raluca08

Numarul mesajelor: 19 Varsta: 22 Localizare: arad com iratosu km 16 DESPRE NOI: sunt german ana si pe fetita mea o cheama german raluca mihaela Data de inscriere: 01/08/2009
 | Subiect: sunt bune vitaminele pentru sugari Sam Aug 01, 2009 10:07 am | |
| buna mamici imi poate spune si mie careva ce vitamine ia dat bebeului ca fetita mea nu are pofta de mancare isi face greata |
|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari Sam Aug 01, 2009 11:49 am | |
| Mie mi-a recomandat medicul sirop Vi-Sol. Desi ar trebui sa lasi copilul in  ,ca are timp sa pape.Si eu imi faceam probleme cand Isa nu papa si i-am dat o data Vi-Sol dar degeaba ca tot cum vroia papa si varsa. Apoi a inceput singurica sa pape. |
|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari Sam Aug 01, 2009 11:57 am | |
| | raluca08 a scris: | | buna mamici imi poate spune si mie careva ce vitamine ia dat bebeului ca fetita mea nu are pofta de mancare isi face greata |
Eu i-am dat Pikovit pe timp de iarna, acum nu ii mai dau. Avea mai mult de 1 an si jumatate, i-au prins foarte bine, acum e mancacioasa, nu avem probleme cu mancarea, de asta nu ii mai dau, ca mananca de toate. Eventual, prin iarna, ii mai iau o sticluta de Pikovit. Eu zic sa nu ii dai vitamine fara acordul medicului, poate nici nu are nevoie de suplimente, chiar daca ti se pare ca mananca rau.
Sanatate si copilasi voiosi tuturor mamicilor!! |
|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari Sam Aug 01, 2009 2:16 pm | |
| o singura data i-am dat si eu polivital ca nu manca deloc,dar de atunci nu i-am mai dat |
|
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari Lun Sept 07, 2009 6:35 pm | |
| nu cred ca este bine sa-i dai vitamine pentru asa ceva. eu una nu i-as da. o sa-i treaca mofturile si o sa-si revina cu mancare. pana atunci rabdare multa. |
|
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari Sam Sept 12, 2009 9:06 am | |
| eu nu le-am dat vitamine au fost momente cand nici ai mei nu mancau insa medicul mi-a zis ca ce eu mananc mereu la fel au si ei momentele lor, atata timp cat sunt sanatosi si voiosi sa nu ii stresez _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|