plang..ca ma simteam rau..e cumva in legatura cu mine ce ai zis? wttyjuty

nu intelege gresit anto am zis ca isi plange ca sa nu zic căina de cele ce i sa intamplat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
nu luati chiar toate cuvintele la rost ...imi pare rau daca ai inteles ceea ce nu era [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

aaa ok nicol!!! te pupic..sorry , am inteles eu gresit
Sus In jos
Ali
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 12:11 pm

in final atata a fost
nu-mi convine ca nu ma intersectez cu miky
nu-mi convine ca nu mai am timp cat vreau eu

nu-mi convine ca nu sunt la curent cu tot ce se intampla pe forum
inainte cand era mai mic (forumu)stiam tot ce se misca
acuma nu mai pot tine pasu
asa ca fetele cum miky va fi ocupata ma puteti anunta pt orice problema
fie prin pm aici fie prin messenger
nu ma deranjati niciodata
chiar daca nu sunt voi citi si incerc sa rezolv orice problema
pt cine nu are id meu de mess este cretu_alina2002

etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 1:33 pm

inteles ali pupic pupic
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 1:59 pm

Lumi lasa mama ca si tu ai pile tavalesc

multumim fetelor pentru cinvetele frumoase pe care leati spus pe acest topic

acum daca imi dati voie vreu sa zic si eu un lucur care ma enerveaza la culme. ma enerveaza enorm de tare Miki care nu mai sta locului in pat. in ultimul timp am cam vazuto cam mult pe mes... Miki treci in pat !!!!

Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3051
Localizare: mioveni
Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu
Stare de spirit: vesela si increzatoare
DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor

Data de inscriere: 14/10/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 2:58 pm

multa fericire MAMICI ACTIVE
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 3:33 pm

timid sssssssst andreea, sa nu afle cineva hihi pupic
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 4:57 pm

ma bucur mult ca merge treaba bine si cel mai mult ma bucur ca nu a mai intrat Andreea...sincer va spun....mie de la inceput nu mi-a convenit de ea,mi s-a parut fitoasa rau si asa a fost
Lumi foarte frumoase cuvintele tale,nu stiu exact cam ce probleme ai avut insa m-au emotionat tare rau...se vede ca esti o fata cu suflet mare cum sunt si multe alte mamici
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 7:08 pm

miha, laly, lumi, ati scris tare frumos bravo
nikol, ma bucur ca nu mai esti suparata si ca ai inteles.
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4795
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Mier Feb 03, 2010 7:55 pm

PACE ,fetelor lasati fetele care sunt prea inteligente sa plece pe forumurile intelectualilor
si multumesc lui DD ca nu am fost si eu prin zona ca ii spuneam citeva,de ma racoream
Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin
Numarul mesajelor: 6826
Localizare: Ploiesti
Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe
Stare de spirit: O femeie fericita si implinita!
DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan
Data de inscriere: 30/05/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 12:20 am

moama ce vijelie a fost pe aici offffffffffffff
fetelor eu intru aici de 2 ani si ma simt ca acasa.Alaturi de voi am invatat multe,m-am bucurat,am plans si am ras.Am cunoscut multe fete de aici de pe forum si stiu ca s-au legat multe prietenii
Sa nu lasam o "DESTEAPTA PENALA" sa strice buna dispozitie de aici.
Imi pare rau ca se intampla si din astea dar asa e lumea ce sa facem ...totusi ar trebui ca uneori sa avem grija cum vorbim ca putem jigni multe persoane
Eu poate nu mai apuc sa intru asa des pe forum si nu am tinut sau tin legatura foarte des decat cu cateva fete dar credeti-ma ca toate imi sunteti apropiate sufleteste si sper ca asa sa ramana
Sus In jos
bebelusha18
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 12:28 am

oricum...s-au calmat apele medy pupic
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 9:30 am

fetelor, hai sa uitam incidentul si sa revenim la atmosfera de pana cum, adica atmosfera aia de seara in jurul focului cu o cana de ceai fierbinte in mana si cu multe povesti - nu asa simtiti si voi? jyvds
Sus In jos
riana
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 18304
Varsta: 31
Localizare: Sibiu City
Joburi/Distractii: plafar
Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine
DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra
Data de inscriere: 06/08/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 9:40 am

eu am luat de bun sfatul tau, lumi jyvds..sunt cu cana de ceai in mana
gata, fiecare la treaba ei, aici nu se cearta nimeni hihi
pupic mamicilor active
cred ca suntem deja offtopic hihi, dar nu are cine sa ne certe , ca miky e cu bebeii ei acuma jyvds

Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 9:41 am

da, da, si eu sunt cu cana de ceai in mana, la serviciu si arunc un ochi si pe aici..
da, suntem off topic! hihi

Sus In jos
eamona3
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 770
Stare de spirit: yo's yo
DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P )
Data de inscriere: 20/02/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 9:43 am

offtopic si eu.. dar eu ma incalzesc langa foc jyvds canile cu ceai le'ati luat voi tavalesc
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 9:47 am

tavalesc ce tari sunteti, fetelor tavalesc poate ne trage ali de urechi jyvds
Sus In jos
bebelusha18
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 12:33 pm

si eu am un pahar de ceai in mana ...tot offtopic yes
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 12:48 pm

jyvds ma bucur ca v-am inveselit un pic pupic
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 1:05 pm

fetele va faceti de cap cumva?

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 1:08 pm

jyvds hai si tu cu ceaiul, dar cred ca ne mutam la cafeluta, ca o sa luam bataie jyvds
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 1:10 pm

daca ma primiti cu o cana de ciocolata cu placere ca ceaiul nu-mi place

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
nikol76
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 505
Localizare: piatra neamt
DESPRE NOI: NICOLETA
sotul DOREL si avem doi copiii
bianca 28.02.1996
flavian 09.02.2001
darius-patrick 27.05.2010
Data de inscriere: 06/01/2010

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 1:39 pm

fetelor dar aici .....off topic
Sus In jos
Ali
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 2:53 pm

nikol76 a scris:
fetelor dar aici .....off topic

nu mai zic si io nu? jyvds

Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 3:05 pm

mie nu imi convine caci la concursul cu intrebarile, cu lumarile, este foarte putin activitate.. astept destul de mult dupa raspunsuri... sincer ma asteptam sa fie multa, multa activitate pe acolo... sa ne spuneti in fiecare zi macar cate o lumanare care va place

Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 3:29 pm

eu am uitat iar hstht scuze andreea, am imbatranit jyvds promit sa nu mai uit hihi
Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 5:41 pm

o0fffffff andreea nici nu am mai tinut cont de concursuri..macar sa pot intra sa mai stau de vb cu voi
Sus In jos
Claudia
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 6:36 pm

Offf, Andreea, imi pare asa de rau, nu sunt pe faza mai deloc... cu serviciul asta, dar cum pot intru sa vad daca e intrebare activa... fug sa pun si eu lumanare preferata azi...

Sus In jos
Ali
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 8:09 pm

andreea86 a scris:
mie nu imi convine caci la concursul cu intrebarile, cu lumarile, este foarte putin activitate.. astept destul de mult dupa raspunsuri... sincer ma asteptam sa fie multa, multa activitate pe acolo... sa ne spuneti in fiecare zi macar cate o lumanare care va place

azi e de inteles
toata lumea a fost zapacita cu nasterea lui Miky

chira
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5520
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena

Data de inscriere: 03/12/2008

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 8:35 pm

gata...am intrat si eu Andreea, eu nu stiam...nu sunt la curent cu tot si d'asta de multe ori nu intru...am dat click si pe toate link-urile de la semnatura voastra...zilnic de cand ne-ati atentionat...chiar daca am stat foarte putin pe forum...
Sus In jos
medyflor
Photostilist

feminin

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 8:48 pm

si eu am dat click pe link
Sus In jos
roxana-adriana
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 149
Varsta: 36
Localizare: mereu langa voi
Joburi/Distractii: calatoriile si muzica
Stare de spirit: vesela si pusa pe sotii
DESPRE NOI: o fam. implinita !
Data de inscriere: 25/01/2010

MesajSubiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)   Joi Feb 04, 2010 8:55 pm

ce e ?? cine te-a suP?? rfde
Sus In jos

NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 20Mergi la pagina : Inapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: SUBIECTE VECHI :: ARHIVA-