| | NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 0:28 | |
| |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 0:45 | |
| nu-mi convine ca la ora asta in loc sa culci burticutza stai pe forum,vezi ca iei nanaitza!!! |
|
 | |
mihaelamiha

Numarul mesajelor: 3660 Varsta: 26 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan Data de inscriere: 20/11/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 8:33 | |
| nu-mi convine ca nu este mai nimeni pe aici  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4795 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 13:55 | |
| numi convine ca nu aveti linkuri cu anii copiilor
asa imi mai dau si eu seama cit sunt de mari cavaleriisau domnitele |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 15:40 | |
| nu-mi convine ca am ramas singura pe forum si ca sa nu ziceti ca mint uitati si demonstratia: Cine este conectat? In total este 1 utilizator conectat: 1 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
adriana21 |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 15:46 | |
| pai azi e duminica,fiecare a plecat care pe unde poate,hii |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 16:40 | |
| si eu am ramas singuraaaaaaaaaa  |
|
 | |
Adriana_84 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 3006 Varsta: 28 Localizare: - Joburi/Distractii: - Stare de spirit: - DESPRE NOI: - Data de inscriere: 24/04/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 17:21 | |
| andreea, SIGUR cineva mi-a spart parola, pt ca : nu am putut sa ma loghez cu vechea parola dupa ce mi-a aratat ca am fost deconectata;deci??????? |
|
 | |
mihaelamiha

Numarul mesajelor: 3660 Varsta: 26 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan Data de inscriere: 20/11/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 18:51 | |
| pai si acum adriana ai reusit sa te loghezi cu vechea parola |
|
 | |
 Numarul mesajelor: 3006 Varsta: 28 Localizare: - Joburi/Distractii: - Stare de spirit: - DESPRE NOI: - Data de inscriere: 24/04/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 21:18 | |
| am reusit de atunci, dar am schimbat-o;bine, ca daca se pricepe la spart parole, nu este exclus sa ma trezesc iar cu ea sparta |
|
 | |
mihaelamiha

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 2 Aug - 23:18 | |
| vai de mine dar uni chiar nu au ce face,decat sa sparga parole |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 14:32 | |
| mai fetelor nu ati terminat inca cu parolele? de ce nu discutati pe mes? |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 14:38 | |
| bine zis , spartul parolelor nu este o problema a forumului . |
|
 | |
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 16:15 | |
| eu vorbeam despre parola forumului si am zis aici sa citeasca si respectiva persoana care se ocupa cu asa ceva  si nu-mi convine ca nu am timp de forum cu zugravitul asta  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 16:28 | |
| Adriana cred ca Miki a inteles ce vrei tu sa zici si celalat subiect de ,,numi convine'' tot pt a nu se mai dicuta despre asta sa inchis Va pup pe toate si sper ca macar o vreme sa nu mai fie scandal  |
|
 | |
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 16:34 | |
| offtopic : andreea, eu am zis ce nu-mi convine si atat;inchei aici discutia;o zi buna sa aveti! |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 16:42 | |
| de ce mereu trebuie sa fiti in contradictoriu voi doua? |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 16:55 | |
| pai vad ca mereu daca ii explica cineva de ce greste ea mereu tre sa aibe ultimul cuvant Nicodata nu ii convine nimica din ce ii explic eu chiar nu o inteleg |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 17:08 | |
| fetelor eu m-am referit ca nu este problema noastra daca cineva va sparge o parola , indiferent ca este a forumului sau o alta parola . acest lucru tine de securitatea voastra personala , daca va puneti o parola destul de greu de ghicit nu cred ca cineva o poate sparge . ceea ce se scrie aici poate sa vada doar cine este inregistrat pe forum . deci incheiem discutia parolelor si trecem la ale noastre . |
|
 | |
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 17:14 | |
| |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 19:51 | |
| sper sa nu supar pe nimeni cu ce zic acum dar mie nu-mi convine ca unele fete de pe aici se cred ele administratoare si mai tot timpul trag pe cineva de maneca ca nu a facut ceva bine |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 20:54 | |
| Adriana 21 ,nu cred ca se supara nimeni daca avem de invatat din asta. E clar ca niciodata nu o sa fim toate gand la gand ,dar putem invata din greseli,asta daca nu contravine regulamentului. Eu am atras atentia odata la un joc sau doua, cand nu s-a respectat regula lui stab de la inceput,apoi mi-am dat seama ca nu am decat rol de membru si mi-am tinut pliscul cum era si normal de la inceput s-o fi facut,dar vezi defectul profesional si-a spus cuvantul. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 21:15 | |
| Acum am citit si eu pe aici un pic si am observat ca doamna anka9mai are o problema delicata la ochisori.Sotul meu lucreazaa intr-un loc anume unde trebuie sa se rada aproape zilnic,iar barba lui este deasa. Tin sa iti spun ca era foarte fresh,avea 40 min de cand daduse barba jos scumpo! |
|
 | |
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 21:17 | |
| stefy, nu te mai obosi, ca oricum anka nu mai intra pe forum; |
|
 | |
Andreea

| |
 | |
Miky

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 22:48 | |
| |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Lun 3 Aug - 23:06 | |
|
'' Pentru a depune o plangere impotriva unui alt membru va rugam sa contactati webmasterul forumului. Este interzis sa faceti acest lucru pe forum. '' |
|
 | |
mihaelamiha

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar 4 Aug - 8:28 | |
| nu-mi convine ca aveti neintelegeri |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar 4 Aug - 9:41 | |
| Miha stai linistita draguta ca , cred, ca sau linistit apale am intrat pe mes si leam rezolvat pupici la toate |
|
 | |
mihaelamiha

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar 4 Aug - 16:10 | |
| si eu va pup pe voi,sigur ca trebuia sa se rezolve doar suntem pe faracearta  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar 4 Aug - 20:57 | |
| upsss iar sunt neantelegeri dar e bine ca le-ati rezolvat |
|
 | |
Imposibila Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 369 Varsta: 24 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: imi place foarte mult sa cant, sa ascult muzica si sa scriu poezii Stare de spirit: vesela si nebunatica DESPRE NOI: mama : Gabriela, tatal : Nelu si ingerasul nostru micut :: Andreea-Cristina Data de inscriere: 28/07/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mar 4 Aug - 21:00 | |
| nu e buna cearta , ca doar suntem mamici trebuie sa mediem conflictele nu sa le sustinem  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier 5 Aug - 13:18 | |
| nu-mi convine ca nu mai am asa mult timp ca inainte sa stau pe aici |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier 5 Aug - 18:24 | |
| mie numi convine ca la aora asta sunt doar eu pe aici pe forum Utilizatori inregistrati: andreea86 |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier 5 Aug - 19:14 | |
| uite ca acum sunt multe fete logate andrea asta este unele ne plimbam copii altele avem grija de sotiori...si eu acum ies si intru mai tarziu cred |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier 5 Aug - 19:22 | |
| Glumeam si eu putin Sevi la noi ploua de aceea suntem in casa Fetele au inceput dedicatiile pe radio |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Mier 5 Aug - 19:29 | |
| |
|
 | |
kolumban ancuta maria

Numarul mesajelor: 719 Varsta: 29 Localizare: BRASOV Stare de spirit: FOARTE FERICITA DESPRE NOI: alex&marius&anka Data de inscriere: 07/12/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 8:13 | |
| ce de probleme  , dar totul e bine cand se termina cu bine  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 12:01 | |
| ma deranjeaza ca desi eu ma zbat sa organizez concursuri voi nu va faceti timp nici macar un clik sa dati pe banerele sponsorilor . |
|
 | |
mihaelamiha

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 21:37 | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 21:40 | |
| Asta as aeste Miki fetele vad ca nu prea au mai intrat pe la topicul cu viitoare concursuri... dapai sa mai dea clik pe benar si pe mine ma mai deranjeaza un lucru: ca fetele nu mai pun poze la concursuri... nu mai este pe acolo aceeasi activitate ca inainte... dar nah asta este |
|
 | |
mihaelamiha

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 21:41 | |
| andrea probabil mai toate fetele stau plecate cu copii afara si nu mai au timp |
|
 | |
Imposibila Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 369 Varsta: 24 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: imi place foarte mult sa cant, sa ascult muzica si sa scriu poezii Stare de spirit: vesela si nebunatica DESPRE NOI: mama : Gabriela, tatal : Nelu si ingerasul nostru micut :: Andreea-Cristina Data de inscriere: 28/07/2009
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 21:54 | |
| |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Joi 6 Aug - 23:25 | |
| |
|
 | |
mihaelamiha

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 9 Aug - 9:16 | |
| numi convine ca sunt singura aici Utilizatori inregistrati: mihaelamiha gagici pe unde umblati |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 9 Aug - 9:49 | |
| care pe unde poate miha noi numa ce neam trezit si am intat sa beau o cafeluta cu voi |
|
 | |
kolumban ancuta maria

Numarul mesajelor: 719 Varsta: 29 Localizare: BRASOV Stare de spirit: FOARTE FERICITA DESPRE NOI: alex&marius&anka Data de inscriere: 07/12/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 9 Aug - 11:52 | |
| vai din atatea fete inregistrate nu aveti poze?of of |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 9 Aug - 13:51 | |
| | mihaelamiha a scris: | | numi convine ca sunt singura aici Utilizatori inregistrati: mihaelamiha gagici pe unde umblati |
nu mai si supyyyy ca na am ramas si eu tot singura Utilizatori inregistrati: MIHAITZA29  |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 9 Aug - 14:10 | |
| Is si eu aici MIHA......asa ca acuma nu are ce sa nu-ti convina...  |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) Dum 9 Aug - 14:21 | |
| sunt si eu:)pupici gagici |
|
 | |
| | NU-MI CONVINE , VREAU SA STIE TOATA LUMEA !!!(3) | |
|