Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

sunt bune vitaminele pentru sugari

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
raluca08
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 19
Varsta: 22
Localizare: arad com iratosu km 16
DESPRE NOI: sunt german ana si pe fetita mea o cheama german raluca mihaela
Data de inscriere: 01/08/2009

MesajSubiect: sunt bune vitaminele pentru sugari   Sam Aug 01, 2009 10:07 am

buna mamici imi poate spune si mie careva ce vitamine ia dat bebeului ca fetita mea nu are pofta de mancare isi face greata
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari   Sam Aug 01, 2009 11:49 am

Mie mi-a recomandat medicul sirop Vi-Sol. Desi ar trebui sa lasi copilul in pace,ca are timp sa pape.Si eu imi faceam probleme cand Isa nu papa si i-am dat o data Vi-Sol dar degeaba ca tot cum vroia papa si varsa. Apoi a inceput singurica sa pape.
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari   Sam Aug 01, 2009 11:57 am

raluca08 a scris:
buna mamici imi poate spune si mie careva ce vitamine ia dat bebeului ca fetita mea nu are pofta de mancare isi face greata

Eu i-am dat Pikovit pe timp de iarna, acum nu ii mai dau. Avea mai mult de 1 an si jumatate, i-au prins foarte bine, acum e mancacioasa, nu avem probleme cu mancarea, de asta nu ii mai dau, ca mananca de toate. Eventual, prin iarna, ii mai iau o sticluta de Pikovit. Eu zic sa nu ii dai vitamine fara acordul medicului, poate nici nu are nevoie de suplimente, chiar daca ti se pare ca mananca rau.

Sanatate si copilasi voiosi tuturor mamicilor!!
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari   Sam Aug 01, 2009 2:16 pm

o singura data i-am dat si eu polivital ca nu manca deloc,dar de atunci nu i-am mai dat
Sus In jos
mirela1974
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 107
Varsta: 38
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul
Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund!
DESPRE NOI: Mirela si David
Data de inscriere: 11/05/2009

MesajSubiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari   Lun Sept 07, 2009 6:35 pm

nu cred ca este bine sa-i dai vitamine pentru asa ceva. eu una nu i-as da. o sa-i treaca mofturile si o sa-si revina cu mancare. pana atunci rabdare multa.
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: sunt bune vitaminele pentru sugari   Sam Sept 12, 2009 9:06 am

eu nu le-am dat vitamine au fost momente cand nici ai mei nu mancau insa medicul mi-a zis ca ce eu mananc mereu la fel au si ei momentele lor, atata timp cat sunt sanatosi si voiosi sa nu ii stresez

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos

sunt bune vitaminele pentru sugari

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: ALIMENTATIA COPILULUI-