| | NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar Feb 02, 2010 11:39 pm | |
| bebelusha exist minivedeta zilei chiar aici http://www.faracearta.com/forum.htmdar sa sti ca noi moderatoarele sau adminele avem copilasi destul de rar pe acolo... pt ca dorim ca restul fetelor sa isi vada copilasii pe acolo... in primul rand cum apare un copil nou pe forum il si punem duca cateva zile |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar Feb 02, 2010 11:43 pm | |
| | tania a scris: | | laly te iubesc |
asa asa Tania si eu
mare dreptate ai Laly |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar Feb 02, 2010 11:46 pm | |
| si eu va iubesc fetelor si nu imi este rusine sa o recunosc ati intrat in suflet meu, imi pare tare rau ca nu mai reusesc sa intru atat de des cat as vrea. Tocmai de asta m-am aprins atat de tare cand vad astfel de lucruri urate . |
|
 | |
bebelusha18

Numarul mesajelor: 1869 Varsta: 29 Localizare: iasi Joburi/Distractii: medic / multe :) Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: momentan doar eu si iubitul :) ...adica Andreea si Gabi :) Data de inscriere: 14/05/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar Feb 02, 2010 11:49 pm | |
| acum am vazut ca e minivedeta zilei...eu credeama ca e minivedeta saptamanii  |
|
 | |
Andreea

| |
 | |
bebelusha18

Numarul mesajelor: 1869 Varsta: 29 Localizare: iasi Joburi/Distractii: medic / multe :) Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: momentan doar eu si iubitul :) ...adica Andreea si Gabi :) Data de inscriere: 14/05/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 12:01 am | |
| deci vazusem bine pana la urma..si o vedeta a saptamanii ... pe portal intru rar...caci intru direct pe forum ... m-a indus in eroare ca a fost maya zilele astea si mi s-a parut ca a fost mai multe zile |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 12:02 am | |
| se ai intampla si e cateva zile... atunci cand Miki nu are timp sau nu se simte bine |
|
 | |
bebelusha18

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 12:33 am | |
| am inteles andreea...eu chiar nu am stat sa vad ce copii sunt..ma uit tot timpul la ei ca sunt frumosi  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 8:47 am | |
| fetelor, eu sunt pe acest forum din prima zi. sevi si miky mi-au fost alaturi in problemele mele inca inainte de existenta acestui forum, cred ca am mai spus asta. acest forum, unde am intalnit o gramada de greseli, si unde probabil am facut si eu o gramada de greseli, a fost langa mine in cea mai mare tragedie a vietii mele. am gasit prietene acolo unde adevaratii prieteni mi-au intors spatele. am gasit niste fete cu sufletul cald care au plans cu mine si s-au rugat pentru mine si au ras cu mine... nu vreau sa pieptan pe nimeni, dar cand refuzam sa ma scol din pat, sa manac, sa traiesc pur si simplu am fost ridicata nu neaparat cu delicatete, am fost si ciufulita sa revin la realitate, dar fetele au facut tot posibilul sa-mi revin. au fost alaturi de mine in sarcina, iar cand am nascut m-au bombardat cu telefoane sau mesaje, clara, desi avusese o sedinta importanta sau cam asa ceva, si-a facut timp sa treaca sa ne vada... eu nu pot uita asta... si daca acum sunt o mama implinita, sunt datorita acestui forum, pentru ca eu cedasem de mult si nu vroiam sa mai incerc sa fac bebe. un singur lucru imi pare rau: ca una din mamicile care m-au ajutat foarte mult nu mai e pe forum, si anume noemi. dar asta nu e problema mea, de ce nu mai este pe forum. Oricum, sunt convinsa ca aici pe forum sunt fete care probabil nu au nici liceul, si fete care probabil au master sau doctorat - conteaza???????? atata timp cat au suflet si o mana de intins cand ai nevoie, conteaza nivelul de educatie????? oricum, imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea discutii, eu sper sa revenim la atmosfera pe care o cunosc de doi ani de zile... cat despre concursuri... asta inseamna concurs: castigi sau nu!!! ce de-aia e concurs, nu? au fost lucruri care nu mi-au convenit, poate lucruri care m-au deranjat, car asta se intampla si in familie, nu??? ce, voua va comvine absolut totul la sotul vostru, la copiii vostri, la familie, la prieteni???? nimeni nu e perfect, nici noi nu suntem perfecte, eu poate "cea mai putin perfecta"... eu sper ca s-au incheiat discutiile si sa incercam sa ne amintim ca atunci cand am postat o problema, fiecare dintre noi, am primit raspuns imediat si ajutor asa cum fetele s-au priceput, si eu le multumesc mult  yhugdfde  |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 9:13 am | |
| | laly a scris: | Draga happy mom nu pot sa nu si eu cateva randuri doar pentru simplul fapt ca m-a deranjat foarte mult faptul ca ti-ai permis sa ne faci analfabete si proaste. Cred ca toate avem scoli facute , facultati , etc iar daca se intampla sa scriem gresit nu inseamna ca suntem proaste. De multe ori scriem repede, atente la copil sau mancarea de pe foc asa ca ne mai scapa si greseli , sau dezacorduri . Nu stiu cata scoala ai tu draga mea dar nu mi-as permite sa te jignesc in felul in care ai facut-o tu, iar faptul ca vorbesti astfel de toata lumea nu te prea pune intr-o lumina prea buna oricat de inteligenta vrei sa pari. Cat despre concursuri nu inteleg de ce te simti asa de ofensata ca nu ai castigat sau daca a fost sau nu corect. Daca sponsorii sau moderatorii aleg castigatorul ce treaba ai tu cine a luat premiul? Mama lor de concursuri ca ar trebui desfintate cu totul sa nu mai existe si sa intram aici doar de dragul prieteniilor care s-au creeat sau pur si simplu sa stam la povesti , sa ne tinem de urat, sau sa cautam un sprijin sufletesc. Nu sunt premii de valoare mare , nu ne imbogatim daca am castigat sau poate ca unii o fac dupa ce vand premiile ... Am scris destul de corect gramatical pentru tine ? Sau poate ne ajuti tu sa trecem peste acest handicap . |
Asa e Laly, ai mare dreptate, si eu sunt de acord cu "desfiintat" concursurile sa vedem daca se pune cineva pe plans Asa ma gandeam si eu o data, citisem un mesaj in care cineva(nu-mi aduc aminte cine) spunea ca:" sa vedem cine ar mai intra pe Forum daca nu ar mai fi concursuri cu premii" nu am citat exact ce a spus am spus cu propriile mele cuvinte. Eu una nu am intrat pt premii si sincera sa fiu cand am citit asta mi sa dus cheful de participat, nu e frumos sa tragem concluzii doar pt ca asa gandim noi. |
|
 | |
nikol76

Numarul mesajelor: 505 Varsta: 35 Localizare: piatra neamt DESPRE NOI: NICOLETA
sotul DOREL si avem doi copiii
bianca 28.02.1996
flavian 09.02.2001
darius-patrick 27.05.2010 Data de inscriere: 06/01/2010
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 9:24 am | |
| |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 9:40 am | |
| multumesc lumi pentru cuvintele frumoase scrise si celorlalte fete nu neaparat ca mi-au dat mie dreptate ci pentru faptul ca ati scris ce ati simtit cum a zis si ali fete ca happy mom au trecut cu zecile pe aici sa vazut cine sta si cine nu sta decat pentru concursuri e greu de gasit sponsori dar pana la urma pentru niste fiinte care vaneaza asa ceva de ce sa renuntam noi, cand punem o poza la vreun concurs toate speram sa fie si copilul nostru intre castigatori dar si daca nu sunt nu cred ca din mamicile vechi a facut vreuna scandal,asa ca probabil o sa avem concursuri atata timp cand gasim sponsori cand nu or mai fi vom lua si pauza si gata......si eu din cate stiu chiar si cand nu au ales sponsorii desi in mare parte ei aleg ,miki si ali au incercat sa multumeasca fiecare fata in parte ,fie ea noua sau veche si imi pare rau ca happy a jicnit fetele care au castigat la un machiaj de zi ,daca ei i se pare ca e cea mai frumoasa ii treaba ei degeaba ai chip frumos daca sufletul ii putred |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 9:43 am | |
| Oooo, ce tare ai fost Sevi cu : "degeaba ai chip frumos daca sufletul e putred"...  |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 9:53 am | |
| eu kiar nu vreau sa  aici.. si poate ca nu am dreptul sa imi spun parerea avand in vedere ca nu am fost foarte activa pe forum dar o spun!  si pe mine m'au deranjat greselile gramaticale ale multor fete  mai ales cele din titluri .. dar nu m'am bagat, tocmai ca sa nu fiu considerata ca ma "dau desteapta".. am trecut peste! si am descoprit alte fetze ale voastre, prietenoase si de gasca. concursuri? nu voi participa niciodata! nu ma intereseaza si asta ar fi ultmul motiv pt care as activa pe un forum a fost o surpriza placuta..foarte placuta sa o vad pe Ryana minivedeta zilei, e adevarat ca toata ziua am intrat cu drag  imi sunteti foarte dragi muuulte dintre voi! si imi pare rau ca v'ati agitat dar asa ati vazut ca sunteti unite  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 9:59 am | |
| am zis ca ma abtin,dar cum am zis si la off topic,pe mine happy mom m-a dezamagit enorm!nu ma asteptam ca cineva sa fie asa lacom efectiv si plin de sine!altceva nu mai zic!in fond,faptele vorbesc de la sine si sper ca s-a observat care mamica sta aici din placere si care nu!happy mom nu a fost una din ele,probabil pentru ea era mai important sa ne arate o superioritate pe care eu o vad imaginara! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 10:03 am | |
| Vad ca s-au linistit apele pe aici si asa ar trebui sa ramana . Multumesc si eu fetelor pentru cuvintele frumoase pe care le-au spus pentru ca stiu ca sunt intradevar din suflet  . iar maya a fost minivedeta zilei pentru ca are pile pe forum , are soacra admin  . glumeam bineanteles . am o perioada ca nu pot intra mereu sa le schimb da imi voi reveni Lumi fi pe faza ca vine concursul pentru tine  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 10:24 am | |
|  !!stiam eu ca din cauza pilelor a fost maya minivedeta zilei!1 |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16837 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 10:36 am | |
| Ce bine ca s-au linistit apele si nu au mai aparut replici jignitoare..  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 10:51 am | |
| |
|
 | |
gravida81 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 487 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: Imi place sa calatoresc, sa fac poze, sa-mi petrec timpul cu sotul meu Stare de spirit: Momentan linistita DESPRE NOI: Anto graviduta , Tudor tati , Albert Mihai bebe din burtica Data de inscriere: 13/12/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 11:05 am | |
|
aaa ok nicol!!! te ..sorry , am inteles eu gresit |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 12:11 pm | |
| in final atata a fost nu-mi convine ca nu ma intersectez cu miky nu-mi convine ca nu mai am timp cat vreau eu
nu-mi convine ca nu sunt la curent cu tot ce se intampla pe forum inainte cand era mai mic (forumu)stiam tot ce se misca acuma nu mai pot tine pasu asa ca fetele cum miky va fi ocupata ma puteti anunta pt orice problema fie prin pm aici fie prin messenger nu ma deranjati niciodata chiar daca nu sunt voi citi si incerc sa rezolv orice problema pt cine nu are id meu de mess este cretu_alina2002 |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 1:33 pm | |
| inteles ali  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 1:59 pm | |
| Lumi lasa mama ca si tu ai pile multumim fetelor pentru cinvetele frumoase pe care leati spus pe acest topic acum daca imi dati voie vreu sa zic si eu un lucur care ma enerveaza la culme. ma enerveaza enorm de tare Miki care nu mai sta locului in pat. in ultimul timp am cam vazuto cam mult pe mes... Miki treci in pat !!!! |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 2:58 pm | |
| multa fericire MAMICI ACTIVE |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 3:33 pm | |
| timid sssssssst andreea, sa nu afle cineva  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 4:57 pm | |
| ma bucur mult ca merge treaba bine si cel mai mult ma bucur ca nu a mai intrat Andreea...sincer va spun....mie de la inceput nu mi-a convenit de ea,mi s-a parut fitoasa rau si asa a fost Lumi foarte frumoase cuvintele tale,nu stiu exact cam ce probleme ai avut insa m-au emotionat tare rau...se vede ca esti o fata cu suflet mare cum sunt si multe alte mamici |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 7:08 pm | |
| miha, laly, lumi, ati scris tare frumos  nikol, ma bucur ca nu mai esti suparata si ca ai inteles. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4795 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier Feb 03, 2010 7:55 pm | |
| PACE ,fetelor lasati fetele care sunt prea inteligente sa plece pe forumurile intelectualilor si multumesc lui DD ca nu am fost si eu prin zona ca ii spuneam citeva,de ma racoream |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 12:20 am | |
| moama ce vijelie a fost pe aici offffffffffffff fetelor eu intru aici de 2 ani si ma simt ca acasa.Alaturi de voi am invatat multe,m-am bucurat,am plans si am ras.Am cunoscut multe fete de aici de pe forum si stiu ca s-au legat multe prietenii Sa nu lasam o "DESTEAPTA PENALA" sa strice buna dispozitie de aici. Imi pare rau ca se intampla si din astea dar asa e lumea ce sa facem ...totusi ar trebui ca uneori sa avem grija cum vorbim ca putem jigni multe persoane Eu poate nu mai apuc sa intru asa des pe forum si nu am tinut sau tin legatura foarte des decat cu cateva fete dar credeti-ma ca toate imi sunteti apropiate sufleteste si sper ca asa sa ramana |
|
 | |
bebelusha18

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 12:28 am | |
| oricum...s-au calmat apele medy  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 9:30 am | |
| fetelor, hai sa uitam incidentul si sa revenim la atmosfera de pana cum, adica atmosfera aia de seara in jurul focului cu o cana de ceai fierbinte in mana si cu multe povesti - nu asa simtiti si voi?  |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18304 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 9:40 am | |
| eu am luat de bun sfatul tau, lumi  ..sunt cu cana de ceai in mana gata, fiecare la treaba ei, aici nu se cearta nimeni   mamicilor active cred ca suntem deja offtopic  , dar nu are cine sa ne certe , ca miky e cu bebeii ei acuma  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16837 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 9:41 am | |
| da, da, si eu sunt cu cana de ceai in mana, la serviciu si arunc un ochi si pe aici.. da, suntem off topic!  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 9:43 am | |
| offtopic si eu.. dar eu ma incalzesc langa foc  canile cu ceai le'ati luat voi  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 9:47 am | |
|  ce tari sunteti, fetelor  poate ne trage ali de urechi  |
|
 | |
bebelusha18

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 12:33 pm | |
| si eu am un pahar de ceai in mana ...tot offtopic  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 12:48 pm | |
|  ma bucur ca v-am inveselit un pic  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 1:05 pm | |
| fetele va faceti de cap cumva? |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 1:08 pm | |
|  hai si tu cu ceaiul, dar cred ca ne mutam la cafeluta, ca o sa luam bataie  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 1:10 pm | |
| daca ma primiti cu o cana de ciocolata cu placere ca ceaiul nu-mi place |
|
 | |
nikol76

Numarul mesajelor: 505 Varsta: 35 Localizare: piatra neamt DESPRE NOI: NICOLETA
sotul DOREL si avem doi copiii
bianca 28.02.1996
flavian 09.02.2001
darius-patrick 27.05.2010 Data de inscriere: 06/01/2010
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 1:39 pm | |
| fetelor dar aici .....off topic |
|
 | |
Ali

| |
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 3:05 pm | |
| mie nu imi convine caci la concursul cu intrebarile, cu lumarile, este foarte putin activitate.. astept destul de mult dupa raspunsuri... sincer ma asteptam sa fie multa, multa activitate pe acolo... sa ne spuneti in fiecare zi macar cate o lumanare care va place |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 3:29 pm | |
| eu am uitat iar  scuze andreea, am imbatranit  promit sa nu mai uit  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 5:41 pm | |
| o0fffffff andreea nici nu am mai tinut cont de concursuri..macar sa pot intra sa mai stau de vb cu voi |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 6:36 pm | |
| Offf, Andreea, imi pare asa de rau, nu sunt pe faza mai deloc... cu serviciul asta, dar cum pot intru sa vad daca e intrebare activa... fug sa pun si eu lumanare preferata azi... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 8:09 pm | |
| | andreea86 a scris: | | mie nu imi convine caci la concursul cu intrebarile, cu lumarile, este foarte putin activitate.. astept destul de mult dupa raspunsuri... sincer ma asteptam sa fie multa, multa activitate pe acolo... sa ne spuneti in fiecare zi macar cate o lumanare care va place |
azi e de inteles toata lumea a fost zapacita cu nasterea lui Miky |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 8:35 pm | |
| gata...am intrat si eu Andreea, eu nu stiam...nu sunt la curent cu tot si d'asta de multe ori nu intru...am dat click si pe toate link-urile de la semnatura voastra...zilnic de cand ne-ati atentionat...chiar daca am stat foarte putin pe forum... |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 8:48 pm | |
| si eu am dat click pe link |
|
 | |
roxana-adriana

Numarul mesajelor: 149 Varsta: 36 Localizare: mereu langa voi Joburi/Distractii: calatoriile si muzica Stare de spirit: vesela si pusa pe sotii DESPRE NOI: o fam. implinita ! Data de inscriere: 25/01/2010
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi Feb 04, 2010 8:55 pm | |
| ce e ?? cine te-a suP??  |
|
 | |
| | NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) | |
|